VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Labas rytas. Pora parų pavalkatavau,jau namie.Gera sugryšt namo Kaip sako žmogus iš kito forumo-gyvenam
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 8d. |
Labas rytas, 21 laipsnis šalčiaus, brrrr. Smagu, kad saulė šviečia
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 14d. |
Jau nelabai saulės yra, bet lauke smagu, sniegas girgžda, šaltukas žandus kramto :)
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 19d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 5d. |
Kur čia 21? Varėnoj kokioj?
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Kur čia 21? Varėnoj kokioj?
Nu nia. Kaune, miesto pakrašty
Neprisijungęs
Labas rytas Išeiginiavimas baigėsi, prasideda darbas
Uj, kaip tingi matrioška. Padariau kavos
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 14d. |
Darbas... Nuo Kūčių, pusantros savaitės paatostogavau, kažkodėl ir toliau atostogauti norisi ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 22d. |
Labarytis Sako darbas žmogų puošia... Eeech... Išgeriam kavos!
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Darbas... Nuo Kūčių, pusantros savaitės paatostogavau, kažkodėl ir toliau atostogauti norisi
Kažkaip ir man Nors atostogavau kur kas mažiau, bet labai jau patiko kaip katei murksoti
Neprisijungęs
Atvarau į kontorą po atostogų, mano kava išgerta, ant stalo gliutveino bonka.... Tipo dovanėlė!?
Vos isterijos priepuolis neištiko kaip Pasiklydusio: aaaaaaaa kavos!!! makt, Jakobsas, tfū... aaaaa!
Sunkus tas blaivus gyvenimas, įtampa po įtampos...
Neprisijungęs
Labas rytas Kažkaip po švenčių vangiai renkamės. Bebre, kaip laikais? Žvejys turbūt prišąlo uodegą bežvejodamas, neužsuka
Padariau skanios stiprios kavos. Galiu butebrodų pritept
Sūreliai tik Bebrui
O, Egle, kur tu? Greit prašau prie kavos puodelio atšokuoti.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 26d. |
Kodėl darau klaidas , kodėl vėl ir vėl kartojuosi , pats nežinau . Kiek sykių sakiau , nepalikt blaivių žmonių kompanijos , situacija berots kaip Alikas rašė , užvakar keli žmogėnai PC krovėsi votkės , fleškučių į kelione , užkandėle ir ant stintų į pajūrį. Tai man vidui nesukirbėjo , bet užvirė, pirma mintis "skambinu draugeliams seniems ir mausim ir mes , tokiu pačiu principu", su šokiais ant ledo, bet tuo momentu labai tiktų tas garsas iš filmų , kai stabdo veiksmą cirkšttttt...., pala pala draugeli manau o ką aš čia veikiu ką mąstau, per šventes staigus įvykių pasisukimas buvo , tarp kitko kiek nelaimių buvo, kiek apdegusių nuo bombioškių , pats vežiau viena "kaskadininką" , bandė Cicino šokį lietuje su šokt ant kelio , ranka ir koja lūžo. Nuvažiavau į priimajį tai eilė iki trečios valandos nakties , nuo devynių vakaro buvo , paskui jau pradėjo plaukt , apsinuodije. Tai va , apleidau forumą apleidau mintis apie blaivybe ir iš karto pamačius man seną gerai pažystama situacija , visai nieko būtų ant ledo ledinės degtinės . Baigiasi kava , labai daug darbo, bet viena prisižadu neapleist daugiau forumo , nes galiu vėl nunulinti skaitliuką, o skaitliuką nulinam nuo pirmo stikliuko ar gukšnio ar ne taip , kas kaip manom?
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Kodėl darau klaidas , kodėl vėl ir vėl kartojuosi , pats nežinau . Kiek sykių sakiau , nepalikt blaivių žmonių kompanijos , situacija berots kaip Alikas rašė , užvakar keli žmogėnai PC krovėsi votkės , fleškučių į kelione , užkandėle ir ant stintų į pajūrį. Tai man vidui nesukirbėjo , bet užvirė, pirma mintis "skambinu draugeliams seniems ir mausim ir mes , tokiu pačiu principu", su šokiais ant ledo, bet tuo momentu labai tiktų tas garsas iš filmų , kai stabdo veiksmą cirkšttttt...., pala pala draugeli manau o ką aš čia veikiu ką mąstau, per šventes staigus įvykių pasisukimas buvo , tarp kitko kiek nelaimių buvo, kiek apdegusių nuo bombioškių , pats vežiau viena "kaskadininką" , bandė Cicino šokį lietuje su šokt ant kelio , ranka ir koja lūžo. Nuvažiavau į priimajį tai eilė iki trečios valandos nakties , nuo devynių vakaro buvo , paskui jau pradėjo plaukt , apsinuodije. Tai va , apleidau forumą apleidau mintis apie blaivybe ir iš karto pamačius man seną gerai pažystama situacija , visai nieko būtų ant ledo ledinės degtinės . Baigiasi kava , labai daug darbo, bet viena prisižadu neapleist daugiau forumo , nes galiu vėl nunulinti skaitliuką, o skaitliuką nulinam nuo pirmo stikliuko ar gukšnio ar ne taip , kas kaip manom?
Brač, iškart pamaniau kad prisigėręs rašinėji, bet iš trečio karto pavyko suprast kad turbūt ne.... Fuuu :)
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Manau,kad labai teisingai manai Pradžioj turėjau rinktis arba su tais arba su tais.Ne vien tik forumas yra.Retkarčiais pasikalbu su žmonėmis kurie irgi stengiasi būt blaivus.Be forumų,be kodų,be AA.Pasirodo nemažai tokių yra
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas rytas
Kažkaip po švenčių vangiai renkamės... Egle, kur tu? Greit prašau prie kavos puodelio atšokuoti.
