VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 7d. |
Bebras rašė:
<...> Duodu kotą nukirsti, kad gersi ir dar stipriau nei prieš tai.
Bebre, nerizikuok tokiu brangiu daiktu
Neprisijungęs
Marijus rašė:
<...>
Labai gerai, kad per įspėji, bet nelaimės kranksėjimai... Dafyga jų pats prisklausiau: "Aha nu nu, tai negeri sakai?", "Tai gal jau guminę moterį įsitaisei","Mazgelį užsiršai?", "Tik slabaikai negeria, mes gi diedai, mes stiprūs" ir t.t.
Visi jie ir su patirtim, ir kiaurai mat, ir sakė tikrai ką galvoja nes tipo kas blaivam galvoje tas girtam ant liežuvio...
Kažką chebra ne taip supratot. Jei žmogus save apsigaudinėja, aš sakyčiau čia mano net pareiga perspėt. O kadangi esu tiesmukas, tai ir varau grubiu tonu. Jau geriau anksčiau susiprast. O jūs senbuviai naujoko saviapgaulei tik pritariat dadėdami savų istorijų jau iš to savojo gyvenimo tarpsnio kai jau buvot tvirtai apsisprendę nebegerti. Kartais mano prasigėrusio pijoko tiesmukas žodis geriau veikia nei koks nors saldžiai su patosu vykdomas dvyliktas žingsnis.
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Labas Veronika,gal žinai kur Egle prapuole?
Nia. Nežinau
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 4d. |
Bebras rašė:
Kažką chebra ne taip supratot. Jei žmogus save apsigaudinėja, aš sakyčiau čia mano net pareiga perspėt. O kadangi esu tiesmukas, tai ir varau grubiu tonu. Jau geriau anksčiau susiprast. O jūs senbuviai naujoko saviapgaulei tik pritariat dadėdami savų istorijų jau iš to savojo gyvenimo tarpsnio kai jau buvot tvirtai apsisprendę nebegerti. Kartais mano prasigėrusio pijoko tiesmukas žodis geriau veikia nei koks nors saldžiai su patosu vykdomas dvyliktas žingsnis.
:D :D :D Nu jau ko ko o žingsnių kažkokių čia mum tikrai jau neprikirpsi. Ne tuo adresu taikai.
Bet tu čia teisus, kartais geriau tiesia šviesiai. O išvis baisiausia tie saldūs abruozdėliai. Brač, gal aš ir nevykęs blaivininkas, be nuo tų kai kurių sėkmės istorijų mane irgi purto.
Kita vertus, jei paisyti pijoko žodžių... Bebre, tai nebūna išgėrus tokio jausmo, kad va dar biski ir paajsiu pasulio harmoniją, tobulą muziką, kaip pagal senobės kiniečius, Konfucijų ar ką ten..? Paskui žinodavau, kad jei tas pajutimas labai intensyvus, tai greičiausiai tuoj lūšiu.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 21d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Kažkuris rašėte, kad niekas nesikeitė tol, kol viduje galutinai neapsisprendėte - gerti ar gyventi blaiviai. Noriu negerti, bet viduje matomai dar kirba abejonė, nesu užtikrinta savo sprendimu. Kada nuspręsiu?
Dabar.
Aš tau rašiau VV. Tai kaip nuspręsi ?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 13d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Kažkuris rašėte, kad niekas nesikeitė tol, kol viduje galutinai neapsisprendėte - gerti ar gyventi blaiviai. Noriu negerti, bet viduje matomai dar kirba abejonė, nesu užtikrinta savo sprendimu. Kada nuspręsiu?
Dabar.
Nusprendei? Sprendimas paslaptis ar išduosi visiems?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Dabar.Aš tau rašiau VV. Tai kaip nuspręsi ?
Nusprendžiau. Gyvensiu blaiviai.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Dabar.Nusprendei? Sprendimas paslaptis ar išduosi visiems?
Pasirodo, išsireiškiau taip, kad niekas nesuprato kaip
Gyvensiu blaiviai.
Neprisijungęs
Marijus rašė:
![]()
![]()
Nu jau ko ko o žingsnių kažkokių čia mum tikrai jau neprikirpsi. Ne tuo adresu taikai.
Čia aš aplamai turėjau galvoj. Niekam asmeniškai netaikau, o ypač ir ginkdie netaikau žingsnių darymo šio forumo branduoliui. Juk aišku kaip ir dėl ko jis susikūrė. Kažkur interneto archyvuose užkonservuotos visos ištakos ir konfliktai. Kas žino ir kam įdomu bet kada gali užmest akį.
