VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#6151 2017-02-25 20:19:11

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  2mėn.  1d. 
Nerūkau  8m.  5mėn.  30d. 

Re: Paplepėkim...

Sveiki kas gyvi, noriu paklausti kaip susivaldote stresinėse situacijose (nelaimingi nutikimai ar kas panašaus)? Anksčiau griebčiau butelį ir pas drauges išlieti ir nuplauti skausmą neutral o dabar situacija tokia, kad nenoriu su niekuom kalbėti, viską laikau viduje ir atrodo tuoj sprogsiu nuo gailesčio sau hmm

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

2017-02-25 20:19:11

Google

#6152 2017-02-25 22:58:43

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  2mėn.  22d. 
Nerūkau  0m.  3mėn.  9d. 

Dabar stengiuosi nelaikyt viduj jausmų ir emocijų. Sunku ir man kalbėti su artimais žmonėm apie išgyvenimus. Bet dabar, jeigu klausia: kaip laikais? Taip ir sakau, kaip yra iš tikrųjų... O ne, ačiū, gerai...
Šiuo metu taip pat išgyvenu gana sunkią netekties būseną. Atrodo, kaip ir suvokiu, kad viskas, kas vyksta gyvenime - tik į gera, bet tai priimti nuolankiai ir nekovoti su tuo, arba, nesigailėt savęs iš tiesų nelengva. Nestabdau blogos savijautos ir neapsimetu, kad ai, čia nieko... Taip, prastai jaučiuos, taip, man skauda ir tai yra natūralu, nes aš jaučiu, nes esu gyva būtybė ir reaguoju į aplinką.  Tai amžinai nesitęs... tikrai, ir tai baigsis smile
Manau, gyvenimas taip ir banguoja, tai pakilimais, tai atoslūgiais. Kuomet būna tikrai prastai, tikiu, kad tuoj, tuoj gyvenimas man išlukštens kokią tai dovaną smile
Nida, gal turi su kuo pasikalbėt? Arba, pabandyk išrašyt ant popieriaus. Popieriaus lapas kantrus, nevertina, neteisia, neskaudina, tiesiog išklauso.
Laikykis, mieloji.

Neprisijungęs

#6153 2017-02-26 06:42:33

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  6mėn.  27d. 

Nida rašė:

Sveiki kas gyvi, noriu paklausti kaip susivaldote stresinėse situacijose (nelaimingi nutikimai ar kas panašaus)? Anksčiau griebčiau butelį ir pas drauges išlieti ir nuplauti skausmą neutral o dabar situacija tokia, kad nenoriu su niekuom kalbėti, viską laikau viduje ir atrodo tuoj sprogsiu nuo gailesčio sau hmm

Išsikalbėt su artimu. Nelaikyt savyje. Butelis kvailiausias  sprendimas. Pakeist kažką gyvenime , kad permaina gyvenime būtų aukščiau bėdos. Nepriiminėt staigių sprendimų , "suskaičiuot iki dešimties" ir tada pagalvot ir priimti sprendimą.

Neprisijungęs

#6154 2017-02-26 08:40:36

Nida
Senbuvis

Blaivus  4m.  2mėn.  1d. 

Tai, kad iš vienos pusės kaip ir pati kalta dėl šiandieninės savijautos. Kalbėtis ir guostis dabar nebėra jokios prasmės, nes sprendimą priėmiau pati, slapčia su niekuo nesitarusi ir dabar tiesiog kvaila būtų tikėtis užuojautos ar supratimo. Antru atveju įvyko nelaimingas atsitikimas ir reikia džiaugtis, kad baigėsi taip, o ne blogiau neutral

Tai ir bandau kažkaip kapstytis hmm

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#6155 2017-02-26 08:53:37

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  3mėn.  9d. 

Visai NEkvaila tikėtis supratimo smile
Puodelis kavos, kad kvėpuot būtų lengviau wink

