VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#2001 2016-01-12 15:23:16

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  10mÄ—n.  15d. 
NerÅ«kau  18m.  11mÄ—n.  1d. 

Re: Girtos naktys

Bebras rašė:

Nu pala pala. AÅ¡ Å¡iaip gyvenime esu tinginių Äempionas ar kaip Äia pavadinti. Bet Äia ne dÄ—l asmenybÄ—s savybių, o dÄ—l psichikos ydų. Ir dabar atsitinka stebuklas - dÄ—l kažko gyvenime aÅ¡ dar sugebu bÄ—gte bÄ—gti! ÄŒia net neesmÄ— ar mane skatina bÄ—gti priklausomybÄ— ar koks sektos lyderis ar aukÅ¡ta nuoga moteris. EsmÄ— tame, kad aÅ¡ dar bÄ—gu dÄ—l kažko. Vadinasi, dar nemiriau kaip žmogus, manyje dar yra parako! Bet žinokit chebra, įkaliau ir kaip mane dabar veža! Su jokiom blaivybÄ—m, meditacijom, maldom, sveikuolizmais jÅ«s neiiÅ¡auksit tokio jausmo!

Pala, Äia jau ta stadija kai imi savo potencija girtis internete.

Nuoga moteris... Mirk iš juoko. Na ir kad paskutinį syk pas moterį bėgai? Tik sąžiningai. Tos kompe virtalios nesikaito.
Arba ne. Imkim situacijÄ…. Sunki popietÄ—, Bebras, moteris ir butelis. SpÄ—kit kur link pajudÄ—s Bebras?

Neprisijungęs

2016-01-12 15:23:16

Google

#2002 2016-01-12 15:30:13

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

NemÄ—gstu niekad girtis tokiais dalykais nes tai vistiek gana asmeniÅ¡ka, bet Å¡iuo metu kažkaip sugebu suderinti ir buteli ir seksa, ir niekur bÄ—gti nereikia. smile  Nežinau kiek Äia ilgai tas tÄ™sis, bet kolkas fainai.  Odno drugomu nemeÅ¡ajet

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#2003 2016-01-12 15:31:34

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Marijus rašė:

Pala, Äia jau ta stadija kai imi savo potencija girtis internete.

Nuoga moteris... Mirk iš juoko. Na ir kad paskutinį syk pas moterį bėgai? Tik sąžiningai. Tos kompe virtalios nesikaito.
Arba ne. Imkim situacijÄ…. Sunki popietÄ—, Bebras, moteris ir butelis. SpÄ—kit kur link pajudÄ—s Bebras?

Arba jÅ«s blaivininkai esat buki arba taip save įsimylÄ—jÄ™, kad labai greit iÅ¡simuÅ¡at iÅ¡ pusiausvyros. Kaip tai kada paskutinį kartÄ… bÄ—gau? Vakar vakare. Primenu, kad gyvenu ne vienas. O kas lieÄia sunkiÄ… popietÄ™, nu Äia dar reikia gerai pagalvoti kurlink pasukÄiau - pradžioj pachmelas, po to dobavkÄ—, o moteris kitai dienai che che big_smile

Neprisijungęs

#2004 2016-01-13 09:10:49

Pasiklydes
Senbuvis

Pachmielas man gale, o ne pradžioje iÅ¡gerinÄ—jimo, va kaip dabar ryte užbaigiant vakarykÅ¡ti pasisÄ—dÄ—jima prie teliko su butelaiÄiu, nors Å¡iaip gal ir beto iÅ¡siversÄiau... Tik va kam rizikuoti, neverta kažkaip... Makt! smile

Neprisijungęs

#2005 2016-01-13 14:12:45

Bebras
Senbuvis

Nusibodo man ta trauktinÄ—...tai nusipirkau degtinÄ—s. Ir pigiau, ir kol kas visai gerai kerta galvon smile

