VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 14d. |
Dama rašė:
Stebiuosi savimi,tai kaip dar vis reikia paprotinimo is salies. Taip ir padariau ne tik kad paskambinau,pakviete ir net nuejau pas ta moteriske.Prasnekejom beveik 3 val.Tarsimes del vaziavimu i AA .Artimiausias sekmadieni, jeigu ti ji gales tai ir pilsim.
Labai gerai. Ar jau kažkur lankeisi anksčiau, ar tik dabar pradžia?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Dama rašė:
Stebiuosi savimi,tai kaip dar vis reikia paprotinimo is salies. Taip ir padariau ne tik kad paskambinau,pakviete ir net nuejau pas ta moteriske.Prasnekejom beveik 3 val.Tarsimes del vaziavimu i AA .Artimiausias sekmadieni, jeigu ti ji gales tai ir pilsim.
Labai gerai. Ar jau kažkur lankeisi anksčiau, ar tik dabar pradžia?
Kol gulejau ligonineje buvo ateje AA du kartus.Mane is karto uzkabino.Jau tada leisgyve pagalvojau,tai yra tai ko man reikia.Zinoma ten nebuvo tikri susirinkimai.Bet man tiko ir patiko.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 26d. |
Palaikymas yra palaikymas, mums visiems jo reikia kartais daugiau ar mažiau.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 8d. |
Dama, klausyk savo širdies. Būtinai. Nemaža dalimi mes pradedam gert dėl to, kad nepaisom savęs, savo jausmų ir norų. Eik ten, kur tau gerai, ir jausi, kad esi ten, kur turi būti Sėkmės, mieloji
Neprisijungęs
eik Dama ..aš eičiau, gal net ir su tavim
Neprisijungęs
Egle rašė:
eik Dama ..aš eičiau, gal net ir su tavim
Aciu jums, man butu malonu
Neprisijungęs
man irgi malonu, nors jaučiu, kad mudvi per toli fiziškai viena nuo kitos..Damuže sakyki man tu,jei nieko prieš..realybėj aš nieko neįkalbėčiau muset net į mane taip kreiptis.
Neprisijungęs
pariuke, su pirma blaivia diena. Vis blaškaisi, kelią bandai rasti?
Neprisijungęs
Audroni, šešiolika metų Sveikinu.
Neprisijungęs
Labas rytas, tai ka visi pramigote,niekas neturi laiko kavos su forumu isgerti ? :)As keliu puoduka kavos uz jus , skubancius
Neprisijungęs
Aš, aš su tavim, dar apsimiegojus bet su skanios kavos puodeliu rankoj
Neprisijungęs
Dama rašė:
Labas rytas, tai ka visi pramigote,niekas neturi laiko kavos su forumu isgerti ? :)As keliu puoduka kavos uz jus , skubancius
Grazus paauglystes amzius, sveikinu Audroni
Neprisijungęs
Dama rašė:
Dama rašė:
Grazus paauglystes amzius, sveikinu Audroni
Audronis pasą gaus
Neprisijungęs
Audroni sveikinimai, Liepa ir tave su.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 22d. |
Audroni, pagarba Lenkiu galvą...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 22d. |
Liepa, daug šypsenų tau.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 19d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 5d. |
Audronis - senas perdyla... Gy gy gy
Neprisijungęs
Labas rytas visiems. Bemaukdamas puodą kavos netyčia pamačiau šią gražią sukaktį. Na tai Audroni, pamažu iš vilkų į legalius dinozaurus eini... Pamenu, kadaise viename susirinkime kai vedantysis vardino sukaktis ir kai priėjo prie "kam virš dešimt" visi tik susižvalgė, susiprunkštė, suprask tokių turbūt net neegzistuoja
O jei rimtai, tai sveikinimai!
Neprisijungęs
Dėkui dėkui už sveikinimus :) Greitai laikas bėga, nespėju nė susigaudyti, kaip metai apsiverčia... Visiems blaivios dienos :)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
pariuke, su pirma blaivia diena. Vis blaškaisi, kelią bandai rasti?
jau pačiai ima juokas, kai kas pasveikina su pirma blaivia diena.
paskutiniu metu gyvenau ir tiek, nieko nemąsčiau, nesistengiau, tai ir vėl ...
Neprisijungęs
Sveikas, Šūri Kaip laikais?
Neprisijungęs
Na ir kaip šiandien jaučiasi Dama? Kavos? Gal sumuštinio su sūriu?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Na ir kaip šiandien jaučiasi Dama? Kavos?
Gal sumuštinio su sūriu?
Labas rytas,kaip kad ir sakėte, kas dieną vis geriau ir geriau.Vakar gal dėl oro apatiška buvau.Ir kavutė jau sumurkta
Neprisijungęs
Kai gėriau, užtekdavo miego 4 - 5 val. Nes prabusdavau apie 3 val. nakties ir prasidėdavo... Savigrauža, kad vakar vėl prisigėriau... Toks dvasinis skausmas (vyrai nesupras, gi vyrai taip sakosi, kad jausmų neturi ) O paskui įsijungdavo kaltė ir gėda ir varydavau išsišiepus visą dieną iki vakaro, kol neatlaikius įtampos vėl išsikirsdavau
Kai nustojau gert, pamažu traukėsi kaltė, neturėjau dėl ko savęs pliekti, atsirado šypsena (kai pragyvenau fizinę abstinenciją) ir pradėjau miegot kaip meška žiemą... Po 10 val. matyt reikėjo atsimiegot... Dabar jau stojas pamažu į vietą miego trukmė...
Leisk sau ilsėtis... Tą patį man sakė. Ir dar, kad metus laiko turi ypatingai rūpintis savimi, klausyt savo širdies... Ir suprast ko pati nori... Juk gerdamos taip save griovėm
Su kiekviena diena bus geriau... Nes ryte prabudus gera jausti tą jausmą, kad vakar negėrei, kad gali nebijot sėst už vairo iš kart, kad gali apkabint ir išbučiuot mažylį, nes alkoholiu nedvokia... ir dar debesis gerų dalykų... Būna, kad sunku juos pastebėti nes lyja, nes PMS, nes vyras turbūt nemyli ir geria alų kaip paršas... Bet gyvent blaiviai nepalyginamai geriau nei gerti....
Neprisijungęs