VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#201 2015-11-10 22:33:15

Virgilijus
Vartotojas
Registravosi: 2015-08-26
Žinutės: 132

Re: Pasipešiojimai...

Virgilijus rašė:

Marijus rašė:

Viskas čia labai turbūt faina, bet man brangoka pasirodė.

Mariuk, jau vieną kartą mane pasiuntei tolyn iš forumo, siųsk ir dar sykį, bet jei brangu, tai ne psichoterapeutai kalti, o laisvoji rinka. Ją irgi kaltinsi? Aš  manau, kad tie pliurpalologai ima pinigus už nieką, bet gi ne pristatę šautuvą prie smilkinio?

Trinsi - trink, ir lik blaiviu ir iš baimės drebančiu karinguoju militariu ...

Bye bye

galite nevargti (Marijui ir Audroniui), jei iš tikro esate lygesni už lygius (pasak ORWELL), nesiuntinėkite įspėjimo žinučių. Jūsų blaivybės stažas mane žavi, bet asmeniniai bruožai įgyti blaivybei įsigalėjant - NE

Neprisijungęs

2015-11-10 22:33:15

Google

#202 2015-11-10 22:43:56

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mėn.  7d. 

Virgilijus rašė:

Jūsų blaivybės stažas mane žavi, bet asmeniniai bruožai įgyti blaivybei įsigalėjant - NE

tai gi viskas ok, jie kaip ir ne tam, kad tu jais žavėtumeisi, nelabai gal ir sveika..nepažystamus žmones priimt kaip apžavų objektą.
Užtenka, jog žaviesi savo gyvenimo meile smile Virgi...m?

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

#203 2015-11-10 23:02:22

Virgilijus
Vartotojas
Registravosi: 2015-08-26
Žinutės: 132

Veronika rašė:

Virgilijau, bet tu tik pas vieną bandei? Ar aš klystu? Juk dirba ir kiti, kuriems nėra pats svarbiausias dalykas - laikas ir pinigai... Tuomet man pasisekė, nes dvi konsultacijas po valandos manęs neišprašė pro duris, už tą patį pinigą konsultavo beveik dvi valandas... Nes buvo man tikrai tuomet ne kas...
Beje, šitą priklausomybių psichologę radau ne iš pirmo karto. Bet dabar galiu pasidžiaugt, kad bandžiau vėl ir vėl.

ne vieną. Bandžiau aš čia užmegzti diskusiją apie kainas ir kokybes, bet ... gavau sprigtą per nosį, nes Mariukas (rimtu suaugusio Marijaus vardu man liežuvis nebeapsiverčia jo vadinti po piemeniškos reakcijos) pasakė, kad Aukodeita brangu. Sužinojęs, kad Vilniuje būna ir brangiau, jis mano žinutę ištrynė ir mane iš forumo išbanijo....

ir dabar kitokios reakcijos nesitikiu.

Neprisijungęs

#204 2015-11-10 23:03:37

Egle
Senbuvis

visi mes žmonės Virgi.

Neprisijungęs

#205 2015-11-10 23:08:18

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mėn.  2d. 
Nerūkau  0m.  1mėn.  20d. 

Virgilijus rašė:

<...> ne vieną. Bandžiau aš čia užmegzti diskusiją apie kainas ir kokybes, bet ... gavau sprigtą per nosį, nes Mariukas (rimtu suaugusio Marijaus vardu man liežuvis nebeapsiverčia jo vadinti po piemeniškos reakcijos) pasakė, kad Aukodeita brangu. Sužinojęs, kad Vilniuje būna ir brangiau, jis mano žinutę ištrynė ir mane iš forumo išbanijo....

ir dabar kitokios reakcijos nesitikiu.

Tu dabar baisiai piktas?

Neprisijungęs

#206 2015-11-11 07:32:20

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  5mėn.  13d. 
Nerūkau  16m.  5mėn.  25d. 

