VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Oj ne tik baltas..
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 27d. |
pariuke rašė:
Šiaip tai norėčiau, kad per metus pragertų dienų skaičius būtų - nulis. Tai siektinas rezultatas, tik kol kas nepavyksta.
nežinau ar man pavyks, bet aš pradėjau nuo nulio pragertų dienų per savaitę, paskui per mėnesį ir štai jau ir pusmetis negaliu atsidžiaugti, kad tik iš tos laimės neužgerčiau
žinau, kad tu gali daugiau už mane, tai Pariuke, nepasiduoki
Neprisijungęs
Nida rašė:
Pariuke, pasiduoksi
Tik laiko klausimas
Neprisijungęs
nepasiduosiu, laikysiuos
Neprisijungęs
pariuke rašė:
nepasiduosiu, laikysiuos
specialiai, Pasiklydusio paerzinimui
Neprisijungęs
Nida rašė:
specialiai, Pasiklydusio paerzinimui..
Būtų čia ko erzintis, viskas ir taip aišku, žėk pasiplaus kuriam laikui, patyliukais liurli liurli ir tada lyg niekur nieko su naujais "šviežiais" skaitikliais, tokia Oi, čėj tuflia?.. Jau šitų cirkų prisižiūrėję i valias... Nu jau dabar tai tikrai VSIO. Pamatysime kiek šikarta pratrauks..
Neprisijungęs
Na bent jau planuoti tai galiu kuo ilgiau išbūti blaiviai. Pvz išbūsiu mėnesį ir tai bus gerai. Vis geriau nei kiekvieną savaitgalį su pratesimais.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Na bent jau planuoti tai galiu kuo ilgiau išbūti blaiviai. Pvz išbūsiu mėnesį ir tai bus gerai. Vis geriau nei kiekvieną savaitgalį su pratesimais.
Pariuke, jei neklystu 8 išbuvai blaivi ?
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 1mėn. | 17d. |
pariuke rašė:
jau 10 diena
Desimtadienis jau sis tas,galima ir atsispirt...
Neprisijungęs
pariuke rašė:
jau 10 diena
rašiau apie 8 mėnesius ar suklydau?
Neprisijungęs
buvau išbuvusi 8 mėnesius.
Neprisijungęs
buvau išbuvusi 8 mėnesius 2014 m. Tada kai išbuvau tiek laiko, labai norėjosi paeksperimentuoti - išgerti, pažiūrėti kaip jaučiuos ir t.t. Atrodė jei jau kartą išbuvau, tai taip bus ir toliau. Bet pasirodo, jei tik atsipalaiduoji, per daug savimi pasitiki ir vėl reikia viską pradėti nuo nulio. 2015 m. taip ir blaškiausi- tai 1 mėn, tai 2 savaites, tai savaitę blaivi, tai visai neblaivi. Bet dabar nebūna to baisiojo periodo, kai visos mintys tik apie alkoholį, kai įjungiu skaitliuką ir vėl bandau pradėti.Tada taip buvo visą mėnesį ar du iš tų 8 mėn. Atrodė neišgyvensiu jei reikės atsisakyti alkoholio. Negalėdavau net į parduotuvę eiti. Dabar vėl labai norėčiau būti tų 8 mėn. laikotarpyje. Tada tikrai geriau jaučiausi nei dabar.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 17d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 3d. |
pariuke rašė:
buvau išbuvusi 8 mėnesius 2014 m. Tada kai išbuvau tiek laiko, labai norėjosi paeksperimentuoti - išgerti, pažiūrėti kaip jaučiuos ir t.t. Atrodė jei jau kartą išbuvau, tai taip bus ir toliau. Bet pasirodo, jei tik atsipalaiduoji, per daug savimi pasitiki ir vėl reikia viską pradėti nuo nulio. 2015 m. taip ir blaškiausi- tai 1 mėn, tai 2 savaites, tai savaitę blaivi, tai visai neblaivi. Bet dabar nebūna to baisiojo periodo, kai visos mintys tik apie alkoholį, kai įjungiu skaitliuką ir vėl bandau pradėti.Tada taip buvo visą mėnesį ar du iš tų 8 mėn. Atrodė neišgyvensiu jei reikės atsisakyti alkoholio. Negalėdavau net į parduotuvę eiti. Dabar vėl labai norėčiau būti tų 8 mėn. laikotarpyje. Tada tikrai geriau jaučiausi nei dabar.
Pariuke, o per tą laiką bandei kur nors kreiptis? Turiu omeny psichologus ar savitarpio pagalbos grupes, juk išgeriančios draugės nėra pats geriausias variantas šiuo atveju. Sorry jei ką pamiršau, iš to ką buvai rašius, juk daug laiko praėjo :)
Neprisijungęs
Niekur nesikreipiau, vis bandau pati savo jėgomis. Bet su draugėmis draugystė jau sumažėjo, nes dažnai atsisakau susitikti. Todėl kartais taip liūdna būna, kad imu ir susitinku su draugėmis, o tada vėl tenka nulinti skaitliuką. Juk nerasi naujų draugių, tokių kurios net nuo vaikystės ar studijų laikų.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 6d. |
pariuke rašė:
<...> Juk nerasi naujų draugių, tokių kurios net nuo vaikystės ar studijų laikų.
Pariuke, nauji draugai ne ką prastesni nei nuo vaikystės, ar studijų laikų Patikėk, kartais net geresni
Kai praveri duris naujam oro gūsiui, viskas aplink pradeda keistis... Kas ten būna su stovinčiu (netekančiu) vandeniu?
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Niekur nesikreipiau, vis bandau pati savo jėgomis. Bet su draugėmis draugystė jau sumažėjo, nes dažnai atsisakau susitikti. Todėl kartais taip liūdna būna, kad imu ir susitinku su draugėmis, o tada vėl tenka nulinti skaitliuką. Juk nerasi naujų draugių, tokių kurios net nuo vaikystės ar studijų laikų.
tai ir sunkiausia, kai reikia skirtis su senomis draugėmis, nes nebepritampi ir interesai nebesutampa, bet turiu dvi, kurios negeria arba labai retai, tai šioks toks išsigelbėjimas dar viena žino mano problemą, tai susitikus ji geria, o aš žiūriu nors ir ji pradeda nepatogiai jaustis
o, kad metus gert, keičiasi draugų ratas, jau pastebėjau, nes kitų nemačiau jau pusmetį
Neprisijungęs
Kur čia tais draugais lyja? Ar gėriau ar negėriau, draugų lygiai tas pats nulis. Gal kokioj parduotuvėj parduoda tuos draugus, kad metus gert pilna naujų draugų atsiranda? Iš kur?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 6d. |
Jeigu nesi atviras bendravimui, tai ir draugų neatsiranda. Paprasta.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mėn. | 24d. |
Veronika tiksliai įvardijo , o jei sėdėsi forume ir vėpsosi į feizbuką , draugų bus nulis.
Neprisijungęs
Neturiu aš feiZbuko. Gerai, kad tokie ekstravertai ir bendravimo galiūnai esate. Aš toks nesu. Ir ką reiškia atviras bendravimui? minesotoj sakė, kad visai neblogai bendraudavau. Prie manęs žmonės nelimpa. Gal čia užkeikimas koks.
Biesai nematė.
Nesinori čia jums įkyrėt ponai.
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 1mėn. | 17d. |
pariuke rašė:
va va su draugais tai čia man taip pat skaudi tema...pagalvoju dažnai,juk buvo linksmi laikai,pasisėdėdavom,nuo širdies išsikalbėdavom prie buteliuko ir pan. , ar su tuo pačiu uošviu su nuostalgija prisimenu,kai kartu virtuvytėj pasisėdėdavom iki išnaktų,tvarkingai be jokių nuotykių...vienu metu buvau sugalvojęs jei gersiu tai tik su uošviu,nes su juo jokių nuotykių neprisidarau,ir pochmielo dažniausiai nedarydavau,juk prie uošvijos negaliu pasirodyt visu "gražumu"...bet visgi tas man nepavyko...kas įdomiausia iš tų laikų prisimenu tik gerus įspūdžius,o tie visi košmariški othodai užsimiršta,va dėl to manau aš po to vėl sugrįžtu prie seno.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Prie manęs žmonės nelimpa. Gal čia užkeikimas koks..
Tiek tau tų draugų matyt tereikia... O šiaip inkalk 100 gramų, tylėk, sėdėk ir žiūrėk atidžiai..
https://www.youtube.com/watch?v=UOA6JMmYbH4
Neprisijungęs
Labas rytas, vis tik geriau kai ryte galvoji apie kavą, o ne kaip sveikatą pataisyti
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Labas rytas, vis tik geriau kai ryte galvoji apie kavą, o ne kaip sveikatą pataisyti
visiškai su tavim sutinku mieloji, jau dvi savaitėlės stuktelėjo
oras pajūry fantastiškas - vaziuoju į gamtą ir kitiems patariu Bebre, šeštadienis prie geležinkelio ?
Neprisijungęs