VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 6d. |
Jie, manau, ateina daugiausiai dėl mūsų (tokių kaip aš, dar apsisnargliavusių) ir švęsti nioliktas sukaktis ir metines šventes, kartu. Toks jausmas, kad kokia didelė šeima susirinko
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 0d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 12d. |
Veronika rašė:
Jie, manau, ateina daugiausiai dėl mūsų (tokių kaip aš, dar apsisnargliavusių) ir švęsti :) nioliktas sukaktis ir metines šventes, kartu. <...>
Na na, pažiūrėjus į tavo skaitliuką nepanašu, kad labai snarglius valytis reikėtų ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Na na, pažiūrėjus į tavo skaitliuką nepanašu, kad labai snarglius valytis reikėtų
Kai atsistoji šalia tokių, kurie 19 metų savo raumenus mankštino, tai kita mintis kaip ir nekyla kad pas mane dar tik pieniniai dantys dygsta... chi, chi, chi
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 8d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 1d. |
Veronika rašė:
Audronis rašė:
Na na, pažiūrėjus į tavo skaitliuką nepanašu, kad labai snarglius valytis reikėtų
Kai atsistoji šalia tokių, kurie 19 metų savo raumenus mankštino, tai kita mintis kaip ir nekyla
kad pas mane dar tik pieniniai dantys dygsta... chi, chi, chi
o man tai stažas didelio efekto neturi, nėra gyvenimo kokybės mato vienetas. Juk tie didėjantys skaičiai žmogų blaivesniu nedaro. Na nebent iki kokių, tarkim, 2-jų metų. Kol tampa įprastu gyvenimo būdu. Poto ar 5, ar 10 metų - juk ir pačiam žmogui jokio skirtumo, gyvena sau ir gyvena. Nebent, kaip čia vienas aktorius vis mėgsta (jo nieks to neklausia, bet jis nepamiršta taip tarp kitko) pabrėžti: aš nevartoju iolika metų.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
<...> Na nebent iki kokių, tarkim, 2-jų metų. Kol tampa įprastu gyvenimo būdu. Poto ar 5, ar 10 metų - juk ir pačiam žmogui jokio skirtumo, gyvena sau ir gyvena.
Aham, kiekvienam skirtingu metu blaivybė tampa įprastu gyvenimo būdu. Vienas po trijų jau laisva krūtine kvėpuoja, o kitas tai patiria tik po šešerių... Būna, kad tampa įprastu ir po dešimtmečio keberiokšt
Nebent, kaip čia vienas aktorius vis mėgsta (jo nieks to neklausia, bet jis nepamiršta taip tarp kitko) pabrėžti: aš nevartoju iolika metų.
Čia AA nariams būdingas bruožas...
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 8d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 1d. |
Aham, kiekvienam skirtingu metu blaivybė tampa įprastu gyvenimo būdu. Vienas po trijų jau laisva krūtine kvėpuoja, o kitas tai patiria tik po šešerių... Būna, kad tampa įprastu ir po dešimtmečio keberiokšt
Tai vat ir sakau, kad ne viską pasako skaičiai. O dėl to "keberiokšt" tai niekas tikras iki galo negali būti.. Žinom gi: žmogus planuoja, o kažkur viršui iš to juokiasi.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 8mėn. | 11d. |
Ne viską skaičiai pasako, bet meluočiau, jei sakyčiau, kad nesmagu man į savus skaičius žiūrėti, nors ir neturėjau pati problemų su alkoholiu (čia lankausi dėl kitų priežasčių) . Iš pradžių aš savo skaičiukų nesureikšminau, tik taip įjungiau skaitiklį, o vat dabar tikrai būtų gaila nunulinti. Tai manau, kad ir turintiems ilgesnį blaivybės stažą tie gražūs skaičiukai gali būti ir kaip savotiška motyvacija.
Neprisijungęs
Labas rytas Darbo savaitė prasideda, Kalėdos ir Naujieji artėja...
Skanios rytinės kvos aromatas skverbiasi į forumą
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 17d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 3d. |
Veronika rašė:
Labas rytas :) Darbo savaitė prasideda, Kalėdos ir Naujieji artėja...
Skanios rytinės kvos aromatas skverbiasi į forumą :lol:
Kvos? Čia kiba gira kokia estoniška? :D
Gal kavos pabandom?
Neprisijungęs
Dabar tik supratau kodėl viena kavą gurkšnoju Vat, taip ir būna pelėdoms, gyvenimo priverstom būt vieversiais. Atsikelt atsikeliu, anksti, bet vistiek musėt prabundu apie pietus
Neprisijungęs
O popietinę kavą rinksitės gerti ar nebe madoj šiais laikais? ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
O popietinę kavą rinksitės gerti ar nebe madoj šiais laikais? ;)
Akaip po pietų be kavos? Nykaip. Tik anksti dar byski.
Neprisijungęs
Popietinė arbata... Gėris :)
Neprisijungęs
Nežinau kaip jūs, chebra, bet pas mane biure ant stalo jau garuoja sosyskos ką tik ištrauktos iš mikrobangės. O popietinė kava man vapšče privalomas atributas. Gal ir nelabai sveika, bet skanu, velniai rautų
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Nežinau kaip jūs, chebra, bet pas mane biure ant stalo jau garuoja sosyskos ką tik ištrauktos iš mikrobangės. O popietinė kava man vapšče privalomas atributas. Gal ir nelabai sveika, bet skanu, velniai rautų :D
:D
Kava, sere! Laikas jau...
Neprisijungęs
Ką daryt, kai dienos kavos dozę ryte susiverti? Tuomet, su pienu pasilepinsiu.
Neprisijungęs
Sveikiki iš ryto. Juoda arbata , kava nusibodo.Kas juodos arbatos?
Neprisijungęs
Labas rytas. Aš juodos kavos su tavim
Neprisijungęs
Tuoj akis prasikrapštysiu ir prisijungsiu su žalią arbata :)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Tuoj akis prasikrapštysiu ir prisijungsiu su žalią arbata
Buterbrodą susitepk
Neprisijungęs
Į arbatą drėbtelėjau majonezo.Norėjau ant žuvies...Darau iš naujo Jo...
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto
Prisidedu prie kavagerio. Už 4dienį galima ir išgert. Kavos
Kaip ten sako vienas personažas - makt
Neprisijungęs
alikas rašė:
Neprabudai?
Aš sugebu, atsikeliu 5 val. bet, neretai prabundu apie 9 val.
Neprisijungęs
alikas rašė:
O gal skanu? Niekas nebandė juk
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Buterbrodą susitepk :)
Pradžioj gurkšnį arbatos, baisu užsimiegojusiam aštrius daiktus plikom rankom imti :)
Neprisijungęs