Nesupratau, Virgilijau... Aš tau ką, mylimiausią nuospaudą troleibuse numyniau ir neatsiprašiau, kad mano vardą ištisai linksniuoji? Ar čia vaikystės nuoskaudos kažkokios?

Neprisijungęs

#207 2015-11-11 09:08:03

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  9mėn.  0d. 
Nerūkau  18m.  9mėn.  17d. 

Audroni, čia aš dar daugiau gavau. ir dar pridėjo...
Jau atrodo ne kartą rašiau, bet matyt reikia pakartoti:

Ne, Marijus nėra nei šito forumo savininkas, nei steigėjas, nei administratorius, nei moderatorius.
Neturiu jokių spec. galių išsiūst kažką iš forumo, nei trint žinutes, nei dar kažko specialaus.

Taip, Marijus turi nuomonę, kuri nebūtinai sutampa su kitomis, ją reiškia ir gina.

Neprisijungęs

#208 2015-11-11 09:51:29

Egle
Senbuvis

labai laiku ir vietoj tavo priminimas Marijau.

Neprisijungęs

#209 2015-11-11 18:15:48

Egle
Senbuvis

Vyras, kuris moteriai pakiša po nosim tokius sveikinimus:

Marijus rašė:

Muzikinis sveikinimas Eglei:
http://ru.dainutekstai.lt/r47.htm
Отженись от меня, брат Никотин.

kurios pagrindinis leimotyvas-atvaly
..kuris vienam iš pagrindinių skyrių po kažkokiais asmeniniais pabumbėjimais moko forumo žmones kaip, kur ir ką jie turi kalbėti..po parašu jokių asmeniškumų. Turiu nuomonę ir ją ginu, lyg kas tą nuomonę pulti pirmas.
..kuris tiesiog organiškai neperneša supermamyčių su jų kakučiais..ir sako diedams pofig jausmai..
toks žmogus man atrodo labai traumuotas. Atsiprašau Marijau, tu leidi sau daug šiame forume ir nepakenti jei kas nors nori leisti tą taip pat.Tu gali pasakyti savo nuomonę, kas tau kituose atrodo nesveika, bet priimk kad atsiras žmonių, kurie sau leis tą patį. Neįsižeisk, jei gali.
Bet žodis ne žvirblis.

Neprisijungęs

#210 2016-01-13 14:05:07

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Bebras rašė:

Ta jūsų vadinamoji laisvė tik saviapgaulė. Ką dabar gali jaunas žmogus, neturintis būsto? Parduoti savo gyvenimą bankui, paimti būsto paskolą 25 - 35 metams - t.y. visam darbingam laikotarpiui ir tada arti kaip arklys Dobilas iki kol pareis sveikata. O kai pareis sveikata, tada dar likusius uždirbtus pinigus padėti gydymui. Ir tada mirti kai jau bus paskola išmokėta bankui. Laisvė...

Bebre, neimk paskolos. Pats užsidirbk. Arba nuomok.

Laisvi ir laimingi laiko neskaičiuoja... 😎

Neprisijungęs

#211 2016-01-13 18:26:20

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Kai pačioms reiktų duoną užsidirbti tai pažiūrėčiau ką sakytumėt apie valdžią. O dabar kai neaišku kuom užsiimat tai bepigu pablevyzgoti apie pozityvų mąstymą che che big_smile Netikras jūsų pozityvumas gyvenant iš diedo kišenės smile

Neprisijungęs

#212 2016-01-13 18:30:52

Veronika
Senbuvis

Bebras rašė:

Kai pačioms reiktų duoną užsidirbti tai pažiūrėčiau ką sakytumėt apie valdžią. O dabar kai neaišku kuom užsiimat tai bepigu pablevyzgoti apie pozityvų mąstymą che che big_smile Netikras jūsų pozityvumas gyvenant iš diedo kišenės smile

Bebre, niekada niekas gyvenime man duonos neuždirbo. Dirbu nuo 17 m. iki dabar, kartais po 12 val. į dieną ir neverkšlenu smile
Beje, darbo užmokestis didesnis, nei sutuoktinio. Tik apie tai tyliu, kad nepamuščiau vyriško orumo.

