VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Nieko čia niekas neslepia, buvau va dabar pas mama (gyvena kitam miesto gale) pasveikinau su ateinančiais metais, saldainiu dėžė, paplepėjome kažkaip draugiškai... Sakau jau varau reikia jau pradėti "apšilima", palydėti senuosius, viskas normaliai, susitiksime kitais metais... Ai sako tik perdaug neisijausk, normaliai, rytoj padarau pachmiela ir manau užteks.... Dabar degtinaite ragauju su sultimis, apibendrinu praėjusius metus ir įvykius, bet apie kitus dar taip smarkiai nesusimastau, ateis savaime jie... toks dabar nostalgiškas laikas kai kokios 3 valandos iki vidurnakčio, tada jau bus šėlsmas, lėksiu su putojančiu vynu laukan fejerverku, o tada mačiau bus SEL koncertas, nu tada jau dėsiu ant viso garso, geeeerti!
Neprisijungęs
lyrute rašė:
aš buvau susidariusi planelį visada, į kokią parduotuvę tą dieną eisiu, kad žmonės manęs nepažintų. Atsimenu vos iš gėdos nesudegiau, kai parduotuvės savininkas pamatęs mane pasisveikino ir jau siekė mano perkamo vyno butelio.
Paklauskime savęs, kodėl kai pradėjome alkoholiškai gerti, ėmėme slėpti tai nuo draugų ir artimųjų? Visuomet apsimesdavau, kad sergu, kad miegu (jei kas skambindavo, o aš jau būdavau išgėrusi), kad alkoholį perku ne sau, o vakarėliui - kiek nereikalingų produktų tekdavo pirkti. Taip yra dėl to, kad kiekvienas žinome, kad turime problemą. Ši liga neleidžia mums apie tai galvoti, pastoviai ieško pasiteisinimo.
Net ir negeriant vėliau, gyvenimas atrodo juodas ir viskas negatyvu. Jei gražus rytas - šlykštu, nes kuo čia džiaugtis, kai nuotaika prasta? Jei už lango lyja - šlykštu, nes niūrus oras kelia depresiją. Jei draugai skambina - susierzinimas, ko jie nori, kad reikės klausyti apie jų problemas, kad jie nesupranta, kaip prastai mes jaučiamės. Jei draugai neskambina - nusivylimas ir vienatvė, tai patvirtinimas, kad niekam mes nerūpim, niekas nesidomi kaip mes gyvenam. Ir taip galima tęsti iki begalybės. Nes niekada nebus gerai - o taip yra tik dėl to, kad štai taip mes matome pasaulį. Liga bando mums įrodyti, kad gyvenimas yra visiškas š ir geriausia išeitis yra išgerti, tuomet viskas nusidažys gražiomis spalvomis. Visa tai melas. Visa tai tik mūsų galvose.
,Gyvenimas yra gražus. Ne visi žmonės yra blogi. Mes esame verti jaustis laimingais. Paprasčiausiai reiks išmokti gyventi. Iš naujo.
Paskutiniai penki sakiniai Ačiū ,lyrute ,tiksliai pasakei.
Neprisijungęs
Na jau vis arčiau vidurnaktis, dar vodkes šiek tiek ir eisiu daryti savo vienas is firminiu salotu.. o tada Oi lyyylia... kaip tingiu skusti morkas..... Babioras jau užsitavarines, pasiruošes??...
Neprisijungęs
Gerai pavarė Rajonas, net esu nustebes kažkaip, geri fejerverkai, o savijauta norma, kai pachmieliuku pasirūpinta tai nereikia niekuom sielotis si naujais mielieji, makt!...
Kur ten tie skeptikai??? Pramiegosi? Dar kažka???
ESU. Ir taškas.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 7d. |
Pasiklydes rašė:
Gerai pavarė Rajonas, net esu nustebes kažkaip, geri fejerverkai, o savijauta norma, kai pachmieliuku pasirūpinta tai nereikia niekuom sielotis si naujais mielieji, makt!...
Kur ten tie skeptikai??? Pramiegosi? Dar kažka???
ESU. Ir taškas.
Būk pasveikintas Linkiu gerų metų
Neprisijungęs
Ačiū. sakė neturi aš polekio... superinė naktinis, prigeriau, o orgazmas fau fau...man dabar rankos draba.. oj tie nauji metai..
makt!
Neprisijungęs
Jaučiate tyla??? Afygenai subtili, tai pragert tie skaitikliai... Aš juos jau sumuosiu po Triju Karaliu, kol kas leiskimew chebrai pagerti... :)
Neprisijungęs
Patsebejote? Aurdiukai ir Mariunė techniškai dingsta... Techniški "namiškiai"... nes publika (ne visi) geria (koma) jau...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 13d. |
Pasiklydes, čia dar nuo vakar ar jau pachmielas suveikė? Su Naujais :)
Neprisijungęs
Aurdoni su blaiviais Naujais. bet čia nepigi fražėėė... Kaip Viktoras sakė. Džiaukytės kol Jums gerai. prisideu:)
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Aurdoni su blaiviais Naujais. bet čia nepigi fražėėė... Kaip Viktoras sakė. Džiaukytės kol Jums gerai. prisideu:)
Nežinau ką turi omeny sakydamas "gerai". Jei tai, kad jie blaivūs, tuomet taip, džiaugiuosi (džiaugiamės), o jei gerai gyvenimiškąją prasme, tai man praėję metai buvo sunkūs, netgi labai. Bet gyvenimas nebūtinai rožėmis klotas...