Neprisijungęs

#2006 2016-01-14 05:45:53

Pasiklydes
Senbuvis

Kaip sakant Rytc!  Neblogai vakar su kompanija pasisÄ—dÄ—jome, nÄ—ra dažni tokie dalykai mano gyvenime dievaži, sutarÄ—me kad Å¡eÅ¡tadieni organizuojame gera konkreÄia siautulinga orgija... Reikia juk kartais pašėlioti padurniuoti. GÄ—rimais yra kas pasirÅ«pins, sekso reikmenimis irgi, man patikÄ—tas užkandos zakusono uždavinys, irgi atsakingas dalykas... smile  Bet kolkas ant pachmielo vynÄenzo, uh kaip gerai kai tokiu oru kaip dabar nereikia eiti nieko pirkti kad prasipachmielinti, viskuom pasirÅ«pinta iÅ¡ anksto, džiugu.. Makt! big_smile

Neprisijungęs

#2007 2016-01-14 11:15:02

Bebras
Senbuvis

Nu kÄ…, padarom po gramelį iÅ¡ ryto. Vakar prigÄ—riau degtinÄ—s tai buvau užuostas. Vienžo su degtine riÅ¡am, grįžtam prie trauktinÄ—s. O jÅ«s blaivininkai ten per daug nesipykit tarpusavyje. Kaip Äia sakoma, tik suleisk blaivininkus į vienÄ… krÅ«vÄ…, tai vieni kitiems skiauteres nuraus, che che big_smile

Neprisijungęs

#2008 2016-01-14 11:22:19

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Kaip sakant Rytc!  Neblogai vakar su kompanija pasisÄ—dÄ—jome, nÄ—ra dažni tokie dalykai mano gyvenime dievaži, sutarÄ—me kad Å¡eÅ¡tadieni organizuojame gera konkreÄia siautulinga orgija...

AÅ¡ kaip nekompaneiskas žmogus, orgijose nesu dalyvavÄ™s tikslingai. TaÄiau vienÄ… kartÄ…, dar senais gerais studijų laikais buvau apgautas, nu tipo sudalyvauti gimtadienyje, bet iÅ¡ tikrųjų ten buvo organizuojamas pisbalis. Tai iÅ¡ pradžių ir buvo viskas kultÅ«ringai, pasisÄ—dÄ—jimas ir t.t. O kas vyko po to, nu Äia nepasakosiu big_smile Bet giliai įsirėžė į atmintį...

Neprisijungęs

#2009 2016-01-14 11:29:37

Pasiklydes
Senbuvis

Sakykime tai ir bus "teminis" savaitgalio vakarÄ—lis, visi ir visos žino ko susirinks, apÅ¡ilimui gÄ—rimukai su lengva užkanda, o vÄ—liau vakare jau viskas kaip sakant... smile  Nesu didelis irgi to mÄ—gÄ—jas, bet kaip ir sakiau, kartas nuo karto kodÄ—l gi ne kai susirenka tinkama publika su aiÅ¡kia motyvacija..

Neprisijungęs

#2010 2016-01-14 11:39:33

Bebras
Senbuvis

Man ant "senatvÄ—s" tie visi "taip sakant" dalykai tik aÅ¡trÄ—ja. Kažkada tikrai buvau jaunas ir gražus, netgi su saiku užsikaÄialinÄ™s, turÄ—jau galybÄ™ progų, kai kuriomis ir naudojausi, bet į visa tai žiÅ«rÄ—jau gan abejingai. Nesuprantu kas atsitiko, bet po gerų deÅ¡imties metų toks didelis poreikis atsirado, bet dabar ir pilvukas pÅ«pso ir žilÄ— skinasi keliÄ…. ÄŒia matyt nuo ilgalaikio gÄ—rimo mano smegenys suminkÅ¡tÄ—jo smile O tu maladiec, jei randi su kuo ir kur smile

