VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Veronika rašė:
alikas rašė:
Į arbatą drėbtelėjau majonezo.Norėjau ant žuvies...Darau iš naujo Jo...
Neprabudai?
Aš sugebu, atsikeliu 5 val. bet, neretai prabundu apie 9 val.
Aš viturys ,bet šiom dienom klaidžioju kažkur toli toli. Mašiną sugebėjau pamest. Pusvalandį ieškojau.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 0d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 12d. |
alikas rašė:
Į arbatą drėbtelėjau majonezo.Norėjau ant žuvies...Darau iš naujo Jo...:)
Baisus dalykas rytas... Esu kelis kartus dantis skutimosi ir veido kremais išsivalęs... Gerai, kad batų tepalas toliau padėtas, nes tikrai į darbą tektų vėluoti ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 6d. |
Prekybcentrių aikštelėse aš du kart per savaitę mašiną pametu
Pagalvojau, aš turbūt pelėda apsimetanti vyturiu
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Prekybcentrių aikštelėse aš du kart per savaitę pametu
Gera žinot,kad aš ne vienas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Prekybcentrių aikštelėse aš du kart per savaitę pametu :D
Rytais? ;) Ypatingai geros kelių aukštų, tada paieška pasidaro trimatė.
Neprisijungęs
Na,va kolonėlės ant žemės nukrito.Ne ,gana einu laukan kol nmų nesugrioviau.Antro biuletenio nebeduos
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Veronika rašė:
Prekybcentrių aikštelėse aš du kart per savaitę pametu
Rytais?
Ypatingai geros kelių aukštų, tada paieška pasidaro trimatė.
Nea, dienos metu Rytais ten tuščia, kur numesi, ten rasi
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 20d. |
Karšta stipri kava-gėris Labas rytas
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Karšta stipri kava-gėris
Labas rytas
Mieloji, kaip tu laikais?
Neprisijungęs
alikas rašė:
Į arbatą drėbtelėjau majonezo.Norėjau ant žuvies...Darau iš naujo Jo...
Nu žinokit ir man šitas rytas kreivas. Atvariau į darbą, na galvoju kaip visada pradėsiu rytinį ritualą - kava su pusryčiais. Užsipilu aš tos kavos ir dabar galvoju reik iš tašės pusrytukus išsitraukt prie kavos. Ir ką jūs sau galvojate - jų nėra! Nepasiėmiau iš šaldytuvo namie. O vakare tiek ruošiau juos, tiek tarkavau, pakavau į indelius...Taip norisi pasakyti - aaaaaa....!
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Karšta stipri kava-gėris
Labas rytas
Snaudulingai, bet prisirelaksavusi. Atostogos-didelis gėris.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Nu žinokit ir man šitas rytas kreivas. Atvariau į darbą, na galvoju kaip visada pradėsiu rytinį ritualą - kava su pusryčiais. Užsipilu aš tos kavos ir dabar galvoju reik iš tašės pusrytukus išsitraukt prie kavos. Ir ką jūs sau galvojate - jų nėra! Nepasiėmiau iš šaldytuvo namie. O vakare tiek ruošiau juos, tiek tarkavau, pakavau į indelius...Taip norisi pasakyti - aaaaaa....! :D
Todėl pusryčius reikia namie praryti, kad nereiktų alkanam darbe blaškytis :)
Na ką, pradedamas pirmas darbinis puodelis arbatos...
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Karšta stipri kava-gėris
Labas rytas
Snaudulingai, bet prisirelaksavusi. Atostogos-didelis gėris.
Smagu, mieloji Aš jau laukiu pavasario ir planuoju patyliukais sau šventę
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 24d. |
Bebras rašė:
<..>dabar galvoju reik iš tašės pusrytukus išsitraukt prie kavos. Ir ką jūs sau galvojate - jų nėra! Nepasiėmiau iš šaldytuvo namie. O vakare tiek ruošiau juos, tiek tarkavau, pakavau į indelius...<.>
)ką tokio tarkavai?
Ką manai apie šeštadienio kavą tavo mieste?
Neprisijungęs
uuu..sapnavau save įkalusią ir besišlaistančią po senamiestčio butus..vakarėlius..nu va ir gert nereikės artimiausią pusmetį pasitūsinau tikroviškai ir savam stiliuky ir su tom pačia problematika
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 27d. |
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Mieloji, kaip tu laikais?Snaudulingai, bet prisirelaksavusi. Atostogos-didelis gėris.
Smagu, mieloji
Aš jau laukiu pavasario ir planuoju patyliukais sau šventę
labai smalsu apie kokią šventę užsiminei ką?
