VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Virgilijus rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
... kai pats sau užtrenki duris,
Likimas atidaro langą ...
tu atsibundi bežiūrįs
į mėlyną, bekraštį dangų ...
...................................puiku, tai ko reikia - šviesios eilės
Šviesių eilių terapija
Neprisijungęs
Taigi, mano preitos nakties sapnas.
Sapnavau, kad labiausiai mylimą vilką, na tą, mano paguodą ir mylimuką, sudraskė gauja šunų,kuri kažkodėl gyveno pas mane. Iš visų jėgų bėgu jam į pagalbą, ir jau iš tolo matau kraupų vaizdą... širdis plyšta iš skausmo ir bejėgiškumo ... o tie įvairiausio plauko šunys ramiai sau šmirinėja aplinkui...
Niekada nesapnuodavau mylimiausio savo šuns, juo labiau tokiose baisiose situacijose, o dabar per trumpą laiką antras toks sapnas... Darosi nejauku.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
VV manau tavo išgyventas didžiulis stresas, baimė ir nerimas lenda lauk per sapnus... Nesijaudink, su tavo mylimu šunimi viskas bus gerai
Neprisijungęs
Veronika rašė:
VV manau tavo išgyventas didžiulis stresas, baimė ir nerimas lenda lauk per sapnus... Nesijaudink, su tavo mylimu šunimi viskas bus gerai
Veronika, kad tavo žodžiai Dievui į ausį...
Neprisijungęs
... kai pats sau užtrenki duris,
Likimas atidaro langą ...
tu atsibundi bežiūrįs
į mėlyną, bekraštį dangų ...
Ilgai galvoji -
kur buvau?
Kokioj migloj buvau paklydęs?
Kodėl anksčiau jo nemačiau?
Nesuteikė jis man ramybės ...
... atsakymą sunku surasti,
o dar sunkiau - save suprasti ...
Bekraštėje dangaus žydrynėj kyla saulė ...
jos spinduliai sudegina apgaulę,
atgimusi į dangų veržias Siela
gyveniman grąžindama mane,
juk PRAEITIES - NEBĖRA ...
Neprisijungęs
Įtariu, vakar pradėtos klausyti Mamontovo dainos iš naujo albumo suvirpino sielą ir įkvėpė pabaigti ... Šiandien lėksiu į susitikimą su juo ir albumo pristatymą
Neprisijungęs
po mirties man žada išganymą,
bet vis tiek aš myliu gyvenimą ...
ar ilgai dar laukt ateities?
ar tikrai nebeliko vilties?
Mamontovas, "Išganymas"
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 3d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Taigi, mano preitos nakties sapnas.
Sapnavau, kad labiausiai mylimą vilką, na tą, mano paguodą ir mylimuką, sudraskė gauja šunų,kuri kažkodėl gyveno pas mane. Iš visų jėgų bėgu jam į pagalbą, ir jau iš tolo matau kraupų vaizdą... širdis plyšta iš skausmo ir bejėgiškumo ... o tie įvairiausio plauko šunys ramiai sau šmirinėja aplinkui...
Niekada nesapnuodavau mylimiausio savo šuns, juo labiau tokiose baisiose situacijose, o dabar per trumpą laiką antras toks sapnas... Darosi nejauku.
Viskas tavyje dar verda ir išsilieja per sapnus. Gal tai įspėjimai, kad vėl nepradėtum "griešyti"? Gero laiko praleidimo su "Mamutovu"
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Viskas tavyje dar verda ir išsilieja per sapnus. Gal tai įspėjimai, kad vėl nepradėtum "griešyti"? Gero laiko praleidimo su "Mamutovu"
Gal... arba vidinis grobuonis mane puola... "Bėgančios su vilkais" man padės.
Susitikimas su Mamontovu vyko knygyne,džiaugiuosi, kad buvau Parsinešiau albumą su autografu dukrai, siūsiu siurprizą
Neprisijungęs
Kaip šiąnakt sapnai, VV ?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Fuu, šiąnakt ramu
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Egle13 rašė:
Fuu, šiąnakt ramu
Na va Gal tau dažniau reikėtų prasiblaškyti?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Egle13 rašė:
Fuu, šiąnakt ramu
Na va
Gal tau dažniau reikėtų prasiblaškyti?
