VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 9m. | 11mėn. | 23d. |
Veronika rašė:
Mantusi, kaip sekas?
Sunkiai. Skaitau dabar. Daug visko prirašyta. O tau kaip?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 7d. |
Gyvenu ir mokausi toliau gyvent blaiviai
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 11mėn. | 23d. |
Tau fainai. Mes po švenčių po darbo objekte ir užsikabinom Per visas šventes negėriau, buvo labai fainai
Neprisijungęs
Mantusis rašė:
Tau fainai. Mes po švenčių po darbo objekte ir užsikabinom
Per visas šventes negėriau, buvo labai fainai
Po švenčių ir mano šmėkla sujudėjo. Taip stipriai, net galva susisuko. Galvoju, praėjo šventės, krūvis ir įtampa kiek atlėgo tuomet ir pramušė. Man padėjo analizavimas. Kas bus, jeigu pasiduosiu tam impulsui. Visgi nieko gero. Kai tai suvokiau, būsena pažiro į šukės. Kaip užėjo taip ir praėjo.
Neprisijungęs
Kas čia? Žemės drebėjimas buvo?
Neprisijungęs
Labas Gabi. Matau, vis prisijungi. Kaip laikais?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 13d. |
Veronika rašė:
Kas čia? Žemės drebėjimas buvo? :D
Kur čia kas dreba? Kaunas? :)
Neprisijungęs
Nu, tai argi ne kaip po drebėjimo. Cyku, cyku, vakar vakare, šiandie... forume
Neprisijungęs
Ne, po drebėjimo daugiau griuvėsių būtų, vėjas tikriausiai nupūtė visus... :)
Neprisijungęs
Teisingai sakai, Audroni, nevykęs mano palyginimas
Neprisijungęs
antonimas, kaip sekasi? Brūkštelk kokį žodį kartais...
Neprisijungęs
Savaitgalis kaip žaibas pralėkė Raudonėlių arbatos, Eglaite, po puodelį
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 25d. |
Veronika rašė:
Savaitgalis kaip žaibas pralėkė
Raudonėlių arbatos, Eglaite, po puodelį
Mielai, bet turiu dar reikaliukų.
p.s kaip kiti moka padaryt, atrodo skaniau..
Neprisijungęs
Liepel, su pusmečiu
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 21d. |
Liepa, pusmetis! Kaip jautiesi?
Neprisijungęs
Sveikučiai,viskas okey kolkas.keliu kavos puodelį,kaip pasiklydes parašytų makt kas prisijungsit?
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Sveikučiai,viskas okey kolkas. keliu kavos puodelį, kaip pasiklydes parašytų makt
kas prisijungsit?
Prisijungiu, tik ne kavos, o kvietinio alaus taurę su citrinos griežinėliu makt i sveikatėlę!
Neprisijungęs
Aš Liepel jungiuosi, su arbatos puodu... Kava nepasirūpinau, tai daba abstinencinės lomkės
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 2mėn. | 18d. |
Audronis rašė:
antonimas, kaip sekasi? Brūkštelk kokį žodį kartais...
sveikas Audroni...na man gerai sekasi šiuo metu...blaivios dienos įgavo pagreitį,šį savaitgalį buvau sporto klube,pasportavau...nes sporto klubas visada man budavo kaip ir kodas nuo visų balių.todėl po eilinių užgėrimų budavo labai sunku grįžti i sporto rutiną,ir dar blogiau jausdavausi,kuomet vėl pasileisdavau.
o šiaip esu jau pakankmai atsigavęs,bet kiekvieną dieną esu pasiryžęs blaivybei...ryžtas nemažėja...per daug man alkoholis yra bėdų pridaręs,kad eičiau su juo į kompromisą...kaip ir nebendrauju su žmonėmis kurie man kenkia,taip ir nesiruošiu bendraut su alkoholiu,nes jis didžiausias kenkėjas mano gyvenime...alkoholis kas moka gert,geras dalykas,deja bet ne man...
