VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
žvejys rašė:
Katinas kai dėsi savo ta paveiksliuką tai tik be cigaretės , na pažiūrėk Veronika kaip moteris liuks , bet jau ta cigaretė , dieve apsaugok.
Nemanau kad ten jos nuotrauka,turbut iš interneto ištraukta Bet jau geriau su cigarete nei su buteliu
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 25d. |
Pilnai pritariu.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 7d. |
žvejys rašė:
Katinas kai dėsi savo ta paveiksliuką tai tik be cigaretės , na pažiūrėk Veronika kaip moteris liuks , bet jau ta cigaretė , dieve apsaugok.
Žvejy, iš kur pas lietuvišką matriošką tokio laibumo ir ilgio kaklas gali būt? Nebent būčiau nuo paauglystės su žiedais vaikščiojus Jeigu būtų čia mano fotkė, nesėdėčiau forume, o kur nors Milane, podiumu iš pažastų išaugusiom kojom žirkliuočiau
Taigi, graži, fatališka moteris, kažkur iš interneto... Beje, geri kvepalai ir geros cigaretės nesipjauna
Šitą tikrai žinau.
Neprisijungęs
Nepyk , pajaukavau , supratau ,tik norėjau šiek tiek pasikalyzyt.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Aišku nepykstu Ech, tokį ilgą kaklą norėčiau turėt. Tik su žiedais, kaip popuasei jau per vėlu vaikščiot
Neprisijungęs
Na,va kaip gerai šalčiai.Kiek forumiečių atsirado.Dar jei kiekvienas ką nors parašytų
Neprisijungęs
Veronika rašė:
žvejys rašė:
Aišku nepykstu
Ech, tokį ilgą kaklą norėčiau turėt. Tik su žiedais, kaip popuasei jau per vėlu vaikščiot
Gal ir gražu,bet nenorėčiau,kad maniškė turėtų tokį kaklą.Bijočiau kad galva nenulūžtų
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 9d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Sveiki
Kaip jūs reaguojate į pasitaikančius akiraty straipsnius tipo "Kaip palengvinti pagirias", "Šie produktai palengvins pagirias" ir pan. Ar nesukelia šypsenų? Klausiu ne dėl to, kad aktualu/neaktualu, bet dėl to, kad, bent jau man gyvenime niekad neteko perskaityti vertos dėmesio informacijos, o "raugintų kopūstų sriuba lygio" efektas toks menkas, kad lieka tik "gerai lendančių produktų po TO" kategorijoje.
Juk mes žinome KAS, kokie produktai iš tikrųjų palengvina pagirias? Ane?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 13d. |
O taip, mes gi žinovai... Man pagirias geriausiai palengvindavo pachmielas – degtinė (ar šiaip koks stiprus gėralas) arba alus :D Žinoma po to vėl reikėdavo gydymu užsiimti ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 4d. |
Artaz rašė:
Sveiki
Kaip jūs reaguojate į pasitaikančius akiraty straipsnius tipo "Kaip palengvinti pagirias", "Šie produktai palengvins pagirias" ir pan. Ar nesukelia šypsenų? Klausiu ne dėl to, kad aktualu/neaktualu, bet dėl to, kad, bent jau man gyvenime niekad neteko perskaityti vertos dėmesio informacijos, o "raugintų kopūstų sriuba lygio" efektas toks menkas, kad lieka tik "gerai lendančių produktų po TO" kategorijoje.
Juk mes žinome KAS, kokie produktai iš tikrųjų palengvina pagirias? Ane?:P
Kada nors kas nors išleis šita tema knygą storą labai. O gal yra jau?
Neprisijungęs
Ir man teko paieškot tokių straipsnių.Viskas ką radau,tai kad padeda daug skysčiu,lengvas maistas.Ir kadangi pagirios ne liga,o bausmė,tai padeda atgaila.Perskaičiau,parsinešiau alaus ir pradėjau atgailaus.Tai pagirias kaip ranka nuėmė Tiesa,tas atgailavimas truko tris paras.
Neprisijungęs
Alikai , tas tavo pasakymas ,KAS, tai lyg pasakymas iš filmo "Hario Poterio" ,"jo vardo negalima sakyt" , manau gerai , kad rašo. Kartai idėjų , kaip greičiau išsipagiriot ir aš ieškodavau , bet dabar turiu savo viena ir neginčijama teorija ir būda , kaip palengvint lengvinti pagirias. NEGERT.
Neprisijungęs
valanciukas, kaip tau sekasi?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 9mėn. | 15d. |
Neblogai, savaitgalis- tūnau namie, vis aplanko kokia įkyri mintis ką veikt, gal į kokį barą -pasižmonėt, po to jau seka mintis bizūno tau, o ne pasižmonėt o jei rimtai daug galvoju kuo užsiimt naudingu sau ir galbūt visuomenei. o kaip tau sekasi, Audroni?
