VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Pasiklydes rašė:
Bebras rašė:
Ką beparašyčiau viskas baigiasi taip - arba gaunu baną, arba mano rašliavos atsiduria skyrelyje "girtos naktys"
O argi čia taip blogai?.. Banas gal nesmagus dalykas, na "užmeta" jį porai dienu ar savaitei, manęs tai niekaip nepaveikia, nors tie kas uždeda skaito, kad tai profilaktinė auklėjamoji priemonė.. Da lampočky.
O kad egzistuoja "Girtos naktys" tai juk labai fainas precedentas Forume, kad ir koks bebūtum pachmielnas ar gatavas, čiuožėjas ar slidininkas, visiškas degradas ar sėkmingai ragaujantis personažas, visad esi ten laukiamas..
"Girtos naktys" gaunasi kaip atskiras subforumas, tik va blaivininkai ir ten kiša savo ilgą bubuotą nosį. Na, bent jau netrina tų "girtų naktų" tai bent už tai galim jiems padėkavoti. Bet va, nesenai buvo balsavimas konkrečiai suformuluotu klausimu "ar riboti išgėrusių narių rašymą forume?"
ir dauguma nusprendė, kad girtų personažų rašymas jiems netrukdo - t.y. riboti nereikia. O vistiek riboja, tai trina, tai perkėlinėja. O kas liečia tą auklėjamąją priemonę - baną, tai dėjau aš ant to bano ilgą, storą ir skersą dešrą. Tegu banina nors ir visam laikui. Jie turbūt nedasipietrina, kad galima iš Bebro pavirsti pvz. į Zebrą ir rašyti toliau. Jei užbanins ir Zebrą, pavirsiu Šmebru ir t.t. Nu pagavot esmę. O ir šiaip, jei labai susireikšminę, galvoja jų forumas jau toks šaunus, jau taip visi čia veržiasi rašyti. Niekam čia neįdomus tas forumas, yra ir kitų forumų jeigu ką
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 23d. |
Oi, Bebre, Bebre, jau kai uzplaukia tau, tai nuodiji ne tik save bet ir viska aplinkui. Ir kita diena paskaicius smagu ? Ar "pofig" ?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Oi, Bebre, Bebre, jau kai uzplaukia tau, tai nuodiji ne tik save bet ir viska aplinkui. Ir kita diena paskaicius smagu ? Ar "pofig" ?
Matai vis tik jadernas zaraza esu. Ir encefalopatija progresuoja, nyksta gėdos centrai smegenyse. Nėr ko stebėtis, juk eidamas gatve garsiai šneku su savimi, būna ir kokią dainušką užtraukiu.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Nėr ko stebėtis, juk eidamas gatve garsiai šneku su savimi, būna ir kokią dainušką užtraukiu...
Na o ko čia stebėtis?.. Bomžai "černylkos" prigėrę prie mano rajono Maximos įėjimo atvirai šoka "Cyganočka" ir nieko, linksma ir tiek..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Bebras rašė:
Nėr ko stebėtis, juk eidamas gatve garsiai šneku su savimi, būna ir kokią dainušką užtraukiu...
Na o ko čia stebėtis?.. Bomžai "černylkos" prigėrę prie mano rajono Maximos įėjimo atvirai šoka "Cyganočka" ir nieko, linksma ir tiek..
Tarp kitko, dar būdamas jaunas geltonsnapis studenčiokas eidamas per patį miesto centrą ir šokau, ir žygiavau kareivišku žingsniu aukštai keldamas kanopas ir garsiai žvengiau ir kažkaip px buvo praeivių dėbčiojimai...bet čia nurašau girtumui, nes pamenu pas mane jau buvo tokia tradicija - po kasdienio praktikumo iškart nueit į parduotuvėlę nusipirkt keletą skarbonkių stipraus alaus. Tai tą dieną matyt labai užvilko. Bet dabar aš garsiai šneku eidamas gatve būdamas ir blaivas. Va čia tai grynų gryniausia silpnaprotystė
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 22d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 9d. |
Labas rytas,
Puodelis kavos ir murkiantis kašaras šalia. Pavasarėjam...
Gražios dienos visiems
Neprisijungęs
Rytas labas Kai kur "kačiukai" žydi
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 20d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 6d. |
Nu jau pavasaris :). Žiemos štormai varo, tikrina kas blogai priraišiota. Pavasaris dar tik už poros mėnesių. Juodos kavos, beje :)
Neprisijungęs
Labas rytas. Išviriau daug kavos ir arbatos tiems, kurių vėjas dar nenunešė Vaišinkitės...
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Labas rytas. Išviriau daug kavos ir arbatos tiems, kurių vėjas dar nenunešė
Vaišinkitės...
Man reik, vieno puodo, dviejų puodų stiprumo
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 27d. |
Sveiki iš ryto , žiema tesiasi , kava į pabaiga , darbai priduoti, galima maut namo. Sako kaime žmones pinigų neturi , stebėjau vieną šįryt , keturias cigaretes per pusvalandį , tai kiek per dieną? kokia kaina jų šiai dienai? Vienas iš iš laukiančių paklausė kodėl tiek rūkai, sako sunkus vakaras buvo. Nu jo , galvoju man pagiringam nė surištam niekas cigaretės neįkištų.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Labas rytas. Išviriau daug kavos ir arbatos tiems, kurių vėjas dar nenunešė :) Vaišinkitės... ;)
kavossss.....
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 30d. |
čia kvepia dar viena priklausomybe
Neprisijungęs
Labas rytas,
garuojantys, gardžios kavos puodeliai, kolegoms
Gražaus Užgavėnių savaitgalio visiems
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas rytas,
garuojantys, gardžios kavos puodeliai, kolegoms
Gražaus Užgavėnių savaitgalio visiems
Ačiū ir tau viso ko geriausio
Neprisijungęs
Nida rašė:
<...> dabar tai labas rytas ir kviečiu sekmadieninės kavos
Ir saulė išsišiepus prisėda puodeliui, kartu su mumis
Neprisijungęs
Labas rytas Prisijungiu su diiiideliu kavos krūzu ir šypsena
Neprisijungęs
Labas rytas Kavos, juodos ir stiprios, visiems norintiems. Su artėjančiu savaitgaliu. Žiūriu paklaikusiom akim į darbų krūvą ir galvoju, nuo ko pradėt? Greičiau pradėsiu, greičiau užbaigsiu ir ateis palaimyngas savaitgalis
Neprisijungęs
Nida rašė:
Labas rytas, merginos aūūūūūūūūūūūūūū kur jūs-negi forume niekas kavos nebepasiūlys
Ar tik ne paskui Marijų nusižiūrėjusios nutypenot ??
Labas rytas Ir aš siūlau nors jau apypietis
Neprisijungęs
Nida rašė:
<...> ryt kviečiu tave šventinės kavos puodeliui <...>
Rytinės kavos puodelis Nidūličkai Kas jungiasi prie šventinio kavagėrio?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
<...> ryt kviečiu tave šventinės kavos puodeliui <...>
Rytinės kavos puodelis Nidūličkai
Kas jungiasi prie šventinio kavagėrio?
Labas rytas, su švente visus oras pajūry žiemiškas, kava šventinė
išmiegojau kaip kūdykis
kurpiu planus kaip praleisti šiandieną
Neprisijungęs
Nida rašė:
<...> išmiegojau kaip kūdykis
<...>
Man irgi tas planas labai patinka. Griūni į lovą, išmiegi bėdas, ryte ne tokios jau dydelės atrodo
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
<...> išmiegojau kaip kūdykis
<...>
Man irgi tas planas labai patinka. Griūni į lovą, išmiegi bėdas, ryte ne tokios jau dydelės atrodo
bet nevisada pavyksta, kartais žiūrėk prabundi naktį ir galva pilna probleminių minčių, ir jos vis lenda viena po kitos ir niekaip jų nebesustabdysi va tada galvoji, kad greičiau rytas ateitų, kad galėtum eit ir spręst iškilusius klausimus
ui koks dabar įtemptas laikotarpis ir pabaiga tik birželio gale nusimato
kaip ištvert nepalūžus
Neprisijungęs
Ne visada Pramuša nemigos, bet jau labai retai. Kai tik pajuntu, kad įsivarau save į kampą, visais įmanomais būdais stengiuos stabdyt lėkimą ir atsipalaiduot, pailsėt. Nes kuo daugiau šaršalo tuo labiau skubu ir stresas apima visiškai... Atrodo tuoj užsiliepsnosiu arba subyrėsiu
Kai tik pamažu aprimstu, darbai ir reikalai pradeda darytis kokybiškiau. Realiai, jeigu suprantu, kad tai ne mano žmogiškom jėgom šiuo metu tai įvykdyti, susitaikau
Nu ne robotas esu. Moteriškaitė
Neprisijungęs
Pramuša tos nemigos kartais, taip. Kažkur nugirdau dabar man realiai geriausiai padedantį metodą. Pradžioj neįprasta buvo, gal dėl paprastumo, bet dabar jau ne aš nemigos bijau, bet nemiga manęs.
Metodas paprastas: jei nesimiega - tiesiog nemiegoti... Na pasivartai, na filmą pasižiūri, tiksliau paklausai... Galima knygą paskaityt, jei įtampa leidžia... Bet svarbiausia nesitengt užmigt. Ne neišsimiegosi, na užtinęs į darbą nueisi, na irzlus kaip musė rudenį kitą dieną pabūsi ir? Ką, pabaiga pasaulio? Pasikeis nuo to kas nors? ... Ir dažniausiai padeda, jei ne tą naktį tai kitą.
Beje, su vasario 16-ta!
Neprisijungęs