VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 20d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 6d. |
Kakava tinka? Radau latvišką tokią Laimos berods, labai patiko, bent jau žiemą.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 23d. |
Veronika rašė:
Labas rytas. Gražios dienos ir puikios savaitės, visiems
Virtualus kavagėris/arbatgėris atidarytas
Labas rytas. Puikios savaitės ir tau
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 27d. |
Sveiki iš ryto , visiems puikios savaitės ir gero pirmadienio, bet nesakykit liuks dalykas šventes praleist blaiviai , prieš šventes toks šioks jauduliukas buvo , kad nepakelt pirmos , bet šiuo momentu džiaugiuos , kad to nepadariau ir turiu puikia savijauta.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 22d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 9d. |
Marijus rašė:
Žinoma tinka Žiemą noris ko nors saldesnio, nebūtinai skoniu, bent jau kvapu. Kai atšąla pasiilgstu vanilės
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 11d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 4d. |
Marijus rašė:
Tai aciųsk kas per daiktas - reik išbandyt. O tai geri "в одну харю".
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Sveiki iš ryto , visiems puikios savaitės ir gero pirmadienio, bet nesakykit liuks dalykas šventes praleist blaiviai , prieš šventes toks šioks jauduliukas buvo , kad nepakelt pirmos , bet šiuo momentu džiaugiuos , kad to nepadariau ir turiu puikia savijauta.
Kokios dar šventės? Pažiūrėk į kalendorių, jau antra savaitė kaip baigėsi :) Jau galima nekelt kokia dvylika kitų progų :D
Gerosdienos :D
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Marijus rašė:
Tai aciųsk kas per daiktas - reik išbandyt. O tai geri "в одну харю".
marš dyrpt:
https://www.youtube.com/watch?v=yeDrec9gG0k
Jei rimtai tai šita džiauiuosi, būna paprastose pirdose:
http://www.laima.lv/ru/%D0%BF%D1%80%D0% … -poroshok/
O kad čainykui kultūrinio šoko nebūtų pabandyk Da Hong Pao, sako byški kakavos skonio turi.
(angliškas pavadinimas Big Red Robe)
Neprisijungęs
Marijus rašė:
žvejys rašė:
Kokios dar šventės? Pažiūrėk į kalendorių, jau antra savaitė kaip baigėsi
Jau galima nekelt kokia dvylika kitų progų
Gerosdienos
Čia yra ne mano rašyme esmė. Man tik įdomu, kur perbėgo juoda katė , kad nekenti manes.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Marijus rašė:
žvejys rašė:
Kokios dar šventės? Pažiūrėk į kalendorių, jau antra savaitė kaip baigėsi :) Jau galima nekelt kokia dvylika kitų progų :D
Gerosdienos :DČia yra ne mano rašyme esmė. Man tik įdomu, kur perbėgo juoda katė , kad nekenti manes.
Esmė yra būtent rašyme ir tik rašyme. Esi man lygiai koks pat kaip ir kiti forumiečiai. Ten kažkur gal pas kokias gimnazistes yra myliu-nekenčiu, o čia tiesiog forumas - kaip rašai, tokį atsakymą ir gauni. :)
Neprisijungęs
O man reikėjo atsakymo?
Jei tiek blogio pridariau , tai ko ne paėmėt ir neištrynėt , kaip daugelį?
