VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 2d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 0d. |
antonimas rašė:
Nida rašė:
antonimas rašė:
Ačiū merginos;) smagiai jaučiuosi:) o kaip tu Nida dar nepasiduodi?
Nepasiduodu ir mažais žingsneliais tipenu į priekį...
kol kas tau vilčių neduosiu pasivyt, o kaip bus toliau, pamatysim
Aš tikiuosi mes visada eisim viena kryptimi ir nė vienas nenueis šunkeliai...
o kelelis laukia nelengvas, labai nelengvas...
pradžia yra sunki, bet viliuosi, kad toliau bus lengviau... nors reiktų paklausti veteranų, kurie jau ilgą laiką šiame kelyje
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 23d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 10d. |
Eglynėli, su dvejais metais Šaunuolė
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mėn. | 24d. |
Veronika rašė:
Eglynėli, su dvejais metais
Šaunuolė
Ačiū! O tave su 1,7 mėn. Aš savo dieną "atžymėjau" šauniu pasivažinėjimu po miestą
Vis tik, pasirodo, gera negerti
Neprisijungęs
Eglut, nors ir pavėluotai priimk mano sveikinimus
Neprisijungęs
Nida rašė:
Eglut, nors ir pavėluotai priimk mano sveikinimus
Ačiū, Nidute. O tau jau tuoj 3 mėnesiukai Ot bėga laikas...
Neprisijungęs
Labas rytas, Nidute Trys mėnesiukai
Kaip laikais?
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 0mėn. | 21d. |
labas rytas visiems;) laba rytas Nidute;) trys mėnesiukai neblogai,su tuo ir sveikinu, taip ir toliau,šaunuolė
Neprisijungęs
Nida, aūūū!!! "Blaivus 0m. 3mėn. 0d."? TAM TA RAM !!!
Neprisijungęs
Labas rytelis, ačiū jaučiuosi gerai, nors meluočiau, kad nekyla pagunda išklysti
, bet stumiu tas mintis į šalį ir žingsniuoju tolyn...
Sunku pasakyt, ar pavyks pasiekti Eglės ir Veronikos rezultatus, bet nors Antonimui stengsiuosi nepasiduot
Neprisijungęs
Na, mieloji, be pagalbos iš šalies, aš tavųjų rezultatų nepasiekdavau. Nulūždavau po dviejų mėnesių. Taigi esi stipri, šauni, turi didelį vidinį norą - gyvent blaiviai. O tai labai svarbu. Kita vertus, atkrytis, tai kaip sveikimo dalis, bet labai rizikinga.
Aš jau nenoriu grįžt ten, tai gyvenimo neišsprendžia, reikalų nesumažėja, skausmo taip pat. Tik šitoj pusėj galiu blaivia galva dėliot savo gyvenimo scenarijų
Sėkmės dideliausios, kiekvena diena yra aukso vertės - išgyventa sąmoningai Tik į priekį
Neprisijungęs
Nida rašė:
Labas rytelis, ačiū
jaučiuosi gerai, nors meluočiau, kad nekyla pagunda išklysti
, bet stumiu tas mintis į šalį ir žingsniuoju tolyn...
Sunku pasakyt, ar pavyks pasiekti Eglės ir Veronikos rezultatus, bet nors Antonimui stengsiuosi nepasiduot![]()
Taip taip teisingai mastai, kam jau kam,bet man pasiduoti negali... beje aš pasiduoti irgi neketinu,ir kažkaip po kol kas labai gerai sekasi...
Neprisijungęs
antonimai, jau du mėnesiukai nebe už kalnų...
mane neramina artėjantis švenčių šurmulys, kažkur kirba mintis šventes švęsti vis veju jas tolyn, bet nusimato daug susitikimų įvairių ir bijau palūžti
jei dabar galiu rinktis eiti į vietas kur vartojamas alko ar ne, tai švenčių metu negalėsiu rinktis ir teks visuose renginiuose dalyvaut...
pernai kažkaip pavyko atsilaikyt ir naujuosius sutikau blaiviai ko tikriausiai nėra buvę nuo 16 metų
Neprisijungęs
Nida rašė:
antonimai, jau du mėnesiukai nebe už kalnų...
![]()
mane neramina artėjantis švenčių šurmulys, kažkur kirba mintis šventes švęstivis veju jas tolyn, bet nusimato daug susitikimų įvairių ir bijau palūžti
jei dabar galiu rinktis eiti į vietas kur vartojamas alko ar ne, tai švenčių metu negalėsiu rinktis ir teks visuose renginiuose dalyvaut...
pernai kažkaip pavyko atsilaikyt ir naujuosius sutikau blaiviaiko tikriausiai nėra buvę nuo 16 metų
jei pavyko pernai,tai kodėl neturėtų pavykti šiemet,aaa...? taip, kad manau viskas bus gerai ir abu žiūrėsim fejerverkus blaiviom akim:D beje pernai aš net nesulaukiau fejerverkų,buvau užgėręs ketvirtą dieną ir smigęs 21h. vakaro...atvirkščiai nei tau,man jokių susitikimų nenusimato,tad nebus ir didelių pagundų,manau nebus sunku...tačiau man nusimato kelionė po naujų metų į šiltesnius kraštus,ir viešbutis su viskas įskaičiuota, va čia manau man bus iššūkis...
