VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Gal sakau vyksta koks slaptas forumiečių susiėjimas kad taip tylu nė gyvos dvasios
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 7d. |
Nžn, gal, reiškia mes dviese ne jame
Neprisijungęs
Pariuke, kaip laikais?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 13d. |
Ir manęs nepakvietė ;)
Neprisijungęs
Reiškia, susitikimas bus čia
Neprisijungęs
nepalieka manęs mano draugas alkoholis... Užpraeitą savaitgalį taip su drauge išgėrėm, kad galvojau mirsiu. Šitas savaitgalis praėjo blaiviai. Dabar vėl stengiuosi negerti.
Neprisijungęs
Nieko pariuke, per Kalėdas galėsi duoti kaip reikiant, bus daug laisvų dienu, aš jau organizuoju po truputuka čia Vilniuje toki mini susibėgimą pagėrima, kad linksmiau oi lyyylia...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nieko pariuke, per Kalėdas galėsi duoti kaip reikiant, bus daug laisvų dienu, aš jau organizuoju po truputuka čia Vilniuje toki mini susibėgimą pagėrima, kad linksmiau oi lyyylia...
Apšilimą darai prieš šventes?
Neprisijungęs
pariuke rašė:
nepalieka manęs mano draugas alkoholis... Užpraeitą savaitgalį taip su drauge išgėrėm, kad galvojau mirsiu. Šitas savaitgalis praėjo blaiviai. Dabar vėl stengiuosi negerti.
Kažin, ar savo noru jis įsigeis kur kraustytis...
Neprisijungęs
Aš vis bandau jį nugalėti, gal kada ir pasiseks. Atvirai pasakius, paskutiniu metu nelabai ir stengiausi su juo kovoti. O dabar vėl ryžtingai stoju į kovą. Kova bus sunki, nes vyks per Kalėdas ir naujus metus.
Neprisijungęs
Jokios kovos čia nevykstai nuo rytojaus susiimsiu, užsidirbti yra galimybe, kokia 100 euru bus pats tas, kad pagerti gerai per šventes, pariuke pavarysim...
Neprisijungęs
Vakaras geriausia paros dalis.Nuveikiau ką galėjau,galima ir pailsėt.Pas ką nors nuvažiuot tingiu,lieka forumo paplepėjimai.Nors ir rašyt tingisi.Norisi papraščiausiai išties pavargusias kojas ir pagulėt.Krosnis iškurenta,šilta,groja Rok FM .Turėtu būti kaip ir gerai,bet... Paplepėkim apie vienatvę
Neprisijungęs
... vienatvė mūsų neapsaugo
nuo praradimų nevilties ...
todėl vienatvėj ieškom draugo,
per visą amžių - lig mirties ...
neapsidrausk, kai būsi vienas,
ramybe nei patogumu,
tyla vienatvėj ardo sienas,
vienatvė gena iš namų ...
man patinka šios eilės, autoriaus neatsimenu
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 25d. |
Va čia tikrasis W sugrįžo.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
ir aš
Šaunu , kad gryžai . Katik baigiau darbą , sunkus šis mėnesis , todėl negaliu vakare prisijungti. Bet vis tiek šaunuolė.
Neprisijungęs
Nerašinėk čia tokių sumų Pasiklydes , aš įtariu , kad tu čia visus mus maustai . Sekmadienį perėjau per alkoholio skyrių , tai važiavau iš PC iškėles galvą su pasididžiavimu, kad laiku mečiau gert, kokios kainos , o dar sako turguose kainos kosmosas, va alkoholis kosmosas. Turtingas žmogus esate ponas Pasiklydes.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Nerašinėk čia tokių sumų Pasiklydes , aš įtariu , kad tu čia visus mus maustai . Sekmadienį perėjau per alkoholio skyrių , tai važiavau iš PC iškėles galvą su pasididžiavimu, kad laiku mečiau gert, kokios kainos , o dar sako turguose kainos kosmosas, va alkoholis kosmosas. Turtingas žmogus esate ponas Pasiklydes.
Realiai o kiek reikia tų pinigų geriančiam žmogui? Į darbą važinėt nereik, reiškia transporto išlaidų nėra. Auto nereikia, vadinasi auto priežiūros išlaidos taip pat atpuola. Kas toliau? Vaikų nėra, išlaikymo išlaidos atpuola. Mergos nėra, vojažų po restoranus, šopus ir grožio salonus finansuot nereikia. Rūbai? Na kiek ten tų rūbų vienam žmogui reik - kelnės, maikė, kelios poros kojinių, džemperis ir striukė. Maistas? Nebrangus angliavandenių pagrindu - bulvės, makaronai. Higienos priemonės? Skalbimo milteliai, muilas, šampūnas ir skutekliai. Kas lieka? Išlaidos gėrimams? Bet juk ne konjaką geria, o alų, kiek ten tas alus tekainuoja. Lieka komunaliniai. Va ir visos išlaidos - manau su pora šimtų eurų per mėnesį galima įsitilpti.