Aga, nepamaišytų
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Egle13 rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Fuu, šiąnakt ramuNa va
Gal tau dažniau reikėtų prasiblaškyti?
Aga, nepamaišytų
Einu gaminti čenakų su ėriena. Gal atlėksit su abiem vilkais?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Einu gaminti čenakų su ėriena. Gal atlėksit su abiem vilkais?
Ooo, ja Manau, vilkai nesupyktų, aš taip pat
Jungiam pirmą kosminį greitį ir varom
Neprisijungęs
Išvažiavo passatas... Atsiprašiau ir pasakiau, kad jį labai mylėjau... Ašaroms byrant...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Išvažiavo passatas...
Atsiprašiau ir pasakiau, kad jį labai mylėjau... Ašaroms byrant...
Baik tu, Vilke, kam prisirišti prie metalo krūvos ir ją dar sudvasinti . Net neabejoju, kad vėliau vairuosi kur kas prabangesnį auto
. Netiki, pažadu, pati pamatysi. Jei kažko netenki, tai reiškia, kad tau to nebereikia, o kaip sakoma, šventa vieta tuščia nebūna.Jei reikės auto, tai jis ir bus, tik geresnis. Aha, žinau, ką sakau.
Kaip rusai sako "nepadaj duchom" .
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Išvažiavo passatas...
aš taip pat buvau prisirišus prie auto, kai atėjo metas atnaujint, rinkdama daiktus ašarojau tai kur iškeliavo tavoji?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Aš irgi prisirišusi prie savo mašinytės. Ir ji man, visai ne metalo krūva, o naudingas daiktas Tik šmakšt ir lekiam mudvi, kur aš sugalvoju
Neprisijungęs
Aha, kai mes nutarėm pasigerinti savo auto, pirkom iš tokios labai ašarojančios moteriškės, kuri paprašė buvusį jos, o dabar jau mūsų auto vadini "Žūža", nes, pasak jos, kitaip ji neužsiveda . Gal esu kietasprandė, bet suabejojau tos mergos blaiviu protu
.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Išvažiavo passatas...
Baik tu, Vilke, kam prisirišti prie metalo krūvos ir ją dar sudvasinti
. Net neabejoju, kad vėliau vairuosi kur kas prabangesnį auto
. Netiki, pažadu, pati pamatysi. Jei kažko netenki, tai reiškia, kad tau to nebereikia, o kaip sakoma, šventa vieta tuščia nebūna.Jei reikės auto, tai jis ir bus, tik geresnis. Aha, žinau, ką sakau.
Kaip rusai sako "nepadaj duchom".
Aš tikiu, kad automobiliai turi savotišką dvasią... kaip ir kiti daiktai. "Duchom ne padaju", bet širdį suskaudo išsiskiriant. Nesu fanatikė, bet man automobilis yra daugiau nei metalo laužo krūva, toks prie širdies, kaip ir mano šunys.
Aha, man dabar pasvajot apie automobilį, juo labiau prabangesnį, nebent aukso puodą laimėčiau, bet kadangi loterijoje nesiseka, tai... ties tuo klausimu dėsime begalybės ženklą
Neprisijungęs
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Išvažiavo passatas...
aš taip pat buvau prisirišus prie auto, kai atėjo metas atnaujint, rinkdama daiktus ašarojau
tai kur iškeliavo tavoji?
Neberemontuojamas, bus išmontuotas detalėms.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Aš irgi prisirišusi prie savo mašinytės. Ir ji man, visai ne metalo krūva, o naudingas daiktas
Tik šmakšt ir lekiam mudvi, kur aš sugalvoju
Aha, to naudingo daikto aš jau pasigendu
Neprisijungęs
Na, dabar jau nieko nesuprantu. Kam turėtų kieme rūdyti auto, kuris bent pusantrų metų nebus naudojamas pagal pasirtį .
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Na, dabar jau nieko nesuprantu. Kam turėtų kieme rūdyti auto, kuris bent pusantrų metų nebus naudojamas pagal pasirtį
.
Na, tada pasakysiu kitaip - pasigendu galimybės.
Neprisijungęs