Neprisijungęs

#213 2016-01-13 18:38:10

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Bebras rašė:

Bebre, galiu įgelti ir tau: iš tavo kišenės tikrai nenorėčiau gyventi. Nes tu to nevertas. Va taip - tiesiai šviesiai. Santykiai tarp žmonių būna ir kitokie. Nebent tu to niekada nepatyrei ir nesgebėjai pasidalinti.

Neprisijungęs

#214 2016-01-13 21:04:21

Bebras
Senbuvis

Vienišas Vilkas rašė:

Bebre, galiu įgelti ir tau: iš tavo kišenės tikrai nenorėčiau gyventi. Nes tu to nevertas. Va taip - tiesiai šviesiai.

Aš tokio dalyko tau nesiūliau ir niekam nesiūlysiu net jei tokią galimybę turėčiau. Juk tai parazitavimas ir asmenybės luošinimas. Pvz. alkoholikai visiškai degraduoja tol kol už juos ką nors daro kiti. Nu fsio neduokit man naudotis forumu kai būnu girtas, o tai nesigauna man mandagiai. Dabar jau prasiblaiviau

Neprisijungęs

#215 2016-01-13 22:22:27

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Bebras rašė:

Juk tai parazitavimas ir asmenybės luošinimas.

Bebre, išsiblaivyk ir atsipeikėk. Jei dar nesupranti - galiu paaiškinti detaliau: pagimdyk du vaikus, juos išaugink, išauklėk, apmokėk auklės, virėjos, skalbėjos, namų tvarkytojos ir pan. darbą. Pajėgsi? Čia tik apie materialinę pusę. Dar klausimų bus? Manau, užsičiaupsi kartą ir visiems laikams.

Neprisijungęs

#216 2016-01-13 22:32:43

Bebras
Senbuvis

Vienišas Vilkas rašė:

Dar klausimų bus? Manau, užsičiaupsi kartą ir visiems laikams.

Užsičiaupsiu. Nematau tolimesnės prasmės dalyvauti šiame forume. Sėkmės

Neprisijungęs

#217 2016-01-13 22:41:33

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Bebras rašė:

Tavo pasirinkimas.
Garbė neleido neoponuoti tavo pasisakymui, nors labai ne į temą. Bet - Laisvė ir prasideda nuo pamatinių vertybių, kurias tu įžeidei savo žodžiais.
Sėkmės tau, Bebre.

Neprisijungęs

#218 2016-01-14 09:21:24

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  5mėn.  13d. 
Nerūkau  16m.  5mėn.  25d. 

Bebras rašė:

Vienišas Vilkas rašė:

Skaitau ir stebiuosi, kaip galima iš degtuko, nors ne, net ne iš degtuko, o iš nieko, tiek malkų priskaldyti... Gabumai...

Neprisijungęs

#219 2016-01-14 11:44:02

Bebras
Senbuvis

Audronis rašė:

Bebras rašė:

Vienišas Vilkas rašė:

Skaitau ir stebiuosi, kaip galima iš degtuko, nors ne, net ne iš degtuko, o iš nieko, tiek malkų priskaldyti... Gabumai...

Iš nieko pagamindavo materiją toks amžiną atilsį indų personažas Sai Baba. O aš tokių sugebėjimų neturiu. Jei turėčiau, pirmu numeriu iš nieko priskaldyčiau daug lagaminų cash'o big_smile

Neprisijungęs

#220 2016-01-14 19:32:21

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Nu bet kaip šlykščiai pasibendrauta buvo.. Fui.

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#221 2016-01-14 19:36:18

Veronika
Senbuvis

Bebrelis tulžies atpylė truputį.

