VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Dėjau skersą - pakeliam!
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 21d. |
nekeliam:D
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
nekeliam:D
Chebra, juk mes ne kokie impotentai - pakeliam
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 21d. |
tyrimai sako jei ne tą kylosi, tokiu gali palikt, bebre:D
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
tyrimai sako jei ne tą kylosi, tokiu gali palikt, bebre:D
Žinai, Valančiau, va kuom nesiskundžiu tai potencija. Netgi galėčiau ja pasidalint su visokiom frigidiškom moterėlėm, che che
Neprisijungęs
Man tai alkoholis kaip hidrolis veikdavo,įpili ir pirmyn,tik duok.O kai mečiau gert tai kažkaip net tingėdavos lipt
Neprisijungęs
Katinas rašė:
Man tai alkoholis kaip hidrolis veikdavo,įpili ir pirmyn,tik duok.O kai mečiau gert tai kažkaip net tingėdavos lipt
Man atvirkščiai. Kai išgeriu tai net nekyla. O va kai blaivus tai galėčiau visas vaikštančias ir griešnai atrodančias dvikojes būtybes aptarnaut
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Katinas rašė:
Man atvirkščiai. Kai išgeriu tai net nekyla. O va kai blaivus tai galėčiau visas vaikštančias ir griešnai atrodančias dvikojes būtybes aptarnaut
Tai jo,jo man irgi kažkada buvo tie laikai kai gelbėtojus su stačiu žiurėdavau
Neprisijungęs
Katinas rašė:
Na tu čia labiau apie paauglystę šneki, brendimo metu turbūt daugelis su stačiu būdavo vien nuo minčių apie ką nors įdomesnio. Nu man tada antra paauglystė vrot kampot
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Katinas rašė:
Na tu čia labiau apie paauglystę šneki, brendimo metu turbūt daugelis su stačiu būdavo vien nuo minčių apie ką nors įdomesnio. Nu man tada antra paauglystė vrot kampot
Taip jau buna Žiūrėk su amžium diedam ir mašinų išskirtiniu prireikia ir jaunos mergos rūpėt pradeda
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 5d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 3d. |
ohoho, kad vyrukai įsismarkavo
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 26d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 13d. |
Nida rašė:
Donžuanai prabudo
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 27d. |
Veronika rašė:
Nida rašė:
Donžuanai prabudo
"Areliai" Bet ir gerai, kad dar kurios ne kurios funkcijos veikia - gyvi, vadinasi
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Nida rašė:
Donžuanai prabudo
"Areliai"
Bet ir gerai, kad dar kurios ne kurios funkcijos veikia - gyvi, vadinasi
Visos funkcijos veikia,gal nebe taip gerai kaip jaunystėj,bet vis dar veikia
Beto,Egle13,tavo avatare katinas,o prie vardo sakaičius 13.Mano klyčka katinas,mėgstamiausias skaičius 13.Sutapimas?....Nemanau.Kažin nebusim prasilenkę kažkur gyvenime
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Nida rašė:
Donžuanai prabudo
"Areliai"
Kaip kad Katinas minėjo, gal ne taip gerai veikia kaip senais gerais laikais. Nu bet dar veikia. Gal pravers ateity gaminant mažus bebro duplikatus, kas ten žino. O šiaip tai nualpčiau vietoj jei sužinočiau na kad pvz kokie trynukai iškart, visaip gi būna
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 27d. |
Katinas rašė:
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Donžuanai prabudo"Areliai"
Visos funkcijos veikia,gal nebe taip gerai kaip jaunystėj,bet vis dar veikia
Beto,Egle13,tavo avatare katinas,o prie vardo sakaičius 13.Mano klyčka katinas,mėgstamiausias skaičius 13.Sutapimas?....Nemanau.Kažin nebusim prasilenkę kažkur gyvenime![]()
Prasilenkėm, aiškiai, net ir virtualiam gyvenime. Jau dabar, kai Bebras pamąstė apie trynukus, niekas jo iš mano širdies neišstums.
Neprisijungęs
Ei kur tarp tų geltonų smailikų laiko mygtukas? Noriu uždėti laiką Eglei13 už gerą humorą
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Ei kur tarp tų geltonų smailikų laiko mygtukas? Noriu uždėti laiką Eglei13 už gerą humorą
Aš irgi pasigedau Like mygtuko,kartais praverstų Kita vertus,Eglei13,gal ir gerai kad prasilenkėm,būtume visai prasigėrę
Neprisijungęs
Gal kas žino, gert a negert šiandien?
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 24d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 10d. |
Bebras rašė:
Gal kas žino, gert a negert šiandien? :)
Naujas Hamleto pastatymas? Ag, kaip šiuolaikiška...
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Gal kas žino, gert a negert šiandien?
Kartais tai tampa gyvenimo prasmės klausimu - gert ar negert. Gal negert, gal gert. Velnias, tik aš galiu sau į jį atsakyti
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Gal kas žino, gert a negert šiandien? :)
Kartais tai tampa gyvenimo prasmės klausimu - gert ar negert. Gal negert, gal gert. Velnias, tik aš galiu sau į jį atsakyti :)
Tai visi tokie klausimai retoriniai yra, Berbre :)
Mano atsakymas būtų: negerk. Tavo blaivūs postai žymiai įdomesni už girtus.
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Tai visi tokie klausimai retoriniai yra, Berbre
Mano atsakymas būtų: negerk. Tavo blaivūs postai žymiai įdomesni už girtus.
O man pačiam mano blaivūs postai pasirodė paviršutiniški - iš serijos "labas rytas, geriam kavą su sūreliais ir jau pietūs, valgom dešrelę su burokais"
Neprisijungęs
Marijus rašė:
(..)Tavo blaivūs postai žymiai įdomesni už girtus.
Nevisai linkęs būčiau sutikti su tuom. Aišku ten ir mano tie postai kur tik keleta frazių ir pagrindinės - pachmieliuka makt arba bėgte alaus tekinom aaaa!, tai jos daugiau atspindi paprasta aiškia emocija ir ryžta... Bet ir pachmielnu ir girtu manau postu yra nemažai įdomiu ir pas Babiora, na matyt iki kokio 300 gramu linijos..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Marijus rašė:
(..)Tavo blaivūs postai žymiai įdomesni už girtus.
Nevisai linkęs būčiau sutikti su tuom. Aišku ten ir mano tie postai kur tik keleta frazių ir pagrindinės - pachmieliuka makt arba bėgte alaus tekinom aaaa!, tai jos daugiau atspindi paprasta aiškia emocija ir ryžta... Bet ir pachmielnu ir girtu manau postu yra nemažai įdomiu ir pas Babiora, na matyt iki kokio 300 gramu linijos.. :)
Bendrai tu teisus, čia jau kaip kam. Vieniem įdomu makt, pachmieliukai, vėmaliukai, kitos organizmo iškyros, savęs gailėjimo himnai kitiems - ne :)
Bet forumas visiems :D
Neprisijungęs