VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Sapnavau,kad geriu.Važinėjau girtas su mašina,kažkur kažkokie žmonės... Prabudęs niekaip negalėjau susigaudyti ar sapnas ar tikrovė.Nedažnai taip sapnuoju.Dabar vaikštau kaip su maišu trenktas.
Neprisijungęs
alikas rašė:
Sapnavau,kad geriu.Važinėjau girtas su mašina,kažkur kažkokie žmonės... Prabudęs niekaip negalėjau susigaudyti ar sapnas ar tikrovė.Nedažnai taip sapnuoju.Dabar vaikštau kaip su maišu trenktas.
Su šitokiu blaivybės stažu, tikiu ,kad toks sapnas ,tikras košmaras .Bet prabudus belieka šypsotis
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 17d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 4d. |
Panašu, kad ateina supratis, kas yra ilgi rudens/žiemos vakarai Juos prageriant nelabai ir gilindavaus
Neprisijungęs
Joo...pirmas blaivas ruduo... ir vis dar sapnuoju kaip slepiu butelius...
Biški liūdesys. Bet tai labiau susiję su aplinkybėm šeimoje ir darbe. Vasaros nooooriu !!!
Neprisijungęs
Vakar ne sapne, bet realiai aptikau taros, giliai, giliai spintukėje. Reik imtis ir išverst visas pakampes kur kailiukus slėpdavau... Vis dar nejaukiai jaučiuos vakarais virtuvėj, anksčiau, vakarais gamindama gerdavau. Tamsus periodas, kreivų veidrodžių karalystė, kuri prisiminimuose gyvena...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Biški liūdesys. Bet tai labiau susiję su aplinkybėm šeimoje ir darbe. Vasaros nooooriu !!!
Aš dar negaliu pasidžiaugti tokiu kraičiu kaip kai kurie.Pirmos blaivios savaitės,bet kaip beatrodytų keista ,džiaugiuosi ,kad dabar ruduo ir tamsu anksti.Gali iki parduotuves sutemus nueiti, nes dar bijau žmonių.Atrodo visi žiūri ,visi žino .Manau man prireiks daug laiko kol vėl tapsiu savimi.
Neprisijungęs
Dama rašė:
<...> Manau man prireiks daug laiko kol vėl tapsiu savimi.
Bet, jeigu bus noras begalinis, ne laikas bus svarbiausia o džiaugsmas, kad dalelę po dalelės, save dėlioji, kaip visumą
Gyvenimas bus toks koks turi būti, bet, manau turint rankose įsitvėrus blaivybės lyną iš bet kurios duobės įmanoma išlipti
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 6d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 30d. |
Dama rašė:
Iškaimo rašė:
Biški liūdesys. Bet tai labiau susiję su aplinkybėm šeimoje ir darbe. Vasaros nooooriu !!!Aš dar negaliu pasidžiaugti tokiu kraičiu kaip kai kurie.Pirmos blaivios savaitės,bet kaip beatrodytų keista ,džiaugiuosi ,kad dabar ruduo ir tamsu anksti.Gali iki parduotuves sutemus nueiti, nes dar bijau žmonių.Atrodo visi žiūri ,visi žino .Manau man prireiks daug laiko kol vėl tapsiu savimi.
Laikas pagydys ir bus net juokinga prisiminti tokias baimes.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 22d. |
Veronika rašė:
Vakar ne sapne, bet realiai aptikau taros, giliai, giliai spintukėje. Reik imtis ir išverst visas pakampes kur kailiukus slėpdavau... Vis dar nejaukiai jaučiuos vakarais virtuvėj, anksčiau, vakarais gamindama gerdavau. Tamsus periodas, kreivų veidrodžių karalystė, kuri prisiminimuose gyvena...
vis dar asocijuojasi maisto ruoša su alkoholiu? tikrai praeis Veronika.
man pakrypo veidrodžiai penktadienį, užėjau į lauko kavinę po stogu, buržuikoj ugnis, mediniai stalai, uostamiestis, matosi jūreiviai alų geria..ir groja gabalas: https://www.youtube.com/watch?v=dZvU2UfJFlA
Neprisijungęs
Egle rašė:
<...> vis dar asocijuojasi maisto ruoša su alkoholiu? tikrai praeis Veronika.
Vakarinis sukimasis virtuvėj...
Mažu pavasariui atėjus remontą pasidaryt? Pakeist viską
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 18d. |
Veronika rašė:
Egle rašė:
<...> vis dar asocijuojasi maisto ruoša su alkoholiu? tikrai praeis Veronika.
Vakarinis sukimasis virtuvėj...
Mažu pavasariui atėjus remontą pasidaryt? Pakeist viską
Keisk viską, kiek gali, " k čiortovoj matery" Man asmeniškai tai kaip terapija kokia. Kaip pradėjau viską keisti namie prieš metus laiko, iki šiol negaliu apsiraminti
Neprisijungęs
Kaip savijauta ir nuotaika, Damuže?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Keisk viską, kiek gali, " k čiortovoj matery"
Man asmeniškai tai kaip terapija kokia. Kaip pradėjau viską keisti namie prieš metus laiko, iki šiol negaliu apsiraminti
Eglynėli, galiu paprašyt paslaugos? Kad man į uodegą įspirtum
Neprisijungęs
Egluž, tu ne tik keiti, tu užsiimi KŪRYBA
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Keisk viską, kiek gali, " k čiortovoj matery"
Man asmeniškai tai kaip terapija kokia. Kaip pradėjau viską keisti namie prieš metus laiko, iki šiol negaliu apsiraminti
Laisvai Tik pasakyk į kurią uodegos vietelę
Neprisijungęs
Egle rašė:
Yesss Ir aš taip galvoju
Neprisijungęs
Egle rašė:
Labas rytas,kava jau antru užėjimu.Savaitgaliai pas mane visada yra didžiosios darbo dienos,nes sugrįžta studentai mano,o jų skrandžius užpildyti nelengva.O šiandien tokia ramybė,žiuriu pro langą,taip gražiai sninga...
Neprisijungęs
Dama rašė:
Egle rašė:
Labas rytas,kava jau antru užėjimu.Savaitgaliai pas mane visada yra didžiosios darbo dienos,nes sugrįžta studentai mano,o jų skrandžius užpildyti nelengva.O šiandien tokia ramybė,žiuriu pro langą,taip gražiai sninga...
studentų mamos yra ..pritrūkau švelnaus ir tinkamo žodžio..
p.s aš pati buvau studentas ant mamos rankų septynerius metus..
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Laisvai
Tik pasakyk į kurią uodegos vietelę
Ta vieta pasturgalis vadinas
Neprisijungęs
pramušė pirmadienis į atsipalaidavimą, maniau bus blogiau....patylėjau, susilaikiau nuo reagavimo...ir..kažkaip po savaitgalio nematomo vidinio darbelio su išgyvenimais, rezultatas ateina, tik jis kaip pastebėjau, jei tikras, ateina tolygiai. Kad verta darbuotis su jausmais ir emocijom..tai tikrai verta..vien dėlto, kad gali pamatyti kur emocijos netikros. Viltis atgyja ir entuziazmas..
Neprisijungęs
... kaip sako, nereik bijot nusileist į savo sielos pelkę. Man dar vis baisu, gyvent ten nesiruošiu, bet pasikapstyt reikėtų
Neprisijungęs
pelkės ekosistemos dalis..kaip be jų, melioracija ) man neatrodo išeitis.
Neprisijungęs
Ne, naikint jos nereikia ją reikia pereiti. Nenumelioruosi kokio trečdalio savo gyvenimo
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ne, naikint jos nereikia
ją reikia pereiti. Nenumelioruosi kokio trečdalio savo gyvenimo
chi chi chiiiii ..krizenu realiai..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika rašė:
Ne, naikint jos nereikia