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 4d. |
antonimas rašė:
sveikas Audroni...na man gerai sekasi šiuo metu...blaivios dienos įgavo pagreitį,šį savaitgalį buvau sporto klube,pasportavau...nes sporto klubas visada man budavo kaip ir kodas nuo visų balių.todėl po eilinių užgėrimų budavo labai sunku grįžti i sporto rutiną,ir dar blogiau jausdavausi,kuomet vėl pasileisdavau.
o šiaip esu jau pakankmai atsigavęs,bet kiekvieną dieną esu pasiryžęs blaivybei...ryžtas nemažėja...per daug man alkoholis yra bėdų pridaręs,kad eičiau su juo į kompromisą...kaip ir nebendrauju su žmonėmis kurie man kenkia,taip ir nesiruošiu bendraut su alkoholiu,nes jis didžiausias kenkėjas mano gyvenime...alkoholis kas moka gert,geras dalykas,deja bet ne man...
Įsikišiu į pokalbį, bet bijau kad pjauni pievas,kokias aš pats kažkada pjaustydavau. Sportas yra tik sportas ir nieko daugiau. Nei man nei daugeliui kitų jis nepadėjo spręst problemos su alkoholiu. Net priešingai sakyčiau. Jis tik sudarydavo naudingo darymo iliuziją.
Nuvarydavau į salę, sunku būdavo, bet prisiversdavau, išsitaškydavau, išprakaituodavau... Paskui toks didvyris prieš save jausdavausi... Raumenis skaudena, kaltė tartum išpirtkta, savijauta pagerėja. Nu supermenas beveik... dar pavarai kažkiek, žiūrėk rezultatas pasijaučia...
O paskui kažkiek laiko praeina, pasimiršta ir ... BAC ... ir vėl viskas iš naujo. Statai. lipdai....
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 9d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Man tai sportas (pvz. pirmas popjankinis prasibėgimas) visada buvo tas taškas, kad baigėsi pachmielai ir pirmoji treniruotė - tai įėjimas į blaivų periodą. Tox tipo "atgimimas".
Neprisijungęs
Oi, dar. Išjungiu skaitiklį. Išgėriau lygiai 20 gr. midaus. Vsio. Atkritau, užgėriau ar kaip ten vadinasi. Dėl šventos ramybės. Turbūt kitus 20 gr. išgersiu ant drąsos kai valdžiai išdėstysiu, kad klientas ne visada teisus.
Pikta šiandien ir abstinencija man kelia nenormalų stresą.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 6mėn. | 0d. |
Norėčiau pasidalinti savo tokiu pastebėjimu:kai vartau kokio nors prekybos centro kainų leidinį,vis dar atkreipiu dėmesį į gėralų kainas.Nors skaitiklis artėja prie 3 metų,bet akys užkimba.Dabar galvoju,ar aš skaičiuoju kiek sutaupiau ar dar senas įprotis gnybia į užpakalį.Parduotuvėj ramiai praeinu pro gėralų skyrių,o leidinys kažkaip nepraslysta pro akis.Na o kaip jums?
Neprisijungęs
Jeronimas rašė:
Parduotuvėj ramiai praeinu pro gėralų skyrių,o leidinys kažkaip nepraslysta pro akis.Na o kaip jums?
Nuolat stebiu ir dažnai pasinaudoju gėrimu akcijomis, vat ir ši savaitgali matau gerų akcijų tam tikruose leidiniuose kur tikrai užsipirksiu.
Neprisijungęs
Jeronimas rašė:
<...>Parduotuvėj ramiai praeinu pro gėralų skyrių,o leidinys kažkaip nepraslysta pro akis.Na o kaip jums?
Man, tai pat, kaip ir parduotuvėje – lapų su gėralais aš nematau... Tikriausiai labai greitai prasiverčia :)
Neprisijungęs