VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Labas rytas, pachmielas tuoj pat, aluÄio...
Neprisijungęs
Labas rytas, reikia jau pachmielo, lyk lyk lyyyyyk...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mÄ—n. | 29d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 28d. |
Labas rytas, siÅ«lau kvepianÄios kavutÄ—s
Neprisijungęs
Nida rašė:
Labas rytas, siÅ«lau kvepianÄios kavutÄ—s
FÄ—Ä—Ä—, nenoriu tos juodos smalos, geriau vodkÄ—s ir apelsinu sulÄiu, lyk lyk lyyyyyyyk... Per boÅ¡ke gerai kala...
Neprisijungęs
Kagis, pardÄ— jau atidaryta reikia tuojaus degtinytÄ—s, Äiuju imsiu Bajorų vodkÄ—s, ana gerai Premium lenda, i sveikata ForumieÄiai, makt!
Neprisijungęs
Pacmieliuka.. makt
Neprisijungęs
Na tai kiek tu valandu dabar neikertu, atidaryta jau pardÄ— kad alaus ar ne.. kur tie raktai piniginÄ—, nieko nerandu... Aaaaa!
Neprisijungęs
Labas rytas, nepatinka man tas laiko keitimas-atsibudau 5.30 sekmadienio rytÄ…....
Neprisijungęs
Pofyg tas laikas, iÅ¡vis beveik nemiegojau visa nakti, pachmielo pagaliau greiÄiau, aaaaa!
Neprisijungęs
Nulinu skaiÄiukÄ… deja
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mÄ—n. | 21d. |
Bebras rašė:
Nulinu skaiÄiukÄ… deja
Gaila Sakau nuoširdžiai...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Nulinu skaiÄiukÄ… deja
jei sakai deja, tai matyt gaili tų keliolikos dienų. Linkiu kuo greiÄiau pradÄ—ti iÅ¡ naujo.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Bebras rašė:
Nulinu skaiÄiukÄ… deja
Gaila
Sakau nuoširdžiai...
Niekaip nepavyksta ilgiau užsikabinti. Atėjo laikas kreiptis pagalbos. Vienam niekaip.
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
Bebras rašė:
Nulinu skaiÄiukÄ… deja
jei sakai deja, tai matyt gaili tų keliolikos dienų. Linkiu kuo greiÄiau pradÄ—ti iÅ¡ naujo.
AÄiÅ«, aÅ¡ jau pradÄ—jau. Dalį gÄ—ralo iÅ¡pyliau von, kas pas mane bÅ«na labai labai retai.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 3mÄ—n. | 25d. |
Bebras rašė:
Virgilijus rašė:
Bebras rašė:
Nulinu skaiÄiukÄ… deja
AÄiÅ«, aÅ¡ jau pradÄ—jau. Dalį gÄ—ralo iÅ¡pyliau von, kas pas mane bÅ«na labai labai retai.
gerai atsimenu žinau šitą momentą, kai išpili alk. gėralą..liuks Bebre, ne viskas s razu..toks jausmas, kad tavo atsisakymas alkoholio jau kažkur pakeliui pas tave..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Bebras rašė:
gerai atsimenu žinau šitą momentą, kai išpili alk. gėralą..liuks Bebre, ne viskas s razu..toks jausmas, kad tavo atsisakymas alkoholio jau kažkur pakeliui pas tave..
TurbÅ«t tu teisi ne viskas iÅ¡ karto. Vakar su artimiaisiais aptariau kad jau viskas suvokiau kad esu priklausomas, suvokiau kÄ… ankÅ¡Äiau blogai dariau, kad vien tik negerti neužtenka ir t.t. O Å¡iandien bac ir vÄ—l girtas. Na ok paslankiojau ryte girtas po miestÄ…, liko koks ketvirtadalis bonkos ir tÄ… likutį iÅ¡pyliau velniop. Toks dvejopas jausmas, iÅ¡ vienos pusÄ—s lyg ir gaila to gÄ—ralo, iÅ¡ kitos pusÄ—s jauÄiasi ryžtas - nu tipo jau viskas.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mÄ—n. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 7d. |
Bebras rašė:
Egle rašė:
Bebras rašė:
TurbÅ«t tu teisi ne viskas iÅ¡ karto. Vakar su artimiaisiais aptariau kad jau viskas suvokiau kad esu priklausomas, suvokiau kÄ… ankÅ¡Äiau blogai dariau, kad vien tik negerti neužtenka ir t.t. O Å¡iandien bac ir vÄ—l girtas. Na ok paslankiojau ryte girtas po miestÄ…, liko koks ketvirtadalis bonkos ir tÄ… likutį iÅ¡pyliau velniop. Toks dvejopas jausmas, iÅ¡ vienos pusÄ—s lyg ir gaila to gÄ—ralo, iÅ¡ kitos pusÄ—s jauÄiasi ryžtas - nu tipo jau viskas.
Viskas tik į gera Bebriuk.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Viskas tik į gera
Bebriuk.
Duok Dieve kad taip ir būtų
Neprisijungęs
Sunku. Labai sunku. Šiandien iš darbo važiavau vos kelią pro ašaras matydama. Vos nenusipirkau. Nenusipirkau. Bet vis tiek žliumbiu. Nežinau ko. Gal sysiot noriu, bet ne per tą galą išeina...😕
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mÄ—n. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 7d. |
Iškaimo rašė:
Sunku. Labai sunku. Šiandien iš darbo važiavau vos kelią pro ašaras matydama. Vos nenusipirkau. Nenusipirkau. Bet vis tiek žliumbiu. Nežinau ko. Gal sysiot noriu, bet ne per tą galą išeina...😕
Išsiverk, prašviesės. Man penktadienį ašaros liejos. Upeliais. Nežinau ko. Dūšią labai skaudėjo.
Neprisijungęs
aÅ¡ kažkaip ,kai nebegeriu, tai ir nebeverkiu...iÅ¡ties kam gert, jei paskui tik žliumbti norisi, o anksÄiau Å¡okti ir dainuoti norÄ—davosi....ex
Neprisijungęs
Čia turbūt pilnatis veikia, visiem stogai važiuoja vrotkampot...
Neprisijungęs
Aga. Pilnatis akurat veikia. Ir dar PMS'as gal 😨
PriraÅ¡iau piktų žinuÄių draugui-meilužiui, ir dar kliuvo daržely vaikams. Tiems, kurie kantrybÄ™ bandÄ— mano. SÄ—dÄ—jo ir spalvino Å¡viesoforo spalvas. Bjauri kokia... Nu bet ir nereikÄ—jo man "fack'ų" rodyt. Patys kalti.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Aga. Pilnatis akurat veikia. Ir dar PMS'as gal 😨
PriraÅ¡iau piktų žinuÄių draugui-meilužiui, ir dar kliuvo daržely vaikams. Tiems, kurie kantrybÄ™ bandÄ— mano. SÄ—dÄ—jo ir spalvino Å¡viesoforo spalvas. Bjauri kokia... Nu bet ir nereikÄ—jo man "fack'ų" rodyt. Patys kalti.
Betgi sakei kad jis pabÄ—go pas jaunesnÄ™. Vadinas nepabÄ—go, vienžo nÄ—r taip Äia viskas chrenovai kaip iÅ¡ pirmo žvilgsnio gali pasirodyti
Neprisijungęs
Tai kad gal ta jauniklė nuo to glušiaus pabėgo. Durnas davaliai. Menopauzė jam vyriška 😆
Neprisijungęs