VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 24d. |
aš irgi prisibijau vandens ir kitų stichijų, šią vasarą įplaukiau į duobę-sukūrį, nežinau kaip tai tiksliai vadinasi..pavyko be gelbėtojų šuniuku išsikapstyt...fuksas
Neprisijungęs
Veronika tai eisi kalnais? :)nu pasakyk...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 0d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 12d. |
Nesakyk nesakyk... Nereikia čia svajonėmis sklaidytis :)
Neprisijungęs
mano nuojauta atkunta ties ta vieta kur bangos lužta į krantą..galiu pasitikėt viskuom kas dedasi galvoj, net suguldyt mintis tvarkingai įmanoma..tą patį rudenį prie Baltijos, tik ateinu, gražu, saulėta, jūra ramoka..ir paukšt mintis: nežaisk su manim šiandien, aš turiu savų reikalų...hmm.. tik prisėdom girdžiu gelbėtojai šaukia: raudona vėliava, maudytis griežtai draudžiama, jūra traukia..o visai neatrodė..tai vyruką mums ant akių septyni gelbėtojai ištraukinėjo, srovė nunenšė, nabagas turėjo nemažą antsvorį, plius dar nudistų pliaže..širdį net suspaudė kokį jį visą pažeidžiamą ir nuskamavusį partempė krantan..
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Nesakyk nesakyk... Nereikia čia svajonėmis sklaidytis
o kodėl sklaidytis Audroni... nu gražu...ok nesisklaidyk Veronika..ne mano ilganosės reikalas..
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 0d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 12d. |
Egle rašė:
o kodėl sklaidytis Audroni...:( nu gražu...ok nesisklaidyk Veronika..ne mano ilganosės reikalas..
Kodėl tik ne tavo? Ir ne mano gi :) Taigi sakė Veronika, kad patyliukais planuoja sau šventę, o mes čia sušokom ir bandom iškvosti, ką ji ten susigalvojo. Aš toks truputi prietaringas, bijau nužiūrėti...
Neprisijungęs
)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 6d. |
Suvyniojau į gražų popierėlį savo svajonę ir įdėjau į dėžutę Pirmiausia, jos realizavimą reikia užsitarnauti... blaiviai
Eglute, tu ir taip viską nujauti, telepatija taip sakant... Soul sister
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Suvyniojau į gražų popierėlį savo svajonę ir įdėjau į dėžutę
Pirmiausia, jos realizavimą reikia užsitarnauti... blaiviai
Eglute, tu ir taip viską nujauti, telepatija taip sakant... Soul sister
Sėkmės Vera, svajonės yra gėris, aš svajojau apie šamanišką mokymą, apie jį net forume rašiau, kad noriu vykti toli toli, nepraėjo nė menuo, kaip svajonė atėjo pati į namus ir nereikėjo važiuoti, tik priimti.
man ir pačiai keista, kad kai kurie dalykai įvyksta šmaukšt be matomų pastangų. Matyt svajonės vėlavo, o pastangos buvo kitu laiku.
Neprisijungęs
bet galiu papasakot, jei nieko prieš, kai slidinėjau su alkoholiu ir prieš gyvenimo kreivei pastebimai leidžiantis žemyn, ty prieš pat fizinės sveikatos smukimą žemyn, kuri kartu nusinešė viską, turėjau tokį norą, svajonę nuvažiuot kur Europoj prie vandenyno. Vieną vakarą nusipirkau internetu bilietus i Portą, į tokią banglendininkų mokyklą (pačių mokymų nepirkau, tik ką tik pasipylusių pigių skrydžių bilietą pirmyn atgal) ir tą patį vakarą užgėriau..Pusę sutaupytų grynųjų pinigų pragėriau, prateriojau, kitą pusę apmokėjau namie lašelines ir relaniumą...po to karto aš nesu suplanavus ir įgyvendinus nė vienos tolimesnės kelionės. Nebuvo ir resursų ir kiti nuožmūs dalykai prasidėjo..