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 17d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 3d. |
O, Nida pradingėlė prisijungė :D
Nu papasakok kur buvai dingus daba?
Neprisijungęs
Nida rašė:
<...> labai smalsu apie kokią šventę užsiminei ką?
Jeigu sulauksiu metų ir neapsivošiu - tai padovanosiu sau šventę Turiu tokią slaptą mintį išmaut toliau nuo visų... Vaikų, kačių, vyrų, puodų ir dulkių... pagyvent kelias dienas taip sakant laisvai... be pareigų
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Jeigu sulauksiu metų ir neapsivošiu - tai padovanosiu sau šventę
Turiu tokią slaptą mintį išmaut toliau nuo visų... Vaikų, kačių, vyrų, puodų ir dulkių... pagyvent kelias dienas taip sakant laisvai... be pareigų
Jau vien dėl šios minties įgyvendinimo verta sulaukti metų. Kadangi jau apdovanojau, laaaabai patenkinta jaučiuosi.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Jeigu sulauksiu metų ir neapsivošiu - tai padovanosiu sau šventę :) Turiu tokią slaptą mintį išmaut toliau nuo visų... Vaikų, kačių, vyrų, puodų ir dulkių... <...>
Eik tu sau... Negi jachta jūroje paburiuoti susiruošei? Visi reikalavimai atitinka :)
Neprisijungęs
Egle rašė:
Bebras rašė:
<..>dabar galvoju reik iš tašės pusrytukus išsitraukt prie kavos. Ir ką jūs sau galvojate - jų nėra! Nepasiėmiau iš šaldytuvo namie. O vakare tiek ruošiau juos, tiek tarkavau, pakavau į indelius...<.>
)ką tokio tarkavai?
Ką manai apie šeštadienio kavą tavo mieste?
Virtus burokus. Bet ne tuos kur marketuose būna į celofaną suvynioti. Savo virtus. Na tokias mini salotas dariau iš dviejų ingredientų - burokėlių ir majonezo. Gaunas skaniau nei iš marketinių burokų. Galima net druskos nedėti
Šeštadieninė būtis ir šeštadienio kava mano mieste yra gėris. Pala, pala, tu mane kvieti kavos? Ok, būtų čiki. Negarantuotas, kad šį savaitgalį būsiu tam savo mieste, bet jei ką brūkštelsiu. Turiu netgi až funkciją, adminai įjungė, ulialia
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Veronika rašė:
Jeigu sulauksiu metų ir neapsivošiu - tai padovanosiu sau šventę
Turiu tokią slaptą mintį išmaut toliau nuo visų... Vaikų, kačių, vyrų, puodų ir dulkių... <...>
Eik tu sau... Negi jachta jūroje paburiuoti susiruošei? Visi reikalavimai atitinka
Nia Buriuot nemoku, jachtos neturiu (nebent nusipaišyčiau), svajoju kitaip
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nia :) Buriuot nemoku, jachtos neturiu (nebent nusipaišyčiau), svajoju kitaip ;)
Jachtų nuomos paslaugos net ir Lietuvoje truputi išvystytos :) Nei buriuoti mokėti, nei laivo turėti nėra būtina užsimanius pasiplaukioti...
Neprisijungęs
man kai smegenis buvo užspaudę rugsėjį, tai laivas, ne jachta, nu toks jau prie didesnių, kartu su šeimininkais, kurie ten ir gyvena, išplaukti parai į jūrą kainuoja 150eu, gali miegot berods apie 5-7 žmones....vyras žiūrėjo į mane su šelmiška šypsena, maždaug žinau žinau šitą trypčiojimą...kai laksčiau po uostelį, bet nepasiruošę dėl aprangos kaip ir buvom ir šiaip keturiese smagiau ir ekonomiškiau..ir paskui praėjo.....ūmiai taip, atrodo viską padaryčiau, kad tik palikt šitą velnio žemyną ..
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Veronika rašė:
Nia
Buriuot nemoku, jachtos neturiu (nebent nusipaišyčiau), svajoju kitaip
Jachtų nuomos paslaugos net ir Lietuvoje truputi išvystytos
Nei buriuoti mokėti, nei laivo turėti nėra būtina užsimanius pasiplaukioti...
Užsimaniau tipenti, plaukiot gal vėliau... O ir turiu tokį nemalonų jausmą, dar neįveiktą iki galo baimę... Buvau plaukikė, užaugus ežere, plaukiau, plaukiau kol neprisiplaukiau Tai dabar savo jėgas ir galimybes kiek protingiau vertinu. Vandens baimę įveikiau, bet didelė jo masė mane dar veikia...
Neprisijungęs