VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 10d. |
Bebras rašė:
Ryte savijauta buvo gera, po pietų su "boba" susipykau, tai vėl juoduma. Priguliau, atsikėliau, įkaliau kavos puskaušį, dabar jau neblogai :)
Psichoterapija, taip sakant ;) Bet kuriuo atveju skaitiklis rodo gražius skaičius.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 17d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 4d. |
Kai norėčiau kur nors pasislėpt. Nuo telefono skambučių, nuo emailų, nuo katės, nuo vyro, nuo vaikų, nuo viso pasaulio... Tam tiktų kokia nors didelė ąžuolinė spinta... Pratūnočiau parą Gerai būtų kad anapus durų liktų ir visos mintys... Reikalinga tuščia galva ir visiška tyla
Gal kas turit tokio gėrio?
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 22d. |
o Veronika, turiu, bet mano spintoj vietos tik mano subinatei, berods ir rašau iš spintos...nors ne..ne iš ten, atvažiuok pasižiūrėk, jei patiks ir tiks gali pasiskolint laikinai. Bet turėtų būt kažkur instrukcijų kaip pačiai susikalt? mačiau bėgančioj su vilkais..varyk be instrukcijų, žinok išeis vis tiek kas nors.
Neprisijungęs
Gal galiu atvažiuot ir pas tave pasislėpt? Nors per naktį? Atvešiu tau barankų
O katei krevečių
Neprisijungęs
jetau mieloji imk tu tą spintą, by tik tau ji tinka, ujei pribloški tu mane šypsena savo, žinok aš nuoširdžiai bijau šitų veidukų )*
Neprisijungęs
Veronika iš solidarumo su tavim ir aš užsidėjau šypseną, tikiuosi nepasakiau kažko ..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika iš solidarumo su tavim ir aš užsidėjau šypseną, tikiuosi nepasakiau kažko ..
Nea, oj, pasakei, gero kad paskolini savo spintą mano susibalansavimui. Nū nerealiai laiminga
Va, yra pasakyta: prašyk ir gausi
Neprisijungęs
Ir aš norėčiau į kokį čiūmodaną. Iki pavasario geriausiai būtų susipakuot... Mergos, nepalikit manęs vienos tokiam šlykščiai bjauriam laike...
Neprisijungęs
Tada reikia ieškot didelės ąžuolinės spyntos Ir tvirtos, kad nuo mūsų krizenimo nesubyrėtų
Neprisijungęs
pirmiau merginos čiužiniais užsiėmėm, dabar spintom, čiumodanais..turiu aš visus tris, man geirausiai sekasi pasislėpt lovoj..vat ir gerai..čia laikinai merginos. Ateis vasara, galima bus plačiai įsijaust ir susikalt asmenines slėptuves.
Neprisijungęs
Kai tik prašils, mausim į mano laukus ir miškus
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kai tik prašils, mausim į mano laukus ir miškus
taip
Neprisijungęs
bet tema faina užkabinom- kaip neišsidalint ir ką daryt, kad išdalinus, susirinkt naujai.
Neprisijungęs
Egle rašė:
bet tema faina užkabinom- kaip neišsidalint ir ką daryt, kad išdalinus, susirinkt naujai.
Tikri dalykai akimis nematomi, jie jaučiami širdimi mieloji.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
Tikri dalykai akimis nematomi, jie jaučiami širdimi
mieloji.
tikrai..kol iki to prisigyvenu..šiandien tai tikrai mano tema ir visos mintys ir pojūčiai sukasi aplink tatai..
Neprisijungęs
kaip žmogus vardu laikas šiame forume, davė vieną patarimą: stebėk ir matyk, gal ką nors įdomaus pamatysi, nepatikėsi, taip ir padariau ir tai man patinka. Stebėjau savo tėvus, brolį, draugus..chi chi..
Neprisijungęs
Egle rašė:
kaip žmogus vardu laikas šiame forume, davė vieną patarimą: stebėk ir matyk, gal ką nors įdomaus pamatysi, nepatikėsi, taip ir padariau ir tai man patinka. Stebėjau savo tėvus, brolį, draugus..chi chi..
Man labai patinka stebėti žmones. Kaip bendrauja, kaip žiūri vienas į kitą, kaip reaguoja į aplinką Stebėjimas, tai vienas iš būdų būti čia ir dabar
Neprisijungęs
Džiaugiuosi Audroni už tave.Malačius.Gal kiek ir pavydžiu.Nieko, tavo pavizdys dar labiau mane sustiprina:)
Neprisijungęs
Blyn, tie veidukai manęs neklauso.Tai gaunas tai nesigauna.
Neprisijungęs
alikas rašė:
Blyn, tie veidukai manęs neklauso.Tai gaunas tai nesigauna.
Padaryk tarpelį po žodžio ir veidukas gausis
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 10d. |
alikas rašė:
Džiaugiuosi Audroni už tave.Malačius.Gal kiek ir pavydžiu.Nieko, tavo pavizdys dar labiau mane sustiprina:)
Pažiūrėjęs į tavo skaičiukus suprantu, kad ir tau daug kas pavydi ;) O tarp mūsų tie keli metukai didelio skirtumo nesudaro...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
Man labai patinka stebėti žmones. Kaip bendrauja, kaip žiūri vienas į kitą, kaip reaguoja į aplinką
Stebėjimas, tai vienas iš būdų būti čia ir dabar
Ypač kokioj Maksimoj ,Senukuose.Lituanio nervijozo.Nors ir aš kartais toks būnu.Ačiū Veronika ,kad paprotinai kaip su veidukais tvarkytis
Neprisijungęs
Pavargau. Išbetonavom pamatus mamos namukui.Prasidėjo dar viena statyba...Sakiau sau, kad daugiau nestatysiu, bet niekada nesakyk niekada...
Neprisijungęs
alikas rašė:
Pavargau. Išbetonavom pamatus mamos namukui.Prasidėjo dar viena statyba...Sakiau sau, kad daugiau nestatysiu, bet niekada nesakyk niekada...
Tikras vyras iki grabo lentos visad yra "statybininkas", skiriasi tik kokybė ir terminai..
Neprisijungęs
Savaitė pralėkė kaip žaibas... Ir vėl savaitgalis Gera...
Neprisijungęs