Neprisijungęs

#6156 2017-02-27 15:44:17

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Kiek pastebiu psichologai pripompuoja agresyvų savęs pateikimą visuomenei ir artimiesiems. Tų psichologų klientai pradeda su visais pjautis - darbovietėj, šeimoj su draugais ir įsivaizduokit - jie tuom didžiuojasi! Skamba maždaug taip - va nuo šiol AŠ nebeslopinu savo jausmų - viską visiems išsakau tiesiai! Ir kokios to paskemės? Skyrybos, konfliktai, darbo netekimas ir t.t. Ko pasekoje grįžtama prie butelio. Ir tada vėl visas ratas užsukamas iš naujo - blaivybė, psichologai ir taip iki sekančio dugno. Psichologai išmoko atvirai prieš visus kačialinti savo ego, teises, emocijas, poreikius. Išblaivėjęs alkoholikas vietoje to, kad spjautų į savo egoizmą tik dar labiau jį sustiprina psichologų pagalba. Psichologams jūs esate prekė ir jumis manipuliuoja kaip kokiom avelėm. Po kelinto ten seanso pajutę pablogėjimą visose gyvenimo srityse, ateinat pasiguost, va kaip sunku pjaunuosi su vaikais, su bendradarbiais, su vyru jau sutarėm ant skyrybų, kaip toliau gyvent? Jums atsakys - šaunuolė! Tu buvai naudinga kvaila pilka pelytė jiems ir jie tavimi naudojosi, o dabar TU esi asmenybė, TU turi savo interesus, jausmus! Skyrybos ir barniai rodo, kad jie nesutinka su nauju tavo vaidmeniu jie manipuliatoriai, narcizai. Tai rodo, kad tu AUGI kaip ASMENYBĖ!
Maždaug tokių jums miglų pripučia, paima už seansą 20 - 30 eurų, pabaigoj pridurdami kad ateity dar reikės labai daug dirbti - t.y. išvertus į normalią kalbą ateity bent porą metų dar turėsi eiti į išsigelbėjimo seansus ir mokėti biešanas babkes.
Tai tas pats, kas burtininkai, ekstrasensai ir kitokio plauko sukčiai. Psichologija - tai įteisintas sukčiavimas ir pasipelnymas iš į sunkumus patekusių žmonių.

Neprisijungęs

#6157 2017-03-03 08:51:37

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  3mėn.  9d. 

Labas rytas smile Kas kavos?
Nidūlička, kaip laikais?

Neprisijungęs

#6158 2017-03-04 11:51:04

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  3mėn.  9d. 

Nidute, su septyniais wink

Neprisijungęs

#6159 2017-03-04 15:29:32

Nida
Senbuvis

Blaivus  4m.  2mėn.  1d. 

Veronika rašė:

Labas rytas smile Kas kavos?
Nidūlička, kaip laikais?

Ačiū smile laikausi gal ir ne taip kaip norėčiau, bet pakenčiamai smile

Turiu baronkų iš Kaziuko gal kas prie kavos norėtų wink gal ir nelabai skanios, bet vis tiek vaišinu tongue

Neprisijungęs

#6160 2017-03-04 16:39:53

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  3mėn.  9d. 

Man, barankų big_smile

Neprisijungęs

#6161 2017-03-06 13:21:38

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  6mėn.  27d. 

Nida neskonį svarbiausiai, o pasidalijime. O kas liečia skonį tai , kokia kaina toks ir skonis.

Neprisijungęs

#6162 2017-03-07 21:35:32

Bebras
Senbuvis

žvejys rašė:

Nida neskonį svarbiausiai, o pasidalijime. O kas liečia skonį tai , kokia kaina toks ir skonis.

Sveikas, žvejuk. Kaip tau ten sekasi, ar nepavargai kovoti su moderatore? Aš kaip matai, jau prisikovojau nutildė amžiams. Ir ne tik mane, bet ir mano draugus. Pabandyk prisijungti nauju vardu ir ką nors parašyti apie mane, iškart banas visam laikui be įspėjimo. Dar prieš metus sakiau, kad ten dviejų žmonių forumas. Ir visa tai tik aštrėja. Nepakantumas kitai nuomonei, brukimas per prievartą savo įsitikinimų ir t.t. Vakar žiūrėjau dok. filmą apie Čečėnijos diktatūrą, ten per Kadyrovo ir Putkos gimtadienius visus paprastus žmones iš darbų suvaro į gatves, išdalina šlovinančius plakatus ir visi turi švęsti tuos diktatorių gimtadienius su plačiom šypsenom. Apie savo nuomonės turėjimą ten nėra nė kalbos. Gaila, kad ir su tuo projektu, kuriame tave turbūt užblokuos, taip įvyko - jis tapo dviejų žmonių diktatūra. Žmonės ten bijo ne tik rašyti, bet ir skaityti, nes tikėtina, kad paranojiškai sekami kiekvieno IP adresai.

Neprisijungęs

#6163 2017-03-09 10:42:35

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  7mėn.  23d. 

