VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Veronika rašė:
Ir aš tokia
Viskas ir iš karto, arba viskai nereikia
Veronika, duok penkis
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
Ir aš tokia
Veronika, duok penkis
Apsikabinam
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
Ir aš tokia
Veronika, duok penkis
Apsikabinam
Aha, dvi smūginės ciocės zosės 😂
Neprisijungęs
Žiauriai noriu šampano... Briuto.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 13d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 25d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Panašiems atvejams turėdavau labai stipriai gazuoto gėrimo, gerdavau dideliais gurkšniais ir daug. Man padėdavo.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Panašiems atvejams turėdavau labai stipriai gazuoto gėrimo, gerdavau dideliais gurkšniais ir daug. Man padėdavo.
Ha, priminei ant spintelės seniai stovintį deja, silpnai gazuoto mineralinio bambalį, neskanaus mėtos skonio. Užsilikęs nuo kokteiliavimo. Geriu jau antrą stiklinę.
Nors visi vienu balsu tvirtina, kad gazuotą gerti nesveika, o mano organizmas reikalauja būtent tokio.
Kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų į gera - jei kieme stovėtų automobilis, ko gero, jau būčiau pakeliui į parduotuvę.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Audronis rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Ha, priminei
ant spintelės seniai stovintį deja, silpnai gazuoto mineralinio bambalį, neskanaus mėtos skonio. Užsilikęs nuo kokteiliavimo. Geriu jau antrą stiklinę.
Nors visi vienu balsu tvirtina, kad gazuotą gerti nesveika, o mano organizmas reikalauja būtent tokio.
Kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų į gera - jei kieme stovėtų automobilis, ko gero, jau būčiau pakeliui į parduotuvę.
Tai va...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
Vienišas Vilkas rašė:
kažkaip paskutinėmis dienomis mane irgi dažnai aplanko mintis išgerti, tik niekaip nepavyksta išsiaiškinti kokio gėralo norėčiau, nes nebuvau prisirišusi nei prie vieno-tiko visi...ir kai dabar pagalvoju na ko gi konkrečiai norėčiau, pasirodo jokio, nei šampano, nei vyno, nei brendžio....chm, o išgerti norisi-ot dilema
Neprisijungęs
Hm, pilnatis... durniams blogas metas.
Už lango pliaupia lietus. Dabaiginėju mineralinį. Briuto tebenoriu. Ir ko nors saldaus, daug. Ir ko nors skanaus valgomo.
Neprisijungęs
VV medaus turi? Užkabink kelis šaukštus.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Aha, užsitepiau ant padžiūvusios duonos riekės
Jau greičiau ateitų 22 ...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
Aha, užsitepiau ant padžiūvusios duonos riekės
Jau greičiau ateitų 22 ...
Pabūnam? Kartu iki 22.00
Neprisijungęs
Papasakok apie savo vilkus Turi du, porelė?
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 7d. |
man viens prie vieno irgi taip būdavo, kreivojimai ir nuotaikų svyravimai dėl alko, cukraus, aštraus, o jei dar gyvenime beviltiškai užstrigdavo kas, tai..
..medus ar ar galų gale tasai cukrus palengvins tavo kančias, laikykis V.V, ilgainiui turėtų tokie kreivojimai nurimti..man susitvarkė (mano atveju ir paplušėt reikėjo) ir pastebejau jog ant nakties, ant stalo nebepalieku ko nors skanaus,t.y bananų..
labanakt mergaitės.
Neprisijungęs
Aš prisprogdavau kolos Kad nesveika, negalvodavau
Neprisijungęs
Dukra užspaudė sekciją išsirinkti, tai nebelabai turiu laiko į laikrodį dairytis.
Ačiū, mergaitės
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Dukra užspaudė sekciją išsirinkti, tai nebelabai turiu laiko į laikrodį dairytis.
Ačiū, mergaitės
Liuks užsiėmimas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Aš prisprogdavau kolos
Kad nesveika, negalvodavau
aš žinai kaip dar pasidarydavau, pasidedu bananus ar kokius saldėkus, na bet atkalus buvau sistemą su bananais...jei naktį pašvilpaut reikia, tai beveik miegodama atgal viena ranka už saldumo, neatsimerkus prarydavau ir atgal į patalus, o laiminga..dingo šita privyčkė kartu su norais gert. Kaip kas pasakoja jog slapstė fleškutės, tai man panašiai poto su "kuo nors skanaus žiauriai reikia" ..pridėta..kad būtų..
Neprisijungęs
Nuo medaus širdis apsalo, dabar noriu lašinių su pipirais, cibuliu ir raugintu agurku, o neturiuuu... beeee...
Neprisijungęs
liuks, kitą sykį galima bus įgyvendint
o poto ) pagerk šiaip kokių vaikiškų ir saldžių abcd profilaktiškai vitaminų..
..kažką tavo organizmas čia tau bando pasakyt..bent jau man tai sakė tą.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nuo medaus širdis apsalo, dabar noriu lašinių su pipirais, cibuliu ir raugintu agurku, o neturiuuu... beeee...
Tuoj įmesiu kaimiško lašiako Gaudyk. Cibulis yr tik maximinis
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Tuoj įmesiu kaimiško lašiako
Gaudyk. Cibulis yr tik maximinis
Veronika, noooriu... Jei dabar važiuočiau į parduotuvę - jamčiau lašinių, daaaug lašinių ...
Neprisijungęs
vaikeli mieliausias, kaip močiutė sakydavo, prisirūpink kamaraitę ryt nuo pat ryto visokių gardėsių kokiam pusmečiui. pravers.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Tuoj įmesiu kaimiško lašiako
Gaudyk. Cibulis yr tik maximinis
Veronika, noooriu...
Jei dabar važiuočiau į parduotuvę - jamčiau lašinių, daaaug lašinių ...
Lysk čia, per monitorių, pavalgysim Ir vilką pasiimk
Neprisijungęs
pižamų vakarėlis
Neprisijungęs