VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 2m. | 0mėn. | 20d. |
Bebras rašė:
Jo, labas rytas, aš manau chebra kai kurie iš jūsų su tais keliais paslydimais esate tikri laimės kūdikiai. Aš bandau nuo 2007 metų, išbandyta aa, minesotos, psichoterapijos, forumai, dienoraščiai ir visoks kitoks gydymas (arba briedas). Esu išbuvęs ir beveik metus ir po pusmetį ir po kelis mėn ir po mėn sausas. Bet kad mesti visiškai šitą dalyką man sunkiai įsivaizduojama. Taip, galiu tam tikrą laikotarpį pagyventi blaiviai, bet anksčiau ar vėliau ateina ta diena kai tiesiog reikia, traukia čia ir dabar. Tada nesvarbu kokia tai diena, šiokiadienis ar savaitgalis, greitai į rankas tašė, bėgte į pardę po to pirmyn į miškus, parkus, prie jūros, marių, į Kuršių Neriją ar Smiltynę! Daleiskim vakar visą dieną prablūdijau miške su kokteiliu ir zakūske, šian pagalvojus net vemti verčia ir tas miškas ir tas kokteilis. Bet praeis kažkiek laiko ir vėl patrauks kur nors. Čia kaip jūreiviui jūra - krante idilija, šeima, vaikai, laimė. Bet ateina laikas kai vėl pradeda nenumaldomai traukti TEN į jūrą, TEN kur vėjas, laisvė ir bangos! Taip va panašiai ir su gėrimais
vaizdžiai čia palyginta su jūra:)
Neprisijungęs
O taip antonimai. Dabar man pajūrio vėjas kedena pradėjusias žilti sruogas. Rankoj kokteilis, čipsai, horizonte nuostabus panoraminis Klaipėdos vaizdas. Saulė šviečia, šilta, gera. Aš dėkoju Aukštesnėms Jėgoms kad man davė progą kelis metus pagyventi laisvamanišką gyvenimą. Tai va visiems besistebintiems kodėl bomžai neina dirbti bent jau pagalbiniais darbininkais stroikėse tvirtai pareiškiu - paragaukit bent pusmetį visiškos laisvės - ta laisvė svaigina labiau nei bet kas. Patyrę kas tai yra jūs negalėsite grįžti prie samdomo darbo, o jei ir grįšit tai ilgai neišsilaikysit - pasiųsit savo snarglį viršininkėlį na. Nes nors kartą paragavę laisvės jūs nebegalėsit sau leisti, kad kas nors jums vadovautų!
Beje aš nesu bomžas jeigu ką, aš esu laisvas paukštis!
Neprisijungęs
Nežinau kaip jūs chebra, bet aš esu vienoje nuostabiausių Lietuvos vietų, paukšteliai čiulba, vėjelis pučia, vaizdas fantastika. Turiu šio bei to užsiticharinęs ką tu pasaka koks jausmas. Beragaujant per bemaž du metrus nuo manęs atskrido keletas paukštelių, nežinau kaip jie ten vadinasi bet grožis...pasigailėjau kad po ranka neturiu televyko būtų išėjus reta foto. Va koks džiaugsmas aplanko kai yra tašėje visko ir kai gamta jau bunda! Žinoma yra ir ne tokių malonių dalykų - fanatikų valdžia pabrangino alkoholį, tai dabar tenka mokėti euru brangiau už tą patį. Ir ką jie tuo pasiekė? Jie turbūt pagalvojo, kad aš mesiu načiort gerti nes reik damokėt vieną eurą už tą pačią dozę? Labai buka strategija. Kas nori gerti tas gers. Čia bet kuris iš forumiečių patvirtintų kad ir pusgyviai apsisputoję per pūgas ir liūtis rytais šliaužiat kai reik dozės, kaina ne rodiklis
Neprisijungęs
Veronika, du metai naujo gyvenimo Sveikinu ir labai džiaugiuosi už tave
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mėn. | 23d. |
Su dvejetuku, Veronika!!!! Smagu...
Neprisijungęs
nuoširdžiai džiaugiuosi Veronika...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 22d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 9d. |
Ačiū visiems. Tikrai, dveji metai NAUJO GYVENIMO
VV kaip sekas?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ačiū visiems. Tikrai, dveji metai NAUJO GYVENIMO
VV kaip sekas?
Sekasi Neužilgo pusmetis blaivaus, NAUJO gyvenimo
Demonai traukiasi, atgimsta kūnas ir Siela
Neprisijungęs
Kaip džiaugiuos. Šaunuolė Vienišoji Vilkė
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kaip džiaugiuos. Šaunuolė Vienišoji Vilkė
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 7mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 15d. |
Veronika, su dviem! Nuoširdžiai džiaugiuosi. Šaunuolė.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Veronika, su dviem! Nuoširdžiai džiaugiuosi. Šaunuolė.
Ačiū, pirmieji žingsniai buvo čia
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 30d. |
Jetau čiut suspėjau ir aš
Veronika, sveikinimai didžiausi
Kitu atveju būrų proga išgert
Ir Vilkė patyliukais pusmečius skaičiuoja smagumėlis
Neprisijungęs
Nidūlička, puodelis gardžios rytinės kavos Ačius
Neprisijungęs
Vienas žmogus pasakė, kad tik po dviejų blaivių metų, galima lengviau atsikvėpti.Tai Veronikai linkiu, kad būtų vis laisviau ir lengviau "kvėpuoti ".Smagu dėl tavęs
Neprisijungęs
Blaiviai gyventi ir susilaikyti nuo gėrimo - yra du skirtingi dalykai. Mąstymas ir gynybiniai mechanizmai keičiasi maždaug po trejų blaivių metų, taip kolega bendražygis pasakė. Taigi, jamsiu trejus ir matysiu, kaip galvosis tuomet Kvėpuoti lengviau turbūt po pirmų metų galiu, nes neužpuola stiprus nerimas, kuris kankino anksčiau.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nidūlička, puodelis gardžios rytinės kavos
Ačius
Sukuosi kaip voverė nieko nespėju
Prisėsiu vakariniam arbatos puodeliui su tavim Ryt šeštadienis
džiaugiuosi ,kad prabusiu ryte blaivia galva, kad jau nuslinko tie baisingi prisiminimai ir kaltės jausmas tik kažkur giliai, giliai dar primena apie save
Neprisijungęs
labas rytas visiems;) sėkmingos naujos savaitės kaip
USB iš po savaitgalio?
Neprisijungęs
Sveikas, antonimai Ačiū, už linkėjimus, smagu
Neprisijungęs
Nida!!!! šaunuolė,sveikinu;) riedam toliau;)
Neprisijungęs
Sukaktys , sukaktys .Ypač tokios kaip Nidos
Jos "veža" ir mus , atsiliekančius
Sveikinu
Neprisijungęs
kaip Damai sekasi? kaip savijauta?kokios mintys?
Neprisijungęs
antonimas rašė:
kaip Damai sekasi?
kaip savijauta?kokios mintys?
Oi, mintys įvairiausios nuo džiaugsmingų iki pačių juodžiausių.Atitinkamai ir savijauta.Kiekvieną savaitę einu pas psichologę, man tai labai padeda.Džiaugiuosi , kad ją suradau .Daug kas jos dėka keičiasi, teisingiau mano požiūris į kitus , į aplinką , taip pat ir į savo priklausomybę.Kiek daug yra neišbandytų sričių ir galimybių atsipalaiduoti be alkoholio
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Nida!!!!
šaunuolė,sveikinu;) riedam toliau;)
Ačiū varom toliau
taip smagiau
Neprisijungęs
Dama rašė: