VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 7d. |
Smilte tu dar neskaitei šitos diskusijos, paskutinis komentaras nukovė nevaldomui juokui
http://www.medziokle.info/diskusijos/34 … ro-liaukos
ačiū ačiū
tikiu tokiais dalykais, užtat ir linksma, tik dėl bebro nelabai..
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 8mėn. | 29d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 15d. |
A koks skirtumas turi jie tuos faberže ar neturi. Svarbu namie laikyt medicininiais tikslais degtinės. Nedaug, kokius viso labo 7 litrus. Maža ką užpilt reikės... grynai vaistų tikslais. :D
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 0d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 18d. |
Užvedžiau čia diskusiją su savo rūgpieniu Dabar net nepatogu, pasipešiojimai
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 3mėn. | 23d. |
Veronika rašė:
Užvedžiau čia diskusiją su savo rūgpieniu
Dabar net nepatogu, pasipešiojimai
Veronika,viskas čia gerai
Kiba pirmas kartas
Žiūrėkim pozityviai - juk smagu, diskusija,nuo rūgpienio perėjusi iki bebro
P.S.Egle,gerulis ir ten... :)Nors ir nepranoko mano medžiotojo atsakymų,kvatojimo ir interpretacijų
Neprisijungęs
Veronika rašė:
oi kodėl tu taip Veronika? juk laisvė dalyvauti diskusijose su savo nuomone, jas užvedinėt over and over again, jas skaityt ar nebeskaityti..ačiū, kad justi tavo varikliukas.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika rašė:
oi kodėl tu taip Veronika? juk laisvė dalyvauti diskusijose su savo nuomone, jas užvedinėt over and over again, jas skaityt ar nebeskaityti..ačiū, kad justi tavo varikliukas.
Pagalvojau, kad Tara dabar turbūt nekaip jaučias
Neprisijungęs
Čia iš tos serijos, neduok Veronikai pavalgyti, duok pasinervuot
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 8mėn. | 29d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 15d. |
Veronika nepergyvenk dėl to rūgpienio :)
Yra tokių "argumentų" kurie dažnai kartojam ima atrodyt tiesa, ypač jei gerai skamba. Panašiu principu naudojasi ir smegenų plovimo technologai. Visiška nesąmonė, bet užtai kaip patogu pasiteisint. Pvz.: "Ir kefyras turi laipsnių"; "Alus gerti sveika"; "Kokie nauji metai be šampano".
Dar labai patogu diskusijoje ištraukt tokį "argumentą" parodyt jo kvailumą ir tuo atsiet įrodyt, kad ir kiti pašnekovo teiginiai yra toks pat niekalas.
Čia esmė paprasta - ypač blaivybės pradžioje buvimas šalia alkoholio yra pavojingas. Išimčių yra, aišku, bet jos tik patvirtina taisykles.
Už įsitikinimo, kad būtina visą laiką turėti kažkokį kiekį spirito vaistams, taurių gėrimų svečiams, dovanoms ar kyšiams gali slėptis noras turėti "zanačkę" kritinei valandai, kai prireiks išgerti.
O tas momentas gali tiktai ateiti. Mane tikrai yra išgelbėję tai, kad tuo momentu neturėjau po ranka, o reikėjo nusileist laiptais žemyn iš ofiso senamiesty į "Skliauto" kavinę. Per tuos kelis metrus grįžo sveikas protelis ir apsisukau...
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Nepykstu, tik pasakiau griežtai.
Užtai kad ne dzin, rūpi gi.
Žmonės su vienais reik švelniai, argumentais šnekėt, jie klauso. Kai kurie - išvis paauglystėje įstrigę, vis nuotykių, adrenalino vis ieško, su tokiais sudėtingiau. Dar su kitai griežtai reikia. Dar kiti tik į spyrį š..non sureaguoja...
Su tavim , Tara, bandau griežtai
Tik bijau vėl neišgirsi, o nubėgsi ten kur glosto. Bet aišku jei tai padės tai puiku! Reiškia tikslas pasiektas.
nu gerai ir mano nervai iš nervų padaryti..
cooome on...come on mintyse sakau kai girdžiu panašius sakinius
come on
Mariau...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 12d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 24d. |
Tara rašė:
Dėl „Smetoniškos“ giros tai labai mane nustebinai, aš jeigu perku girą tai būtent girą „Smetoniška gira“. Ar tu rašai konkrečiai apie „Volfo Engelman“ gaminį, ar šiaip vadini visas giras Smetoniškomis kurios turi alkoholio ??? Engelmano gira nealkoholinis gėrimas??? Gaila jeigu ši gira tabu, gero skonio gira, atvirai pasakius niekada labai atidžiai ir neskaičiau kas ten parašyta etiketėje???? Net pats pradėjau abejoti dėl tos giros????
Kad truputi atitrūktume nuo bebrų anatomijos bei tiems, kurie nematė Smetoniškos giros etiketės... ;)
Neprisijungęs
aš turiu Rugilės giros. ten nėra parašyta alkoholio
Neprisijungęs
Neprisijungęs
labai patiko straipsnis. Tikra tiesa, man tokie prisiminimai kai vasarą sėdim su draugėmis lauke, kepam šašlykus ir rankose taurės su vynu kelia malonius prsiminimus.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 6d. |
Tai ir tegul vynas lieka prisiminimuose, galima ir be vyno pasikalbėt ir šašlą iš kept. Tai galutiniam plane,Pariuke, šventinėmis dienomis alkoholiui vietos yra ar ne?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Nenaudoti burnos skalavimo skysčio su alkoholiu. Vienas pagrindinių kriterijų, renkantis tokius dalykus, turėtų būti alkoholio juose nebuvimas. Jei sudėtyje yra alkoholio, tokį skystį be jokių dvejonių reikėtų dėti atgal į lentyną.
Aha,kad būtų galima nuo lentynos bet kada pasimt Kartą užsikabinau nuo dantų lašų.Pakliuvo gerklėn keli,nudegino ir vėl pirmyn nors jau buvau tvirtai apsispręndęs ,kad jau gan,daugiau niekada gyvenyme negersiu.
Neprisijungęs
alikas rašė:
Aha,kad būtų galima nuo lentynos bet kada pasimt :D <...>
Kai ne parduotuvėje gyvenu, tai ne taip jau paprasta bet kada pasiimti... Taigi dar parduotuvėje į lentyną grąžinti reikėtų, o ne namie kolekciją laikyti ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 6d. |
Ši tema manau labai gera ir joje dažniau manau reiktų rašyt ir diskutuot. Jei žmogus malasi po tokio tipo forumus nesvarbu kiek metų blaivas ar ne , jis po tam tikro laiko gali būt geriančių kompanijoj. Labai gerai , kad žmonės nepatingi ir surenka tas rekomendacijas į viena paketą ir pateikia vartotojui. Aš kažkaip imu įžvelgti tai ką girdėjau prieš metus vienam seminare, kad išskirtinių asmenybių nėra. Visi tokie patys , išskirtinės asmenybės tik mūsų galvose.
Aš labai džiaugiuos kada imam diskutuot šitoj temoj. Kiekvienas diskutuodamas atneša tai ką girdėjo kažkur , tą ką patyrė , labai daug naudos duodą kitiems ir sau pačia yra iš ko pasimokyt.
Neprisijungęs
Blaivus | 5m. | 10mėn. | 21d. |
Audronis rašė:
alikas rašė:
Aha,kad būtų galima nuo lentynos bet kada pasimt
<...>
Kai ne parduotuvėje gyvenu, tai ne taip jau paprasta bet kada pasiimti... Taigi dar parduotuvėje į lentyną grąžinti reikėtų, o ne namie kolekciją laikyti
Sveiki visi,
Buvau dingus, internetiskai, bet Jusu pokalbius sekiau. Zinau, kad turiu priklausomybe ir manau , kad i jusu sekanti "meeta " labai noreciau atvaziuoti ir prisijungti. ...
Audroni, Egle, ir visi kiti ( mergaites ir berniukai ) - jus visi saunuoliai su savo komentarais, pastebejimais ir tikrai , galiu pagal save pasakyti, darote itaka kt. zmonems. Aciu.
Neprisijungęs