Neprisijungęs
Man, kaip sekasi? Na, puikiai tikriausiai :) Kalbant apie priklausomybes, tai nei gerti, nei rūkyti jokio noro ir minčių nėra. Šiandien senus kaulus pramankštinau: su rogutėmis nuo kalniuko nučiuožiau, ant tvenkinio ledo pačiuožinėjau, pažiūrėjau į slidinėjimo trasoje lakstančius ir seilę pavarvinau. Norėtųsi, bet kažkaip baisoka jau, kaulai ne tie, kas ten surankios jei nusivošiu, o ant slidžių turbūt 27 metus nestovėjau :D
Neprisijungęs
na turiningai tu čia, man kažko panašaus matyt šiandien ir trūko, aktyviai ką paveikt. išvis dar šiemet neišbandžiau tokių žiemos malonumų o jei seilė varvinasi, išbandyt reikėjo ar dar išbandysi, manau turėtų ten kokia trasa primiršusiems/ pradedantiems būt.
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
Neblogai, savaitgalis- tūnau namie, vis aplanko kokia įkyri mintis ką veikt, gal į kokį barą -pasižmonėt, po to jau seka mintis bizūno tau, o ne pasižmonėt
o jei rimtai daug galvoju kuo užsiimt naudingu sau ir galbūt visuomenei. o kaip tau sekasi, Audroni?
Valančiuk,viskas taip ir turi būt.Aš save metus laiko karts nuo karto tuo bizūnu paplakdavau ir vis dar plaku Ne tik dėl gėrimo,bet ir dėl to,kad kaip ir tu jokios veiklos naudingos neprasimaniau per tiek laiko.Idėjų kalnai,judesio nulis.Tik drybsau ant sofos ir parazituoju,va kas sekasi tai sekasi
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
<...>o jei seilė varvinasi, išbandyt reikėjo ar dar išbandysi, manau turėtų ten kokia trasa primiršusiems/ pradedantiems būt. :)
Jei ir bandysiu, tai ne šia žiemą. Gal reikės kokias slides įsitaisyti ir kur žmonių mažiau, tamsoje bent kiek prasimankštinti. Kad labai juokinga kitiems nebūtų ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
valanciukas rašė:
<...>o jei seilė varvinasi, išbandyt reikėjo ar dar išbandysi, manau turėtų ten kokia trasa primiršusiems/ pradedantiems būt.
Jei ir bandysiu, tai ne šia žiemą. Gal reikės kokias slides įsitaisyti ir kur žmonių mažiau, tamsoje bent kiek prasimankštinti. Kad labai juokinga kitiems nebūtų
Aha, aš taip pat ketinu pačiūžas užsimaut. Tik kur atokiau, kad neplyštų pilvai matantiems iš juoko
Neprisijungęs
naktiniai pasičiužinėjimai treniruotės prieš apstulbinant publiką
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 4d. |
Veronika rašė:
Audronis rašė:
valanciukas rašė:
<...>o jei seilė varvinasi, išbandyt reikėjo ar dar išbandysi, manau turėtų ten kokia trasa primiršusiems/ pradedantiems būt. :)
Jei ir bandysiu, tai ne šia žiemą. Gal reikės kokias slides įsitaisyti ir kur žmonių mažiau, tamsoje bent kiek prasimankštinti. Kad labai juokinga kitiems nebūtų ;)
Aha, aš taip pat ketinu pačiūžas užsimaut. Tik kur atokiau, kad neplyštų pilvai matantiems iš juoko :lol:
Patikėk, aš lakstyt prieš 4 metus irgi vos ne naktimis šalutinėm gatvelėm pradėjau. Paskui kol įsidrąsinau tas skuduryne nupirktas, aptemptas bėgimo kelnes užsidėt.... Gal metai praėjo. :) Su laiku dzin pasidaro ką kiti galvoja. Na beveik... :)
Neprisijungęs
Marijau, kaip balerūnas dabar liuoksi miesto gatvėmis. Oj negaliu
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Marijau, kaip balerūnas dabar liuoksi miesto gatvėmis. Oj negaliu :lol:
Aš jį tokį net ir mačiau :) Gerai paieškojęs tikriausiai ir nuotrauką rasčiau. Bet į balerūną kotai nelabai panašus, labiau panašus į bėgiką ;)
Neprisijungęs
Tuoj gausi per ausį už savo šmaikštybes
Neprisijungęs
Manai jis labiau į balerioną, oi, balerūną norėtų būti panašus? ;)
Neprisijungęs