VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Susirašiau su Sielos sese...Kalbėjome apie viską, bet dabar širdyje - ramu ir gera...
Kiek iš tiesų žmogui reikia nedaug, kad pasijusti laimingu... ir kaip dažnai mes klystame jos ieškodami...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 3d. |
Kaip tu šiandien, Vilkyte? Gyvenimas tęsiasi, ar ne?
Neprisijungęs
Galvą skauda... durnė, visiška durnė... Miegu toliau.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Pailsėk. Tavęs laukia blaivi diena
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 3d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Va va... Dar vakar pagalvojau-geria ji vyną, poniškai... Geriau jau mano buvęs draugelis brendis... Bet nors paliūdėjai
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Va va... Dar vakar pagalvojau-geria ji vyną, poniškai... Geriau jau mano buvęs draugelis brendis... Bet nors paliūdėjai
![]()
Kaip ir man, buvo butelis brendžio, kiekvieną vakarą
Neprisijungęs
Na ką, pradedu iš pradžių...
Būčiau vakar biški pakentėjusi ir nenusileidusi šmėklos reikalavimui - šiandien jausčiausi gerai. Purto net nuo minties, kad šiand reiktų išgert. Nenoriu jaustis blogai, noriu jaustis gerai.
Gyvenimas tęsiasi...
Neprisijungęs
Valioooo:D Šiąnakt miegosiu naujoje lovytėje ant naujo čiužinuko
Veronika, Egle, kaip jūsų lovos reikaliukai? Lyg ir rinkotės?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Valioooo:D Šiąnakt miegosiu naujoje lovytėje ant naujo čiužinuko
Veronika, Egle, kaip jūsų lovos reikaliukai? Lyg ir rinkotės?
Aš jau išsirinkau. Tik dar nenusipirkau
Džiaugiuos už tavo poilsį
Neprisijungęs
A tai ko lauki?
Sako, naują čiužinį reikia prisijaukinti, žiūrėsim, kaip seksis ilsėtis. Bet labai džiauguosi, kad pagaliau turiu
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 7d. |
aš noriu kontinentinės lovos, na tokios kur pirmas sluoksnis kušetės, paskui ant jų spyruoklinis čiužinys, o ant kurio dar antčiužinis ir pačio kiečiausio kietumo, medžiaginio korpuso, ...nu kaip viešbučiuoe, bet toks reiklas per daug kainuoja, tiesa vienoj išparduotuvėj , kur dar galėčiau griebt, Kaune užtikau, bet viena buvo per plati, o kita per minkšta..taigi mano reikalas tęsiasi..
gerų kelionių sapnuose..gera lova yra geras dalykas..oi geras.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
A tai ko lauki?
Sako, naują čiužinį reikia prisijaukinti, žiūrėsim, kaip seksis ilsėtis. Bet labai džiauguosi, kad pagaliau turiu
VV lova dvigulė, niekaip nerandam kompromiso dviguliam čiužiniui. Kas tinka ir patinka man, tai visiškai priešingai mano antrąjai pusei. Įtariu, pirksiu viengulį sau, ir dar skirtingo aukščio
Juokauju...
Neprisijungęs
Taigi galima dėti du skirtingus branduolius į vieną čiužinį. Negi net toks variantas beviltiškas?
Man paprasčiau - aš pati sau ponia
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
<...> Man paprasčiau - aš pati sau ponia
Smagu Norėčiau ir aš taip, bet, yra kitaip
Neprisijungęs
Labas rytas VV Kaip išsimiegojai?
Lobo Siberiano
https://www.facebook.com/13994513836282 … 248745002/
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Lobo Siberiano
oho, bet tai kokia hierachija ir kova dėl dėmesio..baisi bėda, reik varyt urzgimą ) čiuju tas urgzimas tik man toks uij..o vilkams tai bedravimo priemonė, kaip mums kalba..įspūdingi gyvūnai ir biškį juokingi, hierachija tokia senamdiška..gal viskas ne taip? V.V kaip su tais vilkais iš tiesų?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas rytas VV
Kaip išsimiegojai?
Lobo Siberiano
Taip įdomiai, sakyč... Kūnas nesuprato, kas čia vyksta, teks pratintis.
Jooo, vaizdelis įspūdingas. Ne toks tas vilkas ir baisus, kaip jį piešia
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika rašė:
Lobo Siberiano
https://www.facebook.com/13994513836282 … 248745002/oho, bet tai kokia hierachija ir kova dėl dėmesio..baisi bėda, reik varyt urzgimą
) čiuju tas urgzimas tik man toks uij..o vilkams tai bedravimo priemonė, kaip mums kalba..įspūdingi gyvūnai ir biškį juokingi, hierachija tokia senamdiška..gal viskas ne taip? V.V kaip su tais vilkais iš tiesų?
Gyvo vilko nesu čiupinėjusi, maniškiai tokie vilkai kabutėse. Hierarchija yra ir turi būti, kitaip rūšis gamtoje neišgyventų. Kai turi galimybę stebėti gyvūnų tarpusavio elgseną ir jei moki ją "perskaityti", daug sužinai ir supranti, kaip reikia su jais elgtis.
Neprisijungęs
Egle rašė:
aš noriu kontinentinės lovos, na tokios kur pirmas sluoksnis kušetės, paskui ant jų spyruoklinis čiužinys, o ant kurio dar antčiužinis ir pačio kiečiausio kietumo, medžiaginio korpuso, ...nu kaip viešbučiuoe, bet toks reiklas per daug kainuoja, tiesa vienoj išparduotuvėj , kur dar galėčiau griebt, Kaune užtikau, bet viena buvo per plati, o kita per minkšta..taigi mano reikalas tęsiasi..
gerų kelionių sapnuose..gera lova yra geras dalykas..oi geras.
Tu čia kaip princesė ant žirnio... Bet kam tiek sluoksnių, miegok tiesiog ant lentų, kiečiau tikrai nerasi
Neprisijungęs
lentos neamortizuoja, turėjau omeny kietumą sveiką, kiek gali būti kietas čiužinys..beja, juokingiausiai teko miegot tai ant grikių čiužinio kokį pusmetį, neįpratau tikrai kaip ant grūdų maišo, traški, šiugždi..
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
<..> Hierarchija yra ir turi būti, kitaip rūšis gamtoje neišgyventų. <..>
o kaip tada tie vienišieji vilkai, ar tokių yra, ar tik jie paviešinauja ir grįžta į būrį?
o tu šiaip vienišas vilkas ar vilkė su kuriuo archetipu labiau tapatinies?
Neprisijungęs
štai ji..Lova
https://www.pinterest.com/pin/214765475956400442/
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
dabar jau laukiu žiemos:) išsiblaivius visi metų laikai tapo nuostabūs
Neprisijungęs
Nida rašė:
Žinok Nidulička, man atrodo, kad bent paskutinius 7 metus tokio nuostabaus rudens nebuvo, kaip šis
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
Veronika rašė:
Nida rašė:
Žinok Nidulička, man atrodo, kad bent paskutinius 7 metus tokio nuostabaus rudens nebuvo, kaip šis
na ir pasisekė gi man išsiblaivyt ir pamatyt tokį grožį...kaip žinodama nustojau gert
Neprisijungęs