Bebras rašė:

žvejys rašė:

Sveikas, žvejuk. Kaip tau ten sekasi, ar nepavargai kovoti su moderatore? Aš kaip matai, jau prisikovojau nutildė amžiams. Ir ne tik mane, bet ir mano draugus. Pabandyk prisijungti nauju vardu ir ką nors parašyti apie mane, iškart banas visam laikui be įspėjimo. Dar prieš metus sakiau, kad ten dviejų žmonių forumas. Ir visa tai tik aštrėja. Nepakantumas kitai nuomonei, brukimas per prievartą savo įsitikinimų ir t.t. Vakar žiūrėjau dok. filmą apie Čečėnijos diktatūrą, ten per Kadyrovo ir Putkos gimtadienius visus paprastus žmones iš darbų suvaro į gatves, išdalina šlovinančius plakatus ir visi turi švęsti tuos diktatorių gimtadienius su plačiom šypsenom. Apie savo nuomonės turėjimą ten nėra nė kalbos. Gaila, kad ir su tuo projektu, kuriame tave turbūt užblokuos, taip įvyko - jis tapo dviejų žmonių diktatūra. Žmonės ten bijo ne tik rašyti, bet ir skaityti, nes tikėtina, kad paranojiškai sekami kiekvieno IP adresai.

Like big_smile

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#6164 2017-03-09 13:54:42

Bebras
Senbuvis

Egle13 rašė:

Like big_smile

Oi Eglut13, kad tu žinotum kokie cirkai ten dedasi. Šiandien mano pažįstama iš Stokholmo neteko prisijungimo teisių. Gaila, nepasidariau printscreeno, nes visi įrodymai dingsta kaip į vandenį. Kitą kartą pasidarysiu printscreenus ir viską paviešinsiu būtent kokio turinio žinutės yra cenzūruojamos. Tai neabejotinai grubus kaip kareiviškas batas apribojimas žmogaus teisės į žodžio ir įsitikinimų laisvę. Bėgant laikui, pastebėjau, kad tas cenzorius yra ne tik menkysta, bet ir bailys, nes cenzūra užsiima tik tada, kai niekas kitas nėra tuo metu prisijungęs. Tai veikimas tichariom taip suslepiami visi galai ir dar parašomas koks nors apsimestinis komentaras jau tada, kai tas oponentas negali atsakyti. Spėju, kad taip iškreiptai mėgaujamasi savo esama galia.
Laimingo atsitiktinumo dėka, viena naujokė spėjo parašyti žinutę būtent tada, kai tuo metu buvo prisijungę ir kiti žmonės. Tad cenzoriui nieko neliko, kaip palikti nepatogias žinutes neištrintas (nes ir kiti žmonės jas skaitė, ištrynus būtų kilęs teisėtas nepasitenkinimas). Tačiau vis viena prikišo savo purvinus nagus - po ta kiekviena naujokės žinute sau būdingu didžiuliu šriftu, boldu ir šleikščiai ryškia raudona spalva prikeverzojo krūvą šmeižikiškos informacijos.
Tačiau šviesa tunelio gale yra. Žmonės jau ten nebeapsikentę reiškia atvirą nepasitenkinimą. Toliau seka du keliai, arba jie paklausys daugumos nuomonės arba visus po vieną tyliai išpirdolins ir liks patys vieni. Realesnis antras variantas, kadangi mano žiniomis naujokai ten krenta kaip lapai vienas po kito ekrane išvysdami užrašą: Jūs buvote užblokuotas visam laikui. Spėkit, kas yra atpirkimo ožys? Taip, tai aš. Visas purvas ant manęs. Įrodymai? Nulis. Iškreiptos prielaidos ir fantazijos pateikiami kaip tikri faktai. Ir dalis žmonių yra verčiami tuom tikėti. Nu pagalvok, jei aš pilnoje auditorijoje oponentui užrišiu burną ir kelias valandas sakysiu - va šitas žmogus yra dėl visko kaltas. Ką auditorija pagalvos? Kad turbūt iš tikrųjų kaltas, nes oponentas nieko nepasako atgal, savęs neapgina. Bėgant laikui auditorija užmiršta ir tą raištį ant oponento burnos. Čia kaip tose juodosiose reklamos technologijose. Jei metai iš metų bus kalama, kad akropolis yra kas?...kokia pirma mintis kilo? Duodu 99 proc. kad kilo mintis - akropolis prekybos centras. O Atėnų akropolį visi spėjom ir pamiršti, o jaunesnė karta vapščie turbūt nežino kad dar ir toks yra.
Na tai čia lyrinis nukrypimas, be viso šito man sekasi neblogai, esu trezvas (nors tavo bendravardė iš kitos visatos tvirtina kad "užgėrimai yra užgėrimai" ji turbūt tai nustato per atstumą savo šamaniškom nesąmonėm, tikras alkotesteris vrotkampot), ką čia ir bepridursi big_smile
Retai čia užklysti, Eglut13, turbūt tau gerai sekas? cool

Neprisijungęs

#6165 2017-03-10 13:39:05

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  7mėn.  23d. 

