VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Vienišas Vilkas rašė:
Viktorija rašė:
Na, dabar jau nieko nesuprantu. Kam turėtų kieme rūdyti auto, kuris bent pusantrų metų nebus naudojamas pagal pasirtį
.
Na, tada pasakysiu kitaip - pasigendu galimybės.
Praradus vieną galimybę visada atsiranda kitų. Gal pakelsiu Tau "duchą" papasakodama apie save . Aš auto kasdienybėje atsisakiau savo noru
. Varinėju viešu transportu ir nustačiau, kad : kelionė į darbą, atgal sutrumpėjo 15 - 20 min., taip keliaudama perskaitau per savaitę po knygą, patiriu visokių socialinių kontaktų, o jei jie manęs netenkina, išlipu ir keliauju geresne miesto dalimi savo užpakalinėm letenom
. Nustačiau, kad streso tapo mažiau, o pinigų ir įspūdžių daugiau
. Šiemet išbanžiau ir kelionę traukiniu į Trakus ....fantastika, o užsienio kelionėse išmokti naudotis jų viešuoju ... tramvajais, metro, priemiestiniais traukiniais, tai iš vis Ooooo ....
. Kai pradėjau keisti savo gyvenimą, supratau, kad prisirišimas (prie bet ko) nėra gėris
. Pasižiūrėk į savo skaitikį, o čia, tai gėris
. Požiūrio reikalas, ne kitaip, papasakočiau anekdotą apie du vyrus - optimistą ir pesimistą, bet kad toks ... "pošlokas"
.
Neprisijungęs
Aš jau per sena atrasti naujas galimybes, patirti naujus socialinius kontaktus, atsirišti nuo prisirišimų. Sėdžiu sulindusi į savo urvą, kur niekas nesipina po kojomis ir nelenda į akis ir baigiu visai suvilkėti
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 3d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Aš jau per sena atrasti naujas galimybes, patirti naujus socialinius kontaktus, atsirišti nuo prisirišimų. Sėdžiu sulindusi į savo urvą, kur niekas nesipina po kojomis ir nelenda į akis ir baigiu visai suvilkėti
Na gal nepulk saves laidoti Pritariu Viktorijai - viskas priklauso nuo poziurio. Ir pridedu nuo saves - ir nusiteikimo
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Na gal nepulk saves laidoti
Pritariu Viktorijai - viskas priklauso nuo poziurio. Ir pridedu nuo saves - ir nusiteikimo
Nepuolu. Bet lįst iš savo urvo nenoriu. Nėr motyvo.
Neprisijungęs
Aš irgi kartas nuo karto sėsdavau už vairo. Maža to, kad darbe apspangus kad net kai kurių momentų nepamenu, tai dar namo grižinėdavau su laipsniais. Tik važiuodavau ne greičiau 70.
Baigiau cirkintis. O Vilkė parodė kuo visa tai gali baigtis. Užjaučiu, suprantu, kad ne gėlytės teismai, išlaidos, pyktis ant savęs. Bet galėjo būt blogiau, ir... viskas praeis😉
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
Iškaimo rašė:
Aš irgi kartas nuo karto sėsdavau už vairo. Maža to, kad darbe apspangus kad net kai kurių momentų nepamenu, tai dar namo grižinėdavau su laipsniais. Tik važiuodavau ne greičiau 70.
Baigiau cirkintis. O Vilkė parodė kuo visa tai gali baigtis. Užjaučiu, suprantu, kad ne gėlytės teismai, išlaidos, pyktis ant savęs. Bet galėjo būt blogiau, ir... viskas praeis😉
viskas praeina, tik nesmagu ir gėda, kai tie prisiminimai išlenda kaip piktos dvasios ir vis primena, ir primena, ir primena, ir neduoda jaustis visiškai laimingai vis graužia ir graužia sąžinė už klaidas... ex kada tai nugrims kažkur giliai, giliai...
Neprisijungęs
Iškaimo su mėnesiuku tave !!!!!!!!!
Neprisijungęs
Nida rašė:
Iškaimo su mėnesiuku tave !!!!!!!!!
Ačiū, bet pati net nepastebėjau to "jubiliejaus"😄
Neprisijungęs
VV, Veronika kur prapuolėt mergaitės?? Veronika grįžk į gimtinę, užteks lepintis, nepasiilgai lietaus-šiandien pajūry pila...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Nida rašė:
VV, Veronika kur prapuolėt mergaitės?? Veronika grįžk į gimtinę, užteks lepintis, nepasiilgai lietaus-šiandien pajūry pila...
