VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 24d. |
Sveiki iš ryto , sveiki skaitantys ir neprisiregistravę ,jau nedažnas svečias čia būnu retsykiais užklystu. Negaliu pamiršti tos pradžios , pradžios kai pradėjau keist savo gyvenimą , mokytojų buvo daug patarimų dar daugiau, iš tos krūvos išsirinkau tai kas man priimtiniausia , kas tinka man , žinoma pasidaviau dar įvairiems įrodinėjimams kad daryk taip , daryk kitaip , šeip nemažai išklausiau gyvų pasakojimų , gyvų pavydžių mačiau kaip pasikeičia gyvenimas nustojus vartot , labai daug informacijos radau čia forumuose. Dabar kai kalbuosi su žmonėmis kurie ruošiasi keist gyvenimą , atsisakyt alkoholio visad pasiūlau paskaitinėt forumą (žinoma ankstesnį, t.y. praktiškai pradžia) , pati pradžia forumo mano manymu ir yra branduolys , žinoma ir dabar kiekvieno rašančio išgyvenimai yra neįkainojama gyvenimiška patirtis. Kad už lango ir šalna ir šaltokas rytas , bet manau kiekvieno širdį atsiras ben kiek šilumos , o ji pasireikš gera nuotaika. Džiaukimės gyvenimu. Geros dienos.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 27d. |
Labas rytas, kaip nuotaikos penktadienio rytą? Kam kavos-juodos, karštos, kvepiančios? Miegam?
Neprisijungęs
lab ryt
reali kava jau teliuškuoja skrandyje, dabar ačiū už virtualią
Neprisijungęs
Nevartoju iš pat ryto, juolab juodos kavos, man tai šlykštus įprotis.. Mažų mažiausiai turi būti vidurdienis
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
lab ryt
reali kava jau teliuškuoja skrandyje, dabar ačiū už virtualią
Į sveikatą
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nevartoju iš pat ryto, juolab juodos kavos, man tai šlykštus įprotis.. Mažų mažiausiai turi būti vidurdienis
ne, kur tau kava iš ryto matai šlykštus įprotis, o alus, tai ne ?
Neprisijungęs
Labas rytas Aš tik dabar gurkšnoju, pramigau rytinę kavą ...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Labas rytas
Aš tik dabar gurkšnoju, pramigau rytinę kavą ...
Labas, matyt knygą iki paryčių skaitei
Neprisijungęs
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Labas rytas
Aš tik dabar gurkšnoju, pramigau rytinę kavą ...
Labas, matyt knygą iki paryčių skaitei
Vat ne, bet kažkiek numigusi nebegaėjau užmigti, o kai reikėjo keltis - tada vėl užmigau. Ir dar sapną keistą sapnavau ... Papasakosiu pas save.
Neprisijungęs
Nida rašė:
Pasiklydes rašė:
ne, kur tau kava iš ryto matai šlykštus įprotis, o alus, tai ne ?
Jei nėra pachmielo niekuomet iš pat ryto alaus ir negeriu taip pat kaip ir kavos, be vidurdienio anei gurkšnio, o jei pachmieločka užlaužia kita ryta po geros pjankės, tai ne įprotis, o BŪTINYBĖ, jausk skirtuma... Viena yra kavintis šokoladintis ir burkuoti su paukšteliais debiliškai išsišiepus kaip faina man ryte šiandien, kita kai reikia žūtbūt nulaužti sušikta abstinencija ir prasipachmielinti...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 6d. |
Labas rytas. Gražaus savaitgalio visiems ir man
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas rytas. Gražaus savaitgalio visiems
ir man
Labas, labas, brangioji, kodėl tokia ankstyva? Kviečiu kavos su manim
Neprisijungęs
O aš kviečiu alaus su manimi ryte pachmiela padaryti, nes dar kaimynas Česka čiuju miega, nežadinsiu, ankstokai... O kolkas makt pats su savimi!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
O aš kviečiu alaus su manimi ryte pachmiela padaryti, nes dar kaimynas Česka čiuju miega, nežadinsiu, ankstokai... O kolkas makt pats su savimi!
