VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Sveiki.Džiaugiuosi,kad yra forumas ir esat Jūs.
Neprisijungęs
...saulutė už lango ir nuotaika gera
Neprisijungęs
...Pasiklydęs parašo. Primena kaip kamuodavausi.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 0d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 18d. |
... ryškus ir saulėtas ruduo
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 7d. |
džiaugiuos pabaigus reikalus ir galimybe ir jėgom tiesiog eiti išsičiustint savo mini virtuvytę, taip pat galimybe eiti ir pakišti po gydančiu dušu ir žaliuoju muilu savo merdinti, užpultą skydmarių ir niekaip neišsigydantį (tokį jau pirkau nežinom) mano imuniteto gelę-medelį..tokie dalykai sugrąžina į vieną vertingiausių būsenų- čia ir dabar..oh kaip aš tuom retai naudojuosi šiais neramiais laikais..šiltas dušas yra čia ir dabar, jaučiuosi subrendus ir turinti ką nuveikt su šiuo dalyku..ah šilta vien pagalvojus..bzzz..džiaugiuos kad priminė ir prisiminiau visu kūnu šią savoką..
Neprisijungęs
Veronika rašė:
... ryškus ir saulėtas ruduo
ryte, tik pabudus pro langą-žydras dangus ir medžio gabalas su sodriai geltonais lapais, šviečia saulė, prisimerkiau ir nuo judesio saulės ir spalvos atrodo medis auksu žaižaruoja..bet reikia prisimerkt ir išbliurint vaizdą....fun, pabandykit
Neprisijungęs
Galvoju ko man taip šviesiai justi ..ogi darbe šiandien kažkaip gavosi pasakyt klientui ir kitam žmogui susijusiam su darbiniais reikalais, kad man laimo liga..tai jiems dviems abiems irgi sveikatos problemos, vienam inkstų, kitam diabetas..tai kaip magic lazdele mostelėjus, mes visi trys kaip nušvitom, kad galim perismest keliais žodžiais ir atsidust lengviau...kaip smagu, toks supračius be žodžių..čia netyčiom ir švelniai bei ramiai išėjo..
Neprisijungęs
...po truputi mažėja buitinių rūpesčių.Stebuklas atsuki kraną ir bėga karštas vanduo.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 8d. |
Labas rytas, šaltukas kanda šiandien...karšta kava ant stalo, paskutinė darbo diena šią savaitę...kas vakare į moliūgų šventę-šiemet net trijuose vietuose organizuojamos kaip išsirink?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 6d. |
Nida rašė:
Labas rytas, šaltukas kanda šiandien...karšta kava ant stalo, paskutinė darbo diena šią savaitę...kas vakare į moliūgų šventę-šiemet net trijuose vietuose organizuojamos kaip išsirink?
Čia kur? Jei ką parašyk į AŽ.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 8d. |
žvejys rašė:
Nida rašė:
Čia kur? Jei ką parašyk į AŽ.
Švėkšna, Gargždai, Klaipėda
Neprisijungęs
...pagaliau sugebėjau surinkti visas pažymas notarei dėl buto pardavimo.Net nesitiki,kad pavyko.Parduot praskolintą,areštuotą,landyne paversta butą ne taip paprasta,o dar kai iki jo šimtas dvidešimt km nuo ten kur gyvenu.
Neprisijungęs
good job (kaip anglai sako) , l.gerai, taip!
Neprisijungęs
šypsena ir mano veide, surašiau ant lapo šiuos teiginius:
aš esu savo kūne visais laikais.
aš įtvirtinu stiprias ribas.
aš turiu amžiną, vidinį savęs palaikymą,ne išorinį.
aš kuriu sveikus santykius su žmonėmis.
daug..
užrašiau ir sudeginau, kad gamtos jėgos padėtų, tai man svarbu ir laaabai sunku, kol prisikasiau.
dabar galiu eiti ilsėtis.
good job kaip anglai sako.
Neprisijungęs
... nuo vakar ankstaus ryto apėmęs stiprus nerimas pasitraukė Retėja ir trumpėja nepakeliamo nerimo bangos. Džiaugiuos, nes jauč susitvarkysiu be vaistų. Tiesiog išgyvensiu
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 1d. |
Veronika rašė:
... nuo vakar ankstaus ryto apėmęs stiprus nerimas pasitraukė
Retėja ir trumpėja nepakeliamo nerimo bangos. Džiaugiuos, nes jauč susitvarkysiu be vaistų. Tiesiog išgyvensiu
Tylėdama apkabinu tave.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
... nuo vakar ankstaus ryto apėmęs stiprus nerimas pasitraukė
Retėja ir trumpėja nepakeliamo nerimo bangos. Džiaugiuos, nes jauč susitvarkysiu be vaistų. Tiesiog išgyvensiu
Tylėdama apkabinu tave.
Ačiū
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 1d. |
alikas rašė:
...pagaliau sugebėjau surinkti visas pažymas notarei dėl buto pardavimo.Net nesitiki,kad pavyko.Parduot praskolintą,areštuotą,landyne paversta butą ne taip paprasta,o dar kai iki jo šimtas dvidešimt km nuo ten kur gyvenu.
Na va, po truputį ir susitvarkysi.
Neprisijungęs
Savaitgalis prasideda Aplodismentai
Neprisijungęs
...vis daugiau forumiečių prisijungia.Rudenėlis atėjo...
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 3mėn. | 23d. |
Džiaugiuosi,kad iki atostogų liko keturios dienos
Neprisijungęs
Esu čia Ir čia yra dar debesis forumiečių
Vyksta rytinis gėrimas... Taip sakant
Neprisijungęs
Storos, kaip įmitusios peteliškės iš dangaus leidžiasi snaigės Uj, žiema artėja
Neprisijungęs
romantiškai
Neprisijungęs
Egle rašė:
romantiškai
Net katė apsvaigus nuo vaizdo, lyg suakmenėjus, ant šiltos palangės tupi ir gėrisi
Neprisijungęs