VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Veronika rašė:
Bebras rašė:
Nežinau kurioj temoj rašyt bet noriu pasidžiaugti kad man jau įjungė AŽ. Na ačiū adminai
Kaip jauties, Bebre
Čia ne apie AŽ atsiradimą klausiu. Kaip sveikata ir savijauta?
Ačiū savijauta gerėja Vakar vakare jau buvau beįkrentąs į neigimą bet laiku susiturėjau. Matyt pervargęs buvau, paskutiniu metu nemažai darbo turiu
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 22d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 9d. |
Pasidabok save, dabar ypatigai tau reikia poilsio. Turi pamažu atsistatyti organizmas Sėkmės Bebriuk
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 27d. |
Iškaimo rašė:
Egle rašė:
Veronika pradedam taupyt..ant senatvės skrydžiui į Bali..aš rimtai, bent jau realu ir be streso. Po kiek metam į puodynę į mėn?
Aš irgi noriu prisijungt prie "bačkinių" taupytojų. Ir taip jau turiu 50 £...
Ne kažkas, bet lašas po lašo... ir akmenį pratašo...
šiandien iš vyro močiutės pasiiėmiau taupyklę-pelėdą, žinai tokios sovietmečiu buvo, milžiniška, kažkokia nerealiai graži taupyklė, tikrai matytas dizainas, kaip skulptūra ir parsivežėm. Tik dugną užklijuosiu ir manau, kad imsiu žaist kaupimą. geras
Neprisijungęs
Egle rašė:
kad imsiu žaist kaupimą.
geras
Labai gera mintis.
Tik aš kiek kitaip daryčiau.
Kadaise esu matęs tokį diiiidelį vyno butelį.
Ten turbūt kokie penki litrai...
Apipintas dar.
Va į tokį rinkti.
- Aha, šiandien nenusipirkau butelio alaus- op du eurus į butelį.
- Aha, šiandien degtinės nepirkau- op dešimtinė parėjo.
Čia reikia daugmaž tiksliau prisiminti kiek pralupdavai, tiek dėti į butelį.
Kitiems žiūrėti pagal situaciją- jei viską pragerdavo, tada nusistatyti kažkokį procentą.
Po penkių metų tiesiog sudaužyti- suskaičiuoti ir nusipirkti boingą.
Neprisijungęs
Vieną vakarą paskaičiavau kiek prapildavau per mėnesį, per metus. Dabar tos sumos dalį skiriu savęs atkūrimui arba tiksliau sakant išbarstytų dalių surinkimui ir montavimui į vieningą visumą Gal pavyks? Na ir dar lieka, pasilepinimui
Ir kitų palepinimui...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Dabar tos sumos dalį skiriu savęs atkūrimui arba tiksliau sakant išbarstytų dalių surinkimui ir montavimui į vieningą visumą
Čia apie kurias kūno dalis kalba eina?
Fizinio ar psichinio kūno?
Jei psichinio tai čia lengviau.
Gėlės, tortas, džakuzi ir maždaug pasitenkinimas pasiektas.
Su fiziniu jau sudėtingiau.
Tiesa čia reikia žiūrėti kurios čia dalys ir ant kiek toli išbarstytos.
Neprisijungęs
Psichinės ir su jom kur kas sunkiau. Protezo nepridėsi ir dūšios nesugipsuosi kai ji sulaužyta
Kai siela skylėta, reik kiaurymes užsigydyt.
Neprisijungęs
Rytinės kavos puodelis. Kapsintys lietaus lašai į langą. Pelėdiniam vyturiui prasideda nauja diena. Gražios dienos
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 4mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 30d. |
Veronika rašė:
Rytinės kavos puodelis. Kapsintys lietaus lašai į langą. Pelėdiniam vyturiui prasideda nauja diena.
Gražios dienos
Ir tau mergyt, gražios dienelės, kažkur lietus kapsi į langą, o pas mane su vėjo gūsiais teškiasi, kad ujujuj ....gera, kai nereikia niekur eiti, skubėti...murksau su kava ir džiaugiuosi savaitgaliu
Neprisijungęs
Šiandien aš pirma kavos siūlau! Jau ir po lietų su savo "bobiku" pasivaikščiojau. Permerkė kiaurai...
Oi... pasirodo nespėjau... neatnajintas puslapis buvo kai rašiau....
