VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Virgilijus rašė:
Kapai aplankyti, žvakelės uždegtos. Ramybė
Gerai sakai, su mirusiais visada paprasčiau. Važiuoju pas tėtį, vežu kažkokią velnio anteną. Bandžiau paaiškinti, kad šiandien turiu važiuoti į kapus, tai sakė, kad rūpintis reikia gyvais . Turbūt tai tiesa, net nusijuokiau, visa mūsų šeima kažkokie Adamsai
.
Neprisijungęs
Ir aš manau, kad su gyvais bendraut reikia. Geriau duotų išeiginę dieną pvz ėjimui į svečius arba svečių priėmimui
Ir ko tie antakiai taip neauga? Savaitė jau praėjo nuo "depiliacijos" ugnim. Nervas ima
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 22d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 9d. |
Nidūlička su trejais mėnesiukais. Apkabinu
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 27d. |
su
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 23d. |
Nidute, bandomasisi laikotarpis paskutines valandas skaičiuoja?
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 4mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 30d. |
Dėkui, bandomasis baigiasi ir tikiuosi, kad sutartis neterminuota
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 15d. |
Nida, ant dviračio dar tik „kada nors“ lipsi? Vis nepasiryžti? ;) Aš tai vis dar dviračiu į darbą važinėju, oras fantastiškas, nesinori tokio malonumo praleisti...
Neprisijungęs
Audroni, atmauk į Kauną arbatos pagert Su dviračiu
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Nida, ant dviračio dar tik „kada nors“ lipsi? Vis nepasiryžti?
Aš tai vis dar dviračiu į darbą važinėju, oras fantastiškas, nesinori tokio malonumo praleisti...
Labai mažai šią vasarą važiavau, o planas į darbą važiuoti dviračiu taip liko neišpildytas ir nukeliamas kitam pavasariui deja, deja...kad ir skaudu, bet tokia realybė. Pavydžiu tau, nes ruduo nerealus ir ryte pasikelti nuotaiką puikiais rudeniškais vaizdais na ar gali būti kas maloniau o man jau šansų nėra, nes vežu vaiką pakeliui į mokyklą, kai buvo laikas neišnaudojau galimybės va teip
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 15d. |
Galvojau čia tik iš mandrumo nevažinėji, o pasirodo ir priežastis pateisinama yra. Bet juk žinojai, kad taip bus, ar ne? ;) Va todėl ir reikia, kiek įmanoma, gyventi dabar, o ne kažkada ateity...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Galvojau čia tik iš mandrumo nevažinėji, o pasirodo ir priežastis pateisinama yra. Bet juk žinojai, kad taip bus, ar ne?
Va todėl ir reikia, kiek įmanoma, gyventi dabar, o ne kažkada ateity...
kokie čia mandrumai gali būt, jei būčiau mynusi dviratuką, tai būčiau mandra pana buvus:) o galėjau visą vasarą tam skirt, bet yra kaip yra...
Neprisijungęs
Nida, su trejetuku, kokia jau didelė šauni mergytė
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida, su trejetuku, kokia jau didelė šauni mergytė
Ačiū Vilke, vykis...noriu ir tave pasveikint su tokia švente
Neprisijungęs
katyte, be dienos keturi su
Neprisijungęs
Katyte, su keturiais
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 23d. |
Katyte, 4 mėnesiukai Valio!!!!!
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Viską juk galima padaryt viešai.
O gal žmogus meilėje prisipažinti nori.)
Neprisijungęs
laikas rašė:
Marijus rašė:
Viską juk galima padaryt viešai.
O gal žmogus meilėje prisipažinti nori.
)
Nu tokį reikalą, tai galima ir per teliką su orkestru suorganizuot
Neprisijungęs
Mergaitės,... Eglute ir Vikute, neįsižeiskit kai gausit siuntinukus. Gal ir nepataikiau, bet iš visos širdies Jums abiems linkėjimai iš kaimo
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Mergaitės,... Eglute ir Vikute, neįsižeiskit kai gausit siuntinukus. Gal ir nepataikiau, bet iš visos širdies Jums abiems linkėjimai iš kaimo
Kai man pasisekė Ačiū.
Neprisijungęs
Jei labai reikia, taigi galima sukurt naują paskyrą gmail'e, ir ja naudotis kaip až funkcija
Neprisijungęs
Tai čia man pasisekė
Neprisijungęs
ujei kokie stebūklai, ačiukas mieloji man net gauti nebūtina ir taip šypsausi nuo ausies iki ausies jog tu randi jėgų visam Tam Gyvenimui, nu žinai..
Neprisijungęs
Reikia daug pastangų kad nesuklupt. Bet mano tokia natūra, kad reikia kažką veikt nerutininio. Labai smagu turėti naujų draugų, kurie be kita ko sėdi toj pačioj kūdroj. Gal ir kvailą siurpriziuką aš čia sumąsčiau, bet man smagi tokia veikla, smagu turėt artimus dūšiai žmones. Darbe net neprisidedu prie organizuojamų teminių jubiliejų. Neįdomu ir nerūpi.
Gal ir nedažnai čia pasisakau, bet gyvenu šiuo forumu ir tik jo dėka laikausi net užėjus psichozei.
Neprisijungęs
Labas rytas, kas kavos su manim?
Neprisijungęs