VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Marijus rašė:
Nebijantis rašė:
Na nežinau gal rimtai bandyti nevykti kažkaip... Tik kaip pasiteisint kodėl neatvyksiu tai neįsivaizduoju..
Prieš ką teisintis, dėl ko? Atsipeikėk! Nusikaltimą susiruošei daryt? Tu tu gi pilnametis, turi absoliučiai visas teises, gyveni savo gyvenimą...
Labai pritariu Marijui. Pas mus šiandien darbe irgi vakarėlis. Kitos eina, nes "valdžiai nepatiks, jei neisim". O pan dzin. Pasakiau, kad į sūbinę valdžiai nelįsiu. Darysiu kaip noriu, nes čia ne darbo laikas. Ir aplamai ugdymo įstaigose balių būt negali. Ot.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 8mėn. | 29d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 15d. |
Nebijantis rašė:
Ne. net pažiūrėt i alkoholį negaliu.
Tvarkoj, tvarkoj. Atsilaikysi. Ir ne tik vandenį gerk, neskanu gi ir organizmui elektrolitų reikia, druskų. Alkoholį - nafyg. Jei turi namie, pilk lauk, neuostęs per daug :)
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 4mėn. | 3d. |
Neisiu apsisprendžiau. Noriu nuo visko pabėgti..
Neprisijungęs
Nelaikau namie alkoholio nera ką pilt
Neprisijungęs
Nebijantis rašė:
Nelaikau namie alkoholio nera ką pilt :D
Tuo geriau ")
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 12d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 24d. |
Nebijantis rašė:
Ne. net pažiūrėt i alkoholį negaliu.
Tai tau lengviau, kad ir kaip bloga būdavo, turėdavau įkalti :( Kai gera - irgi... Laikykis, reikia atkentėti, niekas už tave to padaryti negali, mes tegalim tave palaikyti. O dėl rytdienos irgi turi pats apsispręsti ko nori, juk pats žinai, jei paragausi - eisi iki pergalingos pabaigos. Ir greičiausiai ne vienai dienai. Jei nuspręsi niekur neiti ir rimtai susiimti - puiku. Čia rašantys tikrai tave palaikys ir patars kiek galės. Pradžioje nebus lengva, bet patikėk, tos pastangos kurias įdėsi netolimoje ateityje, jei negersi, atsipirks su kaupu.
Neprisijungęs
aš dvi dienas negeriu kažkodėl tai. seniau gerdavau o dabar kažkaip niekad. bet ir tos vienos užtenka šiaip labai gerai kad forumas yra tikrai padeda išsipasakojus kaip jautiesi.
Neprisijungęs
Kažkada ir aš pachmielo nedarydavau, į jokį gėralą pažiūrėti negalėdavau. Su laiku viskas keitėsi, pradžioje išmokau daryti pachmielą, paskui gerti kelias dienas, o vėliau jau sugebėdavau tik kelias dienas negerti. Ir tai sunkiai. Gėriau beveik be sustojimo. Nebūtinai ir tau taip turi atsitikti, bet tikriausiai nemaža dalis per tai perėjo...
Neprisijungęs
Man ir vienos per akis
Neprisijungęs
Dama, Nebijantis, kaip laikotės? Kaip nuotaikos ir sveikata šiandien? Tikiuosi vakarui audringų planų nekuriat...
Neprisijungęs
Sveikas, nekažką bijau telefoną įsijungti nes klientai prakeikinėja žinau jėgų nėra per daugiausia ant dūšios neramuma kažkokia stovi. Aplamai tai niekur iš namų eiti neplanuoju
Neprisijungęs
Labas rytas,
Visus su artėjančiais Naujais Metais,linkiu visų užmačių išsipildymo.
Apie save tik tiek, kad nieko gero.Planų jokių
Neprisijungęs
Ech už lango dar graži diena, o kai savijaujta prasta tai lb erzina mane
Neprisijungęs
Tokia mintis atėjo... Jei jau bus labai didelis noras išgerti ir spėsit jį pagauti, parašykit pradžioj į forumą. Maža kas, gal bus kas kokį padrąsinamą žodį parašys ar patarimą. Visą naktį nebudėsiu, bet metų pradžią dar turėčiau atmerktomis akimis sutikti...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 6d. |
Gera mintis atėjo kiek galėsiu ir aš pabendrausiu , nes kažkoks kirminukas kirba , kai aplinkui vien pasiruošimas vakarui tai, žinai senas potraukis išlenda. Aš esu savanaudis , kai man jaučiu nerima dėl gėrimo daug bendrauju ir rašau , kai praeina tai to bendravimo nereik.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Tokia mintis atėjo... Jei jau bus labai didelis noras išgerti ir spėsit jį pagauti, parašykit pradžioj į forumą. Maža kas, gal bus kas kokį padrąsinamą žodį parašys ar patarimą. Visą naktį nebudėsiu, bet metų pradžią dar turėčiau atmerktomis akimis sutikti...
Ai aš irgi pabudėsiu. Tiesiog patologiškai tingisi kažkur iš namų koją kelt. Ramybės norisi, prisivėžinau, prisilaksčiu šiemet. Vien varžybose virš 600km susukau.
Neprisijungęs
Nebijantis rašė:
Ech už lango dar graži diena, o kai savijaujta prasta tai lb erzina mane :D
Na, Nebijantis, tu su mumis ar visgi išsprūdai?
Neprisijungęs
Nu ką į baliaų vykau, bet negėriau anė vieno lašo pats savim net didžiuojuosi. O kaip kitiems?
Neprisijungęs
Nebijantis rašė:
Nu ką į baliaų vykau, bet negėriau anė vieno lašo :D pats savim net didžiuojuosi. O kaip kitiems?
Bent man, tai gerai, jau rašiau... Jokiam baliuj nedalyvavau, net papasakoti nėra ką :)
Neprisijungęs
Nebijantis rašė:
Nu ką į baliaų vykau, bet negėriau anė vieno lašo
pats savim net didžiuojuosi. O kaip kitiems?
Gavau porą kvietimų pabaliavot.Aplinkybės taip susiklostė,kad nedalyvavau.Jei atvirai tai pabijojau. Taip randuos haose pakolkas vidiniam,tai ko man lyst ten kur geria.Linksmintis blaivas taip ir neišmokau,o bandyt save an kiek stiprus nenoriu.Šampano kvapas neerzina,bet kai pamačiau du diedus parduotuvėj prisipikusius fleškučių kažkas viduj krustelėjo.Šaunuolis Nebijantis .
Neprisijungęs