Neprisijungęs
Kur tipinėjai su Bobiku per tokį lietų? Brrrr
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 4mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 30d. |
Ir aš tik grįžau pasivaikščiojusi su savo "panele", kadangi panelei kavalieriai smarkiai rūpi, tai per lietų mažesnė tikimybė juos sutikti-pasirodo lauke šilta, netgi karšta spartesniu žingsneliu šuliuojant ir nėra taip baisu, kaip atrodo sėdint namie už pečiaus
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kur tipinėjai su Bobiku per tokį lietų? Brrrr
Nėr iš ko rinktis. Ar lietus, ar pūga, gamtiniai reikalai ciuciką spaudžia. Ir nepamiegosi kiek nori, nes kiauksi už durų. O kad panos nerūpėtų, atėmiau vyriškumą. Tai dabar tik kates vaikosi
Neprisijungęs
Dama rašė:
Sveiki visi,laikausi po truputi geriau,bet tik truputi.Antradieni prasysiuosi pas psichiatra,nes tendencingai zliumbiu,negaliu kalbetis nei jokia tema.vakar vakarui buvo isleide mano,tai ieskojau pinigines kuria nezinau kur paslepiau,tai kiek fliasku radau kazi ar maxima tiek uzsiveza.Ir kur tik nebuvo patalynes dezej,skalbiniu dezej,saldikly tarp mesu,sunaus zieminiuose batuose ir kaip girta galejau uzsikarti iki sandeliuko antresoliu ir net neisgerta vos nesusivemiau prie visu ispyliau i kriaukle ir dar ziaugciojau.tai va kaip laikausi ne visai cia i tema bet naudojuosi tik telef tai sunkiau rasineti.ikiukas
Damute, turiu tokį vieną nedidelį asmeninį prašymą, man labai labai smalsu ar psichiatrai ką nors kalba, siūlo, konsultuoja dėl vitaminų, mineralų vartojimo ir žmogaus psichinės būklės ar kalba eina tik apie medikamentus? jei kalba apie vitaminus būtų, pyptelk..jei ne, nesivarginki..čia labai asmeniškas, neįpareigojantis ir neturintis nieko bendro su tavim ar kuom konkrečiai prašymas, tiesiog yra proga paklaust kaip veikia sistema žmogaus, kuris kaip sykis pereina visa tai. ačius. Laikykis.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 20d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 6d. |
Egle rašė:
Damute, turiu tokį vieną nedidelį asmeninį prašymą, man labai labai smalsu ar psichiatrai ką nors kalba, siūlo, konsultuoja dėl vitaminų, mineralų vartojimo ir žmogaus psichinės būklės ar kalba eina tik apie medikamentus? jei kalba apie vitaminus būtų, pyptelk..jei ne, nesivarginki..čia labai asmeniškas, neįpareigojantis ir neturintis nieko bendro su tavim ar kuom konkrečiai prašymas, tiesiog yra proga paklaust kaip veikia sistema žmogaus, kuris kaip sykis pereina visa tai. ačius. Laikykis.
Nemanau, Egle, kad derėtų viešai pasakoti apie tai kas kalbama su psichiatru asmeninėje konsultacijoje.
Neprisijungęs
aš neprašau asmeninių detalių, teisiog įdomaujuosi ar kalba kas nors apie vitaminus bendraja prasme ar ne, savo prašymą patikslinu, bet šiaip damos klausiau, nematau kriminalo savo klausime, žmogus nenorės ir neatsakys. Dar kartelį kad nebūčiau įtarinėjima ir diskredituojama, aš paklausiau klausimo, nes pamaniau kad man tai įdomu ir gera proga, bet jei nepriimtina, nenorima atsakyti, manot kad neetiška ar dar kaip nors, labai prašau neatsikinėkit ir praleiskit mano žinutę.
Neprisijungęs
Egle rašė:
aš neprašau asmeninių detalių, teisiog įdomaujuosi ar kalba kas nors apie vitaminus ar ne, savo prašymą patikslinu, nu bendrai tai kaip norit, bet šiaip damos klausiau, nematau kriminalo savo klausime, žmogus nenorės ir neatsakys. Dar kartelį kad nebūčiau įtarinėjima ir diskredituojama, paklausiau klausimo, bet jei nepriimtina, nenorima atsakyti, manot kad neetiška ar dar kaip nors, labai prašau neatsikinėkit ir praleiskit mano žinutę.
Taip, man atrodo neetiška viešai klausinėti apie tai. Tuo labiau žmogaus, kuris tik pradededa šituo keliu eiti.
Neprisijungęs
ačiū už nuomonę, o manąją galima tiesiog ištrinti arba perkelti į nekaltučius pasipešiojimus;) Marijau peržvelk savo paskutinių dienų etiką savo pasisakymuose, prieš mesdamas man tokias pastabas ok?
p.s beja visą laiką konflikte atsiranda tas kuris paslysta ir ima karsčiuotis, ech gaila, su žinute paslydau aš...
