VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 22d. |
Veronika rašė:
... Nes ryte prabudus gera jausti tą jausmą, kad vakar negėrei, kad gali nebijot sėst už vairo iš kart, kad gali apkabint ir išbučiuot mažylį, nes alkoholiu nedvokia... ir dar debesis gerų dalykų...
Vis dar, kiekvieną rytą, atsibudusi, visu tuo džiaugiuosi. Ir dar tuo kad nereikės kurti strategijų kaip užsipirkti ir pasislėpti alko atsargų... Tiesiog gėris, nors lauke lietus ir vėjas
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
... Nes ryte prabudus gera jausti tą jausmą, kad vakar negėrei, kad gali nebijot sėst už vairo iš kart, kad gali apkabint ir išbučiuot mažylį, nes alkoholiu nedvokia... ir dar debesis gerų dalykų...
Vis dar, kiekvieną rytą, atsibudusi, visu tuo džiaugiuosi. Ir dar tuo kad nereikės kurti strategijų kaip užsipirkti ir pasislėpti alko atsargų... Tiesiog gėris, nors lauke lietus ir vėjas
Jau pagavau ir aš tą "cinkelį".Džiugu ,kad nesu pagiriota.Fizinė savijauta normali.Tik vis kaip juodas debesis užplaukia liudesys.O varge ,beveik surymavau,chi chi chi...Tvarkosi viskas,ir tos nemeilės šeimoje nėra.Dar taip neseniai inešiau daug chaoso,visi išsibalansavome.Reikės šiek tiek laiko ir viskas stos i vėžes.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 14d. |
Dama rašė:
Jau pagavau ir aš tą "cinkelį".Džiugu ,kad nesu pagiriota.Fizinė savijauta normali.Tik vis kaip juodas debesis užplaukia liudesys.<...>
Praeis, tam reikia laiko. Dar reikės pasimokyti viską pergyventi nesigriebiant alkoholio. Va šitas dalykas jau kiek sudėtingesnis...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 8d. |
Dama rašė:
<...> Tik vis kaip juodas debesis užplaukia liudesys. <...>
Man sukildavo toks nerimas su realiu fiziniu skausmu, kad sunku būdavo tvert... Pačioj blaivybės pradžioj tai tęsdavos net tris dienas, rankos drebėdavo... Ištvėriau. Man padėjo psichologė ir nusistatymas, kad turiu skirt laiko savo vidų tvarkyti... antraip man galas. Lygiai taip, kaip apleistą namą prikelt antram gyvenimui pirmiausiai reikia išvalyti rūsį
Neprisijungęs
Niu, tai apie ką tylim? Visi
Neprisijungęs
Apie ką kalbėt ?
Neprisijungęs
geras klausimas
Neprisijungęs
Priimat kartu patylėti? ;)
Neprisijungęs
Pa-val-giau. Eglė taip liepė.
Net rašyt dabar sunku prisiėdus
Ryt badas.
Atrodo ir šuo persiėdė kartu.
Ne, rimtai. Kažkas jam negerai. Ant lovos nebeužšoka. Nieko nebeėda, tik guli. Bambalį nuo mineralinio tuščią sugraužė, tai gal plastmasė žarnas užkišo. Jetau, gal nenustips
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
<...> Atrodo ir šuo persiėdė kartu.
Ne, rimtai. Kažkas jam negerai. Ant lovos nebeužšoka. Nieko nebeėda, tik guli. Bambalį nuo mineralinio tuščią sugraužė, tai gal plastmasė žarnas užkišo. Jetau, gal nenustips
Statyk šuniui klizmą, kad plastmasė iš žarnyno pasišalintų
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Iškaimo rašė:
<...> Atrodo ir šuo persiėdė kartu.
Ne, rimtai. Kažkas jam negerai. Ant lovos nebeužšoka. Nieko nebeėda, tik guli. Bambalį nuo mineralinio tuščią sugraužė, tai gal plastmasė žarnas užkišo. Jetau, gal nenustipsStatyk šuniui klizmą, kad plastmasė iš žarnyno pasišalintų
Aha. Suės mane jis tada už tokias procedūras. Pas jį ne tik gomurys juodas, be ir pusė liežuvio. Krokodilas mutantas čia, o ne šuo.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 19d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 5d. |
Iškaimo rašė:
Aha. Suės mane jis tada už tokias procedūras. Pas jį ne tik gomurys juodas, be ir pusė liežuvio. Krokodilas mutantas čia, o ne šuo.:D:D
Kažkaip vien krokodilai aplink tave:) Pavojingos vietos...
Neprisijungęs
Kaip sveika, Egle. Kaip amerikonai sako-ar viskas gerai?
Neprisijungęs
Žvejau, su keturiais mėnesiais
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 26d. |
alikas rašė:
Kaip sveika, Egle. Kaip amerikonai sako-ar viskas gerai?
Sveikas alikai, šiuo metu viskas gerai linkėjimai
Neprisijungęs
Žvejau žvejau su keturiais tave
Neprisijungęs
Žvejui sveikinimai
Neprisijungęs
Panamarija švenčiausia. Mano ciuciką radikulitas susuko. Kumpius peršalo. Reikia visur nešiot nukelt užkelt. Nėra kada depresijom sirgt kai toks ligonis namie
Neprisijungęs
vakai mūsų tie gyvūnai.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Panamarija švenčiausia. Mano ciuciką radikulitas susuko. Kumpius peršalo. Reikia visur nešiot nukelt užkelt. Nėra kada depresijom sirgt kai toks ligonis namie
![]()
Dar gali vilnonį apdarėlį savo gyvūnėliui nunert, ateičiai Mezgimas ramina
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Žvejui sveikinimai
Taip ir prašome prie kavos pasakojimą
Neprisijungęs
Mezgu sau skraistę. Šuniui irgi numegzčiau, bet nesileis velkamas. Nevyriška gi nešiot megztinį
Neprisijungęs
Taigi ne sijoną ant jo mausi. Paltą, ar megztinį, paurgs ir pripras
Neprisijungęs
Pirmas sniegas... :)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Pirmas sniegas...
![]()
http://www.bukblaivus.lt/forumas/upload … egenis.jpg
Kaip jums faina o aukštaitijos šiaurėje jokio sniego.Pavydžiu jums,visur balta ,švaru...
Neprisijungęs