VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 24d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 6d. |
Bebras rašė:
Tai va mieli skaitovai, mane užblokavo. Nežinia už ką. Man atrodo, kad blaivininkams su nustojimu vartoti dingsta ir protas, tada jie tampa gan bukoki. <...>
Bebras, išduok, prašau paslaptį, kaip būdamas užblokuotas savo vardu rašai forume? Šiaip, dėl viso pikto, jei kartais mane užbanintų ;)
Neprisijungęs
Beberi...su visiškais blaivininkais ir aš nesusikalbu. O gerai gurkštelt ko nors svaiginančio noras toks... kaip čia pasakius... nei tai labai noriu, bet niekaip nervai nenurimsta. Trečia diena visi aplink kaip tyčia bando ribas. Nežinau nežinau... ar ištversiu. Dar nuo 1dienio naują dietą atsisiunčiau, tai dabar nuo šieno ir vištienos be druskos baigiu pasiust. Meilužis, ir tas na... pasiuntė. Ką aš žinau...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Bebras rašė:
Tai va mieli skaitovai, mane užblokavo. Nežinia už ką. Man atrodo, kad blaivininkams su nustojimu vartoti dingsta ir protas, tada jie tampa gan bukoki. <...>
Bebras, išduok, prašau paslaptį, kaip būdamas užblokuotas savo vardu rašai forume? Šiaip, dėl viso pikto, jei kartais mane užbanintų
Tai mane tik trumpam užblokavo gal porai valandų. Matyt stipriai nenusižengiau dar
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Beberi...su visiškais blaivininkais ir aš nesusikalbu. O gerai gurkštelt ko nors svaiginančio noras toks... kaip čia pasakius... nei tai labai noriu, bet niekaip nervai nenurimsta. Trečia diena visi aplink kaip tyčia bando ribas. Nežinau nežinau... ar ištversiu. Dar nuo 1dienio naują dietą atsisiunčiau, tai dabar nuo šieno ir vištienos be druskos baigiu pasiust. Meilužis, ir tas na... pasiuntė. Ką aš žinau...
Nu aš neskatinsiu gerti, pats ką tik išsimiegojau galva siaubingai skauda. Stebėdamas tavo postus patarčiau išlėkt kokiai savaičikei kur nors viską metus. Žinau kad pasakyti lengva ir pajamų mažai bet...užsisukai savam rate brangioji.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 28d. |
Bebras rašė:
Tai va mieli skaitovai, mane užblokavo. Nežinia už ką. Man atrodo, kad blaivininkams su nustojimu vartoti dingsta ir protas, tada jie tampa gan bukoki. Tai jūs blokuokit kiek norit čia savam forume. Aš turiu web žinių, pakursiu domeną, padarysiu saitą, kuriame aprašysiu kas čia dedasi ir tą saitą išreklamuosiu. Arba sukursiu geriančių pijokų forumą, jaučiu visai populiarus projektas gautųsi. Ai, dar pastebėjau, kad jei kuris nors dalyvis neįtinka Marijui tai kažkodėl labai greitai būna išmetamas iš forumo. Marijus dievagojasi kad tai ne jis čia administratorius. Gal ir ne jis, bet tada jis tikrai yra pilkasis kardinolas panašiai kaip S.Šoigu prie Putino. Pastebėjot, daugelyje nuotraukų jie visur kartu :D
Uoha-ha-ha! Bebre, šis forumas yra tik vienas iš mano Plano Užblokuoti Pasaulį etapų. Kai supratau kad kad mane išrišai, užblokavau, kad galėčiau perprogramuoti Matricą.
Kaip beje šį ryt sveikatos? Gal jau stabdyk? Nes...
