VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 6d. |
Labas rytas Puodelis kavos, kam dar padaryti? Vaišinu imbieriniais meduoliukais
Neprisijungęs
Labas rytas su kava ir saldainiais
Neprisijungęs
Aš dievinu imbierą. Verusia, dėk ant posto tuos sausainius
Gavau dovanų imbiero-cinamono-medaus arbatos, tai gersiu ją
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mėn. | 24d. |
Gražus rytas geriam kava ir šaunam į lauką pasivaikščioti , o tai po naujo į kelnias netilpsim
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 20d. |
Labas rytas. Vaišinu biskvitiniu žele tortu su vyšniom.
Neprisijungęs
Aš jau varau kur pasivaikščioti. Šonai užsiraitė nuo kalėdinių vaišių. Eglut, mažutį gabalėlį, paragaut
Neprisijungęs
Labas rytas vyturiai .Pelėdos aišku dar miega :)Vakar su reikalais buvau greitosios pagalbos priimamajame.Jo,jaučiasi,kad šventės.
Neprisijungęs
Labas rytas Pilnas mėnulis, kaip blynas pro langą vėpso, kai kavą geriu
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas rytas
Pilnas mėnulis, kaip blynas pro langą vėpso, kai kavą geriu
Labas rytas suraitytas. Kai atvirsiu į žmogų reiks kraustytis į šitą pamėgtą kavos skyrelį. Jau pusvalandį sėdžiu ant puodo. Žvelkim optimistiškai - gerai kad šiais laikais yra smartfonai ir tryda juk geriau nei šliauka.
Neprisijungęs
Bebre, laikykis, brolau. Jaučiu, sūrelio šiandien tau net nesiūlyti?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 14d. |
Labas rytas, nors dar ir labanaktis nebuvo:) bet jau miegosiu.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bebre, laikykis, brolau. Jaučiu, sūrelio šiandien tau net nesiūlyti?
Sūrelis geras dalykas, bet šian vietoj jo pasistatysiu mineralinio. Gerai, kad tokio vandens iš anksto apsirūpinau dlia vsiakych požarnych.
Kažkokia neadekvati nuotaika, norisi juokauti. Nors juk nelabai juokinga. Bet nervai apraminti. Net nekamuoja kaltės jausmas. Ai pagaliau tos šventės praėjo. Nu dar nauji metai liko, bet čia jau nesiskaito - tai tik vienas vakaras lyginant su dabartinėm keturiom parom.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
<...> Ai pagaliau tos šventės praėjo. Nu dar nauji metai liko, bet čia jau nesiskaito - tai tik vienas vakaras lyginant su dabartinėm keturiom parom.
Ir aš taip jaučiuos Pagaliau praėjo, kitąmet man reiks atidžiau savo Kalėdas susityguot
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto , klausykit hebra eiškau kavos mėgėjų , bet tik tų kurie per diena išgeria na mažiausiai dešimt ir daugiau puodelių . Tik ne tų miniatiūrinių, normalių .
Neprisijungęs
Žvejy, o kavos stiprumas nesvarbu? Mano dviejų puodų dinamitas gali būti lygus dešimčiai puodelių normalios kavos
Neprisijungęs
Ne nu sakau normalios (vidutinis puodelis dydžio, du šaukštukai su kaupu ekspreso) kavos.
Neprisijungęs
Normalus puodelis, penki šaukšteliai expreso Be cukraus. Po dviejų, akys iššoka ant kaktos
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 0d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 12d. |
~250 ml puodelis 3-4 kupini šaukšteliai, 5-6 puodeliai per dieną. Cukrumi kavos negadindavau ;) Čia jei darbe nebūdavo kokio "zavalo", jei reikėdavo ilgiau pasėdėti kiekis padidėdavo.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Sveiki iš ryto , klausykit hebra eiškau kavos mėgėjų , bet tik tų kurie per diena išgeria na mažiausiai dešimt ir daugiau puodelių . Tik ne tų miniatiūrinių, normalių .
Matyt senstu, pastaruoju metu išgeriu gal kokius penkis puodelius kavos per dieną. Ne miniatiūrinius. Ir pati kava vidutinio stiprumo. Būdavo laikotarpis kai išgerdavau ir dešimt per parą. Būdavo laikotarpis kai gerdavau kavą be cukraus ir kniošdavau į puodelį tokiu santykiu - kava 40, vanduo 60. Dabar taip neišsidirbinėju, inkstai nelabai paveža, jei padauginu tai jie ryte man tai primena
Neprisijungęs
Labas rytas, visiems Girdžiu, kaip kaimynai gremžia savo automobilius. Išgersiu šiltai kavos ir aš į trasą. Gismeteo žada žiemą, iki 14 šalčio. Gerai būtų, kad daugiau pasnigtų ir kelininkams pinigai nesibaigtų
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 20d. |
Labas rytas. "Atėjo dieeeeviška žiema..."
Neprisijungęs
Labas rytas Puodelis kavos ir Bebrui sūreliai
Neprisijungęs
Labas rytas visiems tiems,kurie pabudo su mintim,kad nieko čia gero,gyvenimas sumautas,atsikėlė nes reikia keltis,ką nors užvalgyt,kuo greičiau surukyti porą cigarečių iš eilės ir bukai žiūri į sumautą dėžę,vadinama kompiuteriu .
Neprisijungęs
Alikai, blogai jauties?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Alikai, blogai jauties?
Normaliai.Taip kaip maždaug jaučiuos visą laiką.Giliai viduj.Yra ir gerų dalykų-gal kam mašinos neužsivęs,gal kas keiksis ,kad vėl bus didelės sąskaitos už šildymą.Tikras lietuvis esu
Neprisijungęs