VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Vakar buvau teatre, spektaklį žiūrėjau. Turiu klasioką personale, tai pasinaudoju blatu.
Senokai nesimatėm, išsišnekėjom... Jis užsiminė, kad "gerai būtų po gramą padaryti", atsakiau kaip Šurikas: neturiu fizinės galimybės. Na tai ir tiek to.. O po to sakau: "Klausyk, o jei aš per antraktą prisigerčiau ir spektakly pradėčiau garsiai replikuoti, juoktis ne vietoj, bujoti... O kai mane išmetinėtų iš salės, šaukčiau kad tave pažįstu, rėkčiau tipo <..imai, padėėėk! Niekšai!> Klausiu ar padėtum?
Tokio siaubo akyse seniai nebuvau matęs. ))
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 14d. |
Tikirausiai, tai buvo paskutinis kartas kai galėjai pasinaudoti tokių blatu... Nerizikuos draugas :)
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Vakar buvau teatre, spektaklį žiūrėjau. Turiu klasioką personale, tai pasinaudoju blatu.
Senokai nesimatėm, išsišnekėjom... Jis užsiminė, kad "gerai būtų po gramą padaryti", atsakiau kaip Šurikas: neturiu fizinės galimybės. Na tai ir tiek to.. O po to sakau: "Klausyk, o jei aš per antraktą prisigerčiau ir spektakly pradėčiau garsiai replikuoti, juoktis ne vietoj, bujoti... O kai mane išmetinėtų iš salės, šaukčiau kad tave pažįstu, rėkčiau tipo <..imai, padėėėk! Niekšai!> Klausiu ar padėtum?
Tokio siaubo akyse seniai nebuvau matęs.))
Nu prajuokinote
Neprisijungęs
Tęsinys.
- Dabar tu man skolingas ...€
- Už ką?
- Už tai, kad aš taip nepadariau.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Tęsinys.
- Dabar tu man skolingas ...€
- Už ką?
- Už tai, kad aš taip nepadariau.
Linksmai užbaigete
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 7mėn. | 19d. |
Aš tai salia girstučio gyvenu, tai spektakliai visai šalia. Urvini žmogų rekomenduoju pažiūrėti jei dar repertuare :). Gera komedija, pasitenkinimas garantuotas :)
Neprisijungęs
NiekoBlogo7 rašė:
Aš tai salia girstučio gyvenu, tai spektakliai visai šalia. Urvini žmogų rekomenduoju pažiūrėti jei dar repertuare
. Gera komedija, pasitenkinimas garantuotas
Mačiau prieš ~7metus. Meluočiau sakydamas kad labai sužavėjo. Jis gal toks "aktualus/prie širdies" šeimos žmonėms.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 8d. |
Artaz, tu katinas, kuris mėgsta vaikščioti vienas? Na, pats sau šeimininkas.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Artaz, tu katinas, kuris mėgsta vaikščioti vienas?
Na, pats sau šeimininkas.
Visiškai teisingai.
Neprisijungęs
Artaz, o ką žiūrėjai ? Man kai Tuminas išvažiavo, o Oskaras įsivažiavo, teatras pasidarė kaip koks loterijos bilietas (gali išlošti, bet tikimybė menka) . Vat visas baletas man yra gražu, apie operą nusimanau tiek, kiek kiaulė apie debesis ... "znatokas" esu dramose
.
Neprisijungęs
Norėčiau, savaitės, tokio katiniško gyvenimo
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Artaz, o ką žiūrėjai ? Man kai Tuminas išvažiavo, o Oskaras įsivažiavo, teatras pasidarė kaip koks loterijos bilietas (gali išlošti, bet tikimybė menka)
. Vat visas baletas man yra gražu, apie operą nusimanau tiek, kiek kiaulė apie debesis ... "znatokas" esu dramose
.
Neverta plėstis - neatsimenu kada paskutinį kartą mačiau kas nustebintu/sužavėtu. Gal kinų opera.. O šiaip smagu pasikultūrinti karts nuo karto.
Neprisijungęs
Aš buvau premjeroj, Karmen, miuziklas. Jooo, pasikultūrinti karts nuo karto verta.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
NiekoBlogo7 rašė:
Aš tai salia girstučio gyvenu, tai spektakliai visai šalia. Urvini žmogų rekomenduoju pažiūrėti jei dar repertuare :). Gera komedija, pasitenkinimas garantuotas :)
Mačiau prieš ~7metus. Meluočiau sakydamas kad labai sužavėjo. Jis gal toks "aktualus/prie širdies" šeimos žmonėms.
Na jis tiesiog su humoru parodo kas ir taip labai aišku, kad vyrai iš Marso, o moterys iš Veneros.
Nieko ten gilaus ieškoti ir nereikia. Tiesiog ateini, įgriūni i foteli ir pravalai galva. Juokas gydo.
Sutinku pilnai, kad tai labiau šeimos žmonėms :)
Neprisijungęs
Iškaimo, kaip laikais? Viskas gerai?
Neprisijungęs
Apie kurį kaimietį eina kalba :D ?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 22d. |
NiekoBlogo7 rašė:
Apie kurį kaimietį eina kalba
?
Toks jausmas, kad tu dieną, naktį plepi dėl plepėjimo.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
NiekoBlogo7 rašė:
Apie kurį kaimietį eina kalba :D ?
Toks jausmas, kad tu dieną, naktį plepi dėl plepėjimo.
Toks jausmas, kad klaidingas tavo jausmas.
Galiu ir patylėti, jei erzinu senbuvių ramybę ir sudrumsta tylą, kurios čia kaip matau tikrai nemažai.
Kažkam nepatinka, kad per daug šypsenų pridedu, dar kažkam, kad per daug plepu.
Neprisijungęs
Ir išvis matyt nemoku aš bendrauti su žmonėmis. Taip kad ir toliau kovosiu vienas. Tikrai tikėjausi kažko kito čia.
Neprisijungęs
NiekoBlogo7 rašė:
Ir išvis matyt nemoku aš bendrauti su žmonėmis. Taip kad ir toliau kovosiu vienas. Tikrai tikėjausi kažko kito čia.
Aš irgi nemoku su jais bendrauti, galima sakyti neturiu draugų. Bet ar išeitis bėgti nuo tų žmonių, NiekoBlogo7? Aš tai bent jau forume pabendrauju, pajuokauju, būna ir pasipykstu su kolegom. Toks gyvenimas
Neprisijungęs
NiekoBlogo7 rašė:
Toks jausmas, kad klaidingas tavo jausmas.
Galiu ir patylėti, jei erzinu senbuvių ramybę ir sudrumsta tylą, kurios čia kaip matau tikrai nemažai.
Kažkam nepatinka, kad per daug šypsenų pridedu, dar kažkam, kad per daug plepu.
Baik tu, neimk į galvą. Lyg moterų nežinotum: Jei moteris pasakė 300 žodžių - ji stengiasi nesusipratėliams aiškiai išdėstyti mintį, jei vyras pasakė 3 žodžius - jis plepys :D
Neprisijungęs
Niu, kas čia mergaites bando prieš plauką glostyti?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Iškaimo, kaip laikais? Viskas gerai?
Ir aš jau kuris laikas pagalvoju, kur dingai ?kaip tu? Iškaimo auuuuu...
Neprisijungęs
Damačka, kaip tu laikais? Iškaimo turbūt murkso pataluose kavą gerdama Kukū
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Niu, kas čia mergaites bando prieš plauką glostyti? :lol:
Aha, teisybė nepatinka ;)
Neprisijungęs