VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Išsigandusi rašė:
tas kažkada skamba liūdnai...
Tas kažkada skamba labai realistiÅ¡kai. Savo laiku labai jau tvirtai buvau itikÄ—jÄ™s, kad su alumi gyvenime jau baigta, nebegersiu net nealkoholinio alaus daugiau niekuomet.. Kryžius. Amen. Ir ka?.. Po gero mÄ—nesio vÄ—l kliuk kliuk kliuk aluti apsilaižydamas.. Labai primygtinai siÅ«lyÄiau REALIAI ivertinti savo galimybes ir jÄ—gas Å¡itame reikale, nes nusivylimu gali bÅ«ti ne vienas ir ne du...
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 1mÄ—n. | 16d. |
Išsigandusi rašė:
Pasiklydes rašė:
Išsigandusi rašė:
Labai smagu gridÄ—ti
tikiuosi man irgi pavyks, labai noriu, kad pavyktu..
Kaip Karlsonas, kuris kaip žinia gyvena ant stogo, yra pasakęs - Nesijaudinti, svarbiausia tik nesijaudinti..
Gal dar kažkiek pagersi aluÄio, bet kažkada vistiek nustosi..
tas kažkada skamba liūdnai...
Ko jie taip rūpinasi, ką aš vartoju – mirti juk man. Jimi Hendrix.
o va dar paskaiÄius Å¡itÄ… citatÄ…, pasidaro iÅ¡vis "linksmumÄ—lis "
Neprisijungęs
Išsigandusi rašė:
Ko jie taip rÅ«pinasi, kÄ… aÅ¡ vartoju – mirti juk man. Jimi Hendrix. o va dar paskaiÄius Å¡itÄ… citatÄ…, pasidaro iÅ¡vis "linksmumÄ—lis "
Tai Äia labai gera citata. Juk mirsiu tai AÅ¡ ir Äia Mano gyvenimas.. Bet kai nekurie isivaizduoja, kad gali man nurodinÄ—ti kÄ… man vartoti ir ko nevartoti.. Arba viska suveda tik i Norus, jei jau labai nori nevartoti kažko tai jau bÅ«tinai taip ir ivyks... Nie velnio. Viskas daug sudÄ—tingiau. O ten jau ir prasideda tikras "linksmumÄ—lis"..
Neprisijungęs
DavÄ— Dievas man, visko tiek nedaug, pagailÄ—jo tik manÄ™s... Kagis, gana liÅ«desio, reikia daryti pachmieloÄka, nes kitaip matau nieko nebus, makt!
Neprisijungęs
kiokos mintys. makt
Neprisijungęs
Makt... nespachmielo reikia... paskutinis alaus... kada ta sušikta 8 valanda, eisiu dobakes...
Neprisijungęs
Paskutinė alaus bonkė, o kaip rytas... aaaaa, makt! šyza!
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mÄ—n. | 10d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 8d. |
Pasiklydes rašė:
Paskutinė alaus bonkė, o kaip rytas... aaaaa, makt! šyza!
na ko tu naktį geri? gerk iš vakaro kol parduotovės dirba
Neprisijungęs
AÅ¡ miegoti negaliu, pamiegi pasnaudi kokias 15 minuÄiu ir viskas... Jau parsineÅ¡iau alaus, be pachmielo nieprokur... Stipraus alaus!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
AÅ¡ miegoti negaliu, pamiegi pasnaudi kokias 15 minuÄiu ir viskas... Jau parsineÅ¡iau alaus, be pachmielo nieprokur... Stipraus alaus!
tai vakar gerai padauginai kad nemiga kankina ir šaukiasi sveikatos pataisymo?
Neprisijungęs
blogai noriu mestelt as aukocholikas negeriau bet noriu mestelt is ryto nervai paugliai zacepo iesko as vienas jie trys zvanijau globejui sako neimk i plaucius kaip neimti reik vodos nervai ant sakuciu. vakar kasi losem kai joblinau ant rankos skauda isgeriau nospos ka turejau namie kompresa det ar ka siandien grupe susirinkimas ar eit noriu vodos
Neprisijungęs
Klausyk vÄ—jus kalbi, jokie kaliosai nepadeda, relaniumai, tuos leisdavausi i venÄ…, 2 ampules, dar kitas 2, klonozepamas, sakÄ— puse reikia, ka ta pusÄ— kad labai chrenova, davai visa, nechriena... na turi mane iÅ¡jungti... 2 tabletes, jauti toki silpnuma, bet miego nÄ—ra, aÅ¡ ilgai dirbau naktimis, ir žūtbut turÄ—jau nemiegoti, nuobaudos buvo patikrinmai , ko tik nesugalovau ir galva po Å¡altu vandeniu, ir muÅ¡ti save, masturbacija, kava litrais... ir Äia rezultatas.. turiu ko siekiau, tik prigÄ—rÄ™s atsijungiu...
Neprisijungęs
nusipirkau viÅ¡tienos Å¡launeliu, iÅ¡vemsiu neabejoju, bet gal bus smagu ir malonu valgyti.. kavos ir pyraigaiÄius susikiÅ¡kite i subine blaivinykai...
Neprisijungęs
Kas Äia per blokavimai???...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
nusipirkau viÅ¡tienos Å¡launeliu, iÅ¡vemsiu neabejoju, bet gal bus smagu ir malonu valgyti.. kavos ir pyraigaiÄius susikiÅ¡kite i subine blaivinykai...
ko toks piktas
Neprisijungęs
Kaip nemiegojes ir pachmielnas visa nakti aš gana žavus.. ši naktis bus su žalios devynerios...
Neprisijungęs