Neprisijungęs

#222 2016-01-20 06:34:04

alikas
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-07
Žinutės: 359

Marijus rašė:

Veronika rašė:

Taip ir patikėjau wink Gyenime visada būna nenumatytų atvejų, nesvarbu, kad viskas suplanuota. Gali dėliotis kaip nori, tik šast ir nukrenta netikėtumas big_smile
Mhmmm, skanios, juodos kavos makt lol Du puodus, kad nerimas nejamtų lol

Tai čia ir melioracijos kanalų ondatrai aišku kad netikėtumų šast pasitaiko. Esmė suvaidint kad toks ir buvo planas.
Jei tobulai suvaidint nepavyksta, tada reik apkaltinti kitus. Pas mus forume tam reikalui yra etatiniai visada kalti nieko nesuprantantys dundukai-blaivininkai, arba dundukai-kur-girti-rašo, arba dundukės-visos-jos-tokios, arba tie dundukai-seksistai-visi-jie-kiaulės.

Ponas Marijau , prie kokios rūšies dundukų pats save priskiriat ? smile

Nėra to blogo kas neišeitu į gerą.

Neprisijungęs

#223 2016-01-20 06:52:26

Veronika
Senbuvis

Aš galvoju, kad jis ne ponas, jis toks kaip ir mes visi. Tik gerokai priekyje blaivybės kelyje smile

Neprisijungęs

#224 2016-01-20 07:03:08

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mėn.  7d. 

Marijus rašė:

Veronika rašė:

Taip ir patikėjau wink Gyenime visada būna nenumatytų atvejų, nesvarbu, kad viskas suplanuota. Gali dėliotis kaip nori, tik šast ir nukrenta netikėtumas big_smile
Mhmmm, skanios, juodos kavos makt lol Du puodus, kad nerimas nejamtų lol

Tai čia ir melioracijos kanalų ondatrai aišku kad netikėtumų šast pasitaiko. Esmė suvaidint kad toks ir buvo planas.
Jei tobulai suvaidint nepavyksta, tada reik apkaltinti kitus. Pas mus forume tam reikalui yra etatiniai visada kalti nieko nesuprantantys dundukai-blaivininkai, arba dundukai-kur-girti-rašo, arba dundukės-visos-jos-tokios, arba tie dundukai-seksistai-visi-jie-kiaulės.

Už ką ponas Marijau taip nekenti manes ?
Kam reikalingas forumas jei jame negali rašyt arba turi rašyt kaip nori keliatas kurie čia  pastoviai "įveda" tvarką. Forume daugiausiai naudos ir padeda girti , Veronika šiandien padėjo šiame reikale tašką. Įsijunge forumą pirmiausiai perskaityt reiktų kas parašyta" Būk blaivus , Visi būdai ..... t.t. " , dirbtinai ignoruodami ir išvydami žmogų , užkertat kelia ateiti naujiems ir tokiam kaip man susiaurinant diapazoną blaivaus kelio pasirinkime. Vieni tą veiksmą vadina trolinimi , kiti kitaip , man atrodo kad tai nevykes būdas bandant pagyvint forumą. Išvadose galiu parašyt , kad vėl reiks gryšt į AA nes kito kelio nėra , kas antra diena neprivažinėsiu pas psichologe, o parašyt kasdien apie savo savijautą kaip ir nebelieka kur.

Neprisijungęs

#225 2016-01-20 07:08:00

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mėn.  7d. 

Veronika rašė:

Aš galvoju, kad jis ne ponas, jis toks kaip ir mes visi. Tik gerokai priekyje blaivybės kelyje smile

Taip  Alikas kaip ir apie galą graibosi , tam balivybės kelį . Kaip jūs manot ponia Veronika ar žmogus kuo blaivesnis tuo protingesnis tampa ar tik blaiviau vertina situacija ir kur ta riba ? O gal jos nėra?

Neprisijungęs

Forumo apačia