VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 9m. | 11mėn. | 12d. |
Nerūkau | 9m. | 11mėn. | 5d. |
Ku ku, alkašai. Kaip jūs?
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 0mėn. | 21d. |
Nida rašė:
pariuke rašė:
vasarą linksmai pagyvenau, ilgai niekaip negalėjau sustoti, dabar vėl bandau
Tikra slapukė Pariukė, tik šast ir jau mėnesiukas, o aš net nepastebėjau , kad skaičiuką įjungei
man tai neišeina tvarkingai linksmai pagyventi - pastoviai prisidirbutai manau, kad geriau nei nepradėt
nors kipšas gundo, oi kaip gundo
gundo,gundo ir dar turbūt ilgai gundys...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 2d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 0d. |
antonimas rašė:
Nida rašė:
pariuke rašė:
vasarą linksmai pagyvenau, ilgai niekaip negalėjau sustoti, dabar vėl bandau
Tikra slapukė Pariukė, tik šast ir jau mėnesiukas, o aš net nepastebėjau , kad skaičiuką įjungei
man tai neišeina tvarkingai linksmai pagyventi - pastoviai prisidirbutai manau, kad geriau nei nepradėt
nors kipšas gundo, oi kaip gundo
gundo,gundo ir dar turbūt ilgai gundys...
tai jau neaišku kiek dar gundys kaip būtų gerai, kad žinotum kada ateis ta diena, kai nebegalvosi apie alkoholį
kažkaip būtų geriau, kad pvz. po metų kitų esi garantuotas, kad velnio lašai tavęs nebegundo, būtų daug lengviau
kaip sakant atsėdėjai bausmės laiką ir gyveni toliau be pagundų
Neprisijungęs
Nida buvai minėjus,kad esi išbuvus ten apie lyg ir 10 mėnesių be alkoholio,po to vėl grįžai...noriu paklaust,po tiek laiko nebuvo praėjęs potraukis nė biškio:)kad vėl susigundei...
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Nida buvai minėjus,kad esi išbuvus ten apie lyg ir 10 mėnesių be alkoholio,po to vėl grįžai...noriu paklaust,po tiek laiko nebuvo praėjęs potraukis nė biškio:)kad vėl susigundei...
apie 8 mėnesius esu išbuvus ilgiausiai, o paprastai tai šis laikotarpis 3-4 mėn man sudėtingiausias, kaip ir nėra gaila išjungti skaičiuką ir porai savaičių pasijausti laisva nuo bet kokių tabu paskui vėl viskas stoja į savo vėžes ir vėl galiu negert kurį laiką
kaip tai įvyksta kiekvieną kartą skirtingai-pradžioje tikrindavausi gal jau sugebėsiu kultūringai po taure prie progos išgert ir taip sekdavosi kelis kartus, o paskui vėl nutrūkdavau
viena gerai, kad tai ilgai nesitęsia
. Bet kad tai būtų nevaldomas noras nebuvo, tiesiog pasitardavau su savim, kad va dabar yra kelios progos švęsti, o paskui vėl stabdysiu
Neprisijungęs
na taip čia turbūt visiems skirtingai su tuo nutrūkimu,skirtingi ir patys nutrūkimai:) blemba man irgi atrodydavo,kad nieko čia tokio,kad ir nutrūkdavau,po to nors ir sunkiai sugrįždavau į normalų gyvenimą be didesnių nuostolių...bet man galutinai privertė viso to atsisakyti,tai atminties praradimai pastovūs ir jau tada visokios nesąmonės būna:) kiek tik bebaliavotum, tiek niekada nepameni puse ar net daugiau...tai čia mano asmeninė didžiausia problema,dėl ko ir atsisakiau alkoholio,nes jau turbūt smegenys jau atsisako dirbti po tam tikro kiekio alkoholio...ir aišku be abejo bele kokios pagirios po daugiadienių,čia irgi žiauru,galėčiau parašyt net atskirą knygą apie visus tuos athodus...žodžiu alkoholis yra geras dalykas,bet ne man... Geros dienos visiems;)
Neprisijungęs
tai ir gaunasi,kad va bandau saikingai pasisėdėt, bet gaunasi taip,kad čia vieną minutę atrodo dar sėdi lengvai pakalęs, o kitos akimirkos jau nepameni...tai va taip ir gaunasi,kad atsimeni tik tai,kai būni lengvai apgirtęs,o jau kas truputį vėliau,viskas dingsta iš galvos...kiti tai net netikėdavo,kaip tu čia taip nieko neatsimeni:) na gal ir į gerą tai,nes jei būtų viskas daugiau mažiau tvarkoj su atmintimi,tai ir toliau sėkmingai gerčiau:D
Neprisijungęs
nusimato pokyčiai ne į gerą pusę, tai vakar labai sėkmingai sukosi mintys, kad ta "proga" tikriausiai reikėtų išgert veju ją nuo savęs, bet, jei taip įvyks, tai labai abejoju ar susilaikyti pavyks, jau tariuosi su savim kiek laiko reikės skirti "skausmo malšinimui"
tai va toks tas mano pirmas žiemos rytas
Neprisijungęs
Nida rašė:
nusimato pokyčiai ne į gerą pusę, tai vakar labai sėkmingai sukosi mintys, kad ta "proga" tikriausiai reikėtų išgert
veju ją nuo savęs, bet, jei taip įvyks, tai labai abejoju ar susilaikyti pavyks, jau tariuosi su savim kiek laiko reikės skirti "skausmo malšinimui"
tai va toks tas mano pirmas žiemos rytas
nu baik baik Nida,juk pati žinai,kad po blogo periodo visada ateina šviesusis...galbūt tik ieškai dingsties išgėrimui...be to neteksiu ir aš konkurentės savo;) taip kad manau priimk,kaip didelį iššūkį, viskas bus gerai aš tikiuosi...
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Nida rašė:
nusimato pokyčiai ne į gerą pusę, tai vakar labai sėkmingai sukosi mintys, kad ta "proga" tikriausiai reikėtų išgert
veju ją nuo savęs, bet, jei taip įvyks, tai labai abejoju ar susilaikyti pavyks, jau tariuosi su savim kiek laiko reikės skirti "skausmo malšinimui"
tai va toks tas mano pirmas žiemos rytasnu baik baik Nida,juk pati žinai,kad po blogo periodo visada ateina šviesusis...galbūt tik ieškai dingsties išgėrimui...be to neteksiu ir aš konkurentės savo;) taip kad manau priimk,kaip didelį iššūkį, viskas bus gerai aš tikiuosi...
tu visiškai teisus antonimai, negaliu gi tavęs palikt vieno "karo lauke" kažkaip vakarop apsipratau su busima situacija, pagalvojau, kad nėra ko bėgt prieš traukinį ir palaukt, o gal duos dievas viskas ir išsispręs į gerą
dar pasigalinėsim antonimai, čia tau būtų buvusi lengva pergalė mintys nutolo apie alko ir vėl viskas stojo į savo vietas
Neprisijungęs
Nida rašė:
antonimas rašė:
Nida rašė:
tai va toks tas mano pirmas žiemos rytasnu baik baik Nida,juk pati žinai,kad po blogo periodo visada ateina šviesusis...galbūt tik ieškai dingsties išgėrimui...be to neteksiu ir aš konkurentės savo;) taip kad manau priimk,kaip didelį iššūkį, viskas bus gerai aš tikiuosi...
tu visiškai teisus antonimai, negaliu gi tavęs palikt vieno "karo lauke"
kažkaip vakarop apsipratau su busima situacija, pagalvojau, kad nėra ko bėgt prieš traukinį ir palaukt, o gal duos dievas viskas ir išsispręs į gerą
![]()
dar pasigalinėsim antonimai, čia tau būtų buvusi lengva pergalėmintys nutolo apie alko ir vėl viskas stojo į savo vietas
šaunuolė blemba pas mane irgi dažnai mintys sukasi apie tai,bet neleidžiu sau...nes žinau,kad vėl viskas iš naujo bus,nusivilimai ir pan. Vargina labai tokie dalykai...o beje tu Nida,man padedi irgi,esu labai užsispyręs kartais kai reikia,kartais ir kai nereikia...taip,kad bus sunku su manim,bet įmanoma:D
beje ryt varau į darbo balių,bet nė kiek nesinervinu žinau, kad tikrai nė lašo neimsiuo prie spaudimų per visą ta mano negėrimų laikotarpių jau pripratęs,nieko naujo neišgirsiu,o anksčiau tai žiauriai nervindavausi,kartais ir pasiduodavau,bet kaip sakant gyveni ir įgauni patirties vienokios ar kitokios...
Neprisijungęs
kaip vakarėlis praėjo antonimai
Neprisijungęs
Labas visiems ,kaip gyvenate,,senai rasiau ,nepyk Audroni,ziauriai as ana karta pavariau,,,be as esu... ir.. as turiu atrodyti nepriekaistinga,bet gaunas ,kaip paprastai...gyvenimas yra gyvenimas..myliu as ji ir save..
visiems geru svenciu MARIJUI,mano vyro vardas..Viktorijai buk pergale, nes tai gyvenimas Nidai opa nes tai poilsis Damai,nes mes turim buti tokios Audronis administratorius bosas ,,artaz menininkas o,,kitu as dar gyvenime nesutikau ..Pariuke dar buvo jauna ir dar viskas priesakyje,
Neprisijungęs
Nida rašė:
labas Nida,visų pirmiausia tai su keturiais mėnesėliais,labai smagu taip ir toliau;) o vakarėlis tai man gerai,kaip ir minėjau,nė lašo alkoholio,pasisėdėjau ir grįžau kaip niekada anksti namo:) o šeštadienio rytą relaksavau nuo geros nuotaikos:) aišku užeina dar tokios mintys,tokia beprasmybė,kuomet gyveni be alkoholio,bet aš manau,kad kuo toliau tuo tos beprasmybės bus mažiau:) kaip taviškis savaitgalis?
