VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Ir nuo manęs sveikinimai Žvejui. O aš eilinį kartą įjungiu 0 0 0
Neprisijungęs
Žvejy, super
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 25d. |
Didelis dėkui visiems .
Neprisijungęs
Veronika,kaip sekas? dingai kur tai,išlysk paplepėt,gyvenymas ne vien iš rūpesčių ir problemų susideda.Paplepėkim.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 7d. |
alikas rašė:
Veronika,kaip sekas? dingai kur tai,išlysk paplepėt,gyvenymas ne vien iš rūpesčių ir problemų susideda.Paplepėkim.
Jau po truputį įkvepiu oro Mano darbas toks, šventėm (ypač) Kalėdoms pavaldus. Sukausi karuselėj kaip pamišus. Ryte, truputį prasikrapščius akis pradėjau rūpintis naminėm Kalėdom
Ką ant stalo padėt, ką į dovanų maišelius sukaišiot, ir kad viskas būtų miela, ne atmestinai, ne prabėgom
Jeigu bamba neatsiriš, tai sulauksiu Naujų
Kai stogą raudavo, vis mintis, kaip žaibas praskrosdavo smegenus: prisimeni, matrioška? Kaip pernai? Nusidirbi, paskui vakare išsikerti, ryte vėl į štablietus ir pirmyn... O šiemet? Darbo padaugėjo, o atsipalaiduot negali/nemoki Jaučiu jau praėjau patį sunkumą neapsivožus. Pavargau. Bet, daug laisvadienių, galėsiu lepintis visokiais gerais dalykais. Nes, jau dovanų gavau, relaksacinių dalykų
Žodž, kartais taip būna, kad be manęs, apie viską pagalvota
Neprisijungęs
Kukū Šventinis laukimas visus įsuko?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 13d. |
Kuku, kuku :) Ruduo už lango, kokios ten šventės... Visa laimė, kad spėjom besmegenį pastatyti, kai sniego buvo, tai nors šiokį tokį pliusiuką galima užsidėti :)
Neprisijungęs
Spėjau su dviračiu prasilėkt. Mašina buvo remonte,tai dūšia atsigavo minant pedalus.
Neprisijungęs
Visai išeičiau pasivaikščiot, bet baugu, šuns neturiu... Reik turbūt jau kojas užverst ir pailsėt. Šventės prasideda
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Visai išeičiau pasivaikščiot, bet baugu, šuns neturiu... Reik turbūt jau kojas užverst ir pailsėt. Šventės prasideda
Spėsi kojas užverst,pirma šunį įsigyk
Neprisijungęs
Kai norėčiau vilko, tik jam laikyti sąlygų neturiu. Gal, kada nors turėsiu namuką, tuomet turėsiu ir vilką
Neprisijungęs
Labas rytas, Iškaimo. Su trejetuku
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 7mėn. | 12d. |
Šuo ištiesų faina.Aš turejau du.Vieną po kito tos pačios veislės.Bet ne vilkus,o Bordo dogus.Tik kažkaip labai jau sunkiai su jais.Mažai jų Lietuvoje yra.
alikas rašė:
Veronika rašė:
Spėsi kojas užverst,pirma šunį įsigyk
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 13d. |
Iškaimo, su trim :) Kaip blaiviai gyventi sekasi?
Neprisijungęs
Visiems, jaukaus, ramaus ir šilto Kūčių vakaro
Neprisijungęs
IŠKAIMO šaunuolė. Su trim.
Neprisijungęs
Tiesą pasakius, šiandien paragavau truputį vyno. Skaitiklio nenulinu, nes tik paragavau. Ir labai neskanu pasirodė be to. Nenuodėmė gal
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tiesą pasakius, šiandien paragavau truputį vyno. Skaitiklio nenulinu, nes tik paragavau. Ir labai neskanu pasirodė be to. Nenuodėmė gal
Nesuprantu kolegos ką jūs bandote apgauti - ar save ar kitus. Tai gal ir man nenulinti skaitiklio, šian padariau 0,5 l trauktinės, net nepasakyčiau kad veža, jaučiuosi apyblaivis, ir į klavišus pataikau, ir lietuviškas raides, kablelius uždedu. Nenuodėmė juk per šventes, ane? O jei rimčiau, Iškaimo, tai jei padarei sąmoningą veiksmą ranka - burna, tai pati supranti...ką jau čia apie blaivybę kalbėt...Na nebent tau kas nors surišo rankas, pražiodė nasrus ir per prievartą supylė...bet abejoju.
Neprisijungęs
Tai gal ir saldainių su likeriu nevalgyt? Kur rašiau, kad blaivininke noriu būt? Man buvo svarbu nutraukt kasdienio pasigėrimo ratą. Ir per Naujaką šampano išgersiu šiek tiek. Visiška abstinencija man ne siekiamybė.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tai gal ir saldainių su likeriu nevalgyt? Kur rašiau, kad blaivininke noriu būt? Man buvo svarbu nutraukt kasdienio pasigėrimo ratą. Ir per Naujaką šampano išgersiu šiek tiek. Visiška abstinencija man ne siekiamybė.
Tai ok juk nieks su šautuvu nestovi. Kaip nori taip ir gyveni
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Ir per Naujaką šampano išgersiu šiek tiek. Visiška abstinencija man ne siekiamybė.
Karočia būsi alkoholikė, kuri sugeba sukontroliuoti išgeriamo alkoholio kiekį. Pirma tokia pasaulyje!
Neprisijungęs
Bebre, eglutę pasipuošei? Aš tik dabar einu puoštis. Ilgai nestovės graži, pora dienų ir katė bus šakas išsūkiojus
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bebre, eglutę pasipuošei? Aš tik dabar einu puoštis. Ilgai nestovės graži, pora dienų ir katė bus šakas išsūkiojus
Veronyt kokia eglute, šian nusipirkau 0.7 jau beveik ištvarkiau. Net nelabai veža kažkaip, nors specialiai tuščią skrandį nuo ryto laikiau kad dėtų gerai į galvą.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Veronyt kokia eglute, šian nusipirkau 0.7 jau beveik ištvarkiau. Net nelabai veža kažkaip, nors specialiai tuščią skrandį nuo ryto laikiau kad dėtų gerai į galvą.
Dabar galvoju vis tik kokios liūdnos kūčios vienam prisišnioti. Gaila, bet visada ateina momentas kai blaivus būnu pusiau išprotėjęs. Alko suveikia kaip stiprūs raminamieji tam kartui. Bet tada gaunas kablys. Dabar supratau kad man reikia blaivėti su vaistais. Matot chebra be apsilankymo pas durdaktarą niekaip neišsisuksiu. Teks pypint.
Neprisijungęs
Kalėdos daug kam ištraukia ne itin malonius jausmus ir prisiminimus
Neprisijungęs