VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Sveiki manau kad jau laikas ir man jungtis prie jusu visu...jauciuosi apgailetinai kai suvokiu jog esu alkoholike...nezinau ko labiau gaila saves ar vyro ir vaiku...nekenciu saves...
Neprisijungęs
pasimetusi rašė:
Sveiki manau kad jau laikas ir man jungtis prie jusu visu...jauciuosi apgailetinai kai suvokiu jog esu alkoholike...nezinau ko labiau gaila saves ar vyro ir vaiku...nekenciu saves...
Sveika , aÅ¡ taip pat prisijungiau, tikÄ—damasi paramos , patarimų ir gavau su kaupu.Nustebau , kad nepažįstami žmonÄ—s guodžia, drÄ…sina. Esu visiems dÄ—kinga už tai ,kad padÄ—jo iÅ¡sikapstyti iÅ¡ visapusiÅ¡ko liÅ«no.Tikiu pasiseks ir tau.Pradžioje pagailesi savÄ™s, vÄ—liau susitaikysi, o dar vÄ—liau pradÄ—si tiestis.PaskaitinÄ—k forume, niekam pradžia nebuvo lengva.AÅ¡ puoliau į depresijÄ…, raudojau, gÄ—riu vaistus ir visviena raudojau. Dar tik pirmos dienos, kai jauÄiosi gerai ir be vaistų. SÄ—kmÄ—s ir tau.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mÄ—n. | 13d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 25d. |
Sveika paraÅ¡iusi, pasimetusi. Smagu, kad radai savyje drÄ…sos žengti pirmÄ… žingsnį. AÅ¡ taip pat esu alkoholikas ir, žinok, jauÄiuosi puikiai :) Jei labai panorÄ—si ir turÄ—si ryžto keisti savo gyvenimÄ…, susitvarkysi su Å¡ia priklausomybe ir sÄ—kmingai gyvensi toliau. Jei pavyko mums, tai kodÄ—l neturÄ—tų pavykti ir tau :). Skaityk, raÅ¡yk, klausinÄ—k, Äia ta vieta kur tave supras...
Neprisijungęs
Aciu uz palaikyma...kolkas visiska blaivybe atrodo kaip kazkas neimanomo,nors aplink tiek daug puikiu pavyzdziu,tiek cia tiek netgi mano vyras nebegeria...po savaitgalinio pasisveciavimo kuris prasidejo labai graziai o uzsibaige kaip ir dazniausiai-pabaigos neatsiminimu...vyras nebesneka,tokia vienisa jauciuosi,geda klaust ka si karta prisivaidinau,o koki pavyzdi vaikai mato...zinau su kiekviena diena bus lengviau,po truputi nustosiu save grauzt,bet kaip istverti sias dienas jos tokios sunkios,ilgos atrodo...Bijau kad po kurio laiko vel nepradeciau gerti,nes kai atrodo jau viskas tvarkoj,tai ai cia truputis kokio vyno alaus nepakenks,bet po vieno saikingo karto,kartojasi isgerimai iki pabaigos neprisiminimo...Pilna galva visokiausiu minciu,tikiuosi suprasit ka cia prirasiau:)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 7d. |
tikrai supratama, kaip vienam yra sunku pradėti mokytis gyventi be alkoholio yra daug sunkumų įvariausio plauko.. būtų idialu, jei paieškotum savipagalbos grupių savo mieste arba psihoterapinių grupių. Prasiplėstų akiratis kas yra priklausomybė.
Neprisijungęs
Aciu egle uz palaikyma:) As ne lietuvoj gyvenu tai nezinau kas ir kur vyksta sioj saly,nors niekada tuo labai ir nesidomejau...kolkas semiuosi stiprybes,ziniu skaitinedama jusu temas...Noreciau vyro pagalbos paprasyti bet bijau kad prisizadejus jam jog nebegersiu as ir vel paslysiu:(
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mÄ—n. | 13d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 25d. |
pasimetusi rašė:
Aciu uz palaikyma...kolkas visiska blaivybe atrodo kaip kazkas neimanomo,nors aplink tiek daug puikiu pavyzdziu,tiek cia tiek netgi mano vyras nebegeria...<...>
Jei jau turi priklausomybę, tai apie saikingą gėrimą teks pamiršti. Deja, bet taip jau yra, daugelis bandėm gerti saikingai, tik per šventes, tik savaitgaliais ir t.t. Kažkiek laiko tai gaunasi, bet galu gale vis tiek pasileidi nuo grandinės.
Forume daug informacijos, paskaiÄius gal aiÅ¡kiau viskas dÄ—liosis į lentynÄ—les galvoje. Yra mÅ«sų paÄių raÅ¡yti Kaip iÅ¡likti blaiviam. MÅ«sų patarimai, taip pat labai paprastai iÅ¡dÄ—styti patarimai Sveikimo įrankių rinkinys, SOS įrankių lagaminÄ—lis. Ramiai pasiskaitinÄ—k, tai patarimai iÅ¡ gyvenimo, žmonių patikrinti.
Neprisijungęs
paprašyk, pasakyk savo vyrui, tokie dalykai padeda įveikti baimę, nuo kažko viskas ir prasideda.
Palaikymo ir pagalbos mums visiems reikia. Ir forumas gali pasitarnauti ir pagelbėti. Tu tikrai ne viena šitoj galeroj.
p.s Aš irgi pradėjau nuo visiško nulio informacijos apie priklausomybes.
Neprisijungęs
smagu ir gera girdėti, kaip žmonės pradeda ieškoti informacijos, pagalbos., kaip nori išsikapstyti iš priklausomybinės kebekynės ir tikiu jog išeitį tu taip pat rasi. Taip ir norisi pasakyt-viskas bus gerai
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Sveika, ir man taip atrodė, kad visam gyvenimui atsisakyti alkoholio - kažkokia nesąmonė... Dabar suprantu, kad kito kelio nėra ir nebus. Pradžia sunki, daug sumaišties, bet viskas pamažu judės. Kryptį pasirinksi pati
pasimetusi rašė:
<...> netgi mano vyras nebegeria... <...>
Čia yra didelis pliusas, bent jau namuose bus ramu, nieks neįneš papildomos sumaišties. Šeimos palaikymas labai svarbus.
Neprisijungęs
Audronis as jau pradejus skaityti viska po truputeli,pamazu.... suprantu ir zinau kad jei jau nusprendziau nebegerti tai taip ir tures buti nes is savo patirties zinau kad as nemoku tik paragauti,tad ir turiu pasirinkti ar bonkos,geda ir bloga savijauta ar mano seima,gera nuotaika,puikus rytai...Pries kazkiek laiko po gero vakaro ar net daugiadieniu tiksliai dabar neprisimenu jau bet buvo laikas kai gal kokius 3-4men negeriau bet paskui po truputi po truputi ir vel sugrizau i sita duobe:(
Egle aciu,noriu tiketi kad tikrai viskas bus gerai:)
Veronika tikrai taip,kito kelio mes neturim,o kad sumaisties tai tikrai su kaupu yra,reikia su savo galva gerai dar padirbeti,susidelioti visas mintis...
Smagu kad yra su kuo apie tai pasikalbeti:)
Neprisijungęs