VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 17d. |
Egle rašė:
..jau turiu savo diagnozę.....turiu Laimo liga, chroninę....
Oi varge, Egluciuk, nei ka pasakyti..."Sekasi" gi tau...Apkabinu ir patyliu... O del konflikto, tai manau chamiska Pasiklydusio diskusija dar nera visuomenes nuomone. Juk charizmatiskumo ( tavo) taip paprastai neatimsi
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 3d. |
Egle13 rašė:
<...> Juk charizmatiskumo ( tavo) taip paprastai neatimsi
Va va, tikra tiesa
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bebras rašė:
<..> Mistinė liga, nebent gal yra kokie nors laboratoriniai spec. žymenys kurie būdingi būtent tai ligai. Vienžo stiprybės bet kokiu atveju
Yra Bebre laboratoriniai žymenys. Savo pažįstamų rate turiu du žmones, kurie serga Laimo liga. Patikėk, pasekmės baisios. Ir jie susirgo nuo erkės įkandimo.
Veronika turbūt turi galvoje ūminę Laimo ligą. Su ja jokios mistikos nėra, kadaise mamai atsirado ta liga nuo erkės įkandimo, bet laiku kreipėmės į medikus todėl ačiū Dievui praėjo be komplikacijų. O pas Eglę kiek suprantu vadinamoji lėtinė Laimo liga, kurios nepripažįsta medicina. Na biesai nematė, nesigilinkim
Neprisijungęs
Ties "šią minutę" sistema nutraukė mano komentarą.
Neatnaujinsiu, matyt, taip turėjo būti.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 21d. |
ačiū mergaitės, negirkit manęs ) baikit baikit..
jo, aš jau turiu planą, Katovicuose (Lenkijoje) yra gydytojas kuris atgriebė save iš vežimėlio, tai važiuosiu pas jį ir įsikabinsiu į koją, ką pasakys tą darysiu...visgi metus į kraują leidžiamų dešimčių stipriausių antibiotikų ne linksmybės, net nežinau koks gydytojas man juos čia apsiimtų leisti..gal pavyks užmušti borellia neužmušant visko kas liko gyvesnio..žodžiu. Tavo pažystamiems Verut, kai susitiksim perduosiu info..turim tris storules knygas anglų klb..
žodž..ačiūkas, i am fire šianakt, legaliai.
p.s Liepele ačiū už skambutį, mačiau kad skambėjai, ryt perskambinsiu..
ačiū mergaitės, pačios jūs tokios charizmatiškos, kaip Eglutė sako..ir berniukai.
p.s borellia ne vienintelis turtas kurį palieka erkės, sakė kad gali būti ir kitų egzotiškų kaip Babizia, Bartonella, bet jau tie tyrimai man nusibodo ir per brangūs po velnių.
Neprisijungęs
Vilkute daug negerk, nepadės, laikykis, ryt detoksas
Neprisijungęs
Na, paprastai aš daug negeriu - kibirą kitą
Žinau, kad ryt negersiu, nes poryt - į kirpyklą
Viskas gerai, merginos, pasigailėjau savęs ir užteks.
Neprisijungęs
Ramiai tik. Be panikos. Laimo ligą turėjo mano anyta. Išsigydė be ypatingų pastangų, nors pradžioj atrodė kaip mirtininkė.
Tik aš tai labiau stebiuosi , kad Eglė rašo apie savo praeitį, tarytum tai butų buvę prieš pusmetį... Aš jau būčiau pamiršus tas nevykusias dienas ☺
Neprisijungęs
manęs nieks niekada negydė ir net nežinau kada tai galėjo būti iškaimo, žinok, jau nebepasakosiu, bo ir neturiu jėgų ir galva neveikia ir ūmom nie poniat....borelia tokia būtybė, kuri gudriai kažkaip ten apsitraukia kažkokiu apvalkalu, net imituoja neurotransmitoriu veiklą ir nieks jos paprastai nepagauna, jei laiku nepagauna..man iš ketvirto karto. Šiza. Nežinau kiek metų ji su manim darė ką tik norėjo ir nė šunis nesulojo..
yra vienas fintas, kuriuo jau šimtu procentų tikiu, kad jei dūšia apleidžia kūną, tai tušti namai ilgai nebūna tušti, galimybė apsigyventi bet kam yra laisva, su manim tai ir nutiko, taip kad pabūsiu banali: nepalikit savo kūnų, o alkoholis tai lengvai padaro
https://www.youtube.com/watch?v=06fCMfcMnqk
aš jaučiuos kaip gerai įbimbus , bet nerods ne viena, o su su kūnu.