Neprisijungęs
Tas buvo prieš septynis metus..per tą laiką buvau dusyk toli-Briusely ir Londone, bet tik į klinikas ir atgal...visa kita dviejų, trijų dienų atostogėlės prie Baltijos..
atrodo yr žmogus ir toks kurio kompetencija leidžia pasinaudot, užsidirbt finansiškai galimybes pakeliaut, bet kaip ir nėr žmogaus..
Neprisijungęs
Labas rytas Dama.Kava, arbata? Kaip tau šitas rytas?
Neprisijungęs
alikas rašė:
Labas rytas Dama.Kava, arbata? Kaip tau šitas rytas?
Labas rytas, pirmiausia vanduo su citrina, dabar jau kava. O rytas, kaip ir visi pastarieji rytai, nei labai liūdna ,nei perdaug linksma.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 27d. |
Labas rytas, tikriausiai neprieštarausit, kad prisijungčiau su savo kavos puodu?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Labas rytas, tikriausiai neprieštarausit, kad prisijungčiau su savo kavos puodu?
Aš irgi jungiuosi Nidulička, kaip laikais?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
Aš irgi jungiuosi
Nidulička, kaip laikais?
Ačiū Veronika, tikrai labai gerai laikausi ir jei tai tęsis ir toliau, tai tikrai jokių priekaištų neturėsiu
Neprisijungęs
Vau Džiaugiuos už tave, mieloji
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 20d. |
Labas rytas Penktadienis! Valioooo!
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Labas rytas
Penktadienis! Valioooo!
Nu. Greičiau padarysiu penktadienio darbus, greičiau ateis savaitgalis... O aš sėdžiu su kavos puodu ir murksau... Judinkis, matrioška, judinkis
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 17d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 3d. |
Antra kava :)
Neprisijungęs
Sveiki ir turbūt reikėtų sakyti gyvi iš ryto. Jūs man pasakykit ar tai nėra scenarijus iš kokios nors holivudinės komedijos:
Komisariato kieme įtariamasis paliekamas vienas tarnybiniame automobilyje. Šalia guli kalašnikovo automatas. Įtariamasis pasičiumpa automatą, pabėga iš automobilio ir būdamas surakintas antrankiais perlipa per komisariato tvorą. Tada nukulniuoja link stotelės ir su tuo visu automatu sėda į autobusą/troleibusą ir nepastebėtas nukanka į kitą miesto galą. Tuo tarpu jo ieškančios didžiulės pajėgos šturmuoja kažkokį tuščią apleistą pastatą ir per ruporą rėkia "pasiduok" ir panašiai. Tūkstančiai pareigūnų toliau šukuoja miestą, o įtariamasis pats atsirakinęs atrankius ir kažkokiam kieme numetęs automatą stovi barako duše. Ir jo buvimo vietą atskleidžia ne pareigūnai o paprasti gyventojai.
Aš suprantu, klysti žmogiška, bet...tegu tai bus penas pamąstymui.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Labas rytas
Penktadienis! Valioooo!
Nu. Greičiau padarysiu penktadienio darbus, greičiau ateis savaitgalis... O aš sėdžiu su kavos puodu ir murksau... Judinkis, matrioška, judinkis
o aš šiandien neisiu į darbą -išsiprašiau, tai sėdžiu su kava, niekur neskubu-laukiu kol šeimyna išsiparps
Neprisijungęs
penktadienio kava su cinkeliu ir jodo kvapu.
Neprisijungęs
Egle rašė:
penktadienio kava su cinkeliu
ir jodo kvapu.
bene pajūry jodo kvapą trauki?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Egle rašė:
penktadienio kava su cinkeliu
ir jodo kvapu.
bene pajūry jodo kvapą trauki?
nia dar jodas tik vaizduotėj, preiš tai dar turiu penkiasdešimt dalykų atlikt nuo šeimyninių iki darbinių ir net visuomeninį...dėl to biškį užhipnotizuota nuo gausos tik kavą kolkas gukšnoju.
Neprisijungęs