Užklystu į "čia" kiekvieną dieną, Bebreli smile
Laikausi, skaitau, gerai smile Jau galiu, nesikeikdama ir ramiai, analizuoti savo praeitį... Kadangi viską gyvenime darau sąžiningai, tai ir gėriau "sąžiningai", penkiolika metų, iš kurių kokius šešis juodai sad Dabar, atsigavau smile Ko linkiu ir tau bei visiems, skaitantiems šį forumą!

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#6166 2017-03-13 02:31:35

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  11mėn.  11d. 
Nerūkau  9m.  11mėn.  4d. 

http://www.bukblaivus.lt/forumas/uploads/206_zqui1stonbi.jpg

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#6167 2017-03-13 08:50:51

antonimas
Senbuvis
Registravosi: 2016-01-06
Žinutės: 192

Blaivus  2m.  0mėn.  20d. 

sveiki visiems;) seniai bebuvau čia...asmeniškai aš jau baigiau savo blaivybės laikotarpį,prieš tris savaites jau alučio pagurkšnojau:) niekam  nieko nenoriu taikyti,kalbu tik apie save...bet kaip bebūtų keista,asmeniškai aš dabar jaučiuosi kur kas geriau,negu tą blaivybės laikotarpį,aš ten buvau kažkokiam kalėjime,dabar esu laisvas,kad ir kaip keistai beskambėtų...:Dir nuotaika geresnė,ir linksmiau,savaitgaliais sau leidžiu alučio normaliai pagurkšnot...na aišku,aš čia kalbu apie save,na mano tokie pojūčiai ir tiek...sunku buvo man taip va išvis kad nė lašo,nė gramo...nenoriu aš taip...aišku kas be ko saugau save nuo daugiadienių,tai kitą dieną veju bet kokias mintis kad pataisyt sveikatą ir vengiu stiprių gėrimų...bet kokiu atveju visi šaunuoliai kurie sugeba gyventi visiškai be alkoholio,aš jus visada palaikau ir palaikysiu;)

Neprisijungęs

#6168 2017-03-13 09:10:09

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Manau antonimai taves vistiek čionais daug kas nesupras, vistiek kreivai žiūrės ir ragins mesti TA reikala su gurkšnojimais, kitaip ir būti negali... patikėk metų metais ir kitam forume ir šitame bandžiau tai paaiškinti, na ka ten forumuose, gyvai realiai netgi dešimtis kartu bandžiau ivairiausiais būdais duoti suprasti aplinkiniams, kad nium kvailai ir šūdinai aš jaučiuosi ištisai negeriant nie lašo... Na savaite kita, gal mėnesi dar nieko, bet kas dedasi paskui...  Mane gniuždo tie vadinami blaivūs savaitgaliai, šventės per kurias išvis neaišku ka veikti, vakarai kai sėdi surūgęs piktas ir nieko nenori nei matyti nei girdėti ir tik lauki kada ta prakeikta diena pasibaigs... Vistiek didelė dalis žmoniu nesupranta nium kas čia tau tame visame jau taip blogai???.. ko tau dar trūksta??... Nium va TO ir trūksta kad maktelti, apsvaigti mažumėle, "atsijungti" nuo rutinos, rūpesčio, įtampos... kad prasiblaškyti, pakvailioti, nusišnekėti, pabledavoti, pasivolioti, nulūžti, o atsikėlus padarius pachmieliuka gyventi sau toliau... ar čia taip tas iaugę i vidų, tas šaknis taip įleidusi tokia gyvensena ar aš tokio tipo esu asmenybė, kad na man tiesiog taip patinka, nuo ankstyvos paauglystės, kada patyliukais gurkšnodavome su draugeliais aluti pasislėpę kur laiptinėje ar rūsyje, po pamoku žėk paska nulekiam i namus tuoj i bufetuka žėk žėk kokie gėrimukai, davai biški paragaujam... Ta nostalgija tokia gyva viduje, tarsi vakar atrodo tai buvo, tas pats virpuliukas viduje...  Jau daugiau matyt ir nebandysiu TO paaiškinti, nes tas gaunasi tarsi norėjimu pasiteisinti prieš kažka dėl kažko.. smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#6169 2017-03-13 11:28:51

