VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 22d. |
nevykusiai išklausau žmones..nemanau, kad kas su manimi turi konfortą būt tiesiog išklausytas..gal tik pats artimiausias žmogus,kuris ir pamokė, kas yra išklausymas be vertinimų...na dar keli..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 17d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 4d. |
Egle rašė:
nevykusiai išklausau žmones..nemanau, kad kas su manimi turi konfortą būt tiesiog išklausytas..gal tik pats artimiausias žmogus,kuris ir pamokė, kas yra išklausymas be vertinimų...na dar keli..
Aš
Neprisijungęs
Dama, labas rytas Kaip sekėsi? Kavos puodelis paruoštas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Dama, labas rytas
Kaip sekėsi? Kavos puodelis paruoštas
Sveiki,sveiki ! O štai ir aš. Gyva, sveika pasiturbinusi gerų emocijų,prisišokusi iki negaliu.Žodžiu laiminga
.O kaip forumiečiai, kap suprantu susitikimo nepadarėte
Neprisijungęs
Šaunuolė! Kiek šypsenų Nuoširdžiai džiaugiuos už tave.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 10d. |
Dama rašė:
Sveiki,sveiki ! O štai ir aš. :) Gyva, sveika pasiturbinusi gerų emocijų,prisišokusi iki negaliu.Žodžiu laiminga :).O kaip forumiečiai, kap suprantu susitikimo nepadarėte ;)
Smagu, pirmas patikrinimas praėjo sėkmingai :) Kaip sekėsi, labai sunku buvo pagundai atsispirti? Gal ir negeriančių žmonių pamatei?
Forumiečių susitikimas tik kitą mėnesį numatomas lygtai, tikrai ne šį savaitgalį turėjo vykti.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Dama rašė:
Sveiki,sveiki ! O štai ir aš.
Gyva, sveika pasiturbinusi gerų emocijų,prisišokusi iki negaliu.Žodžiu laiminga
.O kaip forumiečiai, kap suprantu susitikimo nepadarėte
Smagu, pirmas patikrinimas praėjo sėkmingai
Kaip sekėsi, labai sunku buvo pagundai atsispirti? Gal ir negeriančių žmonių pamatei?
Forumiečių susitikimas tik kitą mėnesį numatomas lygtai, tikrai ne šį savaitgalį turėjo vykti.
Viskas praėjo geriau negu tikėjausi. Visi kurie negėrė, tai tik dėl vairavimo , bent man taip atrodė.Nors , ką gali žinoti, aš irgi tikrų priežasčių nesakiau.Kiekvienas atsakingas pats už save.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 10d. |
Dama rašė:
Viskas praėjo geriau negu tikėjausi. Visi kurie negėrė, tai tik dėl vairavimo , bent man taip atrodė.Nors , ką gali žinoti, aš irgi tikrų priežasčių nesakiau.Kiekvienas atsakingas pats už save.
Vairavimas geras pasiteisinimas pradžioje, niekam nieko daug aiškinti nereikia. Po kurio laiko pamatysi, kad nei siūlo kas, nei ką. O jei netyčia ir pasiūlo kas, tai paprasčiausias "Ne, aš negeriu" atima bet kokį norą pristoti ir siūlyti įkyriai.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
<...> O jei netyčia ir pasiūlo kas, tai paprasčiausias "Ne, aš negeriu" atima bet kokį norą pristoti ir siūlyti įkyriai.
Aha. Bet tas "aš negeriu" turi būti tvirtas. Nes kai svyruoji viduje, tai geriantieji labai greit tą pajaučia ir didelė tikimybė, kad būsi "nulaužtas".
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 6d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 30d. |
Artimesnių tarpe galima dar paeerzinti: o gal įkalt? Bet už pasekmes atsakote ir apmokate jūs.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 22d. |
Aš atsisakiau visų kompanijų ,kur smarkokai geriama , o ar visas gyvenimas tik pobuviuose. Esu silpnas siūlymams ir todėl tai elgiuosi , o ką aš turiu susirast aukštesne jėga , dieva ar dar kažką kuris apsaugos mane prie stalo nukrauto buteliais , ar vaidinti "kažką" ir įrodinėt koks kietas esu ir susilaikau. Tuo pačiu man iškilo klausimas , o gal man tie baliukai-tralialiuškės nusibodo?
Neprisijungęs
Išsluoksniuoti jausmai, kuriuos jaučia žmonės Gerai, blogai, normaliai - tik priedanga, arba mandagus - nelįsk į akį. Tokį debesį didelis darbas savyje atpažinti ir įvardinti
Neprisijungęs
http://worldtruth.tv/20-sources-of-pain … al-states/ (angliškai)
Emocinė būklė ir kūnas.
Man buvo įdomu patyrinėt paveiksliuką, kuriame matosi visas kūnas ir emocija, tik nesupratau, ar mėlynos ir raudonos zonos rodo kūno temperatūra ar ką ar kylančio skausmo židinį.
Informacija for fun- laisvalaikiui
Neprisijungęs
Nelabai sugalvoju į kokią čia temą rašyti. Šiandien mačiau pakrtojimą laidos, kur po Kražių skerdynių penkios valdžios galvos diskutavo apie tai, kaip sumažinti LT rekordą alkoholio vartojimo „sporte“. Tiesą sakant pakraupau nuo tokių siūlymų, kaip antai gydyti priverstinai, skirti 5% švietimui nuo gaunamų valstybės lėšų iš alkoakcizo, net bausti gėjus, nes mat jie pripratina jaunimą gerti. Sėdėjo tarp jų ir VRM ministras (tik vienas iš ten buvusių profų, kuris pasakė (remdamasis kitų šalių praktika), kad situaciją pakeisti gali tik vienas veiksmingas būdas – alkoholio prieinamumo ribojimas ir jo kainos didinimas.
Pasakė, bet kitiems atrodė,kad ... na jis sėdi su „špaka nevedimka“.
O laidos pradžia buvo tokia daug žadanti ....visi sutiko, kad alkoholis yra ekonomiškai nuostolingas.valstybei.
Neprisijungęs
Aš tai visą blogesį nurašiau ant vėjo. Visada bloga būna,kai lauke ūžauja. Abi dienas... pragulėjau. Net nevalgiau nieko, taip bloga. Į pardavkę coca colos važiavau pirkt, tai už akių užkliuvo Dainavos butelis. Buvo mintis gal nusipirkt. Bet skonį prisiminus supykino prie kasos. Lyg ir norėčiau išgert, bet nuo minties kaip geriu, tąsyt pradeda. Kaip išgyvent blogesį.......
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
<..> Kaip išgyvent blogesį.......
kas žino, kaip jį išgyvent ..aš šnekuosi su savimi
Neprisijungęs
Egle rašė:
Iškaimo rašė:
<..> Kaip išgyvent blogesį.......
kas žino, kaip jį išgyvent ..aš šnekuosi su savimi
Jeigu pavyksta užmigt, tuomet išmiegu blogesį, jeigu ne - išraudoju
Neprisijungęs
jo, aš kalbu kol privedu save prie ašarų (tikrai nieko blogo nedarau), bet išsaiškinti reikia, nieko nepadarysi..ir tada verkiam "kartu" (ta Eglė kuri verkia ir ta kuri guodžia bei palaiko ir dar gali mąstyti plačiau ) ir tada palengvėja nuo kompanijos..užrašyta lengvai, bet realiai padaryti sunku, o rezultatas stabilus ir tvarus..
Neprisijungęs
norėtųsi dažniau paverkti, bet paskubinti negali..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 22d. |
Puiki diena , vienas klientas į namus išgrūdau greit, vienas skambutis atmečiau, ačių dievui vėjuota , truputi saulės , puikiai pailsėjau nuo trukšmo ir pasidžiaugiau kad blaivas ir nėra papildomų minčių , kaip atsičiūhint iki pirmadienio.
Neprisijungęs
Iškaimo, pamėgink išrašyt ranka ant popieriaus, viską kas tave slegia... Išliek su keiksmais, ašarom, tegul plaukia eilutėmis... Išsikrausi, išmesi viską lauk.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 18d. |
Iškaimo rašė:
... Kaip išgyvent blogesį.......
Kentėk, mažute, turi ištverti Juk mes moteriškės stiprios... Ta velnio tamsa dar taip ne greit baigsis... Ir aš ūžaujančio vėjo bijau, labai...
Neprisijungęs
Jūs sakot, jūs žinot, turbūt praeis, nes viskas kada nors praeina. O jums nebūna, kad norisi verkt, bet negali. Lyg ašarų nebūtų...
Ech...sunkus pirmadienis nusimato.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Jūs sakot, jūs žinot, turbūt praeis, nes viskas kada nors praeina. O jums nebūna, kad norisi verkt, bet negali. Lyg ašarų nebūtų...
Ech...sunkus pirmadienis nusimato.
Būna... Guzas stovi gerklėj, krūtinėj sunku.... Brrr... Aš vadinu tai, kad po dūšią vaikščioja purvinais batais, paskui dar sukyla nerimo bangos, net bloga daros... Bet, ir tai pasibaigs... Ir tikrai, tikrai nušvis saulė. Man kažkaip palengvėja jei nekovoju su tuo, kažkaip, leidžiu išjaust sau tą blogumą iki siūlo galo... ir jis pamažu pradeda trauktis.
Neprisijungęs
Tik klausimas, o kada ta su*ikta saulė nušvis, iš kur toks užtikrintumas. Aš irgi jau kokia savaitė neišlendu iš tos depresijos, aš jos nekenčiu bl. Šiandien visą rytą vėl tos mintys apie savižudybę, nusibodo man tai iki kaklo. Toks įspūdis, kad visą likusį suknistą gyvenimėlį mane persekios ta jobana depresija
Neprisijungęs