Neprisijungęs
Sveikatos nekokios. Visą naktį prasikankinau su skaudančia galva. Gera naujiena ta, kad jei galva skauda, tai joje dar kažkas yra. Jei būtų tik siūlas laikantis ausis tai neskaudėtų. Iš tikrųjų tokiu atveju reikėtų pataisyti sveikatą bet netaisysiu. Reik iškęst kažkaip. Vietoj šnabės turiu kavos puodą. Tarp kitko tikrai kurį laiką negalėjau rašyti postų aš interpretavau tai kaip blokavimą. Na bet admin sako admin žino. Šian forume vyraus ramybė - Bebras blaivosi
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 28d. |
Bebras rašė:
Sveikatos nekokios. Visą naktį prasikankinau su skaudančia galva. Gera naujiena ta, kad jei galva skauda, tai joje dar kažkas yra. Jei būtų tik siūlas laikantis ausis tai neskaudėtų. Iš tikrųjų tokiu atveju reikėtų pataisyti sveikatą bet netaisysiu. Reik iškęst kažkaip. Vietoj šnabės turiu kavos puodą. Tarp kitko tikrai kurį laiką negalėjau rašyti postų aš interpretavau tai kaip blokavimą. Na bet admin sako admin žino. Šian forume vyraus ramybė - Bebras blaivosi :D
Tiesiog nuostabu, kaip tokioj būsenoj išlaikai objektyvumą ir jumoro jausmą. Aš tavo vietoj būčiau čia viską trim sluoksniais "demblio" (versk į rus.) padengęs :D
Neprisijungęs
Ar būsena vienokia ar kitokia, visad rašau vienaip... Kagis, techniškas lengvas pachmielas jau padarytas, už lango dar tamsu, bet veikti jau yra ka, nes šiandien laukia konkretnas Baaaaalius!
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 22d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 21d. |
Pasiklydes rašė:
Ar būsena vienokia ar kitokia, visad rašau vienaip... Kagis, techniškas lengvas pachmielas jau padarytas, už lango dar tamsu, bet veikti jau yra ka, nes šiandien laukia konkretnas Baaaaalius!
sukas ant liežuvio galo tokių balių pavadinimas, bet negalima čia tokių žodžių rašyt
Neprisijungęs
Galiu pats parašyti, nes būkim biedni, bet teisingi vakare bus - P*stbalis, kur daug alkoholio ir sekso, o ko daugiau bereikia, pats tas tūsas..
Neprisijungęs
Oi chebra blaivinykai neiko jus nesuprantat. Koks grozis kokia gamta koks sniegas kokie miskai kokie traukiniai. Kokia skani trauktine oilyyyylia:D
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Kokia skani trauktine oilyyyylia:D
Pala pala, savaitgaliais gi kontrolė kažkokia pas tave griežtesnė būdavo?? Boba ant ragu šokdavo, o dabar jau kažkaip Dzin??..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Bebras rašė:
Kokia skani trauktine oilyyyylia:D
Pala pala, savaitgaliais gi kontrolė kažkokia pas tave griežtesnė būdavo?? Boba ant ragu šokdavo, o dabar jau kažkaip Dzin??..
Kažkaip skersą padėjau. Jei gert tai gert
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Galiu pats parašyti, nes būkim biedni, bet teisingi vakare bus - P*stbalis, kur daug alkoholio ir sekso, o ko daugiau bereikia, pats tas tūsas..
Kažkaip man paskutinėmis dienomis visai norisi į kokį p...balį. Taip daėdė tos klimaksinės bobos darbe, kad pagalvojus apie 1dienį pykina, o savaitgalis bėga bespoksant į lesyklą su zylėm... Na...um viskas
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Kažkaip man paskutinėmis dienomis visai norisi į kokį p...balį. Taip daėdė tos klimaksinės bobos darbe, kad pagalvojus apie 1dienį pykina, o savaitgalis bėga bespoksant į lesyklą su zylėm... Na...um viskas
Manau tai labai lengva suorganizuoti. Būtų toks forumiečių susipažinimas iš arčiau, na kaip meetas. Čia ir dviejų dalyvių užtektų
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Iškaimo rašė:
Manau tai labai lengva suorganizuoti. Būtų toks forumiečių susipažinimas iš arčiau, na kaip meetas. Čia ir dviejų dalyvių užtektų
Nelengva. Aš tik galvoje noriu, o rimtai kas pasiūlytų, tai maučiau į krūmus
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bebras rašė:
Nelengva. Aš tik galvoje noriu, o rimtai kas pasiūlytų, tai maučiau į krūmus
O kam į tuos krūmus kai pajūryje šitiek gražių vietų
Neprisijungęs
Gerai atsiroviau vakar, matyt jau senokai reikėjo.. Toks pradžioje gal buvo ale susikaustymas, tipo drovumas kažkoks, bet viena taurė, antra ir pirmyn.. O šiaip pasitvirtino mano mintys, kiek dariau užkandos, salotu, sumuštinuku, tai 2/3 viskas liko dabar šaldytuve, o suvalgyta buvo apie 1/3 maždaug... Kalbant apie gėrimus, situacija kardinaliai kitokia, išgerta buvo 4/5 visko sunešto, ypač stipresni gėrimai, matyt kad tas šaltis visus užkniso juodai, bet šis tas liko man pachmielui dabar ryte, tai kaip sakant Makt!