Beje, gal žinai, kaip sekasi mūsų virtualiam pažįstamam Viktorui?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Beje, gal žinai, kaip sekasi mūsų virtualiam pažįstamam Viktorui?
Visu neištrausi paviršiu , bet pasidomesiu per kitus kanalus. O nepyk, kam tau tas Viktoras?? Va Pasyklyddusio ieškojo ar ne tas kur žemem užverte???
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Visu neištrausi paviršiu , bet pasidomesiu per kitus kanalus. O nepyk, kam tau tas Viktoras??<...>
Žinoma, kad neištrauksi... Viktoras kažkaip užstrigo, taip žemyn viskas žmogui ėjo, gal pagaliau stabilizavosi nors kiek.
Neprisijungęs
Pasidomesiu. Nepažadu kad tau patiks, nepyk Audroni, net aš Gerenrtis kartais galvojau vauuuu. kaip Klaipedoje) esu sutikes gyvai..... o va tau hau...
Neprisijungęs
Nium kagis nauji metai nauji ratai, oi lyyylia, makt.. Babioras dar vis su boba rietis ketini??? Nėra kada net pachmieliukui, che he he,,,
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nium kagis nauji metai nauji ratai, oi lyyylia, makt.. Babioras dar vis su boba rietis ketini??? Nėra kada net pachmieliukui, che he he,,,
Jau pasiriejom biški šian. Čia matai priklauso nuo požiūrio. Riejimasis kaip druskytė - be jos valgis bus prėskas. Pachmieliuko nedarau, nors nepakenktų. Bandau blaivėt vėl. Matai pas mane yra dar keletas priklausomybių. Tai dabar įnikau kaip reikalas. Kartais net pagalvoju čia dar rimčiau nei alkoholis. Totaliai pasinėręs - nereikia nei ką nors veikt, nei praustis, nei miegot. Forumo net neskaitau tik dabar įsijungiau pažiūrėt kas naujo. Gultis einu penktą ryto, apšepęs, barzdelė jau kelių dienų užaugo. Karoče pirmadienį kaip ir į darbą. Na aš kaip pats sau darbdavys tai galiu pasiimt dar kokią porą sav atostogų skirtų vergauti priklausomybėms. Bet tada negausiu pajamų tai irgi chrenovai jau nekalbant apie barnius su saviške. Neįsivaizduoju kaip pirmadienį reiks vėl atgauti pusiausvyrą.
Neprisijungęs
Blaivet. pasake babioras ir pats nepatikejo, labai greitai bus Makt....
Neprisijungęs
Nium kagis, techniškas pachmieliukas ir gyvenam toliau...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Blaivet. pasake babioras ir pats nepatikejo, labai greitai bus Makt....
O tu pažiūrėk po šventinio užgėrimo visi forumo "draugeliai" kažkur dingo. Tylūs kaip statulos. Tai arba ignoruoja arba užrietė nosis nes dabar su mamim kaip ir "ne lygis" vest bazarą.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
O tu pažiūrėk po šventinio užgėrimo visi forumo "draugeliai" kažkur dingo. Tylūs kaip statulos. Tai arba ignoruoja arba užrietė nosis nes dabar su mamim kaip ir "ne lygis" vest bazarą.
Nežinau apie ką tu čia, bet pats prapuolęs buvai, nerašei. Net tada, kai Klaipėdos eglę komplimentais apibarsčiau ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Bebras rašė:
Nežinau apie ką tu čia, bet pats prapuolęs buvai, nerašei. Net tada, kai Klaipėdos eglę komplimentais apibarsčiau
Aš būdamas ganėtinai paprastas nė vienais metais nepraleisdavau savo paprastų pramogų - t.y. nueiti prie eglės senamiestyje. Deja, šiuo šventiniu laikotarpiu taip ir nebuvau nuėjęs. Senstu, siaurėja mano ir taip taško dydžio interesai. Beliko valgymas, žiūrėjimas į ekraną ir vaikščiojimas. Turbūt esu nuobodžiausias žmogysta - kaip kad amerikonai išsireikštų - "visoje galaktikoje".
Neprisijungęs
Nu matai, kaip gerai, kad nuotraukas įdėjau, bent klaipėdiečiai Klaipėdos eglę ir elnius pamatė :D
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Nu matai, kaip gerai, kad nuotraukas įdėjau, bent klaipėdiečiai Klaipėdos eglę ir elnius pamatė
Čia panašiai su maudymusi jūroje vasaros sezonu. Svečiai iš kitų miestų būna prisimaudę iki soties ir net įdegę, o klaipėdiečiai balti kaip sūriai ir net vapščie nenuėję pasižiūrėti kaip ta jūra atrodo Nekalbu už visus, bet aš tai klasikinis atvejis
Neprisijungęs
Tik iš blaivyklos paleido, kol parėjau... visiškas šūdas...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 9d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 2d. |
Pasiklydes rašė:
Tik iš blaivyklos paleido, kol parėjau... visiškas šūdas...
Ir kaip šiais laikais Eurotrezvilka? Ar malonus aptarnavimas? Kokios kainos?
Neprisijungęs