Grįžau Ką tik čemodanus susinešiau. Kaip gražu Lietovoj
rudenėlis. Dėl valandos atsukimo parskridom su cirkais
gerai, kad nelikom šiltam pajūry... Išmanieji kartais koją pakiša, nes išmaniai atsuka laikrodį pagal LT ir nesvarbu kuriam pasaulio krašte esi
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
Grįžau
Ką tik čemodanus susinešiau. Kaip gražu Lietovoj
rudenėlis. Dėl valandos atsukimo parskridom su cirkais
gerai, kad nelikom šiltam pajūry... Išmanieji kartais koją pakiša, nes išmaniai atsuka laikrodį pagal LT ir nesvarbu kuriam pasaulio krašte esi
Sveika sugrįžus mieloji matai kaip mes dėl tavęs pasistengėm-visus medžius išpuošėm įvairiausiom spalvom
reiškia laukėm
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 7d. |
taip taip, mes labai lauktuvių laukėm, kad net medžius pagrąžinom.
Neprisijungęs
Lauktuvės parvažiavo
Neprisijungęs
Pati negaliu patikėti tuo, ką darau - geriu vyną.
Vėl sapnavau šįryt savo mylimiausią vilką (nedetalizuosiu) ant išgyvenimo ribos... pati jį atgaivinau.
Tik rytą išlydėjau manęs palaikyti ir padėti parskridusią dukrą...
Nieko nebesuprantu, kas su manimi vyksta... tik žinau, kad ryt negersiu.
Neprisijungęs
Vakar buvau šermenyse. Brolio, kurį alkoholio vartojimas nužudė 37 metų, pirmosios žmonos, kurią taip pat pražudė alkoholis.
Liūdna ir baisu. Lietuva prasigėrusi. Iš alkoholinės komos jau gaivina mažamečius.
Norisi tik atsigulti ir niekada nebepabusti.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Lauktuvės parvažiavo
oi laukiam, laukiam
mes lauktuvių laukiam
Neprisijungęs
VV apkabinu tave.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Vakar buvau šermenyse. Brolio, kurį alkoholio vartojimas nužudė 37 metų, pirmosios žmonos, kurią taip pat pražudė alkoholis.
Liūdna ir baisu. Lietuva prasigėrusi. Iš alkoholinės komos jau gaivina mažamečius.
Norisi tik atsigulti ir niekada nebepabusti.
Oi Vilkute, sustok geroji, nežinau kaip tau, bet man tai tokie pažadai " kad ryt tikrai nebegersiu" neišsipildydavo...patarimų jokių neduosiu, nes nežinau tik labai viliuosi ryt pamatyt vėl įjungtą skaičiuką aš galvodavau, kad jei jau pradėjau gerti, tai pagersiu dar kelias dieneles, tai su viena drauge, tai su kita...o tada jau jungsiu skaičiuką ilgam
ir gerdavau taip lyg tai paskutinis kartas mano gyvenime iki nuprotėjimo...
Neprisijungęs
Ačiū, Veronika, jaučiu tavo petį.
Nida, nestresuok, žinau, kad ryt negersiu.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Ačiū, Veronika, jaučiu tavo petį.
Nida, nestresuok, žinau, kad ryt negersiu.
nors ir nestresavau, bet dabar daug, daug ramiau patapo
Neprisijungęs
Nuliūdinai Vilke. Kažkaip galvojau tau pavyks užsikabinti po to įvykio. Pažįstu vieną žmogų kuris po panašaus įvykio nevartoja kelinti metai. Man irgi nepavyksta užsikabinti nesenai prasičiūchinau. Šian susimąsčiau nu nejaugi reiks nueit iki visiškos degradacijos kad sustot? O gal įmanoma ankščiau sustot ir nelaukt dugno. Aš tikiu kad įmanoma, jau kreipaiusi pagalbos, vienas niekaip neįveiksiu alkoholio
Neprisijungęs
Nenusimink, Bebre. Ne visiems būtina panerti į dugną ir prarasti sąmonę, kad suvoktumei, koks gėris yra oro gurkšnis ir grįžimas gyveniman.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 3d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Pati negaliu patikėti tuo, ką darau - geriu vyną.
Vėl sapnavau šįryt savo mylimiausią vilką (nedetalizuosiu) ant išgyvenimo ribos... pati jį atgaivinau.
Tik rytą išlydėjau manęs palaikyti ir padėti parskridusią dukrą...
Nieko nebesuprantu, kas su manimi vyksta... tik žinau, kad ryt negersiu.
Viskas gerai Vilkyte. Tur but taip turi buti. Rytoj bus kita diena ir galimybe naujiems sprendimams
Neprisijungęs
Negerai. Bet - matyt, taip reikėjo.
https://www.youtube.com/watch?v=B5zcEbbWSpk
Neprisijungęs
Neprisijungęs