VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 1d. |
Pasiklydes rašė:
Egle13 rašė:
Pasiklydes rašė:
Čia kažkas blevyzgojo kad išeina su visam.. atkreipti reikia dėmesi kiek ilgam tas "su visam"... prasičiūchino biški damutė ir vėl jau prireikė kur anksčiau oj ne manęs čia nebebus...
Nu nebūk tu "jazva"
Čia ne jazva, čia realybė, bet kai kurie tiesiog mistikoje kažkokioje gyvena, jei nepatinka valink iš to Forumo, juk pririšę niekas nelaiko bet reikia tarsi išeinu nosi iškėlusi girta automobiliu pridaužiusi, tokia ach... ir netikėtai žėk vėl čia, tokia lyrinė poetė... tai kažkaip nesidėlioja... Ai dabar dašunta čia kaip su Kalsonu, jis išskrido, bet žadėjo sugryžti, ir Freken Bok verkianti prie lango su kašaru.. Joa, tada tinka..
Nereikia... , Erudite tu mūsų (čia labai šiltas kreipinys, jei ką). Beje aš irgi esu girta automobilį sudaužiusi ir dabar pėsčia vaikštau
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 6d. |
Mistika esi pats. Jau vien tie tavo pahmielo darymai , gėrimų pavadinimai , pavertus kiek jie kainuoja net mažiausiomis kainomis prasilenkia su tuo ką rašai. Man pvz. smagu , kai žmogus sugryšta , dar labiau kai bendrauja.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 6d. |
Egle13 rašė:
Pasiklydes rašė:
Egle13 rašė:
Nu nebūk tu "jazva"Čia ne jazva, čia realybė, bet kai kurie tiesiog mistikoje kažkokioje gyvena, jei nepatinka valink iš to Forumo, juk pririšę niekas nelaiko bet reikia tarsi išeinu nosi iškėlusi girta automobiliu pridaužiusi, tokia ach... ir netikėtai žėk vėl čia, tokia lyrinė poetė... tai kažkaip nesidėlioja... Ai dabar dašunta čia kaip su Kalsonu, jis išskrido, bet žadėjo sugryžti, ir Freken Bok verkianti prie lango su kašaru.. Joa, tada tinka..
Nereikia... , Erudite tu mūsų (čia labai šiltas kreipinys, jei ką). Beje aš irgi esu girta automobilį sudaužiusi ir dabar pėsčia vaikštau
Egle užmynei ant skaudamos vietos,aš tris sukūliau per penkis metus.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 9mėn. | 20d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 13d. |
Pasiklydes rašė:
Čia kažkas blevyzgojo kad išeina su visam.. atkreipti reikia dėmesi kiek ilgam tas "su visam"... prasičiūchino biški damutė ir vėl jau prireikė kur anksčiau oj ne manęs čia nebebus...
Kodėl tu tox piktas?..
https://youtu.be/mTqbA3galJQ
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Kur noriu ten vaikštau, tu man nepareguliuosi. Eik savo pachmielo daryt ir nelįsk man į akis.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Pasiklydes rašė:
Kur noriu ten vaikštau, tu man nepareguliuosi. Eik savo pachmielo daryt ir nelįsk man į akis.
Tai pati atsičiuchink ir nuspresk kur dalyvauji kur ne... savo pachma ir taip padariau, ne tavo reikalas.. labai lendi ten kur nereikia, kai vyrelis viska dengia patogu...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Tai pati atsičiuchink ir nuspresk kur dalyvauji kur ne... savo pachma ir taip padariau, ne tavo reikalas.. labai lendi ten kur nereikia, kai vyrelis viska dengia patogu...
Rūpinkis savo reikalais, ne mano. Tau atsakymo daugiau nebus, gali nebesistengti.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 9mėn. | 20d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 13d. |
Alkoholikai, nesipykim. Bendraukim gražiai...
O tai jau visai...
Neprisijungęs