Neprisijungęs
antonimas rašė:
<...> tačiau man nusimato kelionė po naujų metų į šiltesnius kraštus,ir viešbutis su viskas įskaičiuota, va čia manau man bus iššūkis...smile
Nieko baisaus. Patikėk. Per savo blaivų laikotarpį buvau du kartus "viskas įskaičiuota" Žinoma, pasiruošk tam, jeigu įmanoma, turėk ryšį su forumu
Juk "viskas įskaičiuota" tai ne tik alkoholiniai gėrimai bet ir begalės gerų dalykų: šviežiai spaustos vaisių sultys, užkandžiai ir kiti skanėstai
Svarbiausia - nesijausti nepilnaverčiu dėl to, kad negali atsigerti. Matai, mano gėrimas jau buvo praradęs linksmąją savo pusę, todėl dabar smagu mėgautis blaiviais rytais, naujais įspūdžiais ir pažinimo džiaugsmu.
Antonimai - blaivi kelionė prasideda
Neprisijungęs
kažkodėl paskutiniu metu nelabai stipriai laikausi, jei anksčiau net neprisimindavau alko, tai paskutinėmis dienomis apie jį vis dažniau pagalvoju, kažkaip ir per tv pastebiu atrodo net jaučiu brendžio skonį, kai matau ką geriant...
gerai, kad tuo pačiu metu iškyla pagirių prisiminimai ir noras gerti laikinai nuslopsta
Neprisijungęs
Nidūlička, gal esi labai pavargusi, patiri stresą ir įtampą? Pabandyk pastebėt save, kas iššaukia tokius priklausomybės bruzdėjimus.
Neprisijungęs
Nida rašė:
kažkodėl paskutiniu metu nelabai stipriai laikausi, jei anksčiau net neprisimindavau alko, tai paskutinėmis dienomis apie jį vis dažniau pagalvoju, kažkaip ir per tv pastebiu
atrodo net jaučiu brendžio skonį, kai matau ką geriant...
Tavo pasąmonė jau geria, belieka tam persikelti i realybę, tai tik laiko klausimas...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nidūlička, gal esi labai pavargusi, patiri stresą ir įtampą? Pabandyk pastebėt save, kas iššaukia tokius priklausomybės bruzdėjimus.
Tiesiog negaliu pasakyt kodėl taip nutinka, gal tikrai įtampos ir nuovargio pasekmė
reiks būtinai savaitgalį ištrūkti į gamtą
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nida rašė:
kažkodėl paskutiniu metu nelabai stipriai laikausi, jei anksčiau net neprisimindavau alko, tai paskutinėmis dienomis apie jį vis dažniau pagalvoju, kažkaip ir per tv pastebiu
Tavo pasąmonė jau geria, belieka tam persikelti i realybę, tai tik laiko klausimas...
nekarksėk Pasiklydes, pasąmonė tegul sau geria svarbu realybėje taip nenutiktų, o aš dar pakovosiu
negaliu taip imt viską mest ir pasiduot tiems velnio lašams
Neprisijungęs
Nida rašė:
Vat palauksime ir pasižiūresime kaip bus, ne šitos šventes tai kitos, ne žiema tai pavasaris, bet vistiek ateis Diena X... neviena toki "prisiekusi" blaivininka teko girdėti kaip ji ar jis kovos ir lialialia, makt ir tiek tos blaivybes, cha cha..
Neprisijungęs
Nida nepasiduok...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nida rašė:
Vat palauksime ir pasižiūresime kaip bus, ne šitos šventes tai kitos, ne žiema tai pavasaris, bet vistiek ateis Diena X... neviena toki "prisiekusi" blaivininka teko girdėti kaip ji ar jis kovos ir lialialia, makt ir tiek tos blaivybes, cha cha..
Vienaip ar kitaip - viskas keičiasi į gerą. Paprasčiausiai kai kada kai kas į gerą keičiasi šiek tiek ilgesniu keliu - per blogiausią!
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Nida nepasiduok...
nevalia pasiduot, suremkim pečius ir laikykimės
Neprisijungęs
Viskas bus gerai, Nidute. Turi būti, nes pati to nori. O dėl švenčių, kai dėmesį nukreipi į kitus, širdžiai mielus, dalykus, viskas praeina sklandžiai. Svarbu nesureikšminti to fakto, kad negali gerti.
Neprisijungęs
Nida rašė:
gerai, kad tuo pačiu metu iškyla pagirių prisiminimai ir noras gerti laikinai nuslopsta
Na matai Nida šis mūsų laikotarpis manau yra pats sunkiausias ir labai daug rizikos paslysti...nes tada vėl viskas būna pasimiršę, ir vėl atrodo,kad čia nieko blogo,kad čia viskas kontroliuojama,o alkoholio skonis jau pasiilgtas labai:) aš irgi tada prisimenu visus savo praeities baubus ir negandas, ir taip vėl atsikratau minties...esmė tame jei vėl paragaučiau,vėl žiauriai užgraužtų sąžinė,ir vėl viskas iš naujo,o to aš mažiausiai noriu...taip kad Nida mes jau gana nemažai nuėjome, ir nėra čia ko slidinėti;) varom toliau, juk visai smagu!!!
Neprisijungęs