Neprisijungęs
Kad alaus išgerti jokiu turtų nereikia žvejy, gal žvairas visai esi nematai kad 1 litras stipraus alaus po 0.85 eur, bet kažkaip žiemos laiku man jis nelabai lenda kas įdomiausia, dabar dažnai renkuosi vyna, bet ir tai nelabai brangu, tuos tetrapakus po 1 litra (10-12 laipsniu), ypač jei akcija kokia būna -30 proc. tai išvis pigiai gaunasi... O šventems matyt imsiu ka nors prabangiau, nekasdieniško labiau, o vynčenzo jau bus ant pachmieliuko..
Neprisijungęs
alikas rašė:
Vakaras geriausia paros dalis.Nuveikiau ką galėjau,galima ir pailsėt.Pas ką nors nuvažiuot tingiu,lieka forumo paplepėjimai.Nors ir rašyt tingisi.Norisi papraščiausiai išties pavargusias kojas ir pagulėt.Krosnis iškurenta,šilta,groja Rok FM .Turėtu būti kaip ir gerai,bet... Paplepėkim apie vienatvę
Vienatvė blogai. O dar ateina kalėdos, kur visi šeimose. Tada man taip liūdna būna. Bet svarbiausia būti blaiviam. Tada ir vienatvė ne taip baisiai atrodo.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Vienatvė blogai. O dar ateina kalėdos, kur visi šeimose. Tada man taip liūdna būna...
Ne visi sutinka šventes šeimose, nenusišnekėk. Neturiu jokiu šeimu, vaikų, žmonų, uošvių, esu vienui vienas ir tiek to liūdesio.. Prie visko pripranti su laiku. Nežinau kaip kitiems, bet išgėrus man palengvėja, užsimiršti, viduje kažkas tokio atsileidžia, ramiau pasidaro... Su veidrodžiu jei labai reikia susidauži per Naujuosius ir makt!..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 21d. |
Vienišas Vilkas rašė:
... vienatvė mūsų neapsaugo
nuo praradimų nevilties ...
todėl vienatvėj ieškom draugo,
per visą amžių - lig mirties ...
neapsidrausk, kai būsi vienas,
ramybe nei patogumu,
tyla vienatvėj ardo sienas,
vienatvė gena iš namų ...
man patinka šios eilės, autoriaus neatsimenu
Liūdna...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Kad alaus išgerti jokiu turtų nereikia žvejy, gal žvairas visai esi nematai kad 1 litras stipraus alaus po 0.85 eur, bet kažkaip žiemos laiku man jis nelabai lenda kas įdomiausia, dabar dažnai renkuosi vyna, bet ir tai nelabai brangu, tuos tetrapakus po 1 litra (10-12 laipsniu), ypač jei akcija kokia būna -30 proc. tai išvis pigiai gaunasi... O šventems matyt imsiu ka nors prabangiau, nekasdieniško labiau, o vynčenzo jau bus ant pachmieliuko..
Ne matai , aš tų vynų ir alų nežiūrėjau, pagal save , degtine pažiūrėjau ir tai nebrangias ar prabangias , aš jų neskirsčiau kai gėriau , ar tai prabangus butelis ar paprastas , svarbu turinys ir kad laipsnių būtų nemažiau 40%, tikdavo rusiška "BOSS" , butelis gan prabangus ir kaina gan nemaža , bet turinys net 60%, na čia rašau tik ką galima legaliai nusipirkti , apie namine nekalbu , galima buvo gert su pasičepsėjimais.
Kažin ar šį forumą bus galimybė archyvuot ,labai norėsiu apsiskaitinėt po penkiolikos metų ir daugiau , ką rašinėjau ir galvojau tuo laiku kai pradėjau mest gėrimą.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Pasiklydes rašė:
Ne matai , aš tų vynų ir alų nežiūrėjau, pagal save , degtine pažiūrėjau ir tai nebrangias ar prabangias , aš jų neskirsčiau kai gėriau , ar tai prabangus butelis ar paprastas , svarbu turinys ir kad laipsnių būtų nemažiau 40%, tikdavo rusiška "BOSS" , butelis gan prabangus ir kaina gan nemaža , bet turinys net 60%, na čia rašau tik ką galima legaliai nusipirkti , apie namine nekalbu , galima buvo gert su pasičepsėjimais.
Kažin ar šį forumą bus galimybė archyvuot ,labai norėsiu apsiskaitinėt po penkiolikos metų ir daugiau , ką rašinėjau ir galvojau tuo laiku kai pradėjau mest gėrimą.
Na,Žvejau,šaunuolis,toli į priekį varai,gerbiu.Tikiuos po kokių metų dar nesivoliosi patvoryje
Neprisijungęs
Jis kažkaip alikai naiviai isivaizduoja, kad tuos penkiolika metų dar gyvens.. Pragėrė prašiko sveikata ir dar nusiteikęs tiek ilgai pratraukti, nium fantastika...
Neprisijungęs