Neprisijungęs
Ai Žvejy padarom po stiklą ir ramu
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 30d. |
Katinas rašė:
Nida,kai esi naktinis paukštis,visai nesunku pramiegot
Čia jau kasdienybė,visi priprato kad katinas apie 9val. darbe pasirodo ir niekas nesibara dėl to.Nebent svarbiu darbu būna,tada primena kad darbas nuo 8 ir paprašo ateit laiku.Bet katinui dzin,nes jis katinas
Aš irgi norėčiau su jumis kavos rytinės,bet kaip matau čia misija neįmanoma,keltis tokiu laiku ir dar savaitgalį
pamėgink ateinantį savaitgalį, žiūrėk gal patiks
Neprisijungęs
Vakarinės kavos,taip 22-23val. mielai prisijungčiau,bet rytinės-nėra jokių šansų.Nuo jaunų dienų naktinis esu ir nemanau,kad kažkada kažkas pasikeis.Net pačiam kartais pikta ant savęs dėl tokio rėžimo nebuvimo
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mėn. | 17d. |
Jei apie rezima jau kuris laikas kankina nemiga, ne isimtis ir dabar:/
Neprisijungęs
Buvau užkietėjusi naktinėtoja. Visam pasauliui rėkiau, kad aš pelėda, toks mano organizmo ritmas Tiesiog, susiklostė aplinkybės, kai turėjau keltis 4 val. ryto. Ir kiek žmogau patempsi naktinėti, kai keltis reik naktį? Lūždavau 9 vakaro. Prie visko organizmas prisitaiko ir pripranta. Tiesiog, pavirtau į vyturį
Galiu naktinėti, bet nenoriu, nes vakare miego noriu, nes ryte smagiau anksti atsikelt ir sutikt dieną
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Buvau užkietėjusi naktinėtoja. Visam pasauliui rėkiau, kad aš pelėda, toks mano organizmo ritmas :) Tiesiog, susiklostė aplinkybės, kai turėjau keltis 4 val. ryto. Ir kiek žmogau patempsi naktinėti, kai keltis reik naktį? Lūždavau 9 vakaro. Prie visko organizmas prisitaiko ir pripranta. Tiesiog, pavirtau į vyturį :lol: Galiu naktinėti, bet nenoriu, nes vakare miego noriu, nes ryte smagiau anksti atsikelt ir sutikt dieną ;)
Ir aš taip norėčiau. Rytas jėga, per ryto valndą padarai ką per dieną nepadarytum, bet... Čia gal tau su blaivybė vyturystė užėjo?
Neprisijungęs
Ne, dar gerokai prieš intensyvų gėrimą. Kad ir gerdavau, 22 val. jau išsikirtus miegodavau lovoj
Neprisijungęs
O man atvirkščiai būdavo Kai gėriau irgi ilgai naktinėdavau,bet atsikeldavau anksti ir trepsėdavau po namus laukdamas kol parduotuvės atsidarys,kad galėčiau parsinešt karčiosios ir prisismeigt išnaujo.Kad y darbą taip kelčiausi dabar...ech
Neprisijungęs
Nemėgsti darbo kurį dirbi, Katine?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nemėgsti darbo kurį dirbi, Katine?
Pats darbas patinka,tik salygos galėtų būt geresnės ir piniginė motyvacija didesnė
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 4mėn. | 20d. |
As ir jungiuos prie vyturiuku, nesuprantu kaip galima miegoti kai uz lango sviesu:P
Neprisijungęs
Labas rytas.Ankstyva varna dantis ,o vėlyva akis krapštinėja Pusryčiai suvalgyti,kava išgerta lekiu įnaują dieną.Kas buvo vakar nebesugrąžinsiu, kas bus ryt -nežinau. Sėkmės visiems
Neprisijungęs
Ačiū, ir tau Alikai
Neprisijungęs
Prisnigę. Ir vis dar tykiai leidžiasi lengvučiai balti pūkeliai. To rytinio, tyro ir švaraus balto apkloto kieme dar neišvagojo pėdų grandinėlės. Ten viršuj, kažkur pakraigėj dar miega į minkštus kamuoliukus pavirtę žvirbliukai, o tankiose apsnigtose slyvos šakose pasislėpusiame sename inkile tyliai pirsteli lašinių lesykloje prisilesusi zylutė.
Lengvi, sveikuoliški pusrytukai, nu be abejo su karšta karšta kakao... Iš namų ištrepsenu anksčiau, paimu semtuvą, šluotą, nužeriu sniegą nuo laiptų, prakasu taką kieme iki vartų. Ir vartus ie abiejų pusių. Keliuką, kad ryte žmonėms būt lengviau skubėti į darbą ir į šalia esančias klinikas lankyti sergančių artimųjų. Dirbti gera, užplūsta energija, visas pasaulis, visi žmonės pasidaro mieli ir artimi. Net direktorius. Va kur tikroji rytinė mankšta!
Ateina automobilio eilė. Kruopščiai nuvalau ir jį. Stogą, kapotą, stiklus. Dureles, kad atidarant nepribirtų sniego, kaip pas mus kaime sakoma: ant pasostės. :) Nusipurtau sniegus, nuo striukės, pirštinių, sėduosi, prieš tai sausai nutrepsėjęs batus, užvedu, ruošiuosi jungti atbulinką, ir pamatau kad dešinysis veidrodėlis visiškai užklijuotas sniegu... Nieko nesimato... Durelių stiklas neatsidaro, todėl tenka lipt lauk, klampoti aplink... Debiliškas sniegas! Ach , niekšai! Ach buržujai! Jūs taip vadinasi!? Negaliu! Padarysiu aš jum! Išeisiu į Skaipę! Arba Feizbuką. Ten nesninga niekada..
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto , matai Marijau kai norisi tai ir gaunasi ,
Neprisijungęs