Neprisijungęs
Aisku cia ne mano reikalas, betgi koks tu "jadovitas" retkarciais, Bebre.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Aisku cia ne mano reikalas, betgi koks tu "jadovitas" retkarciais, Bebre.
Malonu, kad neabejinga. Kartais drebi tiesą
Neprisijungęs
Dama rašė:
Niekada negali žinoti kas laukia priekyje, pagyensim ,pamatysim.
Mieloji, vis dar viena bandai kabintis į blaivybę? Ar pasiieškojai kokio ramščio?
Neprisijungęs
antonimas rašė:
sestadienio rytas,i darba nereikia,ismiegojau pagaliau normaliai...<...>
antonimas, kaip sekasi? Persimiegojai gal, jėgų rašymui nebeliko? ;)
Neprisijungęs
Labutis,šiandien tvarkaus namus ir radau 6 butelius vyno su pasibaigusiu galiojimu,nesutikėjau kad vynas turi galiojimo laiką,juk pas mane jis neužsilaikydavo.sakau vyrui matau juk nebuvo taip blogai jei baigėsi galiojimas,bet pati suprantu kad buvo.klausimaz o ku ji dabar dėt,pilt lauk tai gaila.
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Labutis,šiandien tvarkaus namus ir radau 6 butelius vyno su pasibaigusiu galiojimu,nesutikėjau kad vynas turi galiojimo laiką,juk pas mane jis neužsilaikydavo.sakau vyrui matau juk nebuvo taip blogai jei baigėsi galiojimas,bet pati suprantu kad buvo.klausimaz o ku ji dabar dėt,pilt lauk tai gaila.
Galima atiduoti geriančiam alkoholikui, pvz. man, bet aš vyno negeriu Arba galima sulaukti 6 mėn blaivybės sukakties ir ta proga tuos 6 butelius išgerti. Gaunasi po butelį už kiekvieną blaivų mėnesį
Neprisijungęs
Liepa rašė:
<...>klausimaz o ku ji dabar dėt,pilt lauk tai gaila.
Aš atiduočiau. Tikriausiai turi draugų ar pažįstamu kurie vyną pagurkšnoja, o jei tai dar ir ne prasčiausias rašalas, tai su džiaugsmu priims. Būna, kad gaunu iš kur nors kokį butelį brendžio ar vyno, tai labai gerai sueina geriantiems kokiam atsidėkojimui :) Neseniai draugas iš Rusijos atvežė tarybinius laikus primenantį butelį spirituoto vyno. Jau kitą dieną atidaviau darbe kolegai, apsidžiaugė, sakė, kad tokį tik rimta proga ir įvertinti galinčioje kompanijoje atidarys :D
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Pamarinuok mėsa. Bus skanu
Neprisijungęs
Man kažko mėsai nelabai,kai jau nusprendžiau su alko rišt tai visom prasmėm.bet bebras koks išrankus,mat vyno negeria.dadėtum cukraus ir būtų trauktinė
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Man kažko mėsai nelabai,kai jau nusprendžiau su alko rišt tai visom prasmėm.bet bebras koks išrankus,mat vyno negeria.dadėtum cukraus ir būtų trauktinė
Kažkaip chebra jūs mane ne taip suprantat. Koks dar čia išrankumas, jei man dabar kas nors duotų 6 vyno, alaus ar kitos rūšies alkoholio butelius, imčiau juos net negalvojęs. Nes man nekyla dilemų ką su jais daryt. Atsikemši ir pili į gerklę. Na taip, šiuo metu vyno negeriu, nes dar galiu pasirinkti ką gerti. O dovanai viską išgerčiau, che che
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Pamarinuok mėsa. Bus skanu ;) :)
Jo jo, labai skanu. Žmona prieš kažkiek metų gamindama mėsą įpylė šlakelį vyno. Paragavau truputi ir... nevalgiau. Suprantu, kad visas alkoholis išgaravęs, bet...
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 4d. |
O, forumas vėl pasipuošęs... O aš išlėkiau namuose vėliavos nepakėlęs. Ot tai šeiminykas... Dar pernai mama primindavo :(
Neprisijungęs
O aš dar iš vakaro vėliavą iškėliau. Ryte išėjau, pažiūrėjau, širdy kažkas suvirpėjo...
Neprisijungęs
Aš kasmet žadu sau - bet nei laikiklio, nei vėliavos ... nors soc. tinkluose bent jau virtualiai iškeliu ...
Neprisijungęs
O kam žadėti? Visas mėnuo iki vėliavos kėlimo, net neskubant galima viską įsigyti ir padaryti ;)
Neprisijungęs
Mantusi, kaip sekas?
Neprisijungęs