Skanaus, tai gerai paūžei vakar?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
ir man
Labas rytukas Aš kaip visada miegalė...
Kavytė garuoja šalia
Ir Mamontovo dainos groja iš naujo kompakto
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
Veronika rašė:
ir man
Labas rytukas
Aš kaip visada miegalė...
Kavytė garuoja šalia
Ir Mamontovo dainos groja iš naujo kompakto
Gera nuotaika pas tave iš kart jaučiasi kaip sveikatėlė-ar jau viskas sugijo?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Gera nuotaika pas tave iš kart jaučiasi
kaip sveikatėlė-ar jau viskas sugijo?
Oj ne dar, prisitrenkiau rimčiau nei galvojau, prireiks matyt poros mėnesių, jei viskas gerai sugis.
Neprisijungęs
Išėjau šįryt pasivaikščioti po dar tamsų miegantį Vilnių. Barbakano kalno papėdėje Oro balionininkai , jau ruošėsi skrydžiui. Paklausiau, ar neišprotėjo, sakė, kad ne, nes nori pakilti su saule ir...ir pasiūlė skristi kartu
. Žinau, kad žmonės moka didelius pinigus už tokią pramogą, o čia, še tau, man nemokamai
. Atsisakiau šį kartą ( bijau aukščio labai). Grįžau namo ir mačiau per savo namuko langą kaip saulei tekant TIKRAI kyla "mano" oro balionas į dangų ir vyniojasi link Karoliniškių... Na, atsisakiau, tai atsisakiau, bet kitą kartą tikrai skrisiu
. Fantastika... kur ritasi pasaulis, o kartu ir aš
.
Neprisijungęs
Labas rytas, aš kelis metus vis ruošiausi skristi balionu, ir šią vasarą skridome visa šeima. Puikūs įspūdžiai, rekomenduoju
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 8d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 1d. |
Viktorija rašė:
Išėjau šįryt pasivaikščioti po dar tamsų miegantį Vilnių. Barbakano kalno papėdėje Oro balionininkai
, jau ruošėsi skrydžiui. Paklausiau, ar neišprotėjo, sakė, kad ne, nes nori pakilti su saule ir...ir pasiūlė skristi kartu
. Žinau, kad žmonės moka didelius pinigus už tokią pramogą, o čia, še tau, man nemokamai
. Atsisakiau šį kartą ( bijau aukščio labai). Grįžau namo ir mačiau per savo namuko langą kaip saulei tekant TIKRAI kyla "mano" oro balionas į dangų ir vyniojasi link Karoliniškių... Na, atsisakiau, tai atsisakiau, bet kitą kartą tikrai skrisiu
.
Tavo vietoj turėjau būti aš. Kokia neteisybė...
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Išėjau šįryt pasivaikščioti po dar tamsų miegantį Vilnių. Barbakano kalno papėdėje Oro balionininkai
, jau ruošėsi skrydžiui. Paklausiau, ar neišprotėjo, sakė, kad ne, nes nori pakilti su saule ir...ir pasiūlė skristi kartu
.
Niekada neišdrįsčiau to padaryti, žiauriai bijau aukščio, nebent išprotėčiau ir nebesuvokčiau ką darau...
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
.
skridau parasparniu-nuostabūs pojūčiai, planuoju ir oro balionu...na ir, jei nepritrūksiu drąsos, tai šokti parašiutu dar planuoju
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 8d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 1d. |
ot parasparniu.. aš lėktuvu skridau. ir ne kartą..
Neprisijungęs
Artaz rašė:
ot parasparniu.. aš lėktuvu skridau. ir ne kartą..
nepavydėk taip smarkiai, nuliūdinsiu- lėktuvu ir malūnsparniu, ir dar kukurūzniku esu skridus vat
Neprisijungęs
Nida rašė:
Viktorija rašė:
.
skridau parasparniu-nuostabūs pojūčiai, planuoju ir oro balionu...na ir, jei nepritrūksiu drąsos, tai šokti parašiutu dar planuoju
oj jėzus marija...
Neprisijungęs