antonimas
Senbuvis

tai jau jo labai gerai po visos darbo savaitės padegustuot ko skanaus su laipsniais...ir pats save geriau tada supranti,ir truputį susidėlioja viskas į vietas,planuojasi lengviau;)na taip jau yra,aišku kitiems gal viskas atvirkščiai...galbūt kiti suranda naujų draugų,naujų potyrių kitur,na aš neradau,o naujų draugų,žmonių man tikrai jų nereikia nei laiko,nei noro toms naujoms pažintims nėra...

Neprisijungęs

#6170 2017-03-13 16:26:37

Dama
Senbuvis
Registravosi: 2015-11-02
Žinutės: 180

Aš suprantu, nes prabuvusi apie 6 mėn. blaivi, vėl "paslydau " , juokinga ne paslydau o tėškiausi.Ar buvau laiminga per blaivų laikotarpį , ne.Jaučiausi esanti nelaisvėje, darbo , šeimos... Nerandu savyje paaiškinimu, kaip priklausomybę valdyti, arba jos atsisakyti.Krūvos psichologinių straipsnių, knygų... ir nulis.Rašau praėjus mėnesiui po išsiblaivinimo, nes ankščiau nedrįsau.Forumas tapo toks teigiamas, vien siūlymai kavos, gražūs pasisveikinimai.Pasvarsčiau nepatogu lysti su savo , padėkite man dar kartą...Perskaičiau forumą nuo pat pradžių , visą.Kiek visko buvo, gyvenimas virte virė.Nuopoliai , atsistojimai, patarimai .Dabar liko keli teigiami nariai, žinoma pagarba jiems, bet čia tas pat, kas alkoholikui pasakoti savo bėdas žmogui kuris su tuo neturi nieko bendra . Rytoj einu pas psichologę.

Gyvenimo negalima pradėti iš naujo , bet galima tęsti kitaip

Neprisijungęs

#6171 2017-03-13 20:45:36

Bebras
Senbuvis

Dama rašė:

Aš suprantu, nes prabuvusi apie 6 mėn. blaivi, vėl "paslydau " , juokinga ne paslydau o tėškiausi.Ar buvau laiminga per blaivų laikotarpį , ne.Jaučiausi esanti nelaisvėje, darbo , šeimos... Nerandu savyje paaiškinimu, kaip priklausomybę valdyti, arba jos atsisakyti.Krūvos psichologinių straipsnių, knygų... ir nulis.Rašau praėjus mėnesiui po išsiblaivinimo, nes ankščiau nedrįsau.Forumas tapo toks teigiamas, vien siūlymai kavos, gražūs pasisveikinimai.Pasvarsčiau nepatogu lysti su savo , padėkite man dar kartą...Perskaičiau forumą nuo pat pradžių , visą.Kiek visko buvo, gyvenimas virte virė.Nuopoliai , atsistojimai, patarimai .Dabar liko keli teigiami nariai, žinoma pagarba jiems, bet čia tas pat, kas alkoholikui pasakoti savo bėdas žmogui kuris su tuo neturi nieko bendra . Rytoj einu pas psichologę.

