VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 8d. |
Tuoj, susirinksim iš visų pakampių, ant šluotų, savo garbės ginti Bus vyriokams... O jeigu rimtai, tai mes jau tokios esam, nors tu ką
Bet, be mūsų, jūsų gyvenimas būtų nepalyginamai skurdesnis ir liūdnesnis....
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 14d. |
Veronika rašė:
<...>Bet, be mūsų, jūsų gyvenimas būtų nepalyginamai skurdesnis ir liūdnesnis.... :cool:
... ir ramesnis :D
Dabar tai bus... Jau sėdžiu kamputyje galvą susiėmęs ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 26d. |
atsiras iškaimo, galbūt ji internetu rečiau naudojasi..taip spėju.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Veronika rašė:
<...>Bet, be mūsų, jūsų gyvenimas būtų nepalyginamai skurdesnis ir liūdnesnis....
... ir ramesnis
Dabar tai bus... Jau sėdžiu kamputyje galvą susiėmęs
Nu, ir kiek su ta ramybe gyventumėt? Parsitemptumėt po mamutą kiekvienas, ola šalta, nieks nelaukia... Chi, chi ir staugtumėt kaip vilkai per pilnatį iš vienišumo... Nes ramu, nieks netarška prie ausies... Taip ir matau, nesiprausę, nesiskutę, apšepę, nes nėra prieš ką plunksnas kedentis Ir tik pralinguotų pro tokių vyrų nosis savo klubais moteris, jų pasaulis nušvistų visomis spalvomis...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
<...>Ir tik pralinguotų pro tokių vyrų nosis savo klubais moteris, jų pasaulis nušvistų visomis spalvomis...
Spalvų būtų tikrai daug - raudona, mėlyna ir t.t. :) Pasakyčiau dar ką nors, bet, kadangi šansų vis tiek neturiu, tai tik tyliai pagalvosiu ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Veronika rašė:
<...>Ir tik pralinguotų pro tokių vyrų nosis savo klubais moteris, jų pasaulis nušvistų visomis spalvomis...
Spalvų būtų tikrai daug - raudona, mėlyna ir t.t.
Pasakyčiau dar ką nors, bet, kadangi šansų vis tiek neturiu, tai tik tyliai pagalvosiu
Audroni, kodėl tik raudona ir mėlyna?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Pasakyčiau dar ką nors, bet, kadangi šansų vis tiek neturiu, tai tik tyliai pagalvosiu
Niu, geriai, nekankinsiu Žinai, pas moteriškaites žodžių limitas kur kas didesnis nei pas vyrus, o dar rytas... o dar visos čakros atsidarę, ai pataupysiu ir aš, savąjam galvą išūžti
Nes, bus per daug rami diena
Neprisijungęs
Veronika rašė:
<...>
Audroni, kodėl tik raudona ir mėlyna? :rolleyes:
Tegu tai būna nedidelė vyrišką paslaptis... ;)
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Damačka, kaip tu laikais? Iškaimo turbūt murkso pataluose kavą gerdama
Kukū
Vakar padariau juodžiausią darbą, supirkau visai palačiai giminei kalėdines dovanas. Nors, esant tokiems orams, sunkiai pagaunu Kalėdinę dvasią.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 22d. |
Apiburbėjau vakar NB7, dabar sąžinė graužia... Audroni, tiksliai pasakei: ... Jei moteris pasakė 300 žodžių - ji stengiasi nesusipratėliams aiškiai išdėstyti mintį, jei vyras pasakė 3 žodžius - jis plepys... Nei ką pridurti
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Apiburbėjau vakar NB7, dabar sąžinė graužia... Audroni, tiksliai pasakei: ... Jei moteris pasakė 300 žodžių - ji stengiasi nesusipratėliams aiškiai išdėstyti mintį, jei vyras pasakė 3 žodžius - jis plepys... Nei ką pridurti
Eglut, nusiųsk NB7 savo keptų pirožkų
Neprisijungęs
) perskaičiau keptų rožių..Veronika
NB7 gal kavos antram sekmaidneio užėjimui?
Neprisijungęs
Čia aš. Tik labai nenuotaika. Nerandu kur save padėt. Tamsuma, rutina, vėjai, atmosfera darbe žudo
Neprisijungęs
Gerai, kad čia, o tai mintys visokios gaminasi...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Čia aš. Tik labai nenuotaika. Nerandu kur save padėt. Tamsuma, rutina, vėjai, atmosfera darbe žudo
Aš su tavimi atsilaikyk kaip nors sunkų laikotarpį,pasvajok, prisimink ką nors gražaus, linksmo.Iš naujo išgyvenk tuos prisiminimus.Siunčiu tau teigiamų emocijų puokštę
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 26d. |
Kur diksta žmonių stiprybė , galybė, mandrumas ir kitos panašios savybės . Geros jos ar blogos , nežinau , ne man sprest. Kai sėdi prie butelio visi oj oj kokie galingi ir dar visokie vau... , bet kai reik keist gyvenimą ir pradėt blaivėt tampa lialiukais arba ta užduotis tampa neįveikiama . Čia rašau apie tuos žmonis kuriuos pažystu ir su kuriais esu neviena bonke patvarkes . Paprastas dalykas pasikeist , nustot gert. Žinoma tokių kur šiandien kenčia ,tikra šio žodžio prasme yra nevienas , pirmadienis sunki diena , audringas savaitgalis. Vakare bus daug piktumų , nes šeimo primins tavo savaitgalines išdaigas ir kiek išgėrei , o to prisiminti tikrai nesinori , teks susipykt. O to nebūtų jei galėtum atsukti laiką atgal ir tą savaitgalį ne pragert, o praleist su šeima ar išvyko. Nebūtų piktumų nei pačiam , nei didesniam ar mažesniam ratui artimųjų . Gerdamas žudai ne tik save , bet dar didelį ratą artimų žmonių , ar verta gert?
Neprisijungęs
prie butelio pasireiškiančios stiprios emocijos yra "pad kaifam" žvejy ..
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 7mėn. | 19d. |
Sorry visiems, kad taip sureagavau. Nuotaiku kaita :)
Neprisijungęs
Dama rašė:
Iškaimo rašė:
Aš su tavimi
atsilaikyk kaip nors sunkų laikotarpį,pasvajok, prisimink ką nors gražaus, linksmo.Iš naujo išgyvenk tuos prisiminimus.Siunčiu tau teigiamų emocijų puokštę
![]()
![]()
Ačiū už palaikymą Prieš pietus vis tiek atsidūriau pas psichiatrę. Suleido diazapamo ir pasiūlė į Vasaros 5... Sako, nieko su tavim nebus, ieškokis nedarbingumo... Priklaudomybė, kuri figūruoja mano ligos istorijoj - tai tik šalutinis veiksnys, sergant depresija. Nors aš tai visai netikiu, kad galėčiau gaut "grupę". Yra sudėtingesnių indikacijų turinčių....
Neprisijungęs
..keisk psihiatrą..ką reiškia nieko su tavim nebus..
Neprisijungęs
Egle rašė:
..keisk psihiatrą..ką reiškia nieko su tavim nebus..
Tai reiškia, kad 5 metus joks gydymas nepadeda. "N" vaistų, psichologai, ligoninės... o vis tiek virvę ruošiuosi, nes nenoriu į darbą, nenoriu su niekuo bendraut darbe, nesikelia rankos, kad išplaut grindis, nesižioja burna, kad bendraut su vaikais. Nenoriu nieko girdėt ir atsakinėt į jų vaikiškus naivius klausimus. Negaliu į save žiūrėt veidrodyje. Ir vos susilaikau nepaleidus katės į sieną, nes jos senatvinis staugimas veda iš proto (jai gal skauda ką nors dėl senatvės...).
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tai reiškia, kad 5 metus joks gydymas nepadeda. <...>
Kažkaip keistai čia, tai jau viskas ir nurašė? Taigi neesi kokia visai nukvakus. Taip blogai jauties, sunku tau, bet gal pats psichiatras nepajėgus tavo ligos suvaldyt?
Neprisijungęs
žinai..nepasimatuosiu tavo savijautos, bet tikiu,kad esu patyrus panašių dalykų..nežinau ko reikia, o jei galvoju kad žinau, bet nerašysiu čia, bet vienas dalykas yra superinis dažnu atveju, tai skubus antistresas- išsikalbėjimas, to kas vyksta su tavimi..ir nuolatinis, įtampos sumažinimas, garo nuleidimas..bet kuriuo atveju, kad ir kaip keistai skamba idėja, bet šeimininkai savo kūno galutiniai esame mes..
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Iškaimo rašė:
Kažkaip keistai čia, tai jau viskas ir nurašė? Taigi neesi kokia visai nukvakus. Taip blogai jauties, sunku tau, bet gal pats psichiatras nepajėgus tavo ligos suvaldyt?
man tai nekeista..
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Iškaimo rašė:
Tai kad tų psichiatrų buvo jau 5. Aš pati sau problema, kurią turiu įveikt. Jei tai įmanoma. Turbūt įmanoma, tik reikia labai labai nusiteikt, įsikalbėt, įsiklausyt ką kiti sako.
Neprisijungęs