VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 13d. |
Iškaimo rašė:
Tai gal ir saldainių su likeriu nevalgyt? Kur rašiau, kad blaivininke noriu būt? Man buvo svarbu nutraukt kasdienio pasigėrimo ratą. Ir per Naujaką šampano išgersiu šiek tiek. Visiška abstinencija man ne siekiamybė.
Punktas iš temos Kaip išlikti blaiviam. Mūsų patarimai:
► Vengti gėrimų ar maisto produktų kuriuose gali būti alkoholio. (Naminė gira, saldainiai su alkoįdaru ir t.t.)
Bent aš nevalgau saldainių kuriuose yra alkoholio. Vengiu ir tokių, kurių pavadinimas "alkoholinis", nors tikro alkoholio ir nėra: Škotiško viskio skonio, vyšnių likerio skonio ir pan.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tai gal ir saldainių su likeriu nevalgyt? Kur rašiau, kad blaivininke noriu būt? Man buvo svarbu nutraukt kasdienio pasigėrimo ratą. Ir per Naujaką šampano išgersiu šiek tiek. Visiška abstinencija man ne siekiamybė.
Pagalvojau kad ir aš taip norėčiau. Bet supratau: jei paragauju, tai tada ilgai sustoti negaliu ir viskas užsiciklina, ir taip sunku tada pabėgti iš to rato.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 25d. |
Sveikinu, su Šv. Kalėdomis visą forumo administracija, ačių jums už kantrybe , už tai kad leidžiate man čia rašyt , toleruojate mano klaidas ir visokius nuklydimus. Man labai padedat. Aš turėdamas kasdien galimybe išsakyt savijautą , mintis ir tai galėdamas daryt kasdien pagal galimybes , išlieku blaivas ir tai tik stiprėja. Šios kalėdos bus ko gero vienos iš tų , kai alkoholis nesukelia man jokio patrauklumo savo skoniu , manes netraukia šaltas butelio skystis. Linksmų , laimingų ir turtingo kalėdinio stalo .
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 4d. |
Su šventom Kalėdom, forumiečiai!
<<<-
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 7d. |
Ir tave Marijau Su šventom Kalėdom
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 6mėn. | 0d. |
Keliu puodelį spanguolių kisieliaus už forumą.Visiems puikių Švenčių.
Neprisijungęs
Su tarpušvenčiu
Neprisijungęs
Autoportretas? Kur tiek sniego radai? :D Fainas vaizdelis.
Neprisijungęs
Matrioška
Neprisijungęs
Tarp kitko kalbant apie sniegą - pajūryje jau krenta pirmosios snaigės! Užkrito ir man ant nosies, o ir nosis dar nemėlyna. Gyvenam
Neprisijungęs
Viskas ten pas jūs geriau - ir jūrą turit, ir sniego... Vieni pliusai :) Atsigavai truputi ar pachmielą darai?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Viskas ten pas jūs geriau - ir jūrą turit, ir sniego... Vieni pliusai
Atsigavai truputi ar pachmielą darai?
Sniegas ištirps, nes laikosi pliusinė temperatūra. Bet akys spės pasidžiaugti. Pachmelas nepakenktų, ima didelis nerimas. Bet stabdau su gėrimu. Blaivi būsena turi būti kokybiška, kažkiek buvo pavykę tai pasiekti, bet nepakankamai.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
<...> Blaivi būsena turi būti kokybiška, kažkiek buvo pavykę tai pasiekti, bet nepakankamai.
Aš paprasčiausiai norėjau negerti, nesukau sau galvos apie blaivybės kokybiškumus ir visas kitas aukštas materijas. Su laiku viskas į vietas dėliojosi, o ne iškart tobulai...
Neprisijungęs
Nidūlička, KuKū
Neprisijungęs
Uhūūū! Tas baltas lauke, kur iš dangaus... kaip ten jis vadinasi..? Nepamenu jau..
Neprisijungęs
Bebras neseniai pavadinimą minėjo, pas juos ten pakrantėje jau dieną krito... Pas mus irgi balta, gaila jau vakaras, išbėgtume čiupinėti :)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Bebras neseniai pavadinimą minėjo, pas juos ten pakrantėje jau dieną krito... Pas mus irgi balta, gaila jau vakaras, išbėgtume čiupinėti :)
Jo jo, tas pats :)
Jau spėjau lauke nuo laiptų kokį 1,5cm storio sluoksnyščią nukasti. Uf....
Neprisijungęs
Marijus rašė:
<...>
Jau spėjau lauke nuo laiptų kokį 1,5cm storio sluoksnyščią nukasti. Uf....
Perskaičiau 1,5 metro, susipavydėjau, puoliau per langą žiūrėti, gal irgi kasti reikia... :)
Neprisijungęs
Smagumėlis, baltumėlis Pribūrė matrioška
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Smagumėlis, baltumėlis :) Pribūrė matrioška ;)
Ko taip ilgai laukei, jau seniai reikėjo taip padaryti ;)
Neprisijungęs
Sninga kaip reikalas.Galgi pasilaikis šitas džiaugsmas,nes jau galvojau kur čia nuvažiuot,kad sniegą pamatyt
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Veronika rašė:
Smagumėlis, baltumėlis
Pribūrė matrioška
Ko taip ilgai laukei, jau seniai reikėjo taip padaryti
Tobulinau savo raganiškus kerus, kad iš tikrųjų pavyktų... pvz. kad vietoj sniego, iš dangaus, driežai nepradėtų krist
Neprisijungęs
O čia jau viskas? Saulė šviečia, debesų nesimato, o darže braškių lapai kyšo (bus kuo gyvalazdes šert, tas gerai...)... pasnigo, tsakant...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 9d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Iškaimo rašė:
O čia jau viskas?
Saulė šviečia, debesų nesimato, o darže braškių lapai kyšo (bus kuo gyvalazdes šert, tas gerai...)... pasnigo, tsakant...
O tai negi gyvalazdės minta braškių lapais?
Neprisijungęs
Artaz rašė:
O tai negi gyvalazdės minta braškių lapais?
Taip. Labiausiai juos mėgsta. Dar beržų ir ąžuolų lapai tinka. Žiemą problema būna...
Neprisijungęs