Neprisijungęs

#2011 2016-01-14 11:50:47

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

O tu maladiec, jei randi su kuo ir kur smile

O kokios Äia problemos??... Kur, tai plota turiu 7/24 kaip sakant, o su kuo yra internetinÄ—s pažintys kur visi tiksliai žino ko nori, pilvukai, laÅ¡inukai, plikÄ—s ir žilÄ—s Äia iÅ¡ esmÄ—s jau dzin, esmÄ— kaip sakiau stipri motyvacija ir be abejo saugumas, mÅ«sų tarpe tai dabar vadinama konfidencialumu.. smile  Ne paslaptis, kad dalyvauja ir vedusiu ar iÅ¡tekÄ—jusiu personu... AÅ¡ tuo klausimu turiu savo nuomonÄ™, bet vieÅ¡ai jos pernelyg nedeklaruoju...

Neprisijungęs

#2012 2016-01-14 11:55:28

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Bebras rašė:

O tu maladiec, jei randi su kuo ir kur smile

O kokios Äia problemos??... Kur, tai plota turiu 7/24 kaip sakant, o su kuo yra internetinÄ—s pažintys kur visi tiksliai žino ko nori<...>

ÄŒia ne taip jau senai bandžiau laimÄ™ didžiausiame tokio pobÅ«džio portale nu kur pavadinimas prasideda raidÄ—mis iks. Tai kažkaip visos tik už pinigus pasiraÅ¡o. Kad gauti nemokamai, nu Äia sugebÄ—t reikia big_smile

Neprisijungęs

#2013 2016-01-14 12:00:59

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

Tai kažkaip visos tik už pinigus pasiraÅ¡o. Kad gauti nemokamai, nu Äia sugebÄ—t reikia big_smile

Yra tas dalykas ir gan plaÄiai paplitÄ™s, bet Äia gal jaunimas labiau bando taip "užsikalti" pinigÄ…... Å ikarta publika rinksis 35-45 metų amžiaus, o tai subrendÄ™, patyrÄ™ ir labai motyvuoti žmonÄ—s ir kažkaip kalbÄ—ti apie pinigus tai bÅ«tų jau nei Å¡is nei tas, nes dauguma tai toli gražu ne ubagai.... Kaip ir sakiau visi labiau "susiparinÄ™" dÄ—l slaptumo ir tai suprantama, iÅ¡ visos chebros tik 2 ne santuokoje, aÅ¡ vienas iÅ¡ jų... smile

Neprisijungęs

#2014 2016-01-14 12:12:25

Bebras
Senbuvis

AÅ¡ pagal paieÅ¡kos filtrÄ… žiÅ«rÄ—jau nuo 29 iki 40 m. Kažkaip pasirodÄ—, kad daugelis nori gauti neproporcingai daug už savo galimybes. Grupinių kažkaip neieÅ¡kojau, kažkaip nelabai limpa man, turbÅ«t turÄ—Äiau gerai įkalti, kad ten ryžÄiausi eit. Idealiausias variantas kokiam nors konspiraciniam iÅ¡nuomotam butuke su kokia seksualiai suderinama viena ir ta paÄia moterim susitikinÄ—ti bent jau 2 k. sav. nes bÅ«kim biedni bet teisingi - seksualinis suderinamumas retais atvejais porose atitinka kaip kirvis kotÄ…, todÄ—l daugelis ir ieÅ¡ko nuotykių

Neprisijungęs

#2015 2016-01-14 12:15:25

Pasiklydes
Senbuvis

Na aš išvis 6 metai vienui vienas, tai man tinka visokie įvairūs variantai, o jei dar įkalus gerai tai išvis fantastika, ko daugiau bereikia... smile

Neprisijungęs

#2016 2016-01-14 12:22:22

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Na aš išvis 6 metai vienui vienas, tai man tinka visokie įvairūs variantai, o jei dar įkalus gerai tai išvis fantastika, ko daugiau bereikia... smile

