VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1901 2016-01-03 18:10:22

Liepa
Aktyvus narys
Registravosi: 2015-06-02
Žinutės: 113

Re: Girtos naktys

Bent jau neliūdna pasiklydusiam ir veiklos susiranda tongue

Neprisijungęs

2016-01-03 18:10:22

Google

#1902 2016-01-04 08:54:28

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Kur liÅ«dna, pachmielo greiÄiau...

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#1903 2016-01-05 00:29:02

lyrute
Naujokas
Registravosi: 2015-12-27
Žinutės: 13

Blaivus  11m.  9mÄ—n.  23d. 

Paskaicius Tavo žinutes - gyvenimas vienas ilgas pachmielas. Nieko neveiki, nesidomi. Savo pragare.

Neprisijungęs

#1904 2016-01-05 03:56:35

Pasiklydes
Senbuvis

lyrute rašė:

Paskaicius Tavo žinutes - gyvenimas vienas ilgas pachmielas. Nieko neveiki, nesidomi. Savo pragare.

O idomu ka tu veiki, gudruolė... susidomėjimų virtuozė. Pasidalink su publika

Neprisijungęs

#1905 2016-01-05 09:29:28

Pasiklydes
Senbuvis

pachmielas padarytas, nes taip ištinusi ranka, kritau ant jos visu svoriu, veidas irgi sudaužytas, nu nafyg... Bet kad vienu metu visos spec tarnybos būtų suvažiavę tai neprisimenu, gaisrinė pirmi, tada greitoji, o dar ant viršaus policija, polnyj komplekt... išdaužė balkona kad ilipti, ai vienžo...

Neprisijungęs

#1906 2016-01-05 09:59:12

Dama
Senbuvis
Registravosi: 2015-11-02
Žinutės: 180

Pasiklydes rašė:

pachmielas padarytas, nes taip ištinusi ranka, kritau ant jos visu svoriu, veidas irgi sudaužytas, nu nafyg... Bet kad vienu metu visos spec tarnybos būtų suvažiavę tai neprisimenu, gaisrinė pirmi, tada greitoji, o dar ant viršaus policija, polnyj komplekt... išdaužė balkona kad ilipti, ai vienžo...

Tai ką tu ten tokio darei ir kas iškvietė, smalsu.

Gyvenimo negalima pradėti iš naujo , bet galima tęsti kitaip

Neprisijungęs

#1907 2016-01-05 10:03:04

Liepa
Aktyvus narys

Dar nebuvau dirdėjusi,kad pachmielas mažina tinimą wink

Neprisijungęs

#1908 2016-01-05 10:25:56

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  7mÄ—n.  19d. 

Audringai gyveni, kolega. Tai pas tave gaisras, tai vÄ—l kas nors. Vnž., šį naujametį irgi galima užskaityti - nenuobodus buvo, ar ne? (Jeigu kÄ…, Äia nebuvo "izdevonas", tik faktų konstatavimas)

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#1909 2016-01-05 10:27:59

Pasiklydes
Senbuvis

Liepa rašė:

Dar nebuvau dirdėjusi,kad pachmielas mažina tinimą wink

Nuima skausma, pabandyk kristi ant rankos 90 kg svoriu ant asfalto kitaip ÄiulbÄ—si... dar ir galva trenkiausi i ledÄ…... dirdÄ—k toliau

Neprisijungęs

#1910 2016-01-05 11:14:45

Liepa
Aktyvus narys

O kada per žinias tave pamatysime?

Neprisijungęs

#1911 2016-01-05 11:37:10

Pasiklydes
Senbuvis

Liepa rašė:

O kada per žinias tave pamatysime?

O tau Äia suÅ¡ikta atrakcija?.. Kaifuosi nuo to?.. Masturbacija Äia tau kai kitas mirÅ¡ta plÅ«sta krauju????  Manau greitai. MÄ—gaukis i sveikata žvairu snukiu

Neprisijungęs

#1912 2016-01-05 11:56:18

Liepa
Aktyvus narys

O kaip kitaip,jei tau taip linksmiau gyventi tai kodėl aš negaliu iš tavęs pasijuokt

Neprisijungęs

#1913 2016-01-05 11:59:38

Pasiklydes
Senbuvis

Liepa rašė:

O kaip kitaip,jei tau taip linksmiau gyventi tai kodėl aš negaliu iš tavęs pasijuokt

Juokis. Man nelinksma, bet pas tave debiliškas juokas, fain, visad leidžiu kitiems džiaugtis, Liepužė prikolinasi... ei ei ei, kur jūsų plojimai...

