VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 13d. |
Arba reikia įprasti / pajusti skonį, nes jis labai subtilus, arba tą arbata yra "lapačio". Bent jau normalių žalių arbatų nusipirkti PC praktiškai neįmanoma. Su lapačio tikriausiai tas pats.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 7d. |
Troja, su trejais metais Kaip tau sekas?
Neprisijungęs
Taigi Troja užrietė nosi ir senai nebedalyvauja Forume...
Neprisijungęs
Gal sugrįš tokia proga? Trumpam, ar visam laikui
Neprisijungęs
O tiksliai, Troja, su trim metais tave :)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 25d. |
su trejais Troja
https://www.youtube.com/watch?v=jAzEhjooP3s
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 21d. |
Troja, su trejais metukais, tave Gal vis dėlto paskaitai forumą...
Neprisijungęs
Prisijungiu prie kolegų sveikinimų, Troja. Sugrįžk į forumą, brūkštelk bent porą sakinių, forumiečiai pasiilgo
Neprisijungęs
Bebras rašė:
<..> forumiečiai pasiilgo
Tu tuo tikras? Kalbėk tik už save.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Bebras rašė:
Kur rašiau, kad visi forumiečiai pasiilgo?
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Bebras rašė:
Kur rašiau, kad visi forumiečiai pasiilgo?
...forumiečiai...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Bebras rašė:
...forumiečiai...
![]()
Ir kuo juokingas šis žodis? Forumas - forumiečiai, saugumas - saugumiečiai ir t.t...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 9d. |
Ačiū, Audroni, kad pakalbinai mane kitais kanalais. Kitu atveju nebūčiau pamačiusi, kad kažkas mane forume dar atsimena. Ačiū visiems pasveikinusiems. Treji metai – daug tai ar mažai? Visiškai nesistengiu atsakyti į šį klausimą, nes jis yra beprasmis. Ne blaivybės trukmėje yra esmė, o gyvenimo kokybėje. Mano gyvenimas jau ne pirmus metus yra stabilus ir nekelia man jokių problemų. Apie jokius išgėrimus net negalvoju ir net neįsivaizduoju, kaip tai turėtų/galėtų atrodyti. Buvo aibė pasitikrinimų per visokius giminės susiėjimus ir panašiai. Noras išgerti yra užmirštas ir manau, kad amžiams. Priklausomybė nuo alkoholio – atsiminimuose. Kai mano žiauraus gėrimo laikas tolsta nuo manęs į praeitį, dažnai pagalvoju, ar tikrai visa tai vyko su manimi? Labai jau skitingi tie du žmonės – aš dabar ir aš gėrime. Žodžiu, viskas yra šaunu ir tikiuosi, kad su laiku visi nuo alkoholio priklausomi žmonės taps nuo jo nepriklausomi ir gyvens laimingoje stebuklų šalyje. Visiems to linkiu, o tau, Bebre - ypatingai
Neprisijungęs
Troja, ačiū už palinkėjimą ir šaunu, kad atsiliepei, bent jau aš tai pasiilgau Tavo minčių. Nesenai ir aš dar tik pradėjau suprasti, kad svarbu tai, ne kiek laiko išbūti blaivam, o kaip nugyventi tą blaivų laiką. Ir visai pusėtinai sekasi
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 25d. |
Šaunu Troja, tikra tiesa rašai , tik iki to bent man dar tolimas kelias.
Neprisijungęs
Paplepėkim apie orą.Pagaliau sninga.Šlapias sniegas,bet jau balta.Važinėjau su mašina,valytuvai vos spėja valyti.Ypač kai prasilenkdavau su fūrom.Va čia visas malonumas-ir baisoka truputiir gera-mašinoj šilta,groja muzika,leki pirmyn į tamsą. Jėga. Trumpam užsukau į gamyklą su reikalais ,ten kalėdinis balius.Pilna girtų.Pamačiau save jaunystėj-įkali gerai ir pasidaro viskas dzin-nebereikia striukės,nešalta žiema lauke su marškiniais,aiškiniesi santykius,duodi galvon,pats gauni,myli visas mergiotes,susireguliuoji dar degtienės,dar ir dar paskui smingi-galva nebeveikia,kojos neša-jei pasiseka nesupakuoja tada milicija dabar policija.Blaivyklos būdavo jei nepasisekdavo.Vieną mėnesį labai nesisekė 7 kartus pabuvau. Šiandien man nebeįdomu tokiuose baliuose. Gera blaiviom akim matyt visai kitokius dalykus.
Neprisijungęs
alikas rašė:
<...> Va čia visas malonumas-ir baisoka truputiir gera-mašinoj šilta,groja muzika,leki pirmyn į tamsą. Jėga. <...>
Galėčiau visą naktį taip mint, kad ir į kitą pasaulio kraštą Tikras malonumas
Neprisijungęs
Tylu, ramu. Turbūt kalėdines dovanas perka, šližikus kepa, eglaites puošia visi...
Neprisijungęs
Mes tai baisiai nešiuolaikiški, eglutę puošiam Kūčių dieną... Na ir šližikams dar gerokai per anksti :) Senatvė tikriausiai, nesugebam koja kojon su gyvenimu žengti ;)
Neprisijungęs
Kai po Vėlinių visi prekybcentriai pasipuošia egles, užkrauna lentynas kalėdinėm dekoracijom, tai viskas švelniai tariant pabosta iki kol ateina tikrosios šventės... Komercinė tuštybių mugė sukas Bet vistiek mamos kepti šližikėliai skaniausi
Neprisijungęs
Tai pardavėjus dar galima suprasti - verslas yra verslas, bet niekaip nesuprantu žmonių, pasiduodančių tai beprotybei... Apie mamos keptus šližikus, tai ir kalbos būti negali, žinoma, kad jie skaniausi :)
Neprisijungęs
Aš tai namų tvarkymu užsiėmus, nieko įdomaus nevyksta, toks tamsus periodas, kai jaučiuosi kaip meška prieš žiemos miegą
Neprisijungęs
Labas rytas Kavos/arbatos
Neprisijungęs
Labas rytas,
šikarta ne arbatos, o ka nors pachmielui rimčiau, kad prasičiūchinti..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 25d. |
Dvi dienos kai prieš kalėdas tą diena ryte namai pakvimpa kepamais sausainiais , po pietų tarška bliūdas sumaišoma mišraine , pavakarį skutamos bulvės, pukši avižinis kisielius , puošiama eglutė , paklojamas stalas , nukraunamas valgiais, laužiamas kalėdaitis, pakši malkos krosnį , paruošiamas ir pašaunamas kugelis , paskesta antis į medaus ir česnakų marinatą, kuri anksti kalėdų rytą užpildo namus aromatu kuris visam šventiniu laikotarpiu taria "dietos atia", išrikiuojami puodeliai kavai ir arbatai ,kuri taip pat papildo tą kvapų aromatą, o dar ištraukiamas iš vakaro pašautas kugelis , tai kvapų gama būna pilna , kap vaivorykštė. Gaminame patys ir nesisstumdome ir nesigadinam nuotaikos PC eilėse.
Neprisijungęs