Neprisijungęs
Egle rašė:
ačiū už nuomonę, o manąją galima tiesiog ištrinti arba perkelti į nekaltučius pasipešiojimus;)
Nius ir kodėl taip nervingai?
Na pasakė žmogus pastabą.
Padėkojai ir konfliktas pasibaigė neprasidėjęs.
Arba pasakei:
Marijau, aš nesutinku su tavo nuomone, bet esu pasiryžusi atiduoti savo gyvybę, kad galėtumei ją reikšti.
( Berods Čerčilis pasakė).
Nėra vienos tiesos.
Tu žiūri iš savo bokšto, Marijus iš savo.
( Beje, aš manau, kad tavo klausimas yra įdomus ir naudingas, bet garsiai to nesakysiu:)))
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Taip, man atrodo neetiška viešai klausinėti apie tai. Tuo labiau žmogaus, kuris tik pradeda šituo keliu eiti.
O kas yra etiška?
Ar etiška yra klausinėti žmogų ir versti, alkoholio sužalotas smegenis, mąstyti?
Manyčiau, kad taip, nes sveikimas būtent ir prasideda nuo bandymo mastyti.
Sakykim postūmis toks.
Ir plius žmogus pagaliau gal pats pradės domėtis:
- Niponial, koki gi š... čia man siūlo.
Čia yra kelio pradžia.
Ar etiška yra morališkai sugniuždyta žmogų laikyti ligoninėj?
Žinau ką pasakysi- viskas dėl jo paties.
Sutinku, bet matai etiškai tai labai slidus dalykas.
Kas vienam neetiška ( pvz. šunis valgyti), kitam tiesiog skanu ir etikos klausimai nekyla.
Neprisijungęs
laikas rašė:
Marijus rašė:
Taip, man atrodo neetiška viešai klausinėti apie tai. Tuo labiau žmogaus, kuris tik pradeda šituo keliu eiti.
O kas yra etiška?
Ar etiška yra klausinėti žmogų ir versti, alkoholio sužalotas smegenis, mąstyti?
Manyčiau, kad taip, nes sveikimas būtent ir prasideda nuo bandymo mastyti.
Sakykim postūmis toks.
Ir plius žmogus pagaliau gal pats pradės domėtis:
- Niponial, koki gi š... čia man siūlo.
Čia yra kelio pradžia.
Ar etiška yra morališkai sugniuždyta žmogų laikyti ligoninėj?
Žinau ką pasakysi- viskas dėl jo paties.
Sutinku, bet matai etiškai tai labai slidus dalykas.
Kas vienam neetiška ( pvz. šunis valgyti), kitam tiesiog skanu ir etikos klausimai nekyla.
Man taip nesmagu ,kad per mane cia toks konfliktelis,gal neberasyti daugiau nieko apie nieka
Neprisijungęs
Dama rašė:
Man taip nesmagu ,kad per mane cia toks konfliktelis,gal neberasyti daugiau nieko apie nieka
Baik tu, viskas čia gerai.
Tiesiog diskutuojam.
Nuomonių įvairovė yra labai gerai.
Kitaip nebūtų įdomu gyventi.
O tu rašyk drąsiai.
Rašyk bet ką.
Kas ant širdies guli.
Mes suprasim,mes irgi kartais parašom, bet ką.
Bet visi suprantam.
Mums tiesiog reikia laikytis vieni kitų, mokytis ir augti kartu....
Neprisijungęs
Dama rašė:
Tai jau tikrai ne dėl tavęs, nesuk galvos, rašyk drąsiai. Čia pas pačių kietuolių ambicijos suputojo. Viskas ok!
Neprisijungęs
Šio forumo tikslas padėti žmonėms, norintiems išbristi iš alkoholizmo. Vietoje to, kad besikabinantiems, tik žengiantiems pirmuosius žingsnius, ištiestume pagalbos ranką, mes aiškinamės santykius ignoruodami naujokų žinutes. Kai stengiamasi padaryti tvarką ir sustabdyti konfliktus kol jie dar neatbaidė naujokų nuo noro bendrauti, mes keliame reikalavimus, įvedinėjame savas taisykles, keliame savas ambicijas aukščiau visko. Forumo Taisyklės galioja visiems, paprasčiausiai jų laikykimės ir netrukdykime vieni kitiems bendrauti.
Neprisijungęs
admin, ką tokio Eglė padarė, pasakė naujokui, kad moralizuojate mane, kaip tusčių ir netinkamų ambcijų reiškėją? jei jūsų žinutė skirta ne man vienai, tada priimu. Taip pat gera proga padėkoti už forumą ir supratimą. Jei ką užgavau, atsprašau jog neturėjau jokio tikslo.
Neprisijungęs