Neprisijungęs

#1914 2016-01-05 12:04:24

Liepa
Aktyvus narys

Jei leidi džiaugtis tai ko pats nervuojiesi wink

Neprisijungęs

#1915 2016-01-05 12:08:06

Pasiklydes
Senbuvis

Jokiu problemu, džiaukis. Man dar nervu prireiks jei noriu gyventi. O tau smarkuole pasakysiu, džiaugtis kitu skausmu įdomus užsiėmimas, pradėsi net priprasti, faina ane??? Toks jauduliukas yra ane kad tai ne su tavim vyksta???

Neprisijungęs

#1916 2016-01-05 12:17:19

Liepa
Aktyvus narys

Jei pats su džiaugsmu daliniesi savo išgalvotais įvykiais tai ko kiti negali. Aš nei džiaugiuosi dėl tavęs nei liūdžiu tik keista kai suaugę žmonės žaidžia kaip vaikai arba sergantys psichine liga

Neprisijungęs

#1917 2016-01-05 12:48:05

Pasiklydes
Senbuvis

Liepa rašė:

Jei pats su džiaugsmu daliniesi savo išgalvotais įvykiais tai ko kiti negali...

Yra ir Äekis iÅ¡ blaivyklos ir administracinÄ—s teisÄ—s protokolas, taip kad kask liežuvi gudruolÄ—... Man vat keista kaip toks nepasikÄ—jimas, tarsi neturiu ka veikti, apÅ¡iurptum sužinojosi kad net ne viska papasakojau...

Neprisijungęs

#1918 2016-01-05 12:59:47

Liepa
Aktyvus narys

Vaje vaje kaip man jau taves gaila ir kaip aš galėjau tavim nepasitikėti

Neprisijungęs

#1919 2016-01-05 13:24:25

Pasiklydes
Senbuvis

Gerai kiek kainuoja blaivykloje naktis? žinojai kad 16,08 pervedant i DNB banka??? Pasidomėk gudruolė

Neprisijungęs

#1920 2016-01-05 13:54:46

Liepa
Aktyvus narys

Jei sudÄ—ti tavo naktis tokiuose vieÅ¡buÄiuose, iÅ¡gÄ—rinÄ—jimÄ…,užkandÄ—les,komunalinius ir pachmielÄ… tai prie pasiturinÄiųjų priskirt galÄ—tumÄ—m,ania

Neprisijungęs

#1921 2016-01-05 14:03:17

Pasiklydes
Senbuvis

102 eurai pajamu ir tiek, plius šiek tiek chaltūrų.. komunalinius sumoka motina

Neprisijungęs

#1922 2016-01-06 00:25:29

lyrute
Naujokas
Registravosi: 2015-12-27
Žinutės: 13

Blaivus  11m.  9mÄ—n.  23d. 

Klausei kÄ… veikiu? Keliauju pavyzdžiui - praeitais metais buvau Paryžiuje ir Niujorke. Buvo nuostabios keliones! Du kartus per savaite einu į sporto sale - sveikame kÅ«ne sveika siela. Einu susitikti su draugais - lankausi kine, arba geriame kavutes. Kartais pakvieÄiame vieni kitus pietų Å¡auniai pasisedime. Dirbu mÄ—gstama darbÄ…, kuri susiradau kai nustojau gerti, nes kol geriau iÅ¡ senojo bijojau iÅ¡eiti. Lankausi Aa susirinkimuose, kur susitinku su tokiais paÄiais kaip aÅ¡, galiu pasidalinti savo džiaugsmais ir rÅ«pesÄiais. Siais metais planuoju vykti į ManÄesteri, aplankyti draugus, tuo paÄiu į blaivybes renginį užsuksiu. Taip pat linksmai leidžiu laikÄ… su savo sÅ«num - kuriam 6, vaikÅ¡tome į parkus, darome pamokas, žaidžiame - anksciau pachmielinga negalÄ—jau jokio normalaus dÄ—mesio jam skirt, pastoviai jausdavausi klaikiai. Gyvenimas tikrai nÄ—ra blogas - tik reikia gyvent !

Neprisijungęs

#1923 2016-01-06 01:45:28

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

lyrute rašė:

Nors žinutÄ— skirta ne man, bet noriu iÅ¡sakyti savo nuomonÄ™ bendrai visiems forumieÄiams. Gerai, kad jums užteko tik mest gerti ir viskas susitvarkÄ—. GiriatÄ—s kelionÄ—m, draugais, mÄ—gstamu darbu, važinÄ—jat su džipais, lankot sportÄ… ir turbÅ«t babkes semiat kibirais nes juk negeriat. Dar spÄ—ju turit krÅ«vas meilužių ir gerbÄ—jų kurie geibsta nuo jÅ«sų esybÄ—s nes juk nebegeriat. NesÄ…monÄ—, negaliu net skaityti. Esu ne kartÄ… ilgiau pabuvÄ™s blaivus ir žinokit niekas savaime nesusitvarko. Blaivus nu ir kas? Kas nuo to keiÄiasi? Man asmeniÅ¡kai beveik nieko. Gyvenimas suÅ¡iktas tiek geriant tiek iÅ¡blaivÄ—jus. Nes gÄ—rimo priežastys ne vien gÄ—rime. Mano gÄ—rimo priežastys yra prigimtiniai psichikos defektai kurie buvo jau darželiniame amžiuje. Apie kokius gyvenimo pokyÄius galima kalbÄ—ti jei man bÅ«na nemaža užduotis elementariai nusiprausti ir nusiskusti? AÅ¡ nežinau vardan ko visas tas gyvenimas, dÄ—l ko gyventi girtam ar blaiviam? Kas varo jus į priekį, kas stumia jus aplamai gyventi ar bent susimÄ…stot? Taip jau susiklostÄ— gyvenimas kad esu pasmerktas neturÄ—ti gyvenimo tikslo. Esu gan jaunas žmogus tarp 30 ir 40 amžiaus. Po vidurinÄ—s mokyklos baigiau studijas, susiradau darbÄ…, kaip ir visi normalÅ«s žmonÄ—s. Deja socialiniame gyvenime neįsitvirtinau, aÅ¡ aplamai negaliu bÅ«ti tarp žmonių. Po kurio laiko teko trauktis iÅ¡ visuomenÄ—s ir gyventi dalinai atsiskyrÄ—lio gyvenimÄ…, kurį gyvenu iki Å¡iol. Draugų niekad neturÄ—jau ir dabar neturiu. AA nepritapau kaip ir visur kitur kur yra žmonių. DabartinÄ— mano vidinÄ— bÅ«sena reikalauja medikamentinio gydymo kaip ir anksÄiau. Å iuo metu turiu miniversliukÄ… kuris neÅ¡a menkas pajamas ir turiu antrÄ…jÄ… pusÄ™ su kuria gyvenu ne iÅ¡ meilÄ—s o iÅ¡ baimÄ—s pasilikti vienam. Mano gyvenimiÅ¡ka patirtis apsiriboja valgymu, vaikÅ¡Äiojimu ir dÄ—bsojimu į ekranÄ…. TurbÅ«t nedaug trÅ«ksta iki konteinerių ar psichiatrinio pensiono. Kartais atrodo, kad net Dievas nuo manÄ™s nusigręžė. Ar aÅ¡ gersiu ar negersiu situacija savaime neiÅ¡sisprÄ™s. Na gudroÄiai ir kÄ… jÅ«s darytumÄ—te mano situacijoje?

Neprisijungęs

#1924 2016-01-06 04:14:54

Pasiklydes
Senbuvis

Kol atitinki bendra požiūri tai žėk ir kavukės ir sūreliai, pradėk depresuoti ir gerti iškart atstumtasis, iš meniu sūreliai von, snukiai suraukti ir nesitikėk nieko gero, apsiramink, nei kur pritapsi nei ka, šita žinau kiaurai...

Neprisijungęs

#1925 2016-01-06 05:14:58

alikas
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-07
Žinutės: 359

Bebras rašė:

lyrute rašė:

Nors žinutÄ— skirta ne man, bet noriu iÅ¡sakyti savo nuomonÄ™ bendrai visiems forumieÄiams. Gerai, kad jums užteko tik mest gerti ir viskas susitvarkÄ—. GiriatÄ—s kelionÄ—m, draugais, mÄ—gstamu darbu, važinÄ—jat su džipais, lankot sportÄ… ir turbÅ«t babkes semiat kibirais nes juk negeriat. Dar spÄ—ju turit krÅ«vas meilužių ir gerbÄ—jų kurie geibsta nuo jÅ«sų esybÄ—s nes juk nebegeriat. NesÄ…monÄ—, negaliu net skaityti. Esu ne kartÄ… ilgiau pabuvÄ™s blaivus ir žinokit niekas savaime nesusitvarko. Blaivus nu ir kas? Kas nuo to keiÄiasi? Man asmeniÅ¡kai beveik nieko. Gyvenimas suÅ¡iktas tiek geriant tiek iÅ¡blaivÄ—jus. Nes gÄ—rimo priežastys ne vien gÄ—rime. Mano gÄ—rimo priežastys yra prigimtiniai psichikos defektai kurie buvo jau darželiniame amžiuje. Apie kokius gyvenimo pokyÄius galima kalbÄ—ti jei man bÅ«na nemaža užduotis elementariai nusiprausti ir nusiskusti? AÅ¡ nežinau vardan ko visas tas gyvenimas, dÄ—l ko gyventi girtam ar blaiviam? Kas varo jus į priekį, kas stumia jus aplamai gyventi ar bent susimÄ…stot? Taip jau susiklostÄ— gyvenimas kad esu pasmerktas neturÄ—ti gyvenimo tikslo. Esu gan jaunas žmogus tarp 30 ir 40 amžiaus. Po vidurinÄ—s mokyklos baigiau studijas, susiradau darbÄ…, kaip ir visi normalÅ«s žmonÄ—s. Deja socialiniame gyvenime neįsitvirtinau, aÅ¡ aplamai negaliu bÅ«ti tarp žmonių. Po kurio laiko teko trauktis iÅ¡ visuomenÄ—s ir gyventi dalinai atsiskyrÄ—lio gyvenimÄ…, kurį gyvenu iki Å¡iol. Draugų niekad neturÄ—jau ir dabar neturiu. AA nepritapau kaip ir visur kitur kur yra žmonių. DabartinÄ— mano vidinÄ— bÅ«sena reikalauja medikamentinio gydymo kaip ir anksÄiau. Å iuo metu turiu miniversliukÄ… kuris neÅ¡a menkas pajamas ir turiu antrÄ…jÄ… pusÄ™ su kuria gyvenu ne iÅ¡ meilÄ—s o iÅ¡ baimÄ—s pasilikti vienam. Mano gyvenimiÅ¡ka patirtis apsiriboja valgymu, vaikÅ¡Äiojimu ir dÄ—bsojimu į ekranÄ…. TurbÅ«t nedaug trÅ«ksta iki konteinerių ar psichiatrinio pensiono. Kartais atrodo, kad net Dievas nuo manÄ™s nusigręžė. Ar aÅ¡ gersiu ar negersiu situacija savaime neiÅ¡sisprÄ™s. Na gudroÄiai ir kÄ… jÅ«s darytumÄ—te mano situacijoje?

MaNiekas man savaime metus gert nesusitvarkÄ—.Kartais pakeliauju kai užknisa vienoj vietoj bÅ«t.Pinigai jau baiginÄ—jas,niekas negeibsta nuo mano negÄ—rimo,nes koks buvo harakteris toks ir liko,atvirkÅ¡Äiai daug žmonių pasitraukÄ— nuo manÄ™s.Gyvenimas suÅ¡iktas  geriu ar negeriu,skirtumas tame ,kad kai negeriu manÄ™s neuždarinÄ—ja į psihuÅ¡kÄ™s.Gyvenymo tikslo neturÄ—jau ir neturiu, gyvenu Å¡ia diena, naktim nemiegu dažnai nuo sumautos minties , okas bus toliau. Esu vidutinio amžiaus žmogus tarp 50 ir 60Nebaigiau vidurinÄ—s, neturÄ—jau noro iÅ¡dirbt kut nors ilgiau metų-nusibosdavo,iÅ¡mesdavo dÄ—l gÄ—rimo.Pasitraukiau dalinai dabar iÅ¡ visuomenÄ—s gyvenu atsiskyrÄ—lio gyvenymÄ…,draugų niekad nenorÄ—jau  turÄ—t ir dabar neturiu..AA nepritapau nors ir kaip stengiaus.Ten mane laiko keistuoliu kaip ir dauguma žmoniu.Å iuo metu dirbu gamykloj,nors jau ir iÅ¡ ten noriu bÄ—gt-nusibodo.Skiriuosi su žmona ,25 metus gyvenau iÅ¡ baimÄ—s bÅ«t vienam,Mano gyvenimiÅ¡ka patirtis užsibaigia namuko irengimu.Nedaug kartais truksta iki visiÅ¡ko stogo nuvažiavimo.Kartais atrodo,kad aÅ¡ jau visiÅ¡kai niekam nereikalingas.Bijau gert,nes girtas iÅ¡einu iÅ¡ proto.Pakol negeriu dar Å¡iaip taip kapstaus,mažiau nekenÄiu žmonių,o jie manÄ™s.Na,gudroÄiau Bebre saldu man labai gyvent?Tai Äia kÄ… paraÅ¡iau tik dalelÄ— maža tokaip gyvenau ir dabar gyvenu.Taip kad neliÅ«dÄ—k labai pilna žmonių kuriems taip pat kaip tau ir dar blogiau.Okas kÄ… pasako ar kÄ… pagalvoja tai jų reikalas.RaÅ¡yk geri ar negeri.Geriau aiÅ¡ku negerk,truputi tada lengviau .

Nėra to blogo kas neišeitu į gerą.

Neprisijungęs

Forumo apaÄia