VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Tikriausia gera turėt brolį,a Egle? Su kuriuo galima pasikalbėt,kartais pasiriet ?
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 25d. |
alikas rašė:
Tikriausia gera turėt brolį,a Egle? Su kuriuo galima pasikalbėt,kartais pasiriet ?
neabejotinai ) dabar mane ėda dėl to kad forume sėdžiu
Neprisijungęs
Labas rytas, geras puodas žalios arbatos, gana čia baliavoti reikia kibti pagaliau i darbus, per Kalėdas galėsiu atsipalaiduoti, bet ne dabar...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 21d. |
Labas rytas Kava jau išvirta. Prašom prisijungti
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Labas rytas, geras puodas žalios arbatos, gana čia baliavoti reikia kibti pagaliau i darbus, per Kalėdas galėsiu atsipalaiduoti, bet ne dabar...
Sėkmės
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 7d. |
Labas rytas, jungiuosi
Neprisijungęs
Smagu, kad jungiesi, Veronyt. Egle-užsieniuose, VV-vienatvėje ir liūdesyje. Pariukė-pasivaideno vakar. Įdomu, kur kitos pradingę
Nors kafkės išgertų...
Neprisijungęs
Nidūlička gal dar prisijungs, Bebras irgi, su sūreliu
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 13d. |
Egle13 rašė:
<...>Įdomu, kur kitos pradingę ;) Nors kafkės išgertų...
Įtariu reiks vyrų klubą organizuoti... :)
Neprisijungęs
Na va. Matau dar keturis be manęs prisijungusius. Pilu jums kavos ir einu dirbti
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Na tai labas rytas. Be sūrelio niekaip. Tai kaip šventas ritualas. Panašiai kaip kava su cigarete tiems kurie rūko. Na o man sūrelis į dantis
Neprisijungęs
Bebre, tu nerūkai? Ot, šaunuolis Man, vietoj sūrelio dvi baltos lazdelės prie kavos
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 29d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 28d. |
Veronika rašė:
Labuka, jungiuosi su savo kavos krūzų..ei Bebre, gal turi sūrelį atliekamą?? norisi kažko saldaus prie kavos
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bebre, tu nerūkai? Ot, šaunuolis
Man, vietoj sūrelio dvi baltos lazdelės prie kavos
ryte mėgstu mėtų skonio
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bebre, tu nerūkai? Ot, šaunuolis
Man, vietoj sūrelio dvi baltos lazdelės prie kavos
Pradėjau rūkyti dar nuo mokyklos laikų. Prarūkiau gerus dešimt metų ir atėjo diena kai sustojau. Dabar jau eina berods aštunti metai be cigarečių. Nepatikėsit, bet net ir šiuo metu sapnuose kartais parūkau. Kaip palengvėja kai atsibundu ir suprantu kad tai buvo tik sapnas. Įsivaizduokit kokios stiprios yra priklausomybės ir kaip giliai jos įkrenta į pasąmonę...
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Labuka, jungiuosi su savo kavos krūzų..ei Bebre, gal turi sūrelį atliekamą?? norisi kažko saldaus prie kavos
Nida, gaudyk su šokoladu, aš į darbą jų atsinešu bent tris, visada koks vienas lieka
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 13d. |
Bebras rašė:
<...> Nepatikėsit, bet net ir šiuo metu sapnuose kartais parūkau. Kaip palengvėja kai atsibundu ir suprantu kad tai buvo tik sapnas. Įsivaizduokit kokios stiprios yra priklausomybės ir kaip giliai jos įkrenta į pasąmonę...
Kodėl gi, aš tikiu. Nerūkau 7 metus, o man tabako dūmai vis dar kvepia. Kartais ir mintis į galvą šauna, kad visai nieko būtų pypkę prisikimšti ar suktinę susisukti... :(
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 25d. |
Egle13 rašė:
Smagu, kad jungiesi, Veronyt.
Egle-užsieniuose, VV-vienatvėje ir liūdesyje. Pariukė-pasivaideno vakar. Įdomu, kur kitos pradingę
Nors kafkės išgertų...
Aš čia,mane tik kas švelniai pašaukia vardu aš per sienas atvarau noriu kavos su jumis. Trečia diena neduoda kalbėt, stabdo, o man emocijos ir įspūdžiai, sadistai. Labas rytas.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 25d. |
Pagaliau vienas normalus žiemiškas rytas , kiek girdėjau prognozių bus trumpai . Nors purvyno trumpam nebus. Nors ir nedaug šaltuko , bet toks "sausas" , kandus , valdiška auto garso taip ir neparodė , batareika slabakė pavedė, nieko kiek žinau nupirko kitas sėsim iš opelio į skodas , pasiūlėm kad BMW nupirktų tai pasakė nebent vaikų vaikams ir tai jei Vokietijo gyvens. Šiaip noriu pasidalyt gera nuotaika, nors nuotaikų kaita pastarosiomis dienomis didelė. Praeita savaitgalį buvo didelis noras nors stiklinike šaltos degtinės ir nors viena sumuštinuka ( duona , virtas kiaulės liežuvis ir majonezas su krienais) , atlaikiau , vakar važiuodamas iš ryto net nusistebėjau , kad aš to nenoriu ir net netraukia , po pietų vakar užvirė piktumai namuose, tai tapusi tradicija metų gale, Kiekvienas projektas turi ir šviesia ir tamsia dalį .Šviesi tai gaunama nauda, o tamsi privalomi vygdyt įsipareigojimai. Vakare padegė žvake , sakė kad blogumą išvaikys . Gal .Šiandien gan geros nuotaikos ir manau diena bus gan nebloga, to linkiu visiems nebūt paniurėliams. Geros dienos.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Nida rašė:
Veronika rašė:
Nida, gaudyk su šokoladu, aš į darbą jų atsinešu bent tris, visada koks vienas lieka
su šokolado gabaliukais mano mėgstamiausi
Neprisijungęs
Labas puikus minusinis kavingas saulėtas rytas VV nebe liūdesyje
Neprisijungęs
... saulutė spindi danguje,
ramu ir gera širdyje ...
Jos spinduliai sušildo Sielą,
gyvenimas puikus, tikėki, mano miela ...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
ramu ir gera širdyje ...
Yesss !!! Gyvenimas tęsiasi...
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
ramu ir gera širdyje ...
Yesss !!! Gyvenimas tęsiasi...
Labas rytas, koks gražus saulėtas, eiliuotas ir kavingas
rytas, su nauja diena
Neprisijungęs
Nepadeda nie velnio ta kava, dar tik vidurdienis, o jaučiuosi visas pervargęs ir piktas... O dar reikia varyti iki vakaro su darbais beveik non stop... Labai matyt ilgai nedirbau pilnu pajėgumu, kažkaip atrodė kad bus lengviau...
Neprisijungęs