Neprisijungęs
Laikykis,Eglute.Blyn,visų mūsų gyvenymai ne iš lengvujų.Anam tas,kitam kitas...Svarbu,kad žmogus būtu šalia.Tada ir tamsa šviesesnė. Pavargęs jaučiuosi šią minute,nelengva diena buvo.Nieko šiandien kuriu rytdieną,po truputį šviesėja. Galiu pasidžiaugt jau name turiu vandenį.Kaip mažas stebuklas.Kas statėsi namą,supras...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 17d. |
Eglučiuk, aūūū ! Kaip naktelė? Gal kavytės nori? Skanios turiu
Neprisijungęs
Jaučiu begalinį ilgesį... Visiems mieliems, artimiems, išėjusiems... Verkt noris...
Neprisijungęs
Labas rytas, Artaz
Kaip jauties?
Aš šiandien prastai po dūšią kažkas su purvinais batais trepsi...
Neprisijungęs
jauskitės gerai, o trepsintiems po dūšią - su šluota per kuprą
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 24d. |
Veronika rašė:
Labas rytas, Artaz
Kaip jauties?
Aš šiandien prastaipo dūšią kažkas su purvinais batais trepsi...
varyk lauka tą niekadėją
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas rytas, Artaz
Kaip jauties?
aš šiandien atėjau į ofisą įsilipus į šuniuko š.. ir pritrepsėjau visur kur tik įmanoma..valandą ploviau..šaiposi kolegos kad smirdėsim iki pavasario..batai užmerkti, direktorius neišsikentė išlėkė iš savo kabiento ir puolė stalų surinkinėt..kol ploviau, sako Egle duok savo atstuktuvą, sakau palauk, negaliu šuduotas, kaip sykis batus bandau atplaut ..kažkas nerelaus, ty labai realaus ir čia ir dabar. Labai atsiprašau, jei durna žinutė. Man taip jau antrą kartą gyvenime, pirmą kartą prisėdau susirinkime
...tikiuosi tai kaip sapne, reiškia materialinę gerovę..
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 5d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 29d. |
Veronika rašė:
Labas rytas, Artaz
Kaip jauties?
Jaučiuosi gerai. Papietavęs guliu ir nosį krapštau..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika rašė:
Labas rytas, Artaz
Kaip jauties?
aš šiandien atėjau į ofisą įsilipus į šuniuko š.. ir pritrepsėjau visur kur tik įmanoma..valandą ploviau..šaiposi kolegos kad smirdėsim iki pavasario..batai užmerkti, direktorius neišsikentė išlėkė iš savo kabiento ir puolė stalų surinkinėt..kol ploviau, sako Egle duok savo atstuktuvą, sakau palauk, negaliu šuduotas, kaip sykis batus bandau atplaut
..kažkas nerelaus, ty labai realaus ir čia ir dabar. Labai atsiprašau, jei durna žinutė. Man taip jau antrą kartą gyvenime, pirmą kartą prisėdau susirinkime
...tikiuosi tai kaip sapne, reiškia materialinę gerovę..
Įlipai specialiai ar netyčia?
Neprisijungęs
tyčia Artai, įlipau ir patrepsėjau
Neprisijungęs
kaip lialia
Neprisijungęs
Egle rašė:
tyčia Artai, įlipau ir patrepsėjau
Taip ir numaniau.
Neprisijungęs
Nu iš dūšios prisijuokiau
Sorry, bet tikrai. Jautrūs kvapams kokie
Aš į karvės š... nuolat laipau ...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nu iš dūšios prisijuokiau
Sorry, bet tikrai. Jautrūs kvapams kokie
Aš į karvės š... nuolat laipau...
Karvės tai karvės. Bet šuns, ar žmogystos... amen juze būtų man... išvemčiau visą žarnyną iš kart
Neprisijungęs
Tai jo. Juokauju gi. Šlykštu. Siuntu kaip velnias kai kaimynų kiemšikis žiemą mano visą kiemą "užminuoja". Nenoriu konflikto, tai dantis sukandus tyliu...
Neprisijungęs
Su šiūpeliuku sumesčiau visas minas kaimynams atgal, kieman. Geriau prie durų, kad atsikėlę ankstų rytą patys išmindžiotų
Ot bjauri aš
Neprisijungęs