Aš čia, mamunėle, jeigu į mane kreipiesi Įdomu, mūsų Eglutė dingo
Neprisijungęs
Niu, reik pašūkaliot po švenčių, visi pakampiais briauškosi
Neprisijungęs
Ne negėriau Marijau , aš tik gal rašau nerišliai. Nu nesinori būt toks zanūda, panašiai kaip per susirinkimus "ai gėriau ...., ai blogai..." , buvo buvo dabar tai negeriam ir nėr taip blogai. Tik va , tik nustoji bendraut ir iš karto mintis "o,gal " , na ne , man ši būsena geresnė.
Veronika nu graži iš nuotraukos , ta cigaretė. Vaizdelis: gražus , prabangus džipas, puošni malonių veido bruožų moteris , praviras langas ir per langą iškišti pirštai nukrečiantys pelenis nuo cigaretės ir visa tą grožį sugadina ta nelemta cigaretė, net prabangūs kvepalai pavirsta niekais prieš tabako dūmus. FUI.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Veronika nu graži iš nuotraukos , ta cigaretė. Vaizdelis: gražus , prabangus džipas, puošni malonių veido bruožų moteris , praviras langas ir per langą iškišti pirštai nukrečiantys pelenis nuo cigaretės ir visa tą grožį sugadina ta nelemta cigaretė, net prabangūs kvepalai pavirsta niekais prieš tabako dūmus. FUI.
Svarbiausia, iš gerklės peregaras neina. Visa kita siemkos
Neprisijungęs
Labas rytas visiems
Neprisijungęs
Labas rytas. Oijj, kaip šalta! Nosį užgėliau
Neprisijungęs
Sveiki po pietų, po darbų , kas po antro puodo kavos ( tai aš) , nu fantastika ne oras , lauke 20 ir kambarį 20 , tik vienur minus kitur plius. Kažko pamirštam kavinuke (šia temą) , manau čia galim susitikti ir diena , na kaip padorūs žmones ryte susitinka degalinė, vot reikalas nebūt degalinių Lietuvo nebūt kur susitikti , bet kaip gražu dabar jose , lentynos tabako gaminiais nuklotas, asoti kokių tik nori ir ką mažiau žmonių , ne tie patys ir tie patys kas kavos , kas hodogą , kas dar kokį sveikatai "naudingą" dešrainį nutveria ir anksčiau nelabai jau pastebėdavau , kad naktimis ar paryčiais šoktų pirkinėt alų ar fleškučių . O dabar baisioji to gėrio pusė , suklestės nelegalus alkoholio verslas , nes jei prekė yra sunkiau pasikiama , tai jos pasiūla atsiranda nelegali ir lengviau prienama, o sakysit išgaudys , ne , nes mūsų supratimas yra toks geriau nematyt bus ramiau, o ir pirkėjus gerbt priprate , na kur jau geriau jau nupirks pas Maryte , nei parduotuvė , nes parduotuvė valdžia remia , o kad tie pinigėliai gryšta bumerangu mums nevisi supranta, o nuo Marytės špyga. Dėl ko rašau baisumas , manau visi esam gėre pilstuko ir samagono , vienas iš tikrai žinomo gamintojo viekia vienaip kitas suveikia taip kad pasekmes srebi visą likusį gyvenimą. Manu dauguma esam bande psichologo išrašytus vaistus užgert alkoholiu , nu haliucinacijus pasaka , to net per kino filmą nematysi , jos būdavo maišomos nuo seniai , kad geriau veiktų , dar ir daugelis įvairių narkotinių medžiagų taip pat papuola į tą pilstuką. Manau čia tie darudimai tvos vėzdu atgal , kad nublaks vaikučių žūtis šulinį. Stengiuosi negalvot , bet kartais išlenda tą yla ir duria skaudžiai, net neskaitau straipsnių apie tą įvykį , kažko ant dūšios negera daros . Manau eisiu dar kavos vieno puodo . Geros dienos . Likusios dienos.
Neprisijungęs
Jei kalbėt apie tą kraupų įvykį su dviem vaikiukais, tai man atrodo, kad tam žmogėnui kažkas su galva negerai. Netikiu, kad vien dėl alkoholio tas įvyko. Gal kaip katalizatorius alkoholis suveikė, bet turi būt kažkas prigimty nenormalu kad taip pasielgt. Kad ir kiek išgėrus būčiau, voro užmušt negaliu. Gaila. Aplamai visko gaila. Kaimynų šunų, šąlančių zylių, pelių, varlių, vabalų... Net žuvų, vyro pagautų, nugalabyt nesugebu nei blaivi, nei girta.
Neprisijungęs
Sociopatas ar Psichopatas?Buten psichopatu asmenybės bruožai man primena alkoholiku elgesį.Dar pilstuko gerai patraukė,dasidėjo psichoze,šizofrenija na ir pavirto nemastančiu žvėrim.
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto.Užpyliau kavos,gal kas nori palaikyt kompaniją? Sūrelių neturiu .Kas rūkot ,sutraukim po cigaretę prie kavos.Noriu primint,rūkymas kenkia JŪSŪ sveikatai .
Neprisijungęs
Aš. Ir kavos ir cigarietos. Žinau, blogai, bet kolkas yra taip
Neprisijungęs