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Nida rašė:
labas Nida,visų pirmiausia tai su keturiais mėnesėliais,labai smagu taip ir toliau;) o vakarėlis tai man gerai,kaip ir minėjau,nė lašo alkoholio,pasisėdėjau ir grįžau kaip niekada anksti namo:) o šeštadienio rytą relaksavau nuo geros nuotaikos:) aišku užeina dar tokios mintys,tokia beprasmybė,kuomet gyveni be alkoholio,bet aš manau,kad kuo toliau tuo tos beprasmybės bus mažiau:) kaip taviškis savaitgalis?
ačiū, ačiū antonimai už sveikinimus keliaujam į penktą mėnesį
vykis
smagu, kad nuotaikos tavo puikios - taip ir toliau...tikiuosi ir aš nepasiduosiu alkoholio kerams per ateinančias šventes
išeigines praleidau gerai, net puikiai ir labai sveikuoliškai tiesa jūroje su tikraisiais sveikuoliais nesimaudžiau
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Ku ku, alkašai. Kaip jūs?
Puikiai
Neprisijungęs
Antonimai, pirmas trimestras baigtas su kuo tave ir sveikinu
sėkmės ir toliau taip laikyk
Neprisijungęs
o aš išgėriau. vienišiems kalėdų metas liūdnas
Neprisijungęs
pariuke rašė:
nežinau kaip tau Pariuke, bet man, kai išgerdavau pasidarydavo dar liūdniau, kartais ir paašarot tekdavo
ir dabar, jei kyla noras dėl kokių priežasčių išgert, žinau, kad geriau tikrai nebus, o bus dar blogiau gal tai ir sulaiko nuo taurelės
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Man irgi lengviau pasidaro išgėrus, nes jau kelinti metai vienui vienas, ir Kalėdos bus vienos ir Naujieji taip pat... nieko nesinori nei veikti nei ka puošti nei kam ten ruoštis, butelaitis ir užkandos ir tiek žiniu, visiška apatija, tai ikalus nors užsimiršti, apsvaigsti atitrūksti nuo slogių minčių...
Neprisijungęs
Nida rašė:
Antonimai, pirmas trimestras baigtas
su kuo tave ir sveikinu
Dėkuj Nida;) aha jau tuoj antrą kartą savo gyvenime švesiu blaivybės šimtadienį kaip tau sekasi?
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Nida rašė:
su kuo tave ir sveikinu
Dėkuj Nida;) aha jau tuoj antrą kartą savo gyvenime švesiu blaivybės šimtadienį
kaip tau sekasi?
šimtadienis - gražiai skamba
aš šiek tiek nerimauju dėl artėjančių švenčių šiandien teko praeiti per alkoholio skyrių - nepasakyčiau, kad jaučiausi patogiai, kažkaip kaip į nusikaltimo vietą sugrįžusi
Neprisijungęs
Nida rašė:
antonimas rašė:
Nida rašė:
su kuo tave ir sveikinu
Dėkuj Nida;) aha jau tuoj antrą kartą savo gyvenime švesiu blaivybės šimtadienį
kaip tau sekasi?
šimtadienis - gražiai skamba
aš šiek tiek nerimauju dėl artėjančių švenčiųšiandien teko praeiti per alkoholio skyrių - nepasakyčiau, kad jaučiausi patogiai, kažkaip kaip į nusikaltimo vietą sugrįžusi
na man dabar ir nelengvas laikotarpis,nėra dienos,kad nepagalvočiau apie alkoholį,ir net kelis kartus į dieną blemba atrodo kokio nekalto karšto vynelio per šventes kaip būtų smagu:) nežinau kaip seksis toliau,bet šiuo metu pavojingai mintys sukasi apie tai...bet visgi mano pasiryžimas nesumažėjęs,taip kad Nida einam toliau...
Neprisijungęs
na ką artėja sunkus metas, kažkaip ir man sukasi mintys galvoje apie alko stengsiuos nepasiduoti, o kaip pavyks, pamatysim
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 23d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 10d. |
Su artėjančiom šventėm visus. Gražių, jaukių, šiltų, džiugių ir blaivių Šv. Kalėdų
Neprisijungęs