Neprisijungęs
A tai veiksmas pas tave namuose vyko? Kaip jūs ten visi sutilpot?
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Šikarta pas mane. Na sutilpome kažkaip, yra plati sofa lova 140x200, foteliukas, pora kedžiu iš balkono dar paėmiau ir sutilpome kažkaip... Blogiau buvo kur gėrimus ir užkandžius sudėti, tai kur telikas viskas buvo sukrauta, kad net ekrano beveik nesimatė.. Šiaip 2 žmonės labai greitai pasiplovė, kaip sakant "prie reikalo" ir sudie, o tada likome tryse ir jau vakarojome su Eurovizijos atrankos dainomis, filmais iki vidurnakčio kažkur kai jau matėsi jog visi lūžinėja...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 26d. |
Pasiklydes rašė:
Bebras rašė:
Šikarta pas mane. Na sutilpome kažkaip, yra plati sofa lova 140x200, foteliukas, pora kedžiu iš balkono dar paėmiau ir sutilpome kažkaip... Blogiau buvo kur gėrimus ir užkandžius sudėti, tai kur telikas viskas buvo sukrauta, kad net ekrano beveik nesimatė..
Šiaip 2 žmonės labai greitai pasiplovė, kaip sakant "prie reikalo" ir sudie, o tada likome tryse ir jau vakarojome su Eurovizijos atrankos dainomis, filmais iki vidurnakčio kažkur kai jau matėsi jog visi lūžinėja...
Filmavotes? Moterų buvo?
Neprisijungęs
Tai aišku buvo mergu. Jokiu filmavimu, jokiu foto labai griežtai. Visu buvo paprašyta net telefonus išsijungti, kad apskritai niekas niekam netrukdytu. Mano plotas, mano taisyklės.
Neprisijungęs
Įdomu kaip tokiu atveju su tam tikrų garsų girdėjimusi juk penkiese ar keliese ten buvot tai ohoho. Juk ne paslaptis kad daugiabučiuose sienos "popierinės" Turiu tokius kaimynus nuomojamam bute viršuje tai...kai pirmą kartą užgirdau staugimą, bildesius, pagalvojau kad mušasi ir tik vėliau įsiklausęs supratau, kad vyksta intymus procesas. Net pavydas suėmė kad taip staugia
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Įdomu kaip tokiu atveju su tam tikrų garsų girdėjimusi juk penkiese ar keliese ten buvot tai ohoho. Juk ne paslaptis kad daugiabučiuose sienos "popierinės"..
Nėra čia tokios jau popierinės, nors namas 1974 metų statybos, bet savotiškai vakar pasisekė, kaimynas už pagrindinės sienos buvo išvykęs kažkur, kitos sienos veda i laiptinę, todėl man DZIN. Kita vertus aš pasakiau tiesiai ir aiškiai bus šūkavimai rėkavimai keiksmai ar dar kokios nesąmonės, iškart balius pasibaigs, man problemų su policija tikrai nereikia. Problemos gal labiau ir buvo su mergomis, teko visokiomis priemonėmis tyldyti.
Neprisijungęs