Apie forumą. Ačiū šio forumo kūrėjams, kad išlaiko žmogiškumą, toleranciją kitokiems. Žinai, Dama, kodėl liko tik teigiami nariai? Todėl, kad tiems "neigiamiems" pasidarė sunku save išreikšti. Alkobendruomenė nėra didelė ir skaito abu forumus. Po to, kai aname pradėti aktyviai blokuoti visi "neigiami" nariai, nebeliko to tikrumo. Žmonės įbauginti. Šitame neblokuoja, bet vistiek turiu labai atidžiai apgalvoti kiekvieną savo sakinį. Bet tai jau nėra bendravimas. Tai yra pavadinkim toks kalbėjimas, kai kitame stalo gale sėdi ir kiekvieno tavo žodžio klauso pats Stalinas. Na tai koks ten gali būti kalbėjimas...šlovė komunizmui. Turbūt pagavot mintį. Su iškastruota žodžio laisve nuoširdumo nebus.
Dama, aš taip pat esu tas slidininkas, kiti sakys gal koks ten slidininkas, tūlas pijokas. Va šiandien po ilgesnės pertraukos padariau savo mėgstamos trauktinės. Va ir aš niekaip iki šiol nesuprantu kame ta laimė būti tipo suaugusiu, atseit labai atsakingu žmogumi - arti nuo ryto iki vakaro, o savaitgaliais slampinėti Šūdopolyje? Per atostogas nuskrist į Turkiją? Po to vėl arti? Tai ir yra ta sušikta laimė? Psichologai kartais neblogai prasiblaškymui, bet jei gerai pasigilinus tas jų mokslas į žmogų žiūri kaip į bandomąją žiurkę ar robotą, kurį galima užprogramuoti bet kokiomis mintimis. Iki sielos skausmo psichologija nedasikasa, per daug paviršutiniškai jie viską griebia.
Man jau pirmos žilos sruogos kalasi, derėtų surimtėti, tipo tapti tikru vyru, nu bet nors užmušk nesuprantu, kodėl laimė ir prasmė yra didžiąją savo gyvenimo dalį praleisti darbe, po to susirgti ir padvėsti vienišam kaip šuniui.
Žmogaus siela kaip tas Kilnusis Erelis - gimusi skraidyti, o ne vergauti!

Neprisijungęs

#6172 2017-03-16 12:35:31

antonimas
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Manau antonimai taves vistiek čionais daug kas nesupras, vistiek kreivai žiūrės ir ragins mesti TA reikala su gurkšnojimais, kitaip ir būti negali... patikėk metų metais ir kitam forume ir šitame bandžiau tai paaiškinti, na ka ten forumuose, gyvai realiai netgi dešimtis kartu bandžiau ivairiausiais būdais duoti suprasti aplinkiniams, kad nium kvailai ir šūdinai aš jaučiuosi ištisai negeriant nie lašo... Na savaite kita, gal mėnesi dar nieko, bet kas dedasi paskui...  Mane gniuždo tie vadinami blaivūs savaitgaliai, šventės per kurias išvis neaišku ka veikti, vakarai kai sėdi surūgęs piktas ir nieko nenori nei matyti nei girdėti ir tik lauki kada ta prakeikta diena pasibaigs... Vistiek didelė dalis žmoniu nesupranta nium kas čia tau tame visame jau taip blogai???.. ko tau dar trūksta??... Nium va TO ir trūksta kad maktelti, apsvaigti mažumėle, "atsijungti" nuo rutinos, rūpesčio, įtampos... kad prasiblaškyti, pakvailioti, nusišnekėti, pabledavoti, pasivolioti, nulūžti, o atsikėlus padarius pachmieliuka gyventi sau toliau... ar čia taip tas iaugę i vidų, tas šaknis taip įleidusi tokia gyvensena ar aš tokio tipo esu asmenybė, kad na man tiesiog taip patinka, nuo ankstyvos paauglystės, kada patyliukais gurkšnodavome su draugeliais aluti pasislėpę kur laiptinėje ar rūsyje, po pamoku žėk paska nulekiam i namus tuoj i bufetuka žėk žėk kokie gėrimukai, davai biški paragaujam... Ta nostalgija tokia gyva viduje, tarsi vakar atrodo tai buvo, tas pats virpuliukas viduje...  Jau daugiau matyt ir nebandysiu TO paaiškinti, nes tas gaunasi tarsi norėjimu pasiteisinti prieš kažka dėl kažko.. smile

taip taip ta tavo pavadinta nostalgija irgi suvaidina nemažą vaidmenį visame tame procese kaip ,kad tu ir sakai:)

Neprisijungęs

#6173 2017-03-20 08:21:40

Bebras
Senbuvis

Labas rytas, kava ir pora saldainių. Po ilgų klajonių pribrendo metas vėl pradėti naudotis skaitliuku...

Neprisijungęs

#6174 2017-03-20 16:38:48

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  3mėn.  9d. 

Vakarinis arbatos puodas ir kanelė Bebriukui smile

Neprisijungęs

#6175 2017-03-21 08:55:12

Bebras
Senbuvis

Veronika rašė:

Vakarinis arbatos puodas ir kanelė Bebriukui smile

Beskaitant pasirodė "puodas ir panelė" smile Tačiau be gūglo viestiek neapsiėjau besiaiškindamas kas ta kanelė. Atrodo apetytnai, o jei dar savo kepta, nefabrična, tai išvis gėris...na tai kava garuoja...
Beje, panelė prie kavos irgi viliojantis derinys cool

Neprisijungęs

Forumo apačia