Žinau ką tai reiškia, ilgiausiai esu išbuvęs vienui vienas apie 3 metus. Sekso nebuvo, bet gėrimo prasme tie metai ir buvo intensyviausi, nes nuo nieko nereikėdavo slėpti savo gėrimo. Gerdavau kiek norėdavau. Nu o dabar tenka imtis gudrybių, bet jei tik gaunu progą ištrūkti bent kelioms valandoms - iškart "apsiforminu" che che big_smile

Neprisijungęs

#2017 2016-01-14 13:59:04

Bebras
Senbuvis

Nu kÄ…, nusipirkau dobavkÄ—s. Jei jau pilam tai rimtai. Kažko visi blaivininkai pritilÄ™, dingo kaip į vandenį. Ä®prastai pietų metu klegÄ—davo kaip skruzdÄ—lyne. Matyt jie svarsto, kad vis tik prÄ—skokas tas blaivus gyvenimas, nes reikia nuolat gydytis, eiti į susirinkimus, pas psichologus, ryti vaistus, skaityti motyvacinÄ™ literatÅ«rÄ…, skaiÄiuoti blaivias dienas. Jie dabar mÄ…sto, kad galbÅ«t geriau įkalti ir padÄ—ti ant tų nesÄ…monių big_smile

Neprisijungęs

#2018 2016-01-14 14:08:32

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  7mÄ—n.  18d. 

Bebras rašė:

Nu kÄ…, nusipirkau dobavkÄ—s. Jei jau pilam tai rimtai. Kažko visi blaivininkai pritilÄ™, dingo kaip į vandenį. Ä®prastai pietų metu klegÄ—davo kaip skruzdÄ—lyne. Matyt jie svarsto, kad vis tik prÄ—skokas tas blaivus gyvenimas, nes reikia nuolat gydytis, eiti į susirinkimus, pas psichologus, ryti vaistus, skaityti motyvacinÄ™ literatÅ«rÄ…, skaiÄiuoti blaivias dienas. Jie dabar mÄ…sto, kad galbÅ«t geriau įkalti ir padÄ—ti ant tų nesÄ…monių big_smile

Ni velnia nedingę smile Skanaus! (nesakau "į sveikatėlę") Jūs ten kalbėkit, kalbėkit, nesivaržykit smile

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#2019 2016-01-14 14:14:58

Bebras
Senbuvis

Egle13 rašė:

Ni velnia nedingę smile Skanaus! (nesakau "į sveikatėlę") Jūs ten kalbėkit, kalbėkit, nesivaržykit smile

Nežinau, Eglužėl, nudegiau su tuo kalbÄ—jimu nesivaržant. AÅ¡ esu per daug atviras vieÅ¡oj erdvÄ—j. Ir vakar jau teko pajusti to pasekmes, kai VieniÅ¡as Vilkas man pasiÅ«lÄ— užsidirbti ant Äiužinio ir nusipirkus tÄ… Äiužinį iÅ¡dulkint savo merginÄ…. Per Å¡iÄ… karÄiÄ… patirtį supratau vienÄ… dalykÄ… - kad net ir vieÅ¡oje erdvÄ—je negaliu bÅ«ti 100 proc. atviras, nes mano asmenines detales prieÅ¡ai visada panaudos mano asmenybÄ—s manipuliacijai.

Neprisijungęs

#2020 2016-01-14 14:43:26

Egle13
Senbuvis

Bebras rašė:

Egle13 rašė:

Nežinau, Eglužėl, nudegiau su tuo kalbÄ—jimu nesivaržant. AÅ¡ esu per daug atviras vieÅ¡oj erdvÄ—j. Ir vakar jau teko pajusti to pasekmes, kai VieniÅ¡as Vilkas man pasiÅ«lÄ— užsidirbti ant Äiužinio ir nusipirkus tÄ… Äiužinį iÅ¡dulkint savo merginÄ…. Per Å¡iÄ… karÄiÄ… patirtį supratau vienÄ… dalykÄ… - kad net ir vieÅ¡oje erdvÄ—je negaliu bÅ«ti 100 proc. atviras, nes mano asmenines detales prieÅ¡ai visada panaudos mano asmenybÄ—s manipuliacijai.

Uoij, Bebre, aiÅ¡ku negražu, bet žinok apsiverkiau iÅ¡ juoko paskaiÄiusi kÄ… tau pasiÅ«lÄ—. Ir dabar dar negaliu sustoti - "žvengiu", neįsižeisk. Abejoju, kad kas nors piktam panaudos tavo atvirumÄ…. "like" tau smile

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#2021 2016-01-14 14:43:31

Bebras
Senbuvis

Jau baigias ir dobavkÄ—, kÄ… daryt, nejaugi eiti treÄiÄ… kart užsipikt? Oilyyylia big_smile

Neprisijungęs

#2022 2016-01-14 14:46:20

Egle13
Senbuvis

Bebras rašė:

Jau baigias ir dobavkÄ—, kÄ… daryt, nejaugi eiti treÄiÄ… kart užsipikt? Oilyyylia big_smile

Pagal kiekį žiūrėk, o tai supiktėsi.

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#2023 2016-01-14 14:46:57

Bebras
Senbuvis

Egle13 rašė:

Uoij, Bebre, aiÅ¡ku negražu, bet žinok apsiverkiau iÅ¡ juoko paskaiÄiusi kÄ… tau pasiÅ«lÄ—. Ir dabar dar negaliu sustoti - "žvengiu", neįsižeisk. Abejoju, kad kas nors piktam panaudos tavo atvirumÄ…. "like" tau smile

Matai, Eglužėl, aÅ¡ jauÄiu kur žmogus piktas kur ne. Pvz vieni gali mane iÅ¡keikti Å¡lykÅ¡Äiausiais žodžiais, bet kažkaip ant jų nepikta, nes turbÅ«t jie patys viduj nesineÅ¡ioja pagiežos. O va kiti žmonÄ—s pasako gal ir nekaltÄ… frazÄ™, bet iÅ¡ to jauÄiasi tas giluminis pyktis ne tiek ant manÄ™s kiek ant viso pasaulio. Va tokių žmonių vengiu kaip maro.

Neprisijungęs

#2024 2016-01-14 14:52:38

Bebras
Senbuvis

AÅ¡ ant tavÄ™s visai neįsižeidžiu Eglužėl13, aÅ¡ matau, kad tu patyrus tiek, kad galÄ—tum mane iÅ¡koneveikti, bet to nepadarysi niekada, nes pas tave nÄ—ra to giluminio pykÄio. Psichologai dabar pasakytų, kad aÅ¡ durnas, bet patikÄ—kit oi kaip jauÄiasi kur žmogus viduje piktas, o kur ne. Ir to nepaaiÅ¡kinsi jokiais moksliniais traktatais.

Neprisijungęs

#2025 2016-01-14 18:49:23

Bebras
Senbuvis

Tai va mieli skaitovai, mane užblokavo. Nežinia už kÄ…. Man atrodo, kad blaivininkams su nustojimu vartoti dingsta ir protas, tada jie tampa gan bukoki. Tai jÅ«s blokuokit kiek norit Äia savam forume. AÅ¡ turiu web žinių, pakursiu domenÄ…, padarysiu saitÄ…, kuriame apraÅ¡ysiu kas Äia dedasi ir tÄ… saitÄ… iÅ¡reklamuosiu. Arba sukursiu gerianÄių pijokų forumÄ…, jauÄiu visai populiarus projektas gautųsi. Ai, dar pastebÄ—jau, kad jei kuris nors dalyvis neįtinka Marijui tai kažkodÄ—l labai greitai bÅ«na iÅ¡metamas iÅ¡ forumo. Marijus dievagojasi kad tai ne jis Äia administratorius. Gal ir ne jis, bet tada jis tikrai yra pilkasis kardinolas panaÅ¡iai kaip S.Å oigu prie Putino. PastebÄ—jot, daugelyje nuotraukų jie visur kartu big_smile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia