VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 6d. |
Egle rašė:
Nida rašė:
Egle rašė:
penktadienio kava su cinkeliu
ir jodo kvapu.
bene pajūry jodo kvapą trauki?
nia dar jodas tik vaizduotėj, preiš tai dar turiu penkiasdešimt dalykų atlikt nuo šeimyninių iki darbinių ir net visuomeninį...dėl to biškį užhipnotizuota nuo gausos tik kavą kolkas gukšnoju.
Šūktelk, kai pro mane lėksi
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 24d. |
Veronika aš nevairuojanti, važiuoju su nepažystamais žmonėmis iš facebukų, tai nežinau gal jie kokie pikti bus ir nesustos ....bet aš mintimis sustosiu ir žinutę parašysiu.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika aš nevairuojanti, važiuoju su nepažystamais žmonėmis
iš facebukų, tai nežinau gal jie kokie pikti bus ir nesustos ....bet aš mintimis sustosiu ir žinutę parašysiu.
Aš tik pamojuot ketinau
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
Veronika aš nevairuojanti, važiuoju su nepažystamais žmonėmis
iš facebukų, tai nežinau gal jie kokie pikti bus ir nesustos ....bet aš mintimis sustosiu ir žinutę parašysiu.
Aš tik pamojuot ketinau
ačiū*
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 20d. |
Bebras rašė:
Sveiki ir turbūt reikėtų sakyti gyvi iš ryto. Jūs man pasakykit ar tai nėra scenarijus iš kokios nors holivudinės komedijos:
Komisariato kieme įtariamasis paliekamas vienas tarnybiniame automobilyje. Šalia guli kalašnikovo automatas. Įtariamasis pasičiumpa automatą, pabėga iš automobilio ir būdamas surakintas antrankiais perlipa per komisariato tvorą. Tada nukulniuoja link stotelės ir su tuo visu automatu sėda į autobusą/troleibusą ir nepastebėtas nukanka į kitą miesto galą. Tuo tarpu jo ieškančios didžiulės pajėgos šturmuoja kažkokį tuščią apleistą pastatą ir per ruporą rėkia "pasiduok" ir panašiai. Tūkstančiai pareigūnų toliau šukuoja miestą, o įtariamasis pats atsirakinęs atrankius ir kažkokiam kieme numetęs automatą stovi barako duše. Ir jo buvimo vietą atskleidžia ne pareigūnai o paprasti gyventojai.
Aš suprantu, klysti žmogiška, bet...tegu tai bus penas pamąstymui.
Komedija pro ašaras, ne kitaip. Šnd išklausiau žinias apie įvykius, o po to pasimėgavau daina apie didingą Lietuvos praeitį. Derinasi ar ne?
Neprisijungęs
o kur kavos gėrėjai,miegotojai, sekmadieniautojai, kam kavos?
Neprisijungęs
Egle rašė:
o kur kavos gėrėjai,miegotojai, sekmadieniautojai, kam kavos?
Labas rytas, Eglute
Man, man kavos
Neprisijungęs
gerai, darau, mintyse ir vaišinu baltu šokoladu su kokosiniu kremu, skamba gal ir ne, bet skonis, tirpsta ir nelieka.., gerai miegota, labai sapnuota? ar knarkta )) kaip man nutiko..upsss..
Neprisijungęs
Egle rašė:
gerai, darau, mintyse ir vaišinu baltu šokoladu su kokosiniu kremu, skamba gal ir ne, bet skonis, tirpsta ir nelieka..
Niam rytiniai mergaičių plepesiukai kokių 250 km. atstumu
Nunešk Eglut jūrai linkėjimus, nuo manęs
Neprisijungęs
Šeštadienis geras, su kultūrine dramtetrio programa, po jos miegas geras ir sekmadienio rytas puikus
Kaune sninga, sninga... nai, nai, nai.
Neprisijungęs
gerai pasistengsiu gražiai perduoti. mačiau per tėvė vakar, jog Kaune vyko..sninga? nenoriu namo..
Neprisijungęs
Labas rytas
Pilvas urgzt pradėjo nuo jūsų kokosinių šokoladų. Kava per atstumą užkvipo.... Varau kavos į lovą atsitempsiu
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Labas rytas
Pilvas urgzt pradėjo nuo jūsų kokosinių šokoladų. Kava per atstumą užkvipo.... Varau kavos į lovą atsitempsiu
rimtai iš lovų rašot? ) kap gerai..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Iškaimo rašė:
Labas rytas
Pilvas urgzt pradėjo nuo jūsų kokosinių šokoladų. Kava per atstumą užkvipo.... Varau kavos į lovą atsitempsiurimtai iš lovų rašot?
) kap gerai..
Nia, ne iš lovos Aš kažkaip negaliu gulėti, prabudau ir keltis, antraip labai blogai jaučiuos...
Neprisijungęs
7dieniais iš lovos be 10 val nelipu. Pavedžioju šunį ir atgal atreplioju. Labai gera taip - lova, kava, forumas. Ir dar Beata per telį su pyragais
Neprisijungęs
Žvejy, pasakojimo laukiam okupavom tavo temą, gal ir gerai, reitingai kyla
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 24d. |
Sveiki iš ryto, šiaip sėdžiu supykes, kada čia paskutinį kartą ragavau ir čia prašau ir vėl keturi mėnesiai. Jau nedažnas svečias čia būnu , dėl laiko stokos. Artėja švenčių maratonas, ta prasme prekyba , dabar pasiruošimas jai. Sveikinu visus sukaktuvininkus ir naujai prisijungusius, blaivus gyvenimas jėga , patikėkit. Artėjančios šventės nepalieka jokių abejonių sutiksiu tik blaiviai. Dar galėtų nesnigti , pakentėt keliatą dienų. Geros , liksmos dienos ir svarbiausia blaivios.
Neprisijungęs
sveiki iš ryto, antras kavos, gal padės?
Neprisijungęs
Per pietus Latte
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Per pietus
Latte
Darbe laikau mikrobangę, čia jau skaitau komfortas, kaip tik šildau maistelį. Dar norėčiau turėti kavos aparatą, kuris pagamintų Latte. Nu tada ir namo galima neit Tiesa, dar minkštos sofkutės norėčiau
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Veronika rašė:
Per pietus
Latte
Darbe laikau mikrobangę, čia jau skaitau komfortas, kaip tik šildau maistelį. Dar norėčiau turėti kavos aparatą, kuris pagamintų Latte. Nu tada ir namo galima neit
Tiesa, dar minkštos sofkutės norėčiau
Ir kokios laibos moteriškaitės, kad murktų prie ausies Ania?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bebras rašė:
Veronika rašė:
Per pietus
Latte
Darbe laikau mikrobangę, čia jau skaitau komfortas, kaip tik šildau maistelį. Dar norėčiau turėti kavos aparatą, kuris pagamintų Latte. Nu tada ir namo galima neit
Ir kokios laibos moteriškaitės, kad murktų prie ausies
Ania?
Čia jau pilnas komplektas, xe xe
Neprisijungęs
Kojos nuo pažastų, krūtinė F dydžio, šviesūs plaukai iki juosmens... Bebre, taviškė raudoną kilimą ligi namų nutiestų, kad tik namo grįžtum... Ir dar burokėlių pritarkuotų...
Oj negaliu. Geras paveikslas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
<...> Ir dar burokėlių pritarkuotų... <..>
ir prikrautų į škvarnyko kišenius prieš darbuką..
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 27d. |
Bebras rašė:
Veronika rašė:
Per pietus
Latte
aš turiu minkštą sofkutę-tik atsikėliau po pietų pogulio
Neprisijungęs