VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 20d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 6d. |
žvejys rašė:
Sveiki iš ryto , matai Marijau kai norisi tai ir gaunasi ,
Nu :) Dėkui.
Labai jau fainai prisnigo. Pas jus daug sniego?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 15d. |
Marijus rašė:
<...>Debiliškas sniegas! Ach , niekšai! Ach buržujai! Jūs taip vadinasi!? Negaliu! Padarysiu aš jum! Išeisiu į Skaipę! Arba Feizbuką. Ten nesninga niekada..
Ir aš vargau su sniegu šįryt... Tau gerai, Marijau, turi kur išeiti, o ką man daryti? Tundra aš, Skaipės beveik nesinaudoju, feizzzbuko paskyros neturiu, net nelabai žinau su kuo jis valgomas... Kur man eiti?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 22d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 9d. |
Nu ir kur čia mūsų vyrai susiruošė? Forume sniego irgi nėra, tupėkit prisijungę, nosies laukan nekiškit ir viskas bus gerai
Neprisijungęs
Sumautas rytas ir nieko čia gero.Ačiū Marijau,kad po truputi atveri akis.Jausmai tik moterims.Vyramas kova.Išlieka tik stipriausi.Varau į sumautą darbą.Vemt verčia pagalvojus,kad vėl pamatysiu tuos pačius bendradarbių snukius.Gal vėl nupirksiu brendžio butelį,tegu ryja.Pats bijau gert tai nors tie tegu pasimėgauja.Paragausiu,šakės.Blaivios visiems dienos
Neprisijungęs
Sėkmingos dienos man ir visiems Net pamiršau, kad šiandien penktadienis. Išgyvensiu iki pietų, tuomet sulauksiu ramaus vakaro
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 23d. |
Kokia puiki žiema aplinkui Miške pilna sniego, apsnigti medžiai... Gera kad tik -13, o ne -20. Kartoju sau ir kitiems: reikia nepamiršt mėgautis tuo ką turim čia ir dabar... Pakovoji, pasidraskai, bet ir pasidžiaugi. Labas rytas visiems
Neprisijungęs
alikas rašė:
Sumautas rytas ir nieko čia gero.Ačiū Marijau,kad po truputi atveri akis.Jausmai tik moterims.Vyramas kova.Išlieka tik stipriausi.Varau į sumautą darbą.Vemt verčia pagalvojus,kad vėl pamatysiu tuos pačius bendradarbių snukius.Gal vėl nupirksiu brendžio butelį,tegu ryja.Pats bijau gert tai nors tie tegu pasimėgauja.Paragausiu,šakės.Blaivios visiems dienos :lol:
Nu tu ir vargsti.... Laikykis, bratka.
Kovos kovom, bet žiūrėk: samurajai buvo geriausi kovotojai bet beveik privalomai rašė haiku. O riteriai? Su savo romantikom? :)
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto.Kažkaip galvoju kurie žmonės iš forumo man artimi. Veronika ir Pasiklydęs .Dar buvo Eglė.Įdomiai gaunas Na ka Veronika, gal kavos, o Pasiklydęs į sveikatą .
Neprisijungęs
Dekui dėkui alikai, sveikatėlė jau pataisyta, o kame artumas tai nežinau ir nesuku sau galvos, man čia artimų jokių nėra, visi alei vieno svetimi. Bet tai netrukdo bendrauti komunikuoti, tiesiog nereikia be reikalo lysti kitam "Į dūšią" ir malti ta marazma iš serijos, oi kaip aš tave puikiai suprantu... Šūdo ten kas ka supranta, bile tik liežuviu pamalti..
Neprisijungęs
Alikai, labas rytas, žinoma kavos Pasiklydęs, tau arbatos arbatos? Ir dar medaus kaušą įdėsiu
Gerai?
Neprisijungęs
Tai jau turiu ir arbatos ir medaus ir netgi citrinos pats... 5 val. ryto pachmieločka sveikatai pataisyti, o nuo 7 val. ryto kaip dauguma žmoniu, paprastai ir ramiai, su pusryčiais..
Neprisijungęs
Pas tave diena pagal režimą
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Pas tave diena pagal režimą
Savotiškai taip, bet nevisada be abejo... Čia gal pastaraja savaitę taip gaunasi.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 30d. |
Labas rytas, visi sukilę šeštadienio rytą, kad net suabejojau ar tikrai savaitgalis pradėjau ryte daryti lengvą mankštelę uch kaip gerai ryte prasitampyt, o dabar galima ir kavos
Mergužėlės junkitės, Egle gal kokų pyragiūką turi
Bebras su sūreliais dingo
Neprisijungęs
Nida rašė:
<...> Bebras su sūreliais dingo
Manau, sugrįš
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
<...> Bebras su sūreliais dingo
Manau, sugrįš
Aš čia su kava. Manoji iškalbos dovana išgaravo su alkoholio likučiais mat vakar negėriau, šiandien irgi negersiu. Jeigu balotiruočiausi į prezidentus, reikėtų nuolat būti išgėrusiam, oi tada skelčiau kalbų debatuose. Žėsim ką čia nuveikt, ko tais nuobodoka...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Aš čia su kava. Manoji iškalbos dovana išgaravo su alkoholio likučiais mat vakar negėriau, šiandien irgi negersiu. Jeigu balotiruočiausi į prezidentus, reikėtų nuolat būti išgėrusiam, oi tada skelčiau kalbų debatuose. Žėsim ką čia nuveikt, ko tais nuobodoka...
Labas, Bebre
Dėl iškalbos ir bolatiravimosi į prezidentus. Įtariu, greit liktum be priekinių dantų, dėl kalbų turinio ir tono (žinoma, jeigu jis nesikeistų). Pasaulis pilnas nekantrių žmonių
Neprisijungęs
Labas rytas. Kavos puodelis su linkėjimais sėkmingos dienos. Visiems ir man
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 30d. |
Veronika rašė:
Labas rytas. Kavos puodelis su linkėjimais sėkmingos dienos. Visiems ir man
Ačiū Veronika, skanios ir tau kavos , pasirūpinai kava visai dienai ?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Labas rytas. Kavos puodelis su linkėjimais sėkmingos dienos. Visiems ir man ;)
Ačiū Veronika, skanios ir tau kavos , pasirūpinai kava visai dienai ? :)
Jo jo. Su atsarga. Ir dar prikaišiojo visur, į sofas ten, čiužinius, balkone po vazonais. Priklausomybė gi... pacmieliukai... :D
Neprisijungęs
Oj, oj, kaip smagu... Pats neseniai rašei, kai lėkei darbe ieškot kavos aparato, kuomet čainykas buvo nusprogęs...
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto.Graži žiema,sniego daug,patogu samagoną slėpt sniege.Krapštais kieme,patrauki,vėl padedi.Nusibosta kieme krapštytis,nueimi į rūsį,vienam guminiam bate alus,kitam samagonas.Vėl patrauki,krapštais.Bet staiga viskas nusibosta ir leki aludėn ,kad sukuo nors normaliai po dušam pakalbėt ,kokia boba gyvatė gyvenymą suėdė,valdžia svoločiai ir iš vis viskas š..Paskui kur nors pabundi,šalta,tamsu,pakaušį skelia nes ledas kietesnis už galvą. Žiemą ne kas.Gražios visiems blaivios dienos Gera pabust šiltam kambary,prisimint,ką gero vakar veikiai ir toliau pamažu šlepsėt.
Neprisijungęs
alikas rašė:
<...> ir toliau pamažu šlepsėt.
... kad nuo lėkimo bamba neatsirištų
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Oj, oj, kaip smagu... :D Pats neseniai rašei, kai lėkei darbe ieškot kavos aparato, kuomet čainykas buvo nusprogęs... :lol:
Nelėkiau, o kultūringai ristele prasibėgau, svorį mat reguliuju taip. Ir nesikeikiau, tik balsą lavinau dainų dainelės konkursui. Viskas po kontrole ir suplanuota. Makt.
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Veronika rašė:
Oj, oj, kaip smagu...
Pats neseniai rašei, kai lėkei darbe ieškot kavos aparato, kuomet čainykas buvo nusprogęs...
Nelėkiau, o kultūringai ristele prasibėgau, svorį mat reguliuju taip. Ir nesikeikiau, tik balsą lavinau dainų dainelės konkursui. Viskas po kontrole ir suplanuota. Makt.
Taip ir patikėjau Gyenime visada būna nenumatytų atvejų, nesvarbu, kad viskas suplanuota. Gali dėliotis kaip nori, tik šast ir nukrenta netikėtumas
Mhmmm, skanios, juodos kavos makt